Θεσσαλονίκη 3/11:Avon & Shape, στο πλευρό των γυναικών!

 

Eίναι κάποιες μέρες που δεν συμβαίνει κάτι ξεχωριστό – θα τις έλεγες ήσυχες αλλά αδιάφορες και είναι και κάποιες άλλες μέρες, πολύ σημαντικές που τις θυμόμαστε για πολύ καιρό και συχνά τις φέρνουμε στο μυαλό μας. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ήταν μια από αυτές τις μέρες για περίπου σαράντα γυναίκες οι οποίες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία στο Athens Metro Mall.

 

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού η Avon διοργάνωσε μαζί με το περιοδικό Shape, ημερίδα με στόχο την ενημέρωση για  την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας. Η ημερίδα διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από τι 12.00 ως 18.00 και εκτός από την δωρεάν μαστογραφία από τον Κινητό Ψηφιακό Μαστογράφο πολλές ακόμα γυναίκες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους γιατρούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, και να ακούσουν την ομιλία του Ευάγγελου Φιλόπουλου ο οποίος είναι ο Δ/ντής στην κλινική μαστού του νοσοκομείου “‘Ο Άγιος Σάββας”.

 

Λέγοντας αυτό, να σας πω ότι θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ιστοσελίδα www.kinitosmastografos.net την οποία επιμελείται ο κύριος Φιλόπουλος και η οποία θα σας λύσει κάθε απορία και θα σας ενημερώσει πλήρως για ότι σας απασχολεί σχετικά με την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

 

Ήταν ένα κάθε άλλο παρά βαρετό απόγευμα, αφού όλες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα ροζ προϊόντα που στηρίζουν την Εκστρατεία αλλά και να γνωρίσουν από κοντά την Τάμτα, η οποία συμμετέχει ως Πρέσβειρα της Εστρατείας της Avon για τρίτη χρονιά, προωθώντας και ενισχύοντας όλα τα προγράμματα της Εκστρατείας. (Ωραίο και στιλάτο κορίτσι, έχω να πω…)

 

Τώρα για τις αγαπημένες μου στη Θεσσαλονίκη έχω νέο: Την Πέμπτη 3/11 στις 21.00 το βράδυ, στο MAST σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο, θα γίνει εκδήλωση ενημέρωσης και στήριξης της εκστρατείας όπου και πάλι θα παραβρεθεί η Τάμτα, αλλά εμένα δεν με νοιάζει τόσο αυτό, όσο το ότι εκεί θα βρείτε προς πώληση και το ημερολόγιο της Avon για το οποίο σας είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, πριν ξεκινήσει να πωλείται και επίσημα. (Η επίσημη πώληση ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου).

 

Να σας πω τώρα κάτι; Πόσο θα μου άρεσε ένα ταξιδάκι στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη… και τι δε θα έδινα να ήμουν εκεί μαζί σας…

 

Η Τάμτα με τον γιατρό Κο, Φιλόπουλο στην εκδήλωση του The Metro Mall.

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. οτι κανει κανεις κολο ειναι!! ποσοι ακομα μπορουν και δεν κανουν…

  2. Κορίτσια, μπείτε να διαβάσετε το blog που αναφέρει η Τζούλια, είναι καταπληκτικό!

  3. Πολύ καλή η πρωτοβουλία κ πολύ ενημερωτικό το site μπορεί ο Οκτώβριος να πέρασε αλλά ο αγώνας για την ενημέρωση συνεχίζεται θα στείλω την ανάρτηση με mail σε γνωστές μου!!! Ευχαριστούμε Τζούλια!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.