Max Factor: Τo Mακιγιάζ του Ρεβεγιόν (και συμβουλές από τον Γιάννη Μαρκετάκη)

max-factor

 

Kαι σας κάνω αυτή την ερώτηση διότι το πιο πιθανό είναι και στα δυο ρεβεγιόν (Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς) να μας δουν σχεδόν τα ίδια άτομα (και αν όχι όλα τουλάχιστον ένα άτομο θα είναι το ίδιο… do you know what I mean…). Σας έχω λοιπόν ιδέα, αυτό που σκέφτομαι να κάνω και εγώ, διότι δεν χρειάζεται να έχουμε ακριβώς το ίδιο μακιγιάζ και τις δυο αυτές μέρες εξάλλου τι στο καλό γιορτινή περίοδος είναι ας βγούμε λίγο από τα κουτάκια μας.

 

Λοιπόν, για την Παραμονή Χριστουγέννων  θα προτιμήσω ένα smoky μακιγιάζ ματιών σε μπλε ή μοβ αποχρώσεις σε συνδυασμό με απαλό ροζ ρουζ και λαμπερό ροζ-ρουμπινί lip gloss. Θέλω να δώσω έμφαση στα μάτια μου και θα το δικαιολογήσω. Συνήθως Παραμονή Χριστουγέννων η έξοδος περιλαμβάνει και φαγητό οπότε το κραγιόν μου σίγουρα μετά από λίγη ώρα θα εξαφανιστεί έτσι κι αλλιώς και για να μην χρειάζεται να το ανανεώνω συνεχώς δίνω μεγαλύτερη έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών.

 

Την άλλη εβδομάδα θα σας πω τη θεωρία μου για το κόκκινο κραγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά προς το παρόν για το αποψινό σας smoky ποιος καλύτερος να μας δώσει συμβουλές από τον top make up artist της Max Factor Γιάννη Μαρκετάκη; Ο Γιάννης προτείνει το look “Midnight Enchantress” με προϊόντα και παλέτες της Max Factor αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε ιδέες από την τεχνική του και να δημιουργήσετε με τις δικές σας σκιές. Επίσης νομίζω ότι θα σας βοηθήσει πολύ και το σκίτσο για να πετύχετε το αποτέλεσμα και να είσαστε κούκλες απόψε. Πολλά φιλάκια και να περάσετε τέλεια αγαπημένες μου!

 

 

Βήμα προς βήμα οι συμβουλές του Γιάννη:

 

1. Για ένα όμορφο look είναι απαραίτητη μια καλή βάση. Χρησιμοποιείστε το Second Skin Foundation της Max Factor, απλώνοντάς το ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σας. Για τα ζυγωματικά χρησιμοποιήστε το Flawless Perfection Blush σε απόχρωση Subtle Amber.

 

2. Οι Max Effect Trio Eye Shadows της Max Factor σας επιτρέπουν να αναμίξετε χρώματα της ίδιας «χρωματικής οικογένειας» για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look. Από την παλέτα “Over The Ocean χρησιμοποιήστε τη σκούρα μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, «ανοίγοντας» σιγά-σιγά το χρώμα προς τα πάνω. Στη συνέχεια απλώστε τη μαύρη σκιά από την παλέτα “Precious Metals” στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών και στις πάνω και κάτω γραμμές των βλεφαρίδων, ενώνοντας το χρώμα στις γωνίες ώστε να φαίνεται ομοιόμορφο.

3.  Χρησιμοποιήστε την DipIn Eye Shadow σε απόχρωση “Ultra Violet στην κάτω εσωτερική γωνία του ματιού. Τελειοποιήστε τα μάτια χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι Kohl στο εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων και περάστε τις βλεφαρίδες με την False Lash Effect mascara σε μαύρο.

4. Περάστε τα χείλη σας με το Max Effect Lip Gloss σε απόχρωση “Rubylicious και βάψτε τα νύχια σας με το Max Effect Mini Nail Polish σε απόχρωση “Cloudy Blue για να ολοκληρώσετε το μυστηριώδες αυτό look.

Midnight-Hour-Look

1 Comment

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.