Maybelline New York Mακιγιάζ: Spring is in the air…

 

Παραφράζω το διάσημο τραγούδι για να πω: Σήμερα έχει  λιακάδα! Για φανταστείτε, ακόμα και εγώ το κορίτσι του χειμώνα και της συννεφιάς έχω χαρεί. Από την άλλη είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα… Θα διαβάσετε το λόγο στο τέλος αυτού του post. Επίσης το πρωί άκουσα, ότι τη επόμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα θα μας καλωσορίσει έστω και για λίγο η Άνοιξη. Ε, είναι να μην είμαι χαρούμενη;

 

Αποφάσισα λοιπόν, να είναι και το bb χαρούμενο σήμερα και ένας από τους τρόπους που μπορεί να συμβεί αυτό, είναι να γεμίσει χρώμα. Για αρχή, ένα υπέροχο μπλε όπως αυτό που βλέπετε στο μακιγιάζ της παραπάνω φωτογραφίας, το οποίο μου θύμισε το χρώμα του Αττικού ουρανού που βλέπω από πάνω μου.  Χρώμα, με τα ανοιξιάτικα καλούδια της Maybelline, που αν δεν το ξέρετε να σας πω ότι είναι η Νο 1 μάρκα μακιγιάζ σε πωλήσεις.

 

Στην πολύ New York like, παρουσίαση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (εν τω μέσω κατακλυσμού) η Maybelline μας έβαλε φτερά, στην κυριολεξία, μας κέρασε hamburgers, μας «στόλισε» με τατουάζ (προσωρινά για αρχή, αλλά ποιος ξέρει;) και βέβαια μας έφερε και τον Γρηγόρη Πυρπίλη, τον σούπερ make up artist της μάρκας, ο οποίος μας έκανε απίθανο μακιγιάζ, τόσο που το βράδυ να μην θέλω  να κάνω ντε-μακιγιάζ. Το έκανα βέβαια, αλλά θέλω να πω…

 

Τι μας έδειξε; Voila! Αυτά που θα δείτε παρακάτω

 

Εye Studio Color Tatoo




 

Με τις νέες κρεμώδεις σκιές Color Tatoo, με υφή τζελ η Maybelline υπόσχεται ένα πολύ έντονο και σέξι χρώμα με πολύ μεγάλη διάρκεια (γι’ αυτό και το τατουάζ που κάναμε εκείνη την μέρα στην παρουσίαση…). Θα τις βρείτε σε οκτώ πραγματικά απίθανες αποχρώσεις- κρίμα που εδώ σας έχω μόνο τρεις- μα γιατί στα Δελτία Τύπου η Maybelline δεν τις φωτογραφίζει όλες – πάντα είχα αυτή την απορία… Τέλος πάντων κοστίζουν 8,45Ε και με αυτή την (πολύ καλή) τιμή και με αυτή την φόρμουλα διαρκείας, είμαι περίεργη να δω αν είναι καλύτερες από κάποιες άλλες που μου έρχονται στο μυαλό τώρα…

 

VolumExpress the Falsies Flared


 

Ήταν για αυτή τη μάσκαρα, που το team της Maybelline μας υποδέχτηκε με φτερά στην πλάτη, τα οποία τα φορέσαμε και εμείς… Πρόκειται για την νέα άφιξη της οικογένειας Volum’Express που χάρη στο βουρτσάκι της, χαρίζει όγκο και πλούσια καμπύλη προς τα πάνω και προς τα έξω. “Φτερά στα μάτια” ένα πράγμα…  Τιμή 14,95Ε

 

Master Precise, Υγρό Eyeliner



 

Νομίζω ότι είναι το eyeliner με την πιο λεπτή μυτούλα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, πράγμα που επιτρέπει να κάνουμε και το εφέ cat eyes εύκολα, αλλά και διάφορα σχέδια αν είμαστε πιο τολμηρές. Εμένα ο Γρηγόρης μου έκανε κάτι τελίτσες στο πλάι του ματιού και αν και στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τις αφήσω, τελικά ήταν τόσο ωραίες και τόσο διακριτικές που τις άφησα και βγήκα και μάλιστα έτσι έξω το ίδιο βράδυ (λέτε το παράκανα; Κι όμως ήταν πολύ απαλό και διακριτικό το αποτέλεσμα…) Τιμή 8,95Ε

 

Color sensational Pop Sticks



 

Αυτά τα νέα διάφανα κραγιονάκια σε πολύ ζουμερές έντονες αποχρώσεις δίνουν λάμψη στα χείλη και έχουν φρουτώδη γεύση και μυρωδιά. Εντάξει, μην περιμένετε χρώμα έντονο. Είναι άλλη η δουλειά τους. Φανταστείτε ένα διάφανο gloss με απαλή λάμψη και σε μορφή stick. Σούπερ χαριτωμένα και αν ήμουν από 14 έως 18 ετών, νομίζω θα τα ήθελα όλα. Τιμή 12,40Ε

 

 

Φτερά παντού στην παρουσίαση της Maybelline


 

Τέλος, η Ροζαλί με φτερά και την Νέα Υόρκη στα πόδια της (έστω στην πλάτη της…)


 

Επίσης να σας πω ότι για άλλη μια χρονιά η Maybelline είναι χορηγός μακιγιάζ στο New York Fashion Week Mercedes Benz. Σας έχω μια φωτογραφία παρακάτω, αλλά αν θέλετε να δείτε όλα τα πραγματικά εκπληκτικά look (τι γυναίκες είναι αυτές βρε κορίτσια- για τα μοντέλα της Maybelline λέω…) κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

 

 

Παρόλο που το ξέρω καλά γιατί το “αφουγκράζομαι” (τις τελευταίες μέρες καμία από εμάς δεν ήταν μες στην καλή χαρά για τους λόγους που όλες ξέρουμε και συζητήσαμε), αυτό αλλάζει. “Every cloud has a silver lining”. Σήμερα πρέπει όλες να στείλουμε τις ευχές μας στην Demi μας. Super girl, super GBB girl και από σήμερα super mommy!

49 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    1ον και σημαντικότερο : Συγχαρητήρια Demi! Ότι καλύτερο για το μικράκι σου!
    2ον : Πάντα μου αρέσουν τα Maybelline, γιατί είναι προσιτά και πάντα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας
    3ον : Θα το επαναλαμβάνω συχνά … Δεν είναι φανταστικός ο Γρηγόρης; Τι εξαιρετικό παιδί ο γείτονάς μου! Και τι καλλιτέχνης!
    4ον : Φτερά;;; Τρελαίνομαι για την ιδέα … τα δανείζεις για αποκριές;

  2. Με το καλό να έρθει ο θησαυρός της όπως τον αποκαλεί!!!!
    Τζούλια δε στο είχα πει ότι αυτό το τιρκουάζ με στοίχειωσε? Θα το πάρω και θα το βάλω και σε όλο το βλέφαρο!!
    Οι τελίτσες που λες άκούγονται πολύ ενδιαφέρουσες, μμμμμ θα το δοκιμάσω!! Μου θύμισες τώρα τη Βουγιουκλάκη που ζωγράφιζε βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο και ενώ ήταν πολύ έντονες το εφέ ήταν φοβερό!!!
    Τα φτερά που φοράει η Ροζαλί είναι τέλεια!! Τα θέλω!!!!
    Και μη ξεχνάς αύριο είναι Τσικνοπέμπτη!!!! Δεν θα τσικνίσετε ??

  3. @Αngelina και MariaA: Να, σας πω… Τα έχω τα φτερά.. και είναι και 2 ζευγάρια μάλιστα… Τι λέτε; Για τσίκισμα αύριο δεν ξέρω, έχω κατι άλλο στο μυαλό μου… θα σας πω σύντομα..

  4. Θα δοκιμάσω σίγπουρα το eyeliner -δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιας μορφής- και τις σκιές που περιμένω πως κ πως εδώ και μέρες! =)
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ DEMI!!!! Τρέχω να της ευχηθώ!!! =)

  5. Θα δοκιμάσω σίγπουρα το eyeliner -δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιας μορφής- και τις σκιές που περιμένω πως κ πως εδώ και μέρες! =)
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ DEMI!!!! Τρέχω να της ευχηθώ!!! =)

  6. Καλημέρααααα!
    Ήδη στο τουίτερ γίνεται χαμός, όλες γράφουμε τις ευχές μας για τη Demi μας!

    Αυτές τις σκιές τις περιμένω πως και πως! Ήδη κάποιες φίλες τις έχουν πάρει από το ίντερνετ, αλλά εγώ είμαι άνθρωπος με κουσούρια και θέλω προτού αγοράσω κάτι να το ψαχουλέψω πρώτα.Υποθέτω πως Θεσσαλονίκη θα αργήσει κομμάτι η άφιξη τους αλλά αξλιζουν τον κόπο.

    Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν τα ήξερα, τα περιμένω όμως και αυτά να τα περιεργαστώ. Μου αρέσουν πάντως πολύ πολύ οι τιμές τους. Ωραίες, λογικές τιμές, να μπορείς βρε αδερφέ να πάρεις το κατιτίς σου χωρίς να χρειάζεται να τη βγάλεις με μακαρόνια τον υπόλοιπο μήνα!

    Αυτό με τις τελίτσες μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω στην επόμενη μου βραδινή έξοδο. Όσο για τα φτερά, χι χι , θα κλέψω της κόρης μου που ντύθηκε αγγελάκι στα νήπια και θα κόβω βόλτες μέσα στο σπίτι. 🙂

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ DEMI!!! NA THΣ ΖΗΣΗ.
    ΜΕ ΤΑ EYELINER ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ
    ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 18? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ.

  8. Mε το καλό DEMI! Παντα υγιείς κι ευτυχισμένοι, εσυ και το μωρό σου!

  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ DEMI.
    ME AYTA TA XΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΟ 20ΑΡΑ.
    ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ – ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!

  10. @όλες: Κορίτσια δεν υπάρχει αυτό!!!! Εκεί που είπα ότι βγήκε ο ήλιος, εδώ έχει συννεφιάσει (εδώ ίσον Μαρούσι) και ετοιμάζεται να βρέξει… Έλα Παναγία μου…

  11. Καλημέρα κορίτσια!
    Καταρχάς, Demi να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό, ροδαλό και πάντα χαμογελαστό!
    Κατα δεύτερον, Spring Resolution για μένα να μάθω να βάζω σωστά eyeliner και το παραπανω της Maybelline φαίνεται ιδανικό, τόσο λεπτό που είναι!
    Φανταστική Τζούλια, μήπως να διοργανώσουμε κανένα tutorial, να μας μάθεις πως βάζουμε σωστά το eyeliner, σωστά το κραγιον (αυτό το έντονο ξέρεις, που φαίνεται αμα κάνεις λάθος, αλλιώς στο άλλο, στο χρώμα του δέρματος είμαι ξεφτέρι!) κλπ κλπ; Νομίζω θα εκτιμηθεί δεόντως!
    Φιλιά!

  12. Καλημέρα! Κάποια κοπέλα γέννησε; Αχαχαχ! Είμαι καινούργια παιδιά και δεν ξέρω! Να της ζήσει, λοιπόν!
    Ωραία τα καινούργια προϊόντα, αλλά εγώ να πω την αλήθεια τόσο έντονα χρώματα στα μάτια τα αποφεύγω. Άντε και κανά πετρόλ και πολύ μου είναι! Το άι- λάινερ πάντως σούπερ φαίνεται!

  13. Καλημέρα κοριτσάκια!

    Καλωσόρισες Demi στη Μαμιδοκοινότητα!!! Να είναι πάντα υγιής και τυχερό!!

    Οι κρεμώδεις σκιές Color Tatoo υπόσχονται πολλά!!!

    @Ju εδώ (= Πειραιάς) Β Ρ Ε Χ Ε Ι 🙁

  14. ΓΕΝΝΗΣΕ;;; ΓΕΝΝΗΣΕ;;; ΑΑΑΑ!!!! Πολλές πολλές πολλές ευχές στη ζουζουνομανούλα!!!

  15. Δεν προλαβα να πω καλημερα και τσουπ βροχη απιστευτο!
    Αλλα εγω δεν το βαζω κατω χιχιχι
    Demi να σου ζησει το αγγελουδι σου!!!!!!!
    Να ειναι παντα γερο ,τυχερο,ευτυχισμενο.
    Τζουλια μου λες να ειναι υπερβολη που τα θελω ολα τα νεα προιοντα
    της Meybelline.
    Υ.Γ Τα φτερα ειναι φανταστηκα σε κανουν να νιωθεις εστω και για λιγο
    αγγελακι!!

  16. Στον Πειραιά βρέχει και πολύ μάλιστα!!
    Όσο για το χθεσινό Post σου στο Brandfather ξέχασα να σχολιάσω επίσης ότι κι εγώ ντυνόμουν με αγορίστικες στολές, η αγαπημένη μου ήταν βασιλιάς!! Είχα και μπέρτα και σπαθί και στέμμα. Όταν πήγα νήπια και η μαμά μου ήθελε να με ντύσει σπανιόλα ή κάτι τέτοιο (ήταν της μόδας αρχές δεκαετίας 80, τόοοσο παλια!!) έγινε πόλεμος στο σπίτι. Η πιο πετυχημένη που έκανα ήταν μαύρος μάγειρας (κάπου έχω και φωτό…)αλλά και Backadder (αρκετά αργότερα…)!!! Ο διακαής μου πόθος ήταν πάντα να ντυθώ Darth Vader, δεν μπορεί θα το καταφέρω!!!!

  17. polla sigxaritiria stin manoula!Kai fenondai poli wraia ta kainouria proionda.exw tetoio eyeliner tis manhatan kai 8a i8ela n dokimasw k afto…na dw an einai kalitero.g tis maskares pandws exw n pw ta kalitera…m aresoun para poli tis maybelin…twra exw tin mwv…kai exw skopo n dokimasw k tin kitrini…xixixxi

  18. …και ναι στο Μαρουσι βγηκε παλι ηλιος! Τι συμβαινει σημερα με τον καιρο?
    Demi μου να σου ζησει και να ειναι γερο κι ευτυχισμενο!
    Δεν εχω να πω τιποτα για τα Maybelline γιατι απλα δεν τα εχω δοκιμασει! Ισως τα αρχισω τωρα γιατι βλεπω οτι εχουν πολυ καλες τιμες. Περιμενω να δω και σχολια απο κοριτσια που τα εχουν χρησιμοποιησει!

  19. τι τρελοκαιρος ειναι αυτος?μια ηλιος μια βροχη!και μεσα σε ολα ειμαι παλι αρρωστη 🙁
    γεννησε η demoula???οοο!!συγχαρητηρια dem!ελπιζω η γεννα να μην ηταν πολυ κουραστικη και το μωρακι να ειναι μια χαρα!υγεια και ευτυχεια στη χαρουμενη οικογενια και το καινουργιο της μελος!
    σχετικα με την maybelline,χθες πηγα hondos και ειδα την νεες σκιες!δεν ηξερα οτι θα τις φερουν ελλαδα και χαρηκα παρα πολυ!σιγουρα θα παρω μια(οταν αποφασισω το χρωμα που θελω..).εχω διαβασει τα καλυτερα!και για αυτη τη τιμη ειναι πολυ καλη επιλογη!

  20. Συγχαρητηρια στη Ντεμη, να της ζησει, να’ναι γερο κ δυνατο!!
    Ηδη πηρα μια Color Tatoo cream eyeshadow, την On and On Bronze, η οποια ειναι απλα τελεια!! Ειδικα για καλοκαιρι, την βαζεις σε ολο το βλεφαρο, μασκαρα και εισαι good to go!! Δυστηχως ειχαν μονο 3 αποχρωσεις οταν πηγα, μακαρι να φερουν γρηγορα και τις υπολοιπες! Ξερεις μηπως ποτε θα ερθουν η Falsies Flared κ τα Color sensational Pop Sticks?? Μεσα στον Μάρτη?? Σκεφτομουν να δοκιμασω την Falsies Black Drama μιας κ η original δεν μου αρεσε κ τοσο, αλλα αν ειναι να περιμενω για την Flared.

  21. katarxas synxaritiria Demi tis kaliters eyxes mou gia to bebe sou!!!!
    edo kanei kataklismo apo to proi(patra)!ante na erthei h asnoiksh den mporo alli broxhhhh!!!(min aqkouso kanenan na pei tpt gia lypsindria to kalokairi me tosh brosh giati tha arxiso na fonazo!!!)
    ante na ftiaksei ligo h diathesh mas!!!bravo Julia!!!!!
    latreyo ena kragion tis maybelline!otan leme to latreyo enooume to forao sxedon kathe mera giati exei apisteyto xroma k poly megali diarkia!!!na fantastite oti mporei na to balo to brady na min ksevafto(min fonazete eimai xoris make up k ta loipa mono me ligh skia) k to proi na to exo akoma!!!!k den mou kserenei k ta xhloi idietera!!!oi skies einai apithanes opos k to eyeliner(an k den mporo na to xreisimopoihso me tpt oses fores k na mou to deiksei h adelfh mou(makikez)(ox!milao poly!!!!!!)sorry an sas kourasa!!!

  22. Καλημέρα σε όλες!!
    Περιμένω με ανυπομονησία από το πρωί το μήνυμα της Ντέμης ότι γέννησε..θα θελα τόσο να μουνα κοντά της σήμερα. Προς το παρόν απολαμβάνω (σε εισαγωγικά) την άδεια μου με το μυξιαρικο μου (στη κυριολεξία..ω ναι παλι την εχω άρρωστη) στον ηλιολουστο για σήμερα Βόλο!!
    Και επειδή σήμερα δεν είναι μέρα για γκρίνιες και μουρμούρα (όχι όχι έχω καλή διάθεση) δεν θα σχολιάσω καθόλου τη Maybelline γιατί με έχει απογοητεύσει στο θέμα των τιμών..αν και ομολογώ ότι οι τιμές που ανάφερες μου ακούστηκαν πιο λογικές από αντίστοιχα προιόντα άλλων εταιρειών.
    Γεννάμεεεεεεεεεεεεε!!! Ανυπομονώ να δω τη φατσούλα από το μικρό μας ΒΒ-μπουκάκι!
    So excited!!

  23. Καλημέρα , τις ευχές μου στην κοπέλα που γέννησε ,αν και είμαι καινουργια και δεν τη γνωρίζω , να της ζήσει!!!
    Μου άρεσαν πολύ η μάσκαρα και τα κραγιόν.Ειδικά το πορτοκαλι χρώμα στα χείλη μου αρέσει πολύ για το καλοκαίρι και οι τιμές πολύ καλές μου φάνηκαν.

  24. Συγχαρητήρια Demi!!!!! Να’ναι υγιές και τυχερό το μπεμπάκι!!!

    Τί ωραία παρουσίαση….!!!Πρέπει να περάσατε σούπερ.. Και τί ωραία προιόντα…!! Και σε λογικές τιμές!! Το eyeliner μόνο δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι βολικό….Θα πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι μάλλον….

  25. Ένα άρθρο γεμάτο χρώμα!
    Τέλειο!
    Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα που είμαι και αρρωστούλα…

  26. Υπεροχα ολα!ειδικα για τα color stay tattoos εχω διαβασει τα καλυτερα απο το εξωτερικο!λενε πως ενα τοσο φθηνο προιον ειναι τοσο καλο(αν κ εδω εχουμε πολυ πιο ακριβες τις τιμες!!)αλλα θελω να τα δοκιμασω ολα κ ειδικα το eyeliner!

  27. πωπωωωω Τζουλια τι χρώματα είναι αυταααα! εχω πάθει πλάκα ! απο τις ποι αγαπημένες μου μασκαρα ειναι της maybelline!!!!
    κλαίω…..!!!!

  28. Τις θερμότερες ευχές μου στην Demi.Το μωρό σου να’ναι γερό και τυχερό.Απορία:εγώ όποτε έχω πάρει αυτή τη μάσκαρα,γιατί δεν μου κάνει τέτοιες βλεφαρίδες;Ούτε καν πλησιάζουν σ’αυτό το μαγικό αποτέλεσμα.

  29. καλησπερα κοριτσια!!συγχαρητηρια στη μαμα Demi!!!
    οσο γιατο σημερινο μας θεμα,νομιζω θελω να δοκιμασω αμεσα το eyeliner και τα κραγιονακια!!

  30. an eixa gennhsei k oles oi anagnwstries tou blog mou egrafan eyxes,8a petousa apo th xara mou!!!!NA THS ZHSEI loipon!!!!!twra,oson afora ta maybelline den ta exw dokimasei k 8a sas pw to logo.otan mpainw sto hondos center,agorazw apo alles markes,eidika twra pou ka8e ligo k ligaki exoun ekptwsh 25%.einai kalhs poiothtas?ayto pou me xalaei einai oti vlepw ayth th marka se kapoia supermarkets k sygkekrimena oxi olh th seira alla 2-3 kragion,5 skies klp…san parakmh mou moiazei ayto.

  31. απιθανα χρωματα..αυτα τα κραγιον δεν υπαρχουν..ειναι πολυ ωραια..

  32. Συγχαρητήρια στη Demi, να σου ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένο ! Μακάρι να βελτιωθεί ο καιρός γιατί αυτή η παρατεταμένη κακοκαιρία κατάντησε εκνευριστικά μονότονη !Ειδικά το προσεχές τριήμερο που όλες, λίγο ή πολύ, κάτι έχουμε κανονίσει..Τολμηρά, pop χρώματα που καλωσορίζουν την Άνοιξη και απενοχοποιούν την εκκεντρικότητα..Tα προϊόντα της Maybelline έχουν προσιτές τιμές και πολύ καλή ποιότητα, αυτά τα δύο ”συστατικά” νομίζω πως την οδήγησαν στην κορυφή.

  33. Καλημέρα, καλα δεν θα το πιστεψεις, ο κοσμος καίγεται και εγω ειδα στον υπνο μου οτι καταφερα να βαλω σωστά το αιλαινερ! Τι να πω… Κακες συναναστροφές! Θελω χαρη, θελω να παρω κολόνιες για τον συζυγο και εμενα, συνηθως λοιπον στην Αθηνα εχουν κατι 35, 40% που και που, αν ξερεις που εχουν αυτη την εβδομάδα πες μου να στειλω να μου παρουν γιατι στην Ναξο δεν ξερω φταιει το οτι ειναι πολυταξιδεμένες μιας και μπαινουν στο πλοιο για να ερθουν, δεν πλησιαζονται! Ευχαριστω! Φιλια!!

  34. Συγχαρητήρια Demi. Μακάρι το παιδάκι σου να διαβάζει αναρτήσεις που δεν θα περιέχουν …ενοχικά σχόλια χαράς.

  35. @Evdoxia: Καλημέρα όμορφη! Μια χαρά, ξεκινάμε να την κάνουμε ίσια στον ύπνο μας, ε, που θα πάει θα την κάνουμε και στο ξύπνιο μας!!!

    Λοιπον δεν έχω ιδέα γι αυτό που με ρωτάς, έχω απίστευτη δουλειά αυτές τις μέρες και δεν έχω βγει καθόλου στην αγορά.. 🙁

  36. @evdoxia. Αν βρεθεις Αθηνα κι εχεις το χρονο και τη διαθεση, να πας στο εκπτωτικο χωριο στα Σπατα, το Mc Arthrur Glen. Εκει λοιπον, στο καταστημα Notos εχουν παρα πολλα αρωματα, αντρικα και γυναικεια, με εκπτωση 70%. Δεν ξερω ποια ακριβως θελεις, αλλα ενδεικτικα θα σου πω καποια… Bvlgari, Kenzo, Salvador Dali, Sonia Rykiel, Dolce&Gabbana και πολλα αλλα!

  37. @flora ναι εχεις δικιο εχω παει το ξεχασα οτι υπαρχει και αυτο, στελνω να μου παρουν, thanks!

  38. αυτό το υπέροχο αγγελάκι εσυ είσαι Τζούλια μου???Να ζήσει και στην DEMI το δικότης αγγελούδι!!!!

  39. Πήγα στο Χόντος σήμερα και είχε τις σκιές! Δυστυχώς δεν είχε ακόμα tester, κρίμα γιατί πεθαίνω να τις δοκιμάσω!

  40. Τις color tatoo τις πέτυχα κατα τύχη στον Χοντο, πήρα 4, τις δοκίμασα χτες ( όχι όλες μαζί, LOL!) και άντεξαν αναλλοιωτες για 16 ώρες (μέχρι που ξεβαφτηκα δηλαδή)! Απλά τελειες!

    Demi να σου ζήσει το αγγελούδι σου!

  41. γεια κ απο μενα! ειμαι κ εγω καινουρια στην παρεα, διαβαζω αλλα δεν γραφω συνηθως… λοιπον, αυτο που θα ηθελα να πω ειναι πως πραγματικα ζηλευω ολες τις κοπελες που τα καταφερνετε με το μακιγιαζ κ σας ειναι τοσο ..πως να το πω, δευτερη φυση? εγω να παρει δεν πιανει το χερι μου! ειδικα τωρα με δυο μικρα παιδια δεν προλαβαινω ουτε να … πως θα γινει να μαθω να μακιγιαρομαι κ μαλιστα σε χρονο dt δεν ξερω!! ουφ δυσκολο πραγμα να εισαι γυναικα, μαμα, συντροφος… την καλημερα μου σε ολες!

  42. Fovera ta xrwmata!!! Mou anoigei i kardia, nomizw oti to kalokairaki plisiazei, kai oxi i anoixi!!! Einai teleia!!!

  43. me deleazei SCRAPGALGR pou les oti krathsan 16 wres!!!!!!!!!!!exw poly liparo derma,akoma k sta matia,k opws katalavaineis den kratane oi skies.prepei na valw vash-vazw mia ths mac k kratane pio poly-alla oxi toses wres!!!na tis dokimasw ti lete,eseis oi pio empeires?epishs,an mporei na mou apanthsei kapoia.exw to e3hs provlhma:otan vafomai,vazw panta mascara k molyvi stis katw vlefarides.mhpws ftaiei ayto pou meta apo 3 wres exoun moutzourw8ei ta matia mou apo katw?exete kanena tip?please,help!!!

  44. Τις είδα ξαφνικά και παρασύρθηκα….αλλα μου έδωσε η πωλητρια 2 κουπόνια αξίας 8 € σύνολο, οπότε δεν έχω τύψεις!
    Marianna χρησιμοποίησα primer πρώτα. Όσον αφορά στο μουτζουρωμα, ένα πιο σταθερό προϊόν θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, εμενα μου αρεσουν πολυ τα fluidlines της Mac. Και τις color tatoo μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν eyeliner.

  45. Μα τι ξελογιάστρα που είναι αυτή η Maybelline! Έχουν ήδη μπει στη wishlist μου οι Colour tattoo 24h που απ’ότι πήρε τ’αυτί μου είναι πολύ καλές και το eyeliner pen. Για τη μάσκαρα θέλω να δω ποια διαφορά έχει από τη Falsies black drama (που είναι η αγαπημένη μου)στο βουρτσάκι περισσότερο γιατί για τη φόρμουλα είμαι σίγουρη ότι θα μ’αρέσει..

  46. eyxaristw gia tis symoules!!!!ta fluidlines ths mac ta exw dokimasei,einai eyeliner etsi,an 8ymamai kala?mpainei k sth riza twn katw vlefaridwn?

  47. Το μακιγιάζ στην 1η φωτογραφία είναι υπέροχο και θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω τις color tattoo σκιές!! 🙂 Συγχαρητήρια στο Ντεμάκι!! 😀 x

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.