Το Sirene Blue στον Πόρο και ένα τυρκουάζ eye liner

 

Καλημερούδια! Τι κάνετε; Πως τα περνάτε; Εγώ εδώ στην πρώτη εβδομάδα διακοπών προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά τα project «τρέχουν» και δεν είναι και τόσο εύκολο, θα σας μιλήσω όμως γι αυτά σε άλλο post. Τώρα θέλω να σας πω, τι έγινε πριν από δυο τρεις μέρες, που με έβαλε σε beauty σκέψεις.

 

 

Τα απομεσήμερα μετά το μπάνιο στη θάλασσα, εκεί γύρω στις 2.30 με 3.00 μου αρέσει πολύ να κάθομαι σε ένα εκπληκτικό μπαλκόνι και να ατενίζω το απίστευτα γαλάζιο χρώμα της θάλασσας. Το σημείο αυτό βρίσκεται στον Πόρο και το μπαλκόνι είναι του ξενοδοχείου Sirene Blue Resort (σας έχω και φωτογραφίες παρακάτω- αν δεν έχετε πάει ποτέ στον Πόρο αξίζει να το κάνετε έστω και για ένα weekend και να μείνετε σε αυτό το ξενοδοχείο – που αν και υπέροχο, είναι αρκετά προσιτό στις τιμές του).

 

 

 

Κάθομαι λοιπόν, εγώ με ένα ποτήρι κρασί και ο κύριος Ρωμανός με το blue ποτό του σε ψηλό ποτήρι με παγάκια (έτσι λέμε την μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό για να αισθάνεται και αυτός κύριος που με συνοδεύει…) και παίζουμε μιας δικής μας επινόησης παρτίδα σκάκι (ποιος θα ρίξει πιο γρήγορα κάτω τα πούλια) και εκεί,  πραγματικά χαλαρώνουμε απόλυτα. Το τέλειο δε είναι, ότι εκείνη την ώρα είμαστε και μόνοι μας (όλοι βρίσκονται στις παραλίες), έχουμε ησυχία και ηρεμία, από τα ηχεία ακούγεται Café del Mar και έτσι και εγώ μπορώ να πω και δυο κουβέντες με τα κορίτσια στο μπαρ, την Γιώτα και την Γεωργία. Προχθές λοιπόν, μετά από μια κουβέντα που περιλάμβανε, οικονομική κατάσταση, τουριστική κίνηση, ανθρώπινες σχέσεις, μωρά και παιδιά, η συζήτηση (άγνωστο πως) κατέληξε και στο beaute και η Γεωργία μου εκμυστηρεύτηκε ότι το αγαπημένο της προϊόν είναι το eyeliner και μάλιστα με χρώμα αλλά δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια της και ενώ το λατρεύει δεν μπορεί ποτέ να το χρησιμοποιήσει. Και μου έδωσε ιδέα για το βράδυ.

 

Με το που γύρισα σπίτι σκάλισα το νεσεσέρ μου γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή είχα ρίξει μέσα και ένα χρωματιστό eyeliner (δεν το φόρεσα ποτέ) αλλά η συζήτηση, μου «άνοιξε την όρεξη». Και πραγματικά, στα βάθη του νεσεσέρ βρήκα ένα Make Up Forever Aqua Liner Waterproof σε πολύ ωραία, όχι ακριβώς μπλε, τυρκουάζ θα έλεγα, απόχρωση. Σχεδόν όπως και η θάλασσα που βλέπω μπροστά μου από το μπαλκόνι του Sirene.

 

 

 

Το βραδάκι, πριν την βόλτα, το μακιγιάζ μου περιλάμβανε τα εξής τέσσερα μόλις προϊόντα: Ελάχιστο ελαφρύ make up γύρω από τη μύτη (γιατί έχω μαυρίσει ελαφρώς και δεν χρειάζεται περισσότερο, ενώ από τότε που φοράω το LR 2412 νιώθω ότι δεν το έχω και πολύ ανάγκη- αλλά- old habits, die hard), το Benetint για ελαφρύ φυσικό ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη, μια στρώση μαύρης μάσκαρα και μια γραμμή τυρκουάζ eyeliner. To αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο, άκρως καλοκαιρινό, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό- ήταν απλά- πώς να το πω; Φρέσκο και χαριτωμένο. Και τότε σκέφτηκα, ότι αν είναι μια εποχή που μπορούμε όλες να τολμήσουμε στο μακιγιάζ μας κάτι λίγο πιο διαφορετικό, πιο έντονο, πιο ασυνήθιστο είναι το καλοκαίρι. Το εξ’ ορισμού χαλαρό καλοκαίρι – που όχι μόνο συγχωρεί- αλλά επιβάλλει κιόλας τους πειραματισμούς, το διαφορετικό, το “παιγνίδι” και πόσο μάλλον στο μακιγιάζ μας, που ουσιαστικά είναι αυτό ακριβώς: Παιγνίδι ενηλίκων.

 

Απλά το κόλπο είναι, να επιλέξουμε και να τονίσουμε μόνο ένα σημείο και αυτό να γίνει το βασικό focus του μακιγιάζ μας.  Μια χρυσή-μπρονζε σκιά στα βλέφαρα. Μια τυρκουάζ γραμμή eyeliner. Ένα πορτοκαλί φλούο κραγιόν στα χείλη. Μια πράσινη μάσκαρα. Το ένα, είναι στυλ. Όλα μαζί, είναι καρναβάλι.

 

Για μένα το προϊόν φετίχ των φετινών μου διακοπών πάντως, είναι το τυρκουάζ eyeliner μου (που είναι και waterproof και όσο και αν ζεσταθώ και ιδρώσω το βράδυ, στέκεται τέλεια στο ύψος των περιστάσεων) και να’ ναι καλά η Γεωργία που μου το θύμισε.

 

To καλοκαιρινό μου φετίχ: Make Up Forever Aqua Liner Waterproof, No 5 (sorry για τη φωτό –πριν λίγο την έβγαλα αλλά θα πάρετε μια ιδέα…)

 

 

Αυτό το τυρκουάζ βλέπω από την βεράντα του Sirene…

 

 

To bar όπου τα λέμε με την Γεωργία και την Γιώτα

 

 

Το deck του Sirene για βουτιές στο Σαρωνικό

 

 

 

Βράδυ για φαγητό ή ποτάκι

 

 

Ο αγαπημένος μου καναπές για σοβαρό lounging…

 

Εκεί ακριβώς κάθομαι τα μεσημέρια! Ούτε εγώ, να ήμουν η κοπέλα.. (δεν είμαι όμως!)

 

 

 

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Χα! Κατα βάθος ευχομουν να περάσουν ώρες και να μην λάβω κανένα σχόλιο. Αυτό σημαίνει ότι όλες κάπου είσαστε και περνάτε όμορφα αγαπημένες μου! Και τέτοιες μέρες ποιος θέλει άλλωστε να είναι μπροστά από κάποιον υπολογιστή; Φιλάκιαααα!!

  2. k omos Julia m ego eimai edo,teleiosan oi diakopes m tin prohgoumenh evdomada!kali sinexeia kales diakopes!

  3. να περνας καλα!!!!γιατι καποιοι αλλοι φετος οπως εγω δεν θα παω πουθενα……πολυ ωραιες φωτο!!!!

  4. τυρκουαζζζζ….οτι πιο καλοκαιρινο…!!!

    ….καλε ??!!! μονο εγω … εμεινα ΠΑΛΙ ????????!!!!

    οπως και να εχει κοριτσια να περασετε ολες ομορφα…καλες διακοπες να εχετε…Τζουλια υπεροχες οι φωτο … να εισαι καλα …και απο το pc ωραια ειναι η θαλασσα!!! φιλια!!!

  5. Αχχχ Τζούλια πόσο μου έλειψες….. Τι ευχάριστο, να διαβάζω ένα post σου τόσο απρόσμενα.. Κι εγω είμαι εδω, σε μια άδεια Αθήνα (υπέροχο…) και κρατάω τα μπόσικα στη δουλειά…. να περνάς ονειρεμένα… και σε περιμένουμε!!!

  6. υπέροχο μέρος,πράγματι!!!Να περνάς πάντα τέλεια!!!!

  7. πω πωωωωω μας ξεσήκωσες Τζούλια μου!!! 🙂 φιλιά πολλά απο Σέριφο!!

    χχχχ

  8. @Ζoe: Ελπίζω να πέρασες όμορφα και να φορτίστηκες θετικά Zoe μου! Αν και μεταξύ μας- εμένα ο χειμώνας με φορτίζει.. τι να λέμε τώρα..

  9. @ Anna: Δεν παίζει ρόλο που είσαι ή που δεν είσαι Αννούλα μου! Παίζει ρόλο πως αισθάνεσαι! Be well, αγαπημένη μου!

  10. @Ιna: Δεν έμεινες μόνο εσύ κοριτσάκι.. όπως βλέπεις και εγώ μαζί σας είμαι!! Τι σημασία έχει το μέρος;;;

  11. @Stella: Πλέον και εσύ μου λείπεις πάντα… είναι περίεργο αλλά είναι η αλήθεια.. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να σας το έδειχνα… Τι να πω;; Τώρα πια, ταξιδεύω, περπατάω, κολυμπάω, ηρεμώ, χαλαρώνω, κοιμάμαι, ξυπνάω, επιστρέφω, και πάντα όπου και αν είμαι, σας “μιλάω” συνεχεια, έστω και νοητά..

  12. @ Maryl: Τι περιμένεις; Έλα!! Κερνάω κρασάκι και ένα άδειο δωμάτιο, just for you!! Και το λεω με απόλυτη ειλικρίνεια και δεν κάνω πλάκα…

  13. @Katerina: Έχω πάει Σίφνο, αλλά όχι Σέριφο.. Περιμένω inside info γιατί είναι από τα νησιά που θέλω να επισκεφτώ σύντομα!!!

  14. Τι να πω… Καταλάβατε μάλλον από την λογοδιάρεια που με έπιασε, πόσο πολύ μου έχετε ήδη λείψει…

  15. σε ζηλευω,εγω ειμαι μαμα (ειναι μικρες ακομα οι κουκλες μου) και δεν μπορω να απολαυσω πια ξεγνιαστες διακοπες.

  16. @ Ιωάννα: Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Και εγώ αυτή τη στιγμή προσπαθώ να απομακρύνω τον γιο μου από τον υπολογιστή για να μην σας γράψω καμμιά βλακεία, γιατί σκαρφαλώνει πάνω μου σαν hobbit… Αλλά, μεταξύ μας, όλα καλά, όλα όμορφα, όλα ιδανικά, αλλά αυτή η απίστευτη, μοναδική, πολλάπλασιαστική αγάπη για τις κούκλες σου, αξίζει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο…Να χαίρεσαι για την κούραση (και την αληθινή ξεγνοιασιά) που τελικά σου δίνουν…

  17. Σε λίγες μέρες φεύγω Ιταλία.Θα σας γράψω λοιπόν τι ξεχωριστό καλοκαιρινό μακιγιάζ κάνουν οι Ιταλίδες του Βορρά,που είναι γνωστές για τη μοδάτη εμφάνισή τους.Η ιδέα σου πολλή ωραία,αλλά φοβάμαι να την τολμήσω.

  18. γειά σας και από εμένα..
    μόλις προχθές βγήκα από το νοσοκομείο( έφαγα 3 ημέρες άδειας σε νοσοκομείο σνίφ, σνίφ ) παρόλα ταύτα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ,και με ένα τρελλό πρόγραμμα για cosmetics therrapy αύριο , σε μαραθώνιο όμως therrapy (ένεκα το νοσοκομείο, άρα ανανέωση, ) θα κοιτάξω πολύ σοβαρά για ένα τέτοι ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΡΩΜΑ , πολύ καλοκαιρινό!!!!
    ΛΕΤΕ ?????
    Είναι και που σκέφτομαι ότι θα συνέλθω γρηγορότερα !!!!

  19. @ketty: Θα σε “φάω” αν δεν έρθεις με τέλεια νέα από Italia… Θα περιμένω..

  20. @Iris: Περαστικά κοριτσάκι μου!!

    Πες μου, για να νιώσεις καλύτερα, (και εγώ αρρώστησα πολύ φέτος..) τι θέλεις να σου στείλω; Απλά πες μου και θα είμαι δίπλα σου.. Και θα σου στείλω ό,τι μου ζητήσεις….

  21. To ξενοδοχείο έχει φοβερή θέα και είναι φανταστικό για όλες τις ώρες. Πολύ ωραία πρόταση για το μακιγιάζ, καλοκαιρινό και χωρίς να χρείαζεται να είμαστε δύο ώρες μπροστά από τον καθρέφτη.
    Να περνάς τέλεια Τζούλια!!!!!!!!!!!

  22. kai omos kapoies eimaste ston ypologisti dystyxos!!! kala na pernas! Kane kamia voutia kai gia menaaaa!!!!

  23. GOOD MORNING!Είδα στο Ε-mail πως υπάρχει new post από Beauty Blog & φυσικά χάρηκα γι΄αυτό!Ευτυχώς,έτσι μαθαίνουμε εμείς οι Βόρειες για τις ομορφιές των υπέροχων νησιών της πατρίδας μας:η απόστασή τους από Θεσσαλονίκη τα καθιστά,δυστυχώς- οικονομικά και χιλιομετρικά -ασύμφορες τεξιδιωτικές επιλογές.Πολύ ωραίες φωτογραφίες,Julia!Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα post!Να περνάτε τέλεια,όπου κι αν πάτε!Και ναι,είναι αλήθεια ότι μας έλειψε η καθημερινή σου συντροφιά!Φιλιά σε όλες!

  24. Julia ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ !!!!
    ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ , ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑ ΣΦΙΧΤΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ .
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ !!!!
    Julia , μη σταματήσεις να γεμίζεις τις ψυχές μας με επικοινωνία, είνια ότι πιο σημαντικό στις ημέρες μας
    Κetty aaaaa κι εγώ θέλω Ιταλία..αλλά ακόμα δε μπορώ να ταξιδέψω (σνιφ σνιφ ) περιμένουμε τα σχόλιά σου για τις ιταλίδες…( αν και εμείς είμαστε καλύτερες εεεεε???)
    μετά το απογευματινό μου σημερινό shopping , θα σας πω αύριο τι αγόρασα
    θέλετε ? ?? φιλιά σε όλες !!!!!!
    (ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ )

  25. ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ….ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΟΛΕΣ!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ…ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  26. Ωραίο το ξενοδοχείο, αλλά εγώ θα ήθελα κι άλλες φώτο από Πόρο (ή περιγραφή τελοσπάντων) μιας και θα ήθελα να τον επισκεφτώ αφού είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός κοντά στην Αθήνα…
    Κατα τ’άλλα, πολύ ωραία είναι όταν υπάρχει και μια πιο έντονη πινελιά στο καλοκαιρινό μακιγιάζ!Συμφωνώ!!!
    Να περνάς τέλεια με το αγόρι σουυυυυυ!!!!Φιλάκια!!!*

  27. @Xrysanthi: Χαρούμενα γενέθλια Χρυσάνθη μου! Να περάσεις τέλεια! Αγαπώ Αίγινα και μάλιστα έχω ένα μικρό οικοπεδάκι στη Σουβάλα και σκέφτομαι κάποια στιγμή όταν μπορέσω μήπως φτιάξω ένα μικρό σπιτάκι και μείνω εκεί μόνιμα…Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ανταποδίδουμε: Σε περιμένουμε στον Πόρο (κοντά είμααστε!!) για κρασάκι!! χχχ

  28. @Kat-Rap: Σε έχω καταλάβει εσένα ομορφούλα… Travelblog θέλεις!! Καλά δε λέω?? χχχ

  29. Xεχε!! Εμ, γλυκάθηκα με το beauty-blog και τώρα, θέλω οτιδήποτε-blog…:-D

  30. Καλημέρα κοριτσάκια!!Τζούλια μία ημίτρελλη εχθές στο mall,πηγαινοερχόταν ανάμεσα σε sephora/mac, μέσα σε καταναλωτικό παροξυσμό…πήρα από benefit (γιάμι, γιάμι ,γιάμι..)το blush sugarbomb,τη mascara they’re real , το concealer erase paste, το the porefessional -και θέλω και ότι άλλο είδα – Έξαιρετικά προιόντα , εντελώς girly, retro τέλεια. Μετά πήγα mac..πήρα foundation, powder , και 2 μούρλια prime ένα το skin base visage βάση για πρίν το μακιγιάζ , και για τις χμ χμ “ρυτίδες έκφρασης “το line filler base lissante ,ξαναπήγα sephora και πήρα από benefit το eye bright pencil, και το benetint που ξετρελλάθηκα και μυρίζει τέλεια!!!! αλλά πάλι θέλω και άλλα … εθίστηκα ???
    να περνάτε τέλεια !!!

  31. @Iris: Αυτό θα πει shopping therapy!! Με έχεις τρελάνει! Ούτε εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, τα μισά από όσα αγόρασες!! Enjoy, κοριτσάκι μου και κοίτα να περάσεις τέλεια! Βγάλε τα πάντα που σε στεναχωρούν από το μυαλό σου, ξέχασε οποιαδήποτε “ταλαιπωρία” και αγάπησε τρελά την Ίριδα!! (εσένα!!)
    Σε φιλώ
    Τζούλια

  32. Σιγα μη δεν σου απαντούσαμε!!! Γιατί και διακοπές να ήμουν π άλι ονλαιν θα ήμουν!! Εκτός και αν ήμουν σε κανένα εξωτικό μέρος που δεν παίζει για τα επόμενα 35 χρόνια…:(
    Κατ΄αρχήν θέλω και γω μπλε πορτοκαλάδαααααα! Δεύτερον, θέλω και εγώ μπλε αιλαινεεεεεεεερ. Αλλά δεν μου πάει…δεν μου πάει…με τίποτα όμως. Οπότε αγαπημένη Τζούλια, θα μείνω στο μαύρο…μάυρο και ξερό ψωμί!
    Τρίτον…η μετακόμιση τελείωσε…ξέρει καμια σας να ράβει κουρτίνες??? Αυτό ειναι το πρότζεκτ μου την τελευταία ώρα..με κοιτάνε, τις κοιτάω αλλά μόνες τους δεν τρυπώνονται..και φυσικά το μυαλό μου είναι στα beauty news!!
    ΥΓ..Σου οφείλω μια απάντηση, μια συγνώμη (που δεν σου απαντησα προσωπικά στο μηνυμα σου) και ενα τεράστιο ευχαριστώ (ξέρεις εσυ..και αν δεν θυμάσαι, θα καταλάβεις όταν καταφέρω να επανέλθω στο διαδίκτυο σαν ανθρωπος και όχι παλεύοντας με κάρτες και σου στείλω αυτο το ρημαδομειλ που εχω στο μυαλο μου βδομάδες τώρα!!)

    Φιλιά πολλά και να παιρνάτε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. Αχ! Ειμαι στη Ναξο, ο καιρος ειναι υπεροχος, η θαλασσα μου φαινεται πιο καλη απο καθε αλλη φορα, οι παραλιες μυριζουν λαδι και αντιλιακο, τα καφε του νησιου ειναι γεματα σοκολατι κοσμο, τα εστιατορια μοσχομυριζουν…και εγω ολα αυτα τα βλεπω απο το μπαλκονι του σπιτιου μου μιας και πριν 10 ημερες σαραντίσαμε και με τρια μωρα ειναι αδυνατον να παμε οπουδηποτε αφου ειμαστε η χαρα του καθε μαγαζάτορα!!!

  34. @Evdoxia: Ναι, αλλά σκέψου τι ομορφιά είναι αυτή… τρία αγγελούδια στην αγκαλιά σου…

  35. Τζούλια ???
    Κορίτσια ????
    Γυρίσατεεεεεεεεεεεεεεεε?

    μμμμμ ( μάλλον όχι …. ΛΙΑΖΕΣΤΕ ??????????)

    ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!

  36. Καλημέρα!!! έχω να διαβάσω το blog εδώ και 2 μήνες λόγω μετακόμισης.’Είχα το συναίσθημα λες και τελείωσε το σχολείο και περιμένω να ξαναβρεθώ με τις συμμαθήτριες.Μόνο που τώρα βρήκα την τάξη άδεια και τη δασκάλα φευγάτη!!!Φιλιάα

  37. η φωτογραφία με τον καφέ στο μπαλκόνι μπροστά στη θάλασσα μου θυμίζει τί σημαίνει διακοπές και χαλάρωση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.