Εγώ, η Benefit, το Brow Bar και ο “Doctor Feelgood”!

 

Σας έγραφα λοιπόν εχθές ότι ήταν ένα όμορφο Παρασκευο-Σάββατο, αυτό που διοργάνωσε η Sephora με χορηγό την Benefit για να αναδείξουν την make up master της χρονιάς, η οποία σύντομα θα ταξιδέψει στην γενέτειρα της Benefit, το San Fransisco. Περιλάμβανε χρώμα, διαγωνισμούς, fun και fan, μουσικές, λαχταριστά προϊόντα και (σε ευχαριστώ Θεέ μου..) τον “Dr Feelgood”.

 

O Kevin Le Bourdonnec είναι o Τraining Director της Benefit για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Eίναι επίσης, το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στην επαγγελματική μου ζωή, όσο αφορά, τον σχηματισμό των φρυδιών στα Brow Bar της Benefit και όχι μόνο. Τέλος είναι και ο “Dr Feelgood”. Στο οποίο οφείλω, όλα τα κομπλιμέντα που άκουσα εκείνο το διήμερο. Και τον ευχαριστώ άλλη μια φορά και από εδώ, μέσα.

 

Θα ξεκινήσω με την γνωριμία μας και την απόλυτη χημεία που είχαμε. Δώστε μου άνθρωπο, ζεστό, ευγενικό, με θετική ενέργεια, χιούμορ και χαρούμενη διάθεση και δεν θέλω κάτι άλλο. Με το που μας σύστησαν, μου είπε «Με λένε Kevin, αλλά μπορείς να με φωνάζεις και Dr Feelgood!»

 

Εντάξει, με την πρώτη του κιόλας ατάκα, ετοιμάστηκα να περάσω υπέροχα και ευχαριστώ και τη Σελίνα που μου έκλεισε αυτό το ραντεβού μαζί του για να φτιάξω για αρχή τα φρύδια μου (διότι είχαμε και συνέχεια με τις βλεφαρίδες την επόμενη μέρα) Στο μεταξύ, γενικά με τα φρύδια μου, δεν είμαι όπως με τα μαλλιά μου, εννοώ ότι δεν είναι ατίθασα, έχουν καλό σχήμα, είναι στρωτά, λίγες τριχούλες βγάζω έτσι σαν καθάρισμα και έξω απ’ την πόρτα.. Εμ,.. δεν ήξερα, δεν ρώταγα… Δεν πειράζει, έμαθα μια και καλή στα χέρια του Dr Feelgood aka Kevin.

 

Ξεκινάω οι ατάκες διαδέχονται η μια την άλλη, απολαύστε:

 

Ατάκα Νο1

 

«Ποιο προϊόν της Benefit θα έπαιρνες μαζί σου σε ερημονήσι;» με ρωτάει για αρχή ο Dr. «Θέλει και ρώτημα;» απαντάω εγώ. «Το Benetint βέβαια, όχι μόνο γιατί αυτό το τέλειο κοκκινάδι μπορώ να το βάλω παντού (χείλη, μάγουλα, μάτια και ξέρεις.. ίσως και εκεί που λένε τα κορίτσια που ξεκίνησαν την Benefit, αλλά ντρέπομαι να σου το πω..) αλλά γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα ever!»

 

Ατάκα Νο 2

«Μμμμ.. τέλος πάντων πάρε εσύ το Benetint, θα πάρω εγώ το Brow Zing για τα φρύδια» μου απάντησε… «Ω, έλα τώρα, τι να το κάνεις αυτό; Ε, δεν θα σου προσφέρει και τίποτα στο ερημονήσι…» «Κάνεις μεγάλο λάθος» μου απάντησε «Με τις δυο αποχρώσεις θα έβαφα τα μάγουλα μου στα χρώματα του πολέμου, σε περίπτωση που το νησί είχε εχθρικές παρουσίες και με το τσιμπιδάκι μέσα θα έπιανα ψαράκια για να τρώμε. Εσύ θα έκανες την όμορφη και εγώ τον σωτήρα σου!!!!»

 

Έκανα πέντε λεπτά μέχρι να συνέλθω από τα γέλια και να προχωρήσουμε στην διαδικασία «η Τζούλια αλλάζει» που μέχρι τότε νόμιζα ότι απλώς θα είναι ένας «σχηματισμός φρυδιών»

 

Σοβαρό ύφος πλέον από τον Dr Feelgood ο οποίος με κοιτάζει προσεκτικά, κοιτά το σχήμα του προσώπου μου, εντείνει το βλέμμα του στα φρύδια μου και μου λέει άλλη κορυφαία ατάκα, την οποία από εκείνο το βράδυ, πρέπει να την έχω επαναλάβει και εγώ σε άλλες γυναίκες, τουλάχιστον 20 φορές:

 

Aτάκα Νο 3

«Να ξέρεις… τα φρύδια είναι αδέρφια, αλλά όχι δίδυμα… Εμείς στην Benefit, μπορούμε να τα σου τα κάνουμε δίδυμα!»

 

Κόκαλο η beauty editor, που τώρα πλέον δεν έβλεπα την ώρα να περάσουμε στην διαδικασία. Παρόλα αυτά και μητέρα γαρ, έπρεπε να γυρίσω από Κολωνάκι σε Μαρούσι σε μια λογική ώρα και έβλεπα ότι με αυτά και με αυτά και αυτές τις απίθανες ατάκες, θα το «ξενυχτούσαμε». Το είπα στον Dr Feelgood, με ρώτησε πόση ώρα, μπορώ να του αφιερώσω, του είπα 15 λεπτά και την επόμενη στιγμή, έβαλε ρολόι με ξυπνητήρι (!), είπε να μην τον ενοχλήσει κανείς και ξεκίνησε.

 

Η διαδικασία: Λίγο βγάλσιμο με κερί, με εξαιρετική όμως προσοχή στη λεπτομέρεια, λίγο ψαλίδισμα στις ατίθασες τριχούλες, λίγο τελείωμα με τσιμπιδάκι, και λίγο tinting. «Όχι!» του είπα εκείνη τη στιγμή που μου είπε ότι θα δώσει λίγη λάμψη, λίγη ένταση στα φρύδια μου με την ειδική βαφή φρυδιών της Benefit. «Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θέλω να το κάνω, διότι τα φρύδια μου, μια χαρά χρώμα έχουν και είναι και έντονα» Και εκεί κατάλαβα, τι σημαίνει Dr Feelgood”. Με κοίταξε έντονα και μου είπε: «Trust me,  απλά έχε μου εμπιστοσύνη. Και αυτό που θα δεις θα σε αποζημιώσει…» Λες όχι, εκείνη την ώρα; Ε, δε λες… και ευτυχώς δηλαδή που δεν είπα…

 

Είχα όμως λίγο άγχος και ίσως φάνηκε οπότε για να με κάνει να ξεχαστώ, μου είπε ο Dr μου:

 

 

Ατάκα Νο 4

«Έχεις δει κάποια editorial στα περιοδικά που δείχνουν κάποια χαρακτηριστικά διάσημων γυναικών και σου λένε να μαντέψεις ποιες είναι;» «Εγώ αν τα έχω δει, εγώ τα έκανα, κάποτε» του απάντησα. «Και βέβαια τα έχω δει» «Ε, τότε δεν έχεις προσέξει ότι αν εξαιρέσεις τα χείλη, το επόμενο που δείχνουν πάντα είναι τα φρύδια και όχι τα μάτια; Από τα φρύδια μπορείς να αναγνωρίσεις τον άλλο, όχι από τα μάτια. Αντίθετα με ότι μπορεί να πιστεύουν πολλοί, την ολοκληρωμένη έκφραση ενός προσώπου, μόνο το φρύδι μπορεί να τη δώσει. Άρα πρέπει και εμείς αντίστοιχα, να του δίνουμε την κατάλληλη προσοχή διότι μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο ή προς το πολύ καλύτερο, όλη την έκφραση, του προσώπου»

 

Κόκαλο για δεύτερη φορά η beauty editor και με αυτά και με αυτά, χτύπησε και το ρολόι, είχαμε τελειώσει και τότε μου έδωσε να δω το αποτέλεσμα στον καθρέπτη..

 

Ξέρετε, γενικά έχω πλούσιο λεξιλόγιο και στα ελληνικά και στα αγγλικά, αλλά έπιασα τον εαυτό μου να μονολογεί σαν πιτσιρίκι της πρώτης προκαταρκτικής το ίδιο και το ίδιο..

 

Perfect… perfect… perfect… … perfect….

 

Για να ακούσω βέβαια την ….

 

Ατάκα Νο 5….

 

«Oh, no my dear, you are wrong… In  Benefit, we don’t say perfect.. we say Pore..fect!!!»

 

Kαι πως θα ζήσω εγώ τώρα, χωρίς τον ντόκτορα φιλγκούντ μου; Και ακούω ότι έχουν ακριβύνει και τα εισιτήρια για Παρίσι…

 

Κevin Le Bourdonnec, avec mois…

 

 

 

Επίλογος:

 

  1. Το ίδιο βράδυ που έφτιαξα τα φρύδια μου, παρακολούθησαν τον Kevin στην διαδικασία 2 πελάτισσες που ενώ είχαν έρθει να κάνουν άλλα ψώνια, τελικά έφτιαξαν τα φρύδια τους στο Brow Bar και έφυγαν ενθουσιασμένες.
  2. Το Σάββατο το πρωί στο κομμωτήριο μου, με ρώταγαν τι είχα κάνει και άλλαξε το πρόσωπό μου και στην απάντησή μου 3 πελάτισσες μου ζήτησαν λετομέρειες για το που βρίσκονται τα Brow Bars και η μια πήρε και έκλεισε μπροστά μου ραντεβού για τις 12, στο Brow Bar των Sephora του The Mall Athens (το άλλο, είπαμε βρίσκεται στην Μηλιώνη στο Κολωνάκι)
  3. Είμαι τρελά ερωτευμένη με τα φρύδια μου, δεν θα μου τα ξαναγγίξει ποτέ κανένας άλλος, εκτός από τα Brow Bar και τον Dr Feelgood και επειδή δυστυχώς δεν είναι πάντα εδώ, θα μου τα φτιάχνουν τα κορίτσια του Bar, τα οποία έχουν εκπαιδευτεί μήνες από τον ίδιο τον Kevin

 

Benefit -Λυσσάρι

 

 

Benefit Dr Feelgood: Ένα σχεδόν αόρατο primer-balm για ματ επιδερμίδα και το nick του aka Kevin! (ρωτήστε γι αυτό και τη Stella, θα δείτε τι θα σας πει…)

 

 

Benefit Brow Zing Kit φρυδιών: Αυτό θα πάρει ο Dr Feelgood μαζί του στο ερημονήσι για να με προστατέψει και να με ταΐσει!

 

 

 

Benefit The POREfessional:  Το μοναδικό best seller primer της μάρκας, που καταπολεμά τους εμφανείς πόρους και διπλό λογοπαίγνιο, από την Benefit και τον Dr… Αντί για Professional, POREfessional και αντί για perfect.. Pore-fect!

 

 

 

 

Benefit Benetint: Το μοναδικό ροδόσταμο, απόσταγμα, υγρό κοκκινάδι, για χείλη, για μάγουλα, λατρεμένο, το φοράω από φοιτήτρια, δεν το αλλάζω με τίποτα (τα Benefit girls που ίδρυσαν την μάρκα, το προτείνουν και για τις ρόγες το έχω ξαναγράψει αυτό και ο Dr μου είπε ότι στο St Tropez δεν  υπάρχει περίπτωση γυναίκα να κάνει topless και να μην έχει βάλει και λίγο Benetint. Επίσης μου είπε και για κάποιo άλλο μέρος της ανατομίας που χρησιμοποιείται το Benetint και έχει γίνει trend στην Μέση Ανατολή, έλιωσα από τα γέλια, αλλά τώρα σταματώ εδώ, γιατί θα μας κλείσουν…)

 

 

 

 

Το Brow Bar της Benefit στο The Mall Athens

 

 

 

 

Τελικός επίλογος, το ορκίζομαι. Θα σας πάρω από το χέρι να πάτε να φτιάξετε τα φρύδια σας, στο Benefit Brow Bar. Mα το Θεό. Πρέπει όλες μα όλες σας, έστω για μια φορά, να έχετε αυτή την εμπειρία.

31 Σχόλια
  1. Έχω τρέλα με τα φαρδιά καλη μου Τζούλια και με έχεις πείσει να τα φτιάξω! γιατι λόγω budget και αυτα παραμελήθηκαν! Αν ξέρεις πες μου τιμουλα!
    Ήσουν μια κούκλα, τωρα με τέτοιο φρυδι, θεα θα είσαι! Φιλια :*

  2. Καλημερα!!
    @Τζουλια δεν γνωριζω αν φταινε τα φρυδια αλλα η φωτο σου ειναι μακραν Pore-fect!!Λατρευω και το στιλ ιππασιας ε τι αλλο!!κουκλαααα
    Θα σου πω την αληθεια αλλα μην με μαλωσεις τα φρυδια μου δεν τα εχω πολυ πειραξει!λιγες τριχουλες βγαζω κατα τα αλλα δεν ειναι ατιθασα και εχουν γενικα καλο σχημα βεβαια παντα ηθελα να τους δωσω αυτο το ιδιαιτερο οπως τα δικα σου τωρα!αλλα φοβομουν μην με τσουρομαδησουν και απο οτι ξερεις τα φρυδακια δυσκολα ξαναβγαινουν!απο την αλλη ειχα και την μαμα μου που παντα μου ελεγε να μην τολμησω να βγαλω “ποτε”τα φρυδια μου την ειχε πατησει νεα και τωρα ειναι αργα!!(ξερεις εχει αυτη την λεπτη γραμμη που ηταν καποτε της μοδας)
    Παντως αν το αποφασησω σιγουρα θα παω στην benefit.
    Και σιγουρα θα αγορασω το benetint!!!το εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο που θα παει θα το παρω τουλαχιστον για μαγουλα /ματια!!για τα υπολοιπα ποιος ξερει ισως χαχαχαχα
    φιλια χχχχ

  3. Kαλημέρα ΒΒGilrs! Αχ πόσο πολύ θα ήθελα να το κανω… πόσο πολύ!!!! τωρα που ηρθε στο Κολωνάκι μήπως να το σκεφθω σοβαρά για τις γιορτές, ως δώρο στον εαυτο μου? Τι λες Βίκυ, παμε για ένα “face lifting”?

  4. kalimera julia bbgirls!!!!akoma gelao me tis atakes tou Dr Feelgood!!!eidika ekei pou les gia to tsimpidaki k to psari kontepsa na peso apo tin karekla apo ta gelia!!! kapoia stigmh tha to episkeyto k ego nomizo ezoume k emeis sta Sephora Brow Bar xoris na eimai k sigouri omos!!!filakiaaaa

  5. Kαλημερα κοριτσια, το Benetint ειναι για τα χειλια? τι ακριβως κανει?

  6. Καλημέρα κι από εμένα ! @Τζούλια , έχεις απόλυτο δίκιο για τα φρύδια ! Κι εγώ , ξανθιά γαρ και χωρίς ιδιαίτερα “προβληματικό” όπως νόμιζα φρύδι , έβγαζα όποτε το θυμόμουν λίγες τριχούλες από τα φρύδια μου και νόμιζα ότι ήμουν οκ . Αυτό μέχρι το καλοκαίρι που ξεκίνησε να μου τα βγάζει επαγγελματίας και ξετρελάθηκα με τη διαφορά ! Όλοι μα όλοι με ρωτούσαν τι άλλαξε στο πρόσωπό μου ! Και απ’ότι μου έχει εξηγήσει η κοπέλα , το “στρογγυλό” τόξο στα φρύδια ( χωρίς γωνία εννοώ )δίνει μια μόνιμη έκφραση απορίας , ενώ όταν σχηματίζει γωνία δίνει μια τελείως διαφορετική έκφραση στο πρόσωπο .

  7. @Kathy: Ό,τι είπα και για ακόμα περισσότερα, κλικ στο Search πάνω δεξιά.

  8. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!! Τον γνώρισα κι εγώ το Kevin είναι πραγματικά Dr. Feelgood με εξαιρετικό χιούμορ και την ικανότητα να σε κάνει να νιώθεις ότι είστε φίλοι από τα παλιά! Όπως είπα και χθες έχω 5 τρίχες για φρύδια και δεν πίστευα πόση διαφορά μπορεί να κάνει η περιποίησή τους ! Όντως με αναλάβανε και με έκαναν αγνώριστη! Από το Σάββατο λοιπόν άρχισα να χτενίζω και να βάφω ελαφρά τα φρυδάκια μου και έχω δει μεγάλη διαφορά!!! Όσο για τα υπόλοιπα προϊόντα δεν σχολιάζω είναι όλα υπέροχα!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  9. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Πόσο δίκιο έχεις Τζούλια για τα φρύδια(κι όχι μόνο)Και το κατάλαβα μία φορά που με έπιασε ο καλλιτεχνικός μου οίστρος κρατώντας τσιμπιδάκι στα χέρια μου.Μετά από μερικούς μήνες διορθώθηκε(διορθώθηκε;;;) το κακό αλλά ακόμη αναρωτιέμαι γιατί οι τρίχες των φρυδιών φυτρώνουν όταν θέλουν,όπως θέλουν,όπου θέλουν και φυσικά ποτέ στο ίδιο σημείο με πριν.Φιλάκια…

  10. Εχω δοκιμάσει και εγώ την εμπειρία του Brow Bar στο Μαρούσι και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Δυστυχώς, μάδαγα για χρόνια τα φρύδια μου με αποτέλεσμα να μου έχει απομείνει μια λεπτή γραμμή… Τα υπέροχα κορίτσια του Brow Bar μου αποτρίχωσαν γύρω-γύρω τις περιττές τριχούλες και στη συνέχεια σχημάτισαν τα φρύδια μου στο ιδανικό για μένα σχήμα με τη βοήθεια ειδικών σκιών και του instant brow pencil της benefit (που από τότε χρησιμοποιώ καθημερινά). Παρά τη χρόνια “κακοποίησή” τους, τα φρύδια μου ξαναφυτρώνουν, αλλά αργά αργά και βασανιστικά, όμως τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες των κοριτσιών για το σωστό τους σχήμα και γεμίζω απλώς τα κενά με το μολύβι που ανέφερα πιο πάνω.Ευελπιστώ ότι σε δυο-τρεις μήνες ακόμη, θα έχω ένα πιο αξιοπρεπές, πιο παχύ και καλοσχηματισμένο φρύδι! Τώρα μάλιστα που αυτή η υπηρεσία παρέχεται και στο Κολωνάκι, θα είναι πιο εύκολο να εξυπηρετηθούμε και εμείς των νοτίων προαστίων χωρίς να ξενιτευόμαστε στο Μαρούσι!

  11. Καλησπέρα κούκλες! Υπέροχη ανάρτηση Τζούλια μου και ιδιαίτερα οι ατάκες ήταν απολαυστικές και γέλασα με την ψυχή μου! Φανταστικά όλα τα προϊόντα της Benefit και έχω βάλει στο μάτι το αόρατο primer-balm για ματ επιδερμίδα… αχ, να δω πότε θα τ’αγοράσω επιτέλους!! Πάντως ο Kevin έχει απόλυτο δίκιο: “μόνο το φρύδι μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο ή προς το πολύ καλύτερο, όλη την έκφραση, του προσώπου”. Δυστυχώς εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τα φρύδια μου και δεν τα πειράζω πολύ, γιατί(λόγω θυρεοειδή)λίγες τριχούλες “πέφτουν” μόνες τους και δημιουργούν κενά!!!! Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι που να μ’ενθουσιάζει και σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να δοκιμάσω το nstant brow pencil της benefit, γιατί θέλω φυσικό αποτέλεσμα και πανέμορφα φρύδια! Πολλά φιλιά! 🙂

  12. Το έχω ξαναπεί όταν λείπω χάνω τα καλύτερα. Πολύ όμορφη η παρουσίαση για τα benefit και είστε όλες κούκλες. Θέλω και ‘γω να διορθώσω τα φρυδάκια μου, που από το πολύ βγάλε – βγάλε, έχουν μείνει λειψά, αλλά εδώ στο επαρχία δεν έχει brow bar καρντιά μου. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της benefit. Έχω το porefessional και από ρουζ το coralista και το hervana και ένα conciler που δεν θυμάμαι πως το λένε , αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω (στα ενδεδειγμένα σημεία βέβαια) το Benetint.Φιλιά…

  13. Mου εχεις αναψει φωτιες με τα benefit julia!!!αν σου πω οτι το ενα προϊον μου φαινεται καλυτερο απο το αλλο,δεν θα σου πω καθολου ψεματα!ειδικα με το brow bar τι να πω;πολυ θα ηθελα μια δοκιμη.τα φρυδια μου ειναι σχετικα καλα.παλια,τα εβγαζα πιο πολυ,τωρα ομως τα εχω αφησει κ βγαζω λιγες τριχουλες.ειναι πολυ καλυτερα τωρα.στο ενα ομως απο το βγαζε-βγαζε δεν φυτρωνουν ομορφα μερικες τριχες σε ενα σημειο, γι’αυτο θα ηθελα επειγοντως τις υπηρεσιες της benefit.JULIA,μου αρεσε το look σου κ οι μποτουλες η γαλοτσες,αν δεν κανω λαθος.γεια σας,προς το παρον κ φυσικα δεν χρειαζεται να σου πω οτι θελω κι αλλα απο benefit!

  14. Aν μπορούσα θα πήγαινα τώρα για να μου φτιαξουν τα φρύδια,τόσο που ζήλεψα,αλλά δεν έχω πρώτα πού ναφήσω το μωρό κ δεύτερον για κακή μας τύχη έχουν κλείσει τα Sephora του Πειραιά εδώ κ χρόνια κ το κοντινότερο σε μας είναι στην Καλλιθέα που δεν είναι κ τόσο κοντινό…Μήπως τα κορίτσια του Brow Bar κάνουν επισκέψεις κατ’οίκον???Πλάκα κάνω,χαχαχα!Με την πρώτη ευκαιρία θα τα επισκεφτώ!

  15. Πωπω το beautyblog σήμερα είναι γεμάτο ομορφιά και φρεσκάδα! Κορίτσια… bb girls… Πρωθυπουργέ μου… Είστε πραγματικά κούκλες!

    Θα ήθελα να γράψω για το Dr. Feelgood. Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής του είναι με το σφουγγαράκι που το συνοδεύει. Πολύ μικρή ποσότητα και με ταμποναριστές κινήσεις. Το τονίζω, διότι είναι εύκολο να βάλεις περισσότερο απ’ ότι χρειάζεται και να απογοητευτείς αρχικά(αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ). Διάβασα όμως σε ένα Review πως less is more, το ξαναδοκίμασα και το αγάπησα! Τοποθετείται κάτω ή πάνω από το foundation (όπως και το Porefessional)και δεν χρειάζεται να βάλεις πούδρα, perfect matifier!

    Είμαι βέβαια από τις φανατικότερες θαυμάστριες της Benefit, δεν μπορώ να αντισταθώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στις vintage συσκευασίες της…

  16. Να ‘μαι & εγώ…τις μεγάλες ώρες!Μόλις είδα το νέο post με τη photo σου,το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πόσο γλυκιά & λαμπερή φαίνεσαι,μετά πρόσεξα τις μποτίτσες & τα τέλεια γυαλάκια σου…& τέλος είπα πωπω ωραία φρύδια έχει η Τζούλια!χαχα!& όμως δεν είχα διαβάσει το ποστ ακόμα!πρέπει όντως να ήταν μοναδική εμπειρία & οι ατάκες του dr feelgood όλα τα λεφτά!ειδικά αυτή για τα διδυμάκια,που μου φαίνεται ανέφικτο να πετύχει ακριβώς το ίδιο σχήμα & στα δύο φρύδια αλλά τλκ γίνεται!ααα σούπερ & το μαλλί!φιλιά σε όλες xxx

  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ JULIA&ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΛΟ Σ/Κ!!ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ BEAUTY NEWS ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!

  18. Λατρεύω τις φωτογραφίες και τις ατάκες του Dr. Feelgood!!!

    Όσο για τα προϊόντα, μεγάλο πάθος και καημός. Θέλω σχεδόν τα πάντα, αλλά δεν έχω αξιωθεί να πάρω τίποτα! Κλαψ… Από όσα δείχνεις στις φωτό τα θέλω όλα, αλλά μην ξεχνάμε και το CORALista…!

    Καλό ΣΚ, αγαπημένα κορίτσια!

  19. Ο Dr. Feelgood λειτουργεί και εξ αποστάσεως. Αυτό σημαίνει ομορφιά. Να αναζωογονείσαι και εσωτερικά με καλή διάθεση και χιούμορ. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά όπλα αυτών που καταφέρνουν να αναδειχθούν στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.
    Και τώρα θα πω μια προσωπική ιστορία και ταυτόχρονα θα υποβάλω ένα αίτημα και αν ακουστώ, ακούστηκα.
    Δυστυχώς -και το εννοώ- λόγω νησιωτικής περιοχής -αρχικά- και ελλιπούς ενημέρωσης -δευτερευόντως- δεν είχα επαφή με τα Sephora. Στα λίγα τελευταία μου ταξίδια επισκέφτηκα κάποια καταστήματα και μου άρεσε η αντιμετώπιση των πωλητών. Εξυπηρετικοί, αλλά όχι πιεστικοί κλπ. κλπ. κλπ. (Τα έχουμε πει). Την Benefit την έμαθα από εσάς εδώ αγαπημένα bbgirls. Και τα προϊόντα με καλούν. Ωστόσο δεν ξέρω από που να κάνω αρχή. Ακόμα και όταν τα οικονομικά μου το επιτρέπουν να κανακέψω τον εαυτό μου, στέκομαι μπροστά τους τα κοιτάω και φεύγω.
    Ρωτώ, λοιπόν: Εκτός από την πολυσυζητημένη μάσκαρα, θεωρείτε ότι τα προϊόντα που αναφέρθηκαν από τη @Julia είναι τα πιο χαρακτηριστικά; Ξέρετε, Χριστούγεννα γαρ… και όλο και κάποιο ταξιδάκι μπορεί να προκύψει.
    Φιλιά και καλημέρα!

  20. @Amalia: Μμμ θα μπορούσα να σου προτείνω πολλά, πάρα πολλά προιόντα Αμαλία μου (υπέροχες mascara, primers που κάνουν “δουλειά”, concealers, φανταστικά ρουζ κλπ..) Πάντως για άλλη μια φορά, θα γίνω βαρετή και θα επαναλάβω, ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει την εμπειρία του Benetint.. αυτά τα ροδαλά χείλη και μαγουλάκια, που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί, ότι δεν είναι φυσικά… από το πρωί μέχρι το βράδυ!

  21. @Amalia: Καλημέρα! Για μένα τα top 5 BENEFIT προϊόντα είναι:

    1.Eye bright , για άμεσο “lifting” ματιών και φωτεινό,ζωηρό βλέμμα.

    2.Erase paste, σούπερ καλυπτικό concealer , κατατάσσεται στην κατηγορία των camouflage, δύσκολα θα βρεις τόσο αποτελεσματικό προϊόν για την κάλυψη μαύρων κύκλων…

    3.It’s potent! Eye cream , φο-βε-ρή brightening κρέμα ματιών.

    4.High Beam, για «γυαλάδες» και φρέσκο μακιγιάζ.

    5.The POREfessional, primer που εξαφανίζει πόρους και λιπαρότητα στη στιγμή και φοριέται ως βάση ή και πάνω από το foundation για ανανέωση του μακιγιάζ.

    Φιλιά!

  22. @Julia, @Ioanna Thess
    Ευχαριστώ. Είστε υπέροχες! Select->Print

  23. Με ξεσήκωσες!!! Θέλω και γω να πάω να φτιάξω τα φρύδια μου ε΄κει!!

  24. Τέλειο!Μας ξεσήκωσες όντως.Και κάτι άσχετο.Μ αρέσει πολύ το μαλλάκι σου έτσι μην το ξαναλλάξεις!

  25. Πήγα σήμερα καιιιιιι
    Ισχυει..δεν προκειται να ακουμπησει αλλος ξανα τα φρυδια μου!
    Ουτε στην αισθητικο δεν ειχα τετοιο αποτελεσμα .

  26. Σήμερα έχω ραντεβού για τα φρύδια μου στα Sephora Κολωνακίου!!! Ανυπομονώ!!! Θα σου γράψω τις εντυπώσεις μου. Φιλιά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.