Εγώ και το Kerastase Nutritive Bain Satin.

 

 

Αν και ήμουν δεκατεσσάρων ετών, θυμάμαι σαν να ήταν χθες την μέρα που πήρα στα χέρια μου και πρωτοδοκίμασα ένα σαμπουάν και μια μάσκα Kerastase. Tον λόγο που την θυμάμαι ακόμα, θα τον διαβάσετε παρακάτω, αλλά να σας πω κατ αρχήν ότι για χρόνια μετά, τα έλεγα τα  μπεζ προιόντα-με-το-πορτοκαλί-καπάκι. Ε, εντάξει, δεν γεννήθηκα beauty editor.  Εννοούσα την σειρά Nutritive Bain Satin.

 

Και δεν μπορώ να πιστέψω, ότι είμαι έτοιμη να σας γράψω και να σας εξομολογηθώ αυτό που έκανα ένα καλοκαίρι στα δεκαπέντε μου (που εξαιτίας του ήρθα σε πρώτη επαφή με Kerastase), το οποίο είχα θάψει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο μου και εύχομαι η μαμά μου να μην βρει ευκαιρία και σχολιάσει για πρώτη φορά εδώ μέσα… (θα γίνω που θα γίνω ρεζίλι σε σας, να μου έλειπε να με ξαναρχίσει στην ψαλμωδία)

 

Εκείνο λοιπόν το καλοκαίρι γνωρίστηκα στο αγαπημένο Μπούρτζι (σας έχω πει, λίγο έξω από την Χαλκίδα όπου πέρασα όλες μου τις εφηβικές διακοπές) με δυο πανέμορφες αδερφές. Την Λίζα και την άλλη, που δεν θυμάμαι το όνομά της (σας το ορκίζομαι δεν το έχω κλέψει από το έργο της Βουγιουκλάκη- Λίζα την έλεγαν τη μια και την άλλη δεν τη θυμάμαι…) Οι αδερφές ήταν είκοσι δύο και είκοσι τριών ετών και εγώ στα δεκατέσσερα, όχι απλά τις χάζευα- ήθελα να είμαι αυτές, κατά βάθος. Ήταν ξανθές, ψηλές, πρασινομάτες με υπέροχα σώματα και η Λίζα είχε την ομορφότερη απόχρωση που είχα δει ποτέ σε μαλλιά, στην μέχρι τότε ζωή μου. Ένα ανοιχτό μελί στην ρίζα, το οποίο όσο κατέβαινε μέχρι τους ώμους της, άνοιγε φυσικά για να φτάσει σε ένα υπέροχο, εκπληκτικό χρώμα, σχεδόν μπεζ. Εγώ με εντελώς φυσικά καστανά μαλλιά,  ξανοιγμένα μεν από τον ήλιο, αλλά καμία σχέση με αυτό το ξανθό αριστούργημα που έβλεπα κάθε μέρα μπροστά μου στην παραλία.

 

Κάναμε λίγο παρέα (ήταν πολύ καλά κορίτσια και έδιναν λίγη σημασία στο μικρό) και εγώ δεν άντεξα βέβαια και περίεργη εκ φύσης, κάποια στιγμή ρώτησα την Λίζα να μου πει αν τα μαλλιά της ήταν φυσικά, αν τα έβαφε, σε ποιο κομμωτήριο πήγαινε, τι έκανε τέλος πάντων και είχε αυτή την απίθανη απόχρωση. Η Λίζα (το θυμάμαι σαν να ήταν τώρα) κοίταξε με νόημα την αδερφή της και μου αποκάλυψε το (φθηνό) μυστικό. «Οξυζενέ, Τζούλια μου. Λίγο οξυζενέ» Οξυζενέ; Απάντησα εγώ. «Δηλαδή τι κάνεις με το οξυζενέ»; «Λοιπόν άκου. Θα πάρεις από το φαρμακείο ένα μπουκαλάκι οξυζενέ. Το πρωί, πριν βγεις στην παραλία θα πάρεις ένα βαμβάκι θα το ποτίσεις με λίγο οξυζενέ και θα περάσεις με αυτό τις άκρες των μαλλιών σου. Θα το τυλίξεις με λίγο ασημόχαρτο και μετά θα βγεις στον ήλιο, αλλά κάπου που να μην σε βλέπουν, με τα ασημόχαρτα στα μαλλιά! (αλίμονο!) Κάντο αυτό και θα δεις τι υπέροχη απόχρωση θα αποκτήσουν τα μαλλιά σου σε τέσσερις πέντε μέρες.»

 

Καλά καταλάβατε, το επόμενο πρωινό με βρήκε στο φαρμακείο, αγόρασα οξυζενέ (άσχετη- καταλαβαίνετε τι volume μπορεί να πήρα- που να ήξερα…) και έβαλα μπρος το σχέδιο, γίνομαι -ξανθιά-φυσική- χωρίς- κανένας- να- το – πάρει – χαμπάρι-φθηνά και- σίγουρα- και- σε- όλους- λέω- ότι- τα- υπέροχα- μαλλιά- μου ξάνοιξαν- από- τον- ήλιο. Στο δρόμο όμως της επιστροφής, είχα μια φαεινή ιδέα. Και γιατί να το βάλω στις άκρες όπως η Λίζα και να μην το βάλω στην κορυφή και τη ρίζα οπότε να είμαι απολύτως φυσική ξανθιά από την ρίζα μου και όχι μόνο χαμηλά στις άκρες; Και αφού ξάνθαινα τέλεια στις ρίζες, θα μπορούσα να περάσω και στις άκρες και να ολοκληρωθεί τέλεια η μετάλλαξη.

 

Απίστευτα περήφανη για τον εαυτό μου και το brilliant σχέδιο που συνέλαβε ο εγκέφαλός μου, μουσκεύω το βαμβάκι (όχι λίγο όπως μου είχε πει η Λίζα, αλλά πάρα πολύ, έτρεχε από το πλάι το οξυζενέ) και αρχίζω να το απλώνω στην κορυφή του κεφαλιού και σχεδόν μέχρι τα αυτιά -τα μαλλιά μου ήταν λίγο κάτω από τους ώμους. Στην κουζίνα βρήκα το Sanitas της μαμάς, αλλά όπως καταλάβατε αντί για λίγο, έκοψα μισό μέτρο για να φτάνει για όλο το κεφάλι, καπελώθηκα με το ασημόχαρτο, μόνο οι κεραίες μου έλειπαν για να ολοκληρωθεί το styling του R2D2 και κρυφά, ανέβηκα στην ταράτσα. Σαν να με έτσουζε λιγάκι η κεφάλα μου (στην κυριολεξία κεφάλα) και σαν να παραζεστάθηκα, πέρασε κανένα τέταρτο, κατέβηκα κάτω, ξέβγαλα τα μαλλιά και πήγα για μπάνιο στη θάλασσα. Το βράδυ δεν είδα και καμιά ιδιαίτερη διαφορά αλλά έτσι κι αλλιώς η Λίζα με είχε δασκαλέψει ότι πρέπει να κάνω υπομονή τέσσερις-πέντε μέρες και έτσι και την επόμενη και την μεθεπόμενη δεν παρέκλινα από το σχέδιο.

 

Την τέταρτη μέρα, το βραδάκι είδα κάτι περίεργο στον καθρέφτη του μπάνιου… τα μαλλιά μου στην κορυφή σαν να «πορτοκαλίζανε» αρκετά, αλλά πάντως ξανθά δεν τα έλεγες με τίποτα. Καπελώθηκα –«καπέλο βραδιάτικα»; ρώτησε η μαμά μου- εγώ της είπα ότι είμαι trendy (αλήθεια που πήγε αυτή η έκφραση..) και το βραδάκι όταν γύρισα από τη βόλτα, κλείστηκα στο δωμάτιο για να μην με δει. Το πέμπτο πρωί απλά δεν μπορούσα να βγω έξω. Διότι κυρίες μου, το μισό μου κεφάλι δεν πορτοκάλιζε απλά, ήταν έντονο, πολύ έντονο καροτί και το υπόλοιπο μισό καστανό.

 

Έπαθα ταχυκαρδία, δεν ήξερα τι να κάνω- πόσες μέρες πια να κυκλοφορώ  καπελωμένη μέρα νύχτα και πήρα την απόφαση να φωνάξω τη μαμά μου στο μπάνιο. (Τι της έχω κάνει της γυναίκας – πως δεν έμεινε από καρδιά εκείνο το πρωί..) Όταν μπήκε στο μπάνιο και εγώ ξεκαπελώθηκα νομίζω ότι η τσιρίδα της ακούστηκε μέχρι την Αθήνα- φοβήθηκε κιόλας μέχρι να της εξηγήσω ότι απλώς τους έβαζα οξυζενέ και δεν είχα πάθει κάτι χειρότερο. Οι διακοπές κόπηκαν στη μέση απότομα, με πήρε στην κυριολεξία από τα μαλλιά, με έβαλε στο αυτοκίνητο, σε όλο το δρόμο εκείνη μουρμούριζε εγώ τσιμουδιά, δεν ήξερα που να κρυφτώ από την ντροπή μου και όπως- όπως, με κουτρουβάλιασε στο κομμωτήριο του κυρίου Στέλιου.

 

Σαν να την ακούω τώρα μέσα στα αυτιά μου: «Στέλιοοοοοοο!!! Κοίτα τι έκανε αυτηηηηηηή!!!!! Τι θα κάνουμε τώρααα;;;;;;; Σε δυο εβδομάδες ξεκινάει σχολείο πως θα την στείλω έτσι;;;;;;;”; Ο κύριος Στέλιος απεφάνθη: «Βαφή. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο». «Βαφηηηηηή??? Βαφηηηηηή? Μα είναι μόνο δεκατεσσάρων, από τώρα βαφή;» η τσιρίδα της μαμάς μου. «Κοίταξε, πρέπει να της κάνω μια βαφή στο φυσικό της χρώμα για να συνεφέρουμε αυτό το χάλι και να ευχόμαστε να είναι μόνο μια φορά που θα χρειαστεί, γιατί το οξυζενέ «ξερνάει».

 

Το οξυζενέ ξερνάει, ή εγώ ήμουν έτοιμη να ξεράσω από ταραχή, ντροπή, και φόβο για τα μεθεόρτια και την τιμωρία που σίγουρα θα ερχόταν; Τώρα να σας πω, αφού θα μου τα έβαφε που θα μου τα έβαφε, σκέφτηκα μήπως που πέταγε καμιά ξανθιά ανταύγεια για να μου φύγει και το μαράζι, αλλά όταν πήγα να το προτείνω, παραλίγο να πεταχτώ εγώ, από το παράθυρο του κομμωτηρίου.

 

Στρογγυλοκάθεται η μαμά μου σε μια καρέκλα και ούτε που ξανακουνήθηκε μέχρι να τελειώσει η βαφή και να ανασάνει, που δεν είχε μπροστά της πια την κουρούπα-καρότο αλλά εμένα την «νορμάλ» δεκατετράχρονη κόρη της με κανονικό κεφάλι.

 

Φεύγοντας από το κομμωτήριο και καθώς πλήρωνε (ναι, εκείνη βέβαια, που να τα βρω εγώ τα λεφτά έτσι κι αλλιώς το χαρτζιλίκι κόπηκε για δυο εβδομάδες) ο κύριος Στέλιος έβγαλε από την προθήκη τους δυο σωτήρες, σαμπουάν και μάσκα Kerastase Nutritive Bain Satin. Και είπε στην μαμά μου: «Άκου, τα πουλάω και ξέρω ότι δεν είναι φθηνά, αλλά είναι εξαιρετικά και εφόσον η κόρη σου κατάφερε και στα δεκατέσσερα της αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά της, τουλάχιστον ας λούζεται με αυτά, ας κάνει και την μάσκα δυο-τρεις φορές την εβδομάδα, για να μην παρά-αγριέψουν, να διατηρηθούν απαλά και ευκολοχτένιστα και να μην γίνουν εντελώς τζίβα.» Και εκεί στα δεκατέσσερα, κατάλαβα την διαφορά μεταξύ σαμπουάν και σαμπουάν Kerastase. Και από τότε, μπήκε για πάντα στη λίστα των favorites.

 

Αυτή ήταν μια ιστορία μαλλιών-Τζούλιας. Η άλλη δεν είναι τόσο αστεία… Ήμουν είκοσι, από λάθος της κομμώτριας  κατέληξα με άσπρα, κάτασπρα μαλλιά και επειδή ήταν Χριστούγεννα νόμιζε ο κόσμος ότι ήθελα να ντυθώ Άγιος Βασίλης. Αυτή θα σας την πω άλλη φορά…

 

Teaser: Για την υπομονή λοιπόν που κάνατε όσες από εσάς διαβάσατε μέχρι τέλους τις εφηβικές μου εξυπνάδες και αν δεν με κοροϊδεύετε τώρα πολύ (γιατί το λίγο το έχω σίγουρο) αύριο σας περιμένει σούπερ Kerastase δώρο.

 

 

68 Σχόλια
  1. Καταπληκτικα τα προιόντα της!! κανουν θαυματα πραγματικα!

  2. Η αλήθεια είναι ότι περνάω δύσκολες ημέρες, αλλά το πως κατάφερες να με κάνεις να κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια στο γραφείο…. είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει και σε ευχαριστώ για αυτό!
    Η ιστορία μου είναι παρόμοια, αλλά έχει να κάνει με την μικρότερη αδερφή μου που έχει ανοικτά κατανόξανθα μαλλιά και εμένα που έχω σκούρα καστανά με κοκκινωπή βάση… Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι οι καλοκαιρινοί πειραματισμοί μας με κάτι ξανθυντικά σπρέι που κυκλοφορούσαν τω καιρώ εκείνο (!) είχε εξαιρετικό ξανθό αποτέλεσμα στην αδερφή και καροτί σε εμένα ….
    Την υπόλοιπη ιστορία την αφήνω στην φαντασία του κοινού… Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ως Σκορπιός είμαι επίμονη και ξεροκέφαλη για να γίνει το δικό μου!
    Τα Kerastase τα αγαπώ γιατί για πρώτη φορά βρήκα στην αγορά προιόντα για μαλλιά σγουρά και με σκληρή τρίχα, που κατάφεραν να δαμάσουν!

  3. Καλημέρα Τζούλια,
    Γέλασα πάραααα πολύυυ!!! Αλλά νομίζω ότι όλες μας κάναμε εφηβικά ατασθαλίσματα. Εγώ, ας πούμε, στα 15 μου έκανα περμανάντ γιατί ήθελα τα μαλλία μου κατσαρά. Τρομάρά μου. Και όπως ήταν φυσικό χάλασα την τρίχα μου. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν κάποια εξαιρετικά προϊόντα για να διορθώνουν όλα τα “λάθη” ενός εφηβικού μυαλού.χα,χαχαχα!

  4. Έχω τρελλαθεί στο γέλιο!!!
    Ακριβώς την ίδια ιστορία την έχω και εγώ με το οξυζενέ!!!
    Με τη μόνη διαφορά ,ότι μετά για να τα σώσω τα έβαψα με χέννα .Αποτέλεσμα όλες οι φωτογραφίες μου στο λύκειο να μην χρειάζονται φλας!!! χαχαχα.
    Από τότε και μέχρι σήμερα δηλ.για 20 χρόνια (περίπου) βάφω τα μαλλιά μου!!! Μήνα προς μήνα χρόνο προς χρόνο…
    Ταλαιπωρία και ένα βάσανο που έβαλα τον εαυτό μου για να γίνω ξανθιά…
    Ακόμα και τώρα έχω την αίσθηση πως την πρώτη μέρα μετά τη βαφή τα μαλλιά μου πορτοκαλίζουν…
    Και όντως τα προ’ι’όντα της Kerastase με συντροφεύουν στω’ι’κά όλα αυτά τα χρόνια.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ (και οι μαμάδες προσοχή στις κόρες τους!!!!Μακριά από το οξυζενε!!!)

  5. AAA,να μην μιλήσω και για τις αποτυχημένες permamant!!!
    Σε κάποια άλλη αφορμή.

  6. @Όλες: Δεν υπάρχει ούτε μια από εμάς που να μην έχει κλάψει με μαύρο δάκρυ κάποια στιγμή για τα μαλλιά της. Τέλος.

  7. λατρευω kerastase..ειναι οοολα τα προιοντα της θεικα

  8. Xαχαχαχαχα!! Να’σαι καλά βρε Τζούλια…Γελάσαμε λίγο, γιατί -άσχετα απ’τα θεματάκια της καθημερινότητας του καθενός- οι μέρες γίνονται όλο και δυσκολότερες για όλη τη χώρα…
    Στο θέμα μας , πρόσφατα συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι ένα καλό σαμπουάν ή/και μια καλή μάσκα μαλλιών…!! Ακόμη και τα πιο τρελά μαλλιά (πχ τα δικά μου) μπορούν να τιθασευτούν…!!
    Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι ακραίο στα μαλλιά μου- είμαι αρκετά φοβιτσιάρα… Εσύ πάντως, ήσουν αποφασισμένη να γίνεις ξανθιά!! Ακόμη και στο κομμωτήριο, δεν το έβαλες κάτω….χιχι!!

  9. ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.

  10. ειναι μεγαλη χαρα να σε διαβαζω!!!!!!!!!!!!!και ναι εχω κλαψει και εγω με μαυρο δακρυ για τα μαλλια μου χεχε απειρες δοκιμες και ολες μια αποτυχια!!!!!χιχιχι kerastase εχω δοκιμασει αλα ητανε τοσο μικρο το μπουκαλακι για τα δικα μου μαλλια που δεν καταλαβα καθολου ουτε τον αφρο στα μαλλια μου..χαχαχαχα θελω να διαβασω και την ιστορια με τα ασπρα μαλλια μεσα στην μιζερια της μερας θελω ενα χαμογελο να σκασει στο προσωπο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Αχχχ Τζούλια μου, τι γέλιο, τι κέφι μας πρόσφερες σημερα! Να είσαι καλά! Ομορφα, αθώα και ξέγνοιαστα χρόνια που οι μόνες μας έγνοιες ήταν “τρίχες”!!!

  12. Χιχι Τζούλια μπράβο που μας έκανες να γελάσουμε!!! Ποια απ’ όλες δεν έχει να διηγηθεί παρόμοιες ιστορίες αστείες για το ακροατήριο αλλά πολύ λυπητερές για το μαλλί. Θέλω πολυ να ακούσω την ιστορία για το μαλλί Αη Βασίλης διότι κι εγώ έχω βγει (απο κομμωτήριο κιόλας) εξαιρετικά πλατινέ ασπρο αη Βασίλης μαλλί (ήταν νομίζω και κοντά στα Χριστούγεννα) και συμπάσχω με το παθημά σου.
    Φιλιά πολλά!!!

  13. Καλημέρα!Τι γλυκό να μοιράζεσαι μαζί μας ιστορίες από τα παιδικά σου χρόνια!Όλες σίγουρα έχουμε ανάλογες περιπτώσεις και είναι πολύ όμορφο να τις ανασύρουμε στην επιφάνεια κάπου κάπου.Αυτές τις μέρες της νιότης,της ανεμελιάς,της αθωότητας!Διαβάζοντας το άρθρο σου ασυναίσθητα μας γύρισες κι εμάς πίσω και θυμηθήκαμε κάποια δική μας ζαβολιά.Και με αυτή την ευκαιρία να σε ρωτήσω αν ξέρεις να μου πεις ποια σειρά της kerastase να χρησιμοποιήσω στα μαλλιά μου,που τελευταία είναι σαν κατσιασμένα?Δεν είναι σκληρά,αλλά δεν έχουν βάρος.Για να καταλάβεις καλύτερα είμαι σαν την μάγισσα Κλω-Κλω.(Σειρά σου να γελάσεις τώρα).Πολλά φιλιά!!!!

  14. @Alexandra: Αν έχω καταλάβει τα μαλλιά σου είναι λεπτά, άτονα και χωρίς ζωντάνια και θέλεις να τους δώσεις λίγο “ζωή” λίγο όγκο και όπως λες και εσύ λίγο “βάρος”… Λοιπόν θα σου πρότεινα την σειρά Kerastase Resistance Bain Volumactive -την πράσινη που λέω και εγώ. Νομίζω ο κομμωτής σου, θα συμφωνήσει μαζί μου!

  15. Μη σκας! Δεν ήσουν το μόνο ξεμυαλισμένο κοριτσάκι! Κι εγώ στα 16 μου το ίδιο έκανα και μάλιστα με ντεκαπάζ! Και η μπροστινή μου τούφα έγινε άσπρη!!! Τρέχα η μαμά μου απογευματιάτικα στο super market, γιατί τέτοια ώρα πού να βρείς κομμωτήριο, να βρούμε βαφή για να μη πάω στο σχολείο την άλλη μέρα σαν την κρουέλα ντε βιλλ!!! Χάλια σου λέω!!!

  16. @ όλες: χαχχχαχχαχαχααααα!! Πολύ χαίρομαι που όλες έχουμε κάνει κατά καιρούς μια απ’ τα ίδια! Για να μην αισθάνομαι και μοναξιά…

  17. Είδες πόσο σωστά τα κατάλαβες όλα μόλις σου έγραψα ότι “είμαι η δεύτερη Κλω-Κλω?Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμβουλή!

  18. Χαχα! Γέλασα τρομερά με την ιστορία σου (προσπαθούσα να συγκρατηθώ στο γραφείο…)! Και ναι, συμφωνώ ότι τα προϊόντα της Kerastase είναι εξαιρετικά, αλλά, φευ, τσιμπιμένα…

  19. Γέλασα με την ιστορία σου απίστευτα,όμως!!Όλες κάπου εκεί σε αυτήν την ηλικία πειραματιζόμασταν με τα μαλλιά μας,και όλες έχουμε και από μια πονεμένη ιστορία να θυμηθούμε!!!Αλλά στα δικά μας παιδιά να δούμε πως θα αντιδράσουμε, αν κάνουν τα ίδια, μην σου πω και χειρότερα….πάντως τα προιόντα kerastase είναι εγγύηση σε όλα….δεν με έχουν απογοητεύσει ούτε μια φορά!!!!

  20. αυτό το μέγα λάθος με το οξυζενέ τοχα κάνει κ εγω στην ηλικία των 14-15 κ έκαψα τα ωραία μαλλάκια μου!!!!!!!Επανήλθαν με κόψιμο κάθε 2 μήνες κ ελαιόλαδο 2 φορές την εβδόμαδα!Πριν 20 χρόνια δεν ήταν τόσο διαδεδομένες οι μάσκες μαλλιών,αν κ γνώριζα τα KERASTASE.Καταπληκτικά προιόντα όντως,αλλά δεν έφτανε το χαρτζηλίκι μου τότε…

  21. Αλλο ένα απολαυστικό άρθρο από τη Τζούλια.. Ευχαριστούμε!!

  22. egw fetos dokimasa gia prwti fora maska malliwn kerastage apo mia fili mou to kalokairi k pragmatika tin epomeni epsaxna kommwtirio gia na agorasw oli tin seira!!
    tzoulia mou oles mas eimaste monadikes me i xwris kapoia bafi (i oksizene 🙂 ) panw mas!!

  23. Αχ και εγώ από τα 15 τα βάφω τα μαλλιά μου και τώρα είμαι 22!Ευτυχώς δεν έχω άσπρες τρίχες αλλά τα μαλλιά μου έχουν περάσει από πολλές δοκιμασίες!

  24. ΤΖΟΥΛΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Σ’ ΕΜΕΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΟΞΥΖΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΦΕΙΔΩΛΗ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΟΞΖΕΝΕ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΦΡΑΝΤΖΑ. ΗΤΑΝ Η ΜΟΔΑ ΒΛΕΠΕΙΣ……..
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ-ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.

  25. ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
    ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ
    ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ…ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ,
    ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ….ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟ…
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΟΜΜΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 11 ΦΟΡΕΣ ΒΑΦΗ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 8ΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ)…ΟΚ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕ ΚΙΟΛΑΣ……….ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΘΗΣΜΕΝΗ!!!!!!
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……
    ΦΙΛΙΑ
    xxx

    Υ.Γ. ΤΑ kerastase ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΕΓΝΩΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ kerastase…ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ SUPER!!

  26. Η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω δοκιμαση τα προϊόντα αλα γελασα πολυ με την ιστορια σου. εσυ παλι καλα τα εκανες καροτι τα μαλια σου στα 15 εγω που τα εκανα στα 21 και με ρωτούσαν στη δουλεια τη χρωμα εχουν τα μαλια μου?εκει να δεις ξεφτιλα.

  27. αχαχχαχαχαχαχα κάτι παρόμοιο έχω περάσει και εγώ….Πολύ γέλασα, να’σαι καλά!!!!!χαχαχα

  28. πολυ καλο κ ολες εχουμε κανει κατι παρομοιο στο παρελθον…

  29. xixixixi!!!!eisai apisteyti!!!!ma kala afou den bgeikes k me parapano apo 2 xromata (giati siga min to aplones k kala)tyxeri isoun!!!!!tin mama sou skeytomai!!!!ta proionta na po tin alitheia den ta exo dokimasei opote…..

  30. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!ΕΙΧΕΣ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ!!ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KERASTASE EINAI SUPER ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ….ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ 1000%!!!ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

  31. τι μου θυμισες τωρα..80’s, γυμνασιο και ολες με οξυζεναρισμενη φραντζα αλα Duran Duran…

  32. χαχαχαχαχα!είσαι θεά!περιμένουμε να ακούσουμε & τη χριστουγεννιάτικη ιστορία τώρα που μας άνοιξες τα χαρτιά σου!:-*

  33. Μόλις αρχισα να χρησιμοποιω την Kerastage που ειναι για μπουκλες…κ ναι τωρα καταλαβα κ γω ποια ειναι η διαφορα των σαμπουαν απο τα σαμπουαν Kerastage! Το θεμα ειναι να το καταλαβει κ ο αντρας μου που δεν μπορω να τον πεισω οτι πρεπει να δινω 15 ευρω για σαμπουανια!!

    Η ιστορια ολα τα λεφτα!!χαχαχ, νομιζω οτι πλεον η μαμα σου θα την λεει με καμαρι κ οχι με μουρμουρα..γιατι επεδειξες θαρρος, εξυπναδα, κατασκοπευτικο πνευμα, γρηγοράδα, δημιουργικότητα κλπ κλπ κλπ. Αυτο να της πεις!! IoI

    Ασπρο μαλλι σε ενα βραδυ? Στεναχωρια μου μυρίζει..ειναι αυτο που λενε ασπρισαν τα μαλλια μου σε ενα βραδυ? Ή το καταφερες κ αυτο μονη σου???
    <3 <3 <3

  34. Τελειο!!!! μια παρόμοια ιστορια πιστευω όλες να έχουμε περάσει…. και γω θυμάμαι κατι να έχω βάλει στα μαλλία μου για να ξανθυνουν (μιας και ο ωραιος του σχολειου είχε μια τάση στις ξανθιές) και όταν με είδε η μητέρα μου κόντεψαν να ξανθύνουν και τα δικά της από την τρομάρα της!!! και το γέλιο είναι οτι προσπαθούσα να την πείσω οτι τα ξάνθυνα με το λεμόνι!!!! Αθάνατα 80’s!!!

  35. xaxaxaxa teleio!teleio omos!aytes oi istories einai oti kalitero!nomizo prepei na kaneis ena leukoma(h opos legete ayto) pou na katagrapseis oles aytes tis istories anakalipsis proionton!einai poli euxaristes!bravo Julia!xD

  36. Αγαπητη μου Τζουλια, τολμω να πω οτι εχω παθει χειροτερο καζο οσον αφορα στο κεφαλι μου!
    Γυρω στα 20 πηγα σε κομμωτηριο της τοτε γειτονιας μου και εκανα ισιωτικη στα σγουρα, μακρια, αλλα ΛΕΠΤΑ, τονιζω μαλλια μου. Η κομμωτρια αφησε περισσοτερη ωρα (μαλλον), απο οτι επρεπε το φαρμακο στο κεφαλι μου και το αποτελεμα ηταν μετα απο λιγες μερες να αρχισουν να μου πεφτουν τα μαλλια. Σε δεκαπεντε περιπου μερες επεσαν σχεδον ολα, αλλα ευτυχως εβγαλα καινουρια, αφου πρωτα μου ξυρισαν το κεφαλι…
    Καπως ετσι αρχισα κι εγω τα Kerastase και μαλιστα τη σειρα που αναφερεις… εξαιρετικα προιοντα, αλλα ακριβα!

  37. Τώρα τι να πω;΄Οτι νιώθω σαν τη μύγα μες στο γάλα;Παρόλο που έχω περάσει τα 40,ακόμα δε βάφω τα μαλλιά μου,εκτός από κάποιες ανταύγειες που είχα κάνει πιο παλιά.Πάντως χαίρομαι που δεν είχα τέτοιες περιπέτειες με την κώμη μου γιατί θα είχα σαλτάρει.

  38. Αυτό το οξυζενέ έχει φήμη πολλών χρόνων!Εγώ πάλι δοκίμασα αλχημείες με μπύρα και ήλιο και το μόνο που έμεινε ήταν πονοκέφαλος απ΄την πολύ ώρα στον ήλιο!Μήπως έπρεπε να βάλω άλλη μάρκα?! 😛

  39. Αχ βρε τζούλια… λατρευω τον τροπο που γράφεις! ξέρω πολύ κόσμο που την έχει πατήσει με το οξυζενέ… εγώ απλά δεν το τολμησα μόνο με το υφος που μου έριξε η μαμά Σοφία……
    Η Kerastase είναι μεγάλο αποθυμένο… την έχω δοκιμάσει σε κάτι δειγματάκια που πεφτουν στα χέρια μου αλλά την θέλω και την χρειάζομαι έτσι όπως έχουν γίνει τα μαλλάκια μου….αλλάαααααα……..(μας έφαγε η ανεργεία!)

  40. Κλαίω απ’τα γέλια, δεν υπάρχει!!! Χαχαχαχαχα! Εγώ πριν καν πάω σχολείο (πρέπει να ήμουν 5) κούρεψα τα μαλλιά μου μόνη μου και τις πέταξα τις τούφες πίσω απ’το φούρνο! Έπαθε εγκεφαλικό η μάνα μου όταν με είδε, γιατί προφανώς τα είχα κάνει χάλια, και με έτρεξε στην κομμώτρια, η οποία είδε και έπαθε να μου σουλουπώσει τα μαλλιά έτσι όπως τα είχα κουρέψει! Χαχαχαχα!

    Θέλω να δοκιμάσω καμιά μασκούλα kerastase κάποια στιγμή 🙂

  41. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.

  42. Χαχαχααχα!
    Θα ‘θελα να διαβάσω κι άλλες τέτοιες ιστορίες.
    Ακόμα γελάω!

  43. Telia istoria!Ine san na tin akoyo na lei ston kommoti:koita ti ekane aytiiiiiii ke petheno sta gelia…….!!!!Ontos oles exoyme piramatisti me ta mallia mas alla sto telos oi manoyles mas karafliazoyn!!!

  44. ωραίες οι ιστορίες από τα παλιά, μου αρέσουν τρελά. Λατρεύω τα προΐόντα της Kerastase, αν και αρκετά ακριβά το αξίζουν. Περιμένουμε το αύριο!!!!!

  45. Τζούλια είναι από τα καλύτερα προιόντα μαλλιών!!!!!

  46. Kai egw otan hmoun stin efhveia, eixa kataliskei me laxani mallia! ti me ekanes na thimithw…:-))) Kerastase super alla ligo tsimpimenes times…

  47. Hahahah, ti apisteuti istoria! Emena to xeirotero mou den eixe na kanei me vafi, alla me kourema. Exw para poli sgoura mallia, alla kapws mou kollise sto myalo i idea na ta kopsw se ena chic (fantazomoun egw) konto karedaki. Ali kai trisali, vgika apo to kommwtirio kai emoiaza me ton Michael Jackson sta niata tou! Kai, ante, ti vafi ti diorthwneis, to kourema omws? Asta na pane, pikroi kairoi… 😀
    Kai i mamma mou mia fora, apo lathos tis kommwtrias, katelikse me prasino malli! Friki!!!

  48. Χα χα χα χα ! Γελάω με μια μέρα καθυστέρηση στο γραφείο γιατί το laptop μου τα έχει παίξει εδώ κι ένα μήνα και δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι . Κι εγώ πέρσι κατέληξα σαν τη Τζούλια ( Αλεξανδράτου ) χωρίς το μπουκάλι , δηλαδή άσπρο κάτασπρο μαλλί με άσπρη ανταύγεια , έπειτα από μια φοβερή έμπνευση της κομμώτριάς μου . Βέβαια εγώ είχα απλώς ζητήσει μερικές μελί ανταύγειες σε καστανή ανοιχτή βάση . Και το χειρότερο είναι ότι είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη με πράσινα μάτια οπότε ήμουν σαν alien . Με κοίταζαν όλοι στο γραφείο και νόμιζαν ότι έβαλα φακούς επαφής ! Το καλύτερο ήταν τρεις μέρες μετά που ξαναπήγα στο κομμωτήριο και απαίτησα να μου τα βάψει με αποτέλεσμα να καούν και να μου μείνουν τα μισά στο χέρι ….

  49. Το 99,9999………9 των γυναικών έχει περάσει από κάποια παρόμοια περιπέτεια με τα μαλλιά της.Μια ιστορία για γέλια κ για κλάματα.

  50. Αχ Τζούλια μου πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Και μένα το μαράζι μου από μικρή ήταν να μεταμορφωθώ σε ξανθιά!!!! Και για να είμαι ειλικρινής το δοκίμασα κι εγώ στα 15 μου το οξυζενέ. Θυμάμαι ότι πολλές κοπέλες της τότε ηλικίας μου, μαζί κι εγώ, πειραματιζόμασταν.

  51. xaxaxaxaxa
    απότι καταλαβαίνω πάντως οι περισσότερες έχουμε ένα κόλλημα με το ξανθό.. ααααχ….

  52. Έχω πεθάνει στα γέλια! Και ζηλεύω λιγάκι που δεν τόλμησα ακόμα να κάνω το κεφάλι μου ροζ κουφετί…

  53. Πόσο όμορφη η εφηβική φάση της ζωής μας, που όλες λίγο πολυ βιαζόμασταν να μεγαλώσουμε..
    Όταν τελείωσα τη β´ γυμνασίου θυμάμαι όλες μου οι ξαδέλφες (που μαζευομασταν τότε στο χωριό) είχαν κανει ξανθές ανταυγιες, ως μεγαλύτερες. Οπότε όπως ήταν λογικό, ζήλεψα και ήθελα και εγώ.
    Βάλθηκαν όλες οι θείες-ξαδέλφες να πείσουν τον πατέρα μου και το πέτυχαν. Εκανα ξανθές ανταυγιες σε 4 τσουλουφια, οι οποίες πιο πολυ κίτρινες ήταν παρά ξανθές. Βλέπω φωτογραφίες απο τότε & γελάω.. Χαχαχα
    Τον χειμώνα όμως, πάλι στο ηρωικό χωριό, πάω να ξανακάνω ανταυγιες και μου είχαν βάλει ένα πλαστικό σκουφί, σαν αυτα του κολυμβητηρίου, δεν ξέρω αν τα θυμάται καμιά σας. Το οποιο σκουφί ήταν γεμάτο τρύπες και απο εκει έβγαιναν μικρές τουφες τις οποίες εκανα όλες χάλκινες, και ευτυχώς που επέμεινε η κομμωτρια γιατι θα ´χα βγει πάλι καρναβαλος έξω.
    Ή θυμαμαι στο Λύκειο μας είχε ποιας ειμαι τρέλα και κάναμε και ξανθές κ κόκκινες ανταυγιες.
    Χαχαχαχαχαχαχα
    Ωραίες εποχές, ευτυχώς έχω χοντρή τρίχα και πυκνό μαλλί, αλλιώς δε θα δε μείνει τίποτα εκει πάνω με τόσο πειραματισμό απο τα 13-14

  54. ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ… ΠΩ ΠΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ … ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…ΦΟΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ … ΣΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!! Υ.Σ.: ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΗΣ KERASTASE!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.