Philips Satin Soft: Οι νικήτριες της νέας μηχανής αποτρίχωσης!

Μπάνιο στη θάλασσα δεν έκανα, αλλά ήμουν, έτοιμη για να σας πω την αλήθεια με αυτή την απίστευτη ζεστούλα, που κάνει τις τελευταίες μέρες.. Και επειδή απ ότι βλέπω οι εξορμήσεις στην θάλασσα θα ξεκινήσουν λίγο πιο νωρίς φέτος (και για να ξορκίσουμε αν μη τι άλλο, έναν από τους πιο «σκληρούς» χειμώνες…) το δέρμα σας με την Satin Soft θα είναι απαλό και λείο σαν μωρού.

 

Και οι νικήτριες της νέας μηχανής αποτρίχωσης Philips Satin Soft είναι οι:

 

Beth (elizabethkomninou)

Benets Maria

Artemis (sagitarius_archer)

 

 

Συγχαρητήρια κορίτσια και να ξέρετε, ότι περιμένουμε πως και πως, τις εντυπώσεις σας!

 

 

 

Μη φύγετε…. σε λίγο έρχεται bronze μακιγιάζ, από την Ιωάννα…

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημέρα και συγχαρητήρια στις νικήτριες!!!
    Λοιπόν θυμάσαι που σου ειπα για τη φωτογραφική που ήθελα..ε τελικά την αγόρασα και εννοειται οτι περασα και απ το stand με τις αποτριχωτικές!! Και μπήκα σε μεγάααααλο πειρασμό!

    Και μου φαίνετια οτι θα την τσιμπήσω την κυρία και θα ξαναγυρίσω στην αποτρίχωση!!!

  2. @Κερασία: Χχαχαχαχχα!! Καλημέρα! Για πες για την φωτογραφική, γιατί τη δική μου, τη βλέπω συντόμως στα σκουπίδια…

  3. Τέλεια!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!! Περιμένω email με λεπτομέρειες για το πως θα την παραλάβω!!! Πωπω, σας ευχαριστώ πολύ!!!

  4. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!Ναι,θέλουμε να μας πούνε κι εκείνες εντυπώσεις γιατί δεν παλεύεται άλλο το ξυράφι κι οι αιματοχυσίες που ακολουθούν σε κάθε απόπειρα!

  5. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!
    Και εγώ μου φαίνεται θα την τσιμπήσω.

  6. Συγχαρητήρια κορίτσια!
    Τζούλια… με τα όμορφα λεία πόδια που έχεις τώρα πρέπει να αποφασίσεις σύντομα για το πρώτο μπανάκι!

  7. Καλημέρα!!!
    Συγχαρητήρια κορίτσια!!! Πολύ ζηλεύω, να ξέρετε! Και περιμένω πώς και πώς και τη δική σας γνώμη, αν και η αλήθεια είναι ότι είμαι έτοιμη να υποκύψω, έπειτα από το ποστ της Τζούλιας!!!
    @Κερασία: με γεια τη μηχανή! Όπως είπε κι η Τζούλια, περιμένουμε το review σου, διότι και από αυτή χρειάζομαι! Έχω ένα σωρό γάμους και βαφτίσια και σημαντικά γεγονότα, που πρέπει να απαθανατίσω ο-πωσ-δη-πο-τε!!
    Μ’ αρέσει, λέει, που προσπαθώ να περιοριστώ στο budget μου…
    Φιλιά!

  8. Συγχαρητηρια στα κοριτσια, κι εγώ περιμένω εντυπώσεις.

  9. συγγνώμη για την αποτομιά πριν,απλά δεν μπορούσα να γράψω πολλά εκείνη τη στιγμή. προφανώς τα καταστήματα δεν έχουν ανανεώσει τους online καταλόγους τους γιατί δε το βρίσκω πουθενά, αλλά αμα μου λες ότι έχει κυκλοφορήσει προφανώς ισχύει! να ρωτήσω κάτι άλλο, έχει διαφορά η αίσθηση του να κάνεις μηχανή μέσα στο νερό? έχει νόημα δηλαδή να πάρω την wet&dry? αν πονάει λιγότερο εννοείται πως θα την προτιμήσω! συγχαρητήρια και στις νικήτριες!

  10. koritsia,mia mhxanh pou diafhmizei o kwtsovolos me 249eyrw,ti einai?thn exei dokimasei kapoia?

  11. Συγχαρητήρια στις τυχερές!! Και καλή υπομονή σε όλες! 😉 ‘Ηδη έχει πολλή ζέστη, κι αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, τα μακριά παντελόνια δε θα αντέχονται….

  12. @anastasia: Όχι Αναστασία μου, δεν θα έλεγα ότι έχει διαφορά στον πόνο (αν και όπως είπα στο post, δεν πονάει όσο νόμιζα) απλά είναι ευκολία να κάνεις την αποτρίχωση μέσα στο ντους για να αποφεύγεις και ατσαλιές με τριχούλες από δω και από εκεί…

  13. @marianna: Όχι Μαριάννα μου, δεν την έχω δοκιμάσει για να έχω να σας πω κάτι..

  14. @marianna den einai mhxanh einai suskeuh gia lazer sto spiti opote tha sou elega na mhn tn pareis amesws an einai, perimene ligo na doume ti einai h alliws sumvoulepsou ena dermatologo giati einai ligo upoula ta lazer

    koritsia o kotsovolos den tn exei tn satinsoft, thlefwnhsa

  15. Eyxaristv poly!!!! Den to perimena, molis thn dokimasw tha saw pw thn gnwmh mou.

  16. beautyblog παρέλαβα την αποτριχωτική μηχανή σαςευχαριστώ πολύ…οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές ευκολή στην χρήση βγάζει και τις μικρές τρίχες τσιμπάει λιγουλάκι στην αρχή αλλά μετα απο λίγο μειώνεται το τσίμπημα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.