To www.beautyblog.gr (και τα bb girls!!) στο Λονδίνο!

 

 

Καθόλου του στυλ μου, η συγκεκριμένη πρόταση του τίτλου. Δεν θα έγραφα ποτέ, κάτι τόσο βαρύγδουπο… «Το beautyblog είναι στο Λονδίνο». Θα σας έγραφα, «είμαι Λονδίνο» ή «London Calling” ή “To δωράκι από Λονδίνο»… ή κάτι τέλος πάντων.. πάντως όχι αυτό.. «το beautyblog.gr είναι στο Λονδίνο…» (αλλά το θέμα είναι τα bb girls, οπότε συνεχίζω…)

 

(Κυριακή σήμερα και η φωτογραφία που ανοίγει το post, από το κελάρι και τα διάσημα κρασιά του The Arches Wine Bar.. wine anyone?)

 

Γιατί, το γράφω, θα μου πείτε… Ακούστε λοιπόν…

 

Συνήθως, πιο παλιά, (αλλά πιο μικρή εγώ, χωρίς υποχρεώσεις…) έκανα τρια με τέσσερα ταξίδια το χρόνο στο Λονδίνο, αλλά από τότε που ήρθε στη ζωή μου ο κύριος Ρωμανός, μειώθηκαν στο ένα, το πολύ δυο, το χρόνο.. Αλλά σχεδόν πάντα, ένας από τους μήνες, εδώ και πολλά χρόνια, που έρχομαι για να δω την γιαγιάκα, είναι ο Φεβρουάριος.. Γιαγιάκα, δεν υπάρχει πια αλλά εξακολουθούν και υπάρχουν σπίτια, αγαπημένοι, θείοι και θείες, ξαδέρφια, αδερφικές φίλες και κολλητές.. Και φέτος, για κάποιον οικογενειακό λόγο, το ταξίδι έπρεπε να επισπευτεί και να γίνει Ιανουάριο…

 

(ακολουθεί στιχομυθία, μεταξύ εμού και κολλητής Βίκυς, πριν από τρεις εβδομάδες:)

 

Βίκυ: «Ιανουάριο, προς τα μέσα, ή τέλος, θα πας φέτος Λονδίνο?»¨

 

Εγώ: Ναι, έτσι είναι το πρόγραμμα…, λέω προς το τέλος…

 

Βίκυ: Και ποιες ακριβώς μέρες θα είσαι Λονδίνο;

 

Eγώ: Ε, περίπου από 18-19 Ιανουαρίου έως 29 Ιανουαρίου…

 

Βίκυ: Δηλαδή στις 27-1 στα γενέθλιά σου, θα είσαι εκεί;

 

Eγώ: Δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα που το λες .. ναι, μάλλον…, εκεί θα είμαι…

 

Bίκυ: Δηλαδή στα γενέθλια σου θα είσαι στο Arches, με κολλητές, Ivana, Olga, Λουίζα, κλπ??

 

Eγώ: Επίσης δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τώρα που το λες… ναι…τέλεια.. υπέροχα.. ναι, θα κάνω τα γενέθλια μου, με τις κολλητές μου στο Λονδίνο..

 

Βίκυ: Και για πότε έκλεισες εισιτήριο?

 

Εγώ: Δεν έχω κλείσει ακόμα, θα το κάνω κατά τις 10-1

 

Βίκυ: Αργά, δεν το αφήνεις?

 

Εγώ: Δε νομίζω.. πάντα πριν φύγω για Λονδίνο, μια βδομάδα νωρίτερα τα βγάζω….

 

Βίκυ (τρεις μέρες μετά..) Τα έβγαλες τα εισιτήρια?

 

……Βρε κακό μπελά που βρήκα, τι στο καλό, το marketing της Aegean, έχει… και μεταξύ μας, ούτε που της απάντησα, σας το ορκίζομαι, είναι κολλητή μου χρόνια και ξέρω ότι κάποιες φορές κολλάει, οπότε, είπαμε, δεν έδωσα σημασία..

 

…………………………………..

 

Στο μεταξύ, σα να τις βλέπω, μπροστά μου τώρα, τις μάγισσες του Ίστγουικ… η μια μάγισσα του Ίστγουικ έκανε τα μαγικά από Αθήνα.. οι δύο άλλες μάγισσες του Ίστγουικ, Ivana και Όλγα, έκαναν τα μαγικά από Λονδίνο…

 

… και το αποτέλεσμα;

 

Ίσως, από τα καλύτερα, γενέθλια μου, ever..ξέρετε, αυτά τα γενέθλια που τα θυμάσαι όταν είσαι περίπου εβδομήντα-πέντε με λουλακί αλά bb μαλλί και παίζεις μπιρίμπα με τις φίλες σου, γελώντας και φέροντας στο νου, αναμνήσεις από τα παλιά…

 

Και ξεκινάω, από την αρχή… το beautyblog, και τα bb girls είναι εδώ…

 

Η Βίκυ, κονέ με Όλγα.. η Ολγα, κονέ με Ιβάνα, η Ιβάνα, κονέ με με Χάρυ, και Βάρσα, η Βάρσα κονέ με Άννα και Λουίζα… και τέλος η ΜαρίαΑ… ναι ναι, καλά διαβάσατε.. η Υπουργός μας Αρωμάτων MariaA είναι και αυτή στο Λονδίνο και βέβαια, στα γενέθλια μου…Και τέλος αλλά και δυο bb boys…ο Στέφανος και ο Αργύρης..

 

 

Άρα, αφού είναι εδώ τώρα, σχεδόν τα «μισά» bb girls, ε, είναι μαζί τους και το beautyblog.. μπορούσε να γίνει και διαφορετικά;

 

Ναι λοιπόν… οι αγαπημένες μου, μου έκαναν surprise party γενεθλίων με guest-star καλεσμένη τη Βίκυ. Εν αγνοία μου, λοιπόν η Βίκυ (γι’ αυτό είχε «λυσσάξει» με τις ημερομηνίες…) για να μου κάνει έκπληξη  έβγαλε εισιτήριο και  έφτασε μόνο για δύο μέρες από Αθήνα στο Λονδίνο… για να γιορτάσει μαζί μου τα γενέθλια μου…και εγώ την είδα ξαφνικά μπροστά μου στο Arches και παραλίγο να λιποθυμήσω…

 

 

Και ξέρω πολύ καλά, μέσα στην καρδιά μου γιατί έγινε αυτό φέτος.  Φέτος κάνω τα πρώτα μου γενέθλια, χωρίς την γιαγιάκα μου… τις κάρτες της, τις ευχές της, τα δώρα της… Αλλά φέτος τις έχω όλες δίπλα μου… τα κορίτσια μου, τις άλλες, μεγάλες μου αγάπες…

 

 

Και βέβαια, δεν μπορούσα, να μην το μοιραστώ αυτό και μαζί σας. Γιατί και εσείς, αγάπες μου, είσαστε…

 

 

Η κάρτα μου, από την Ivana

 

 

Φάγαμε και Haggis.. το παραδοσιακό Σκωτσέζικο πιάτο…

 

 

Ναι, ναι και η Υπουργός Αρωμάτων ΜariaA, στα γενέθλια μου στο Arches Wine Bar! (βέβαια δεν αντέξαμε και πιάσαμε και μια φοβερή συζήτηση για αρώματα..τι νομίζατε, θα την άφηνα να ξεφύγει;)

 

H MariaA, και οι «μάγισσες» Βίκυ και Όλγα..

 

 

Η Λουίζα, εγώ, το bb boy, Στέφανος και η Υπουργός..

 

 

Tα bb boys!! Αργύρης και Στέφανος.

 

 

Η surprise Τούρτα, απότην Ivana, που φοράει προς τιμή μας, bb μοβ χρώμα!!

 

 

Τhe bb girls in London!

Όλα τα bb girls εν απαρτία!! Και βέβαια η Βάρσα και η Άννα.. και αυτές bb girls και κολλητές, αγαπημένες φίλες από 16 ετών, όταν όργωναν το Λονδίνο και την Carnaby Street φορώντας Mary Quant μίνι, στα late 60’s.. (η Άννα είναι η μητέρα της Λουίζας, οπότε λογικό η ιστορία επαναλαμβάνεται με μένα και τη Λουίζα..)

 

 

 

 

56 Σχόλια
  1. Dear Julia.. Να τα εκατοστήσεις (προκαταβολικες ευχές για αύριο θα πω) να είσαι έτσι πάντα λαμπερή, όμορφη, γεμάτη υγεια και με ένα απέραντο ζεστο χαμόγελο!
    Πόσο όμορφη και δεμένη παρέα βλέπω στις φωτο.. Και τι έκπληξη με υπουργό αρωμάτων! Πόσο όμορφο θα είναι το Λονδίνο αυτη την εποχη..
    Εγω λέω να πας να ζήσεις Λονδίνο, εδω δεν βλέπω προκοπη! Χχ!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι τα καλύτερα!

  2. Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα αγαπημένη!

    Να είσαι καλά, να έχεις πάντα ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν και σε προσέχουν και τέτοιες βραδιές κι εκπλήξεις να μην είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας! 🙂

    Φιλάκια πολλά!

  3. Χρόνια σου πολλά Τζούλια να τα εκατοστήσεις , να είσαι πάντα γερή, τυχερή ,χαμογελαστή και με ανθρώπους που αγαπάς και σ΄αγαπάνε γύρω σου.Πολύ όμορφη και συγκινητική η έκπληξη για τα γενέθλιά σου, μπράβο στις φίλες σου.Κούκλα η Μαρία λάμπει… Φιλιά πολλά

  4. Τι να πρωτοπω φιλες beautybloggers….οταν γνωριζεσαι με καποιον τοσα χρονια πολλες φορες δεν χρειαζεται να τον βλεπεις ή να τον ακους για να καταλαβαινεις πως ειναι. Φτανει, να αφουγκραζεσαι την σιωπη του. Και ξερεις, νιωθεις, καταλαβαινεις. Η καθε μια απ τις “Μαγισσες” κατεχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια της και ολες θελαμε just to be there.
    Οποτε, αναψαν τα τηλεφωνα, τα emails, ta chats! Ποτε θα κανει τα γενεθλια; Πως θα το κανουμε κλπ, κλπ…
    Εμεις ενθουσιασμενες σαν μικρα κοριτσια που ετοιμαζονται να πανε στο πρωτο τους παρτι…
    Κοντολογις: it was all worth it. Η χαρα, η συγκινηση, η αγκαλιες, τα φιλια, οι αστειες φωτογραφιες που στριμωχνονασταν, βρεχονασταν, μονο και μονο για ενα snap shot φιλιας!
    Οι κουβεντες στο μοναδικο και καταπληκτικο Arches, με κρασακι … Αλλα, αυτο ειναι ενα αλλο βιβλιο απο μονο του…
    Ευχαριστω Τζουλια, ευχαριστω Ολγα και την νεα μου φιλη Ιβανα, που ειμαι κομματι της ζωης σας. Love you always Julia and Olga:-)))

  5. Χρόνια πολλά και καλά, αγαπημένη Τζούλια! Να είσαι πάντα γερή και χαμογελαστή! Τι όμορφη παρέα! Πολύ ωραία έκπληξη γενεθλίων! Είμαι σίγουρη ότι περάσατε φανταστικά! Τα φιλιά μου και τις καλύτερες ευχές μου!

  6. Καλημέρα αγαπημένη και Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία, τύχη και πολύ πολύ αγάπη!!! Ήταν πραγματικά πανέμορφα και τα κορίτσια πραγματικά συνομώτησαν για το καλύτερο με αποκορύφωμα την έκπληξη – Βίκυ!!! Είναι πραγματική ευλογία φίλες σαν τα κορίτσια σου!Ελπίζουμε να πέρασες όμορφα όπως κι εμείς και να το ξανακάνουμε σύντομα στο Λονδίνο πάλι!!!
    Φιλιά πολλά !!

  7. Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη με τέτοιους καλούς φίλους στο πλευρό σου! 🙂

  8. Χρόνια Πολλά και πάλι Τζούλια!

    Είστε πολύ τυχερές που έχετε η μία την άλλη… πολύτιμες φίλες! Έτοιμες να φτάσουν οπουδήποτε στον κόσμο για να είναι μαζί σε τέτοιες στιγμές! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό!

    Όλες σας λάμπετε και είστε ΚΟΥΚΛΕΣ! Απαστράπτουσα ΜαρίαΑ, φαντάζομαι τώρα στη νέα έδρα, το Υπουργείο σου θα πάρει φωτιά! Αρχηγός του bb Διπλωματικού Σώματος! Γιατί φυσικά δεν έχουμε σύνορα…

    Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το φαγητό, τι υπέροχη καραμελωμένη σάλτσα είναι αυτή;!…. και τα ΚΡΑΣΙΑ…! αχ τι κρασιά είναι αυτά holy Mary μου… Πάντα τέτοια!

  9. Τζα!!!Μικρός που είναι ο κόσμος… και όπως κάποιος πολύ σοφά είπε τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις!Χρόνια πολλά αγαπημένη μου…Ένα τεράστιο μωβ φιλί! (Δεν έχω λόγια να σχολιάσω τις φωτογραφίες,λάμπετε!!!)

  10. Να τα χιλιασεις αγαπημενη!!!!παντα με ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπουν!!!!
    Και απο απο οτι ειδα αυτα τα γεννεθλια τα περασες καταπληκτικα!!
    Αυτες οι μικρες εκπληξεις ειναι που νοστιμευουν την ζωη μας και θα τις θυμομαστε
    για παντα!!!αυτες οι στιγμες ειναι τοσο μεγαλες οταν τις μοιραζεσαι!!
    Του χρονου θελω παρακαλω συναντησει στην Αθηνα για να μπορεσουμε τα υπολοιπα bbgirls να σε χαρουμε απο κοντα!!
    Φιλια xxxxx

  11. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα αγαπημένη μας Τζούλια!!!
    Υπέροχο δώρο γενεθλίων! Είστε όλες φοβερές! Have fun!

  12. Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία αγαπημένη μου μπράβο στις φίλες σου. να πω το δικο μου παραπονο μια τοσο χαρουμενη μερα τα δικα μου γενεθλια 25 -1 δεν τα θυμηθηκε κανεις και επιπλεον τα περασα σε δωματιο νοσοκομειου ολο το βραδυ προσεχοντας την μαμα μου. καλο βραδυ πολλες ευχες και παλι πραγματικα

  13. Αγαπημένη μου Τζούλια να είσαι χαρούμενη, ευτυχισμένη και δημιουργική. Να περνάτε όμορφα στο Λονδίνο, Θα χαρώ να βγούμε ένα βραδάκι με τηνόμορηφ ομάδα των bb girls.
    πολλά φιλιά

  14. Αγαπημένη μου Τζούλια να είσαι χαρούμενη, ευτυχισμένη και δημιουργική. Να περνάτε όμορφα στο Λονδίνο, Θα χαρώ να βγούμε ένα βραδάκι με την όμορφη ομάδα των bb girls.
    πολλά φιλιά

  15. @rania: Αν και καθυστερημένα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ράνια! Να τα εκατοστήσεις!

  16. Τζούλια πολυαγαπημένη… Χρόνια πολλά. Εύχομαι να μην υπάρξουν ποτέ για σένα ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Ακόμα κι όταν χρειάζεται να προσπαθείς λιγάκι παραπάνω για να καταφέρεις τους στόχους σου, να έχεις συμμάχους, φίλους, bb και μη girls και boys.
    Δεν χρειάζεται να πω πόσο ζηλεύω; Οι φωτογραφίες σας υπέροχες και τα χαμόγελά σας, με έκαναν κι εμένα να χαμογελάσω!

    @rania, Χρόνια πολλά, καθυστερημένα, αλλά με αγάπη. Υπάρχουν κάποιες φορές που θα ήταν καλύτερα να μη θυμόμαστε ότι είναι τα γενέθλιά μας. Ελπίζουμε, όμως, ότι θα υπάρξουν και φορές που θα τα γιορτάσουμε, όπως μας αξίζει. Για αντιπερισπασμό της τύχης, της μοίρας, του μυαλού, γιόρτασε μια άσχετη μέρα. Κι αν δεν σε θυμήθηκαν, θύμησέ τους το εσύ!

  17. Χρόνια πολλά αγαπημένη μου!!!Χρόνια πολλά!!!Πάντα γερή κι ευτυχισμένη!! Πάντα να έχεις αξιόλογους ανθρώπους δίπλα σου!!!Το αξίζεις!Τα καλύτερα αξίζεις!!!Να ζήσεις γλυκιά μου πολύχρονη!!!

  18. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!Ν ΡΙΑΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Μ ΥΓΕΙΑ ΑΓΟΗ Κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΝ ΖΩΗ Σ!ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ..!Γ Ν ΜΝ ΜΙΛΗΣΩ Γ Τ ΓΛΥΚΑ..ΜΑΣ ΈΒΑΛΕΣ Σ ΠΕΙΡΑΣΜΟ!!ΧΙΧΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!ΤΈΛΕΙΑ ΟΛΑ!!Κ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

  19. Χρόνια πολλάα!!! Να σαι πάντα γερή, χαρούμενη και τυχερή! Και να σ’αγαπούν τόσο πολύ (και πολλοι!) όπως τώρα! (φάνηκε να περάσατε υπέροχα!)

  20. Nα τα εκατοστήσεις αγαπημένη μας Τζούλια.

  21. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ……ΦΟΒΕΡΗ.
    ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

  22. xronia polla koritsaki mou na ta ekatostiseis k oti epithymeis!!panta eytixismenh k xamogelasth!!!ax!!!poso zyleyo tha ithela k ego na eimai konta sas!!!eyxomai oti kalitero mesa apo tin kardia mou!!!

  23. Να τα εκατοστήσεις γλυκιά μου και ότι εύχεσαι να γίνεται πραγματικότητα!
    Χαίρομαι που τα πέρασες με καλούς φίλους που σε αγαπούν και πρόσθεσες μία ακόμα ωραία ανάμνηση στο μπλοκάκι του μυαλού σου!
    Πάντα ευτυχισμένη!!!

  24. Να τα χιλιάσεις Τζούλια μου και πάντα να’σαι γερή, ευτυχισμένη και με ανθρώπους που αγαπάς! Απίστευτη η έκπληξη γενεθλίων που σου ετοίμασαν τα κορίτσια και πρέπει να περάσατε υπέροχα, αν κρίνω από τις φανταστικές φωτογραφίες με τα τεράστια χαμόγελα…. Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα αγαπημένη μου, πολλά φιλιά! 🙂

  25. Χρόνια Πολλά Τζούλια μας!!!Να είσαι πάντα καλά & ευτυχισμένη & να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Αααχ δεν το πιστεύω,τι surprise ήταν αυτό!!Άντε & του χρόνου όλο το bb σύσσωμο στα γενεθλιάκια σου!Πολύχρονη!!<3 xxx

  26. Xρόνια πολλά και ευτυχισμένα γεμάτα υπέροχες στιγμές Τζούλια μου σαν κι αυτές που μοιράστηκες μαζί μας!!!!! Συμφωνώ με jyliko του χρόνου ολα τα bbgirls στα γενέθλια σου!!!!

  27. Happy birthday Julia!Δεν ξέρω τι πραγματικά επιθυμείς.Σου εύχομαι λοιπόν,ότι επιθυμείς να το κερδίσεις,να το αποκτήσεις ,να το κατακτήσεις,να το διεκδικήσεις…τέλος πάντων να το πετύχεις.

  28. ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ POST ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ. ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΨΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ (ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ) ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΙΛΕΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΩΜΑΝΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ bbgirls ΕΙΝΑΙ ΕΔ……………..Ω!!!!!

  29. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! τι ωραια να έχεις τέτοιες φίλες με τόσο ωραίες εκπλήξεις!!! πειράζει που ζηλεύω λιγουλάκι???? Παντα ευτυχισμένη να είσαι!!!

  30. @Julia: Τζουλάκι, χρόνια πολλά, χρόνια γλυκά και ευτυχισμένα!!!Εύχομαι να είσαι πάντα γεμάτη με αγάπη και όμορφες αναμνήσεις!!!!
    Καιρό τώρα, έψαχνα την κατάλληλη ευκαιρία για να επανέλθω στην όμορφη παρεούλα σας και κάτι μου λέει ότι δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη!!!
    @bb-girls: μου ‘λείψατε!!! 🙂
    @Stella: “I am back!!!!” 😉

  31. @vickysot:Μας έλειψες!!!Ε΄θχομαι η απουσία σου να είναι από έλλειψη χρόνου και μόνο και να είσαι καλά!!Φιλιά πολλά!!!

  32. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ!ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!

  33. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Σ’ ευχαριστώ πολύ!!! θα σας πω εν καιρώ όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!! <3

  34. Ζήλεψα, τελεία

    Όμως κοριτσάκι έχω καταλάβει πως αξίζεις τόση και περισσότερη αγάπη και σου εύχομαι κάθε χρόνο όπου και να είσαι να μαζεύονται γύρω σου οι αγαπημένοι σου και να γιορτάζετε. Κάθε χρόνο ακόμα και όταν αποκτήσετε όλοι λουλακί μαλλιά. :* Χρόνια πολλά και απο εδώ.

  35. Χρόνια Πολλά Τζούλια! Να έχεις πάντα υγεία, αγάπη, χαρά!
    Το post σου είναι εξαιρετικό! Η αγάπη των φίλων είναι ευλογία, αλλά και “φάρμακο” για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην ζωή μας (ατομικά ή συλλογικά). Εύχομαι να είσαι πάντα περιτριγυρισμένη από φίλους & από τα μέλη της οικογενείας σου, και να εισπράττεις και να προσφέρεις πάντα αγάπη!
    Θα ήταν ψέμματα να πω ότι δεν ζηλεύω το ταξιδάκι στο Λονδίνο, έστω και για 2 μέρες!

  36. Μια μέρα δεν άνοιξα το λαμπιτόπι μου κι ορίστε τωρα με πεσμένα τα μούτρα…. προσπέρασα τα γενέθλια της Πρωθυπουργού μας, ντροπή μου ντροπή μου, ντροπή μου…. κι όχι μονο τα προσπέρασα αλλά ετοιμάζαμε και ειδικό “πραξικόπημα” (όχι μην παει το μυαλό σας σε προσπάθεια να ρίξουμε την κυβέρνηση του ΒΒ… άλλο πράμα) με την IoannaThess! Χρόνια Πολλά και πάντα ευτυχισμένα λοιπόν αγαπημένη Τζούλια μας και νομίζω, ότι φετος στα γενέθλια σου πήρες ένα σπουδαίο μηνυμα! Ποτέ δεν μένεις μόνος όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους να σ’ αγαπούν και να σε στηρίζουν κι αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα το “πιο μεγάλο περιουσιακό μας στοιχείο”. Ακόμα κι όταν κάποιοι φεύγουν από κοντα μας με το φυσικό τους σωμα, υπάρχουν πάντα αυτοί που μένουν δίπλα μας, έτοιμοι να μας κρατήσουν το χέρι και να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε το ταξίδι! Πολλά φιλιά και με το καλό να γυρίσεις και κοντά μας!

  37. @vickysot οι ντίβες ξέρουν πάντα πότε και πως θα κάνουν επανεμφάνιση!!!

  38. Αχ , κι εγώ τα καλύτερα χάνω τις Κυριακές που δεν ανοίγω το laptop ! Τζούλια μου , χρόνια σου πολλά να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τους ανθρώπους που αγαπάς ! Πολύ συγκινητικό να γιορτάζεις τα γεννέθλιά σου ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα …

  39. Julia μου,καλημερα.Χρονια πολλα,να τα εκατοστησεις,να εχεις παντα υγεια κι ομορφια και να βρισκεσαι κοντα με τους ανθρωπους που αγαπας.Σ΄ευχαριστουμε πολυ για το blog που εχεις δημιουργησει και μας δινεις πληροφοριες και συμβουλες ομορφιας.Σ΄ευχαριστουμε πολυ και για τα δωρακια που μας προσφερεις ειδικα αυτη την εποχη που εχουν καταργηθει και οι καρτες μας και δεν μπορουμε να ψωνισουμε αυτα που μας χρειαζονται και μας αρεσουν.φιλια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!

  40. @όλες: Σας ευχαριστώ τόσο πολύ αγαπημένες μου.. Αν εξαιρέσουμε τα γενέθλια μου και τις λατρεμένες μου φίλες, ήταν το πιο δύσκολο ταξίδι για μένα αυτό στο Λονδίνο και θα μου ήταν πολύ πιο δύσκολο αν δεν μου έδιναν κουράγιο και χαμόγελα τα σχόλια και οι ευχές σας…φτωχό το ευχαριστώ, αλλά ξέρω ότι καταλαβαίνετε όλες τι εννοώ…

    @Ράνια: Χρόνια πολλά και σε σένα γλυκιά μου.. Σου εύχομαι ολόψυχα ό,τι επιθυμείς..

    @VickySot: Μας έλειψες.. αλλά ήξερα, ότι ήσουν κοντά μας, έστω και σιωπηλά…

  41. Τζούλια μου χρόνια πολλά και καλά !
    Με υγεία και χαρά !
    Να περνάς τα γενέθλιά σου πάντα έτσι μέσα στις αγκαλιές των φίλων σου , αγαπησιάρικα γενέθλια .

    Φιλιά πολλά
    Να σε χαίροντε όλοι όσοι σε αγαπάνε.

  42. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να΄χουμε!
    @VickySot: Και σε μας έλειψες πολύ κούκλα μου… και χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και ξανάρθες στην παρέα μας! Φιλιά!
    @Rania: Να τα χιλιάσεις Ράνια μου (αν και είναι λίγο καθυστερημένες οι ευχές)και ότι επιθυμείς να βρεθεί στον δρόμο σου σύντομα!
    Καλή συνέχεια κορίτσια…. φιλιά!

  43. @JULIA,χρονια σου πολλα,να τα χιλιασεις!παντα δημιουργικη,κεφατη κ αγαπησιαρικη!πρεπει να εχεις δωσει πολλη αγαπη στη ζωη σου για ττην παιρνεις πισω.τι αξιολατρευτες φιλες ειναι αυτες;να τις χαιρεσαι!σ’αγαπουν πολυ για να φροντιζουν να περασεις τοσο ομορφα στα γενεθλια σου.να’σαι γερη κι ευτυχισμενη,να χαιρεσαι κ το παιδακι σου!

  44. @Julia:…μέσα έπεσες αγαπημένη μου…όπως πάντα!!!! 😉
    @Elena & @marianna: με συγκινείτε!!!! σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!! xxxx
    @Rania: Χρόνια σου πολλά & ευτυχισμένα! Περαστικά στη μανούλα!!
    @Stella: δεν θα υποκύψω στην ακατανίκητη επιθυμία μου να απαντήσω στην “μπιχτή” σου, μόνο και μόνο επειδή αυτό το thread είναι προς τιμήν της Τζούλιας μας…ένα θα σου πω όμως…ετοιμάσου, ξεκινάει πόλεμος!!! 😛

  45. @Vickysot Ναι ξαναγύρισε άντλα μας…. οι μέρες στο ΒΒ ήταν τόσο ανέφελες και ειρηνικές χωρίς εσένα!!! Ενας παράδεισος!!!!

  46. “κοντά μας” ήθελα να γραψω…. ακόμα δεν γύρισες και αρχισαν οι “δαιμονες του πληκτρολογίου”

  47. Καλησπερα. Συγνωμη που αργησα να απαντησω. Βρισκομαι συνεχως στο νοσοκομειο γιατι τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλα για την μαμα μου, και εχω ηδη τυψεις που παραπονεθηκα για το οτι με ξεχασαν στα γενεθλια μου. Ειναι τοσο μικρο μπροστα στην περιπετεια της. Σας ευχαριστω ολες και σενα Τζουλια παρα μα παρα πολυ για ολες τις ευχες σας. Να ειστε ολες καλα μου δωσατε χαρα που αγνωστες φιλες μου ευχονταν με τοσο ωραιες ευχες ανιδιοτελως. Καλο βραδυ και να περνας Τζουλια παντα καλα στα γενεθλια σου και εν γενει στην ζωη σου.

  48. @Rania Μη νοιώθεις ενοχές! Είναι απολύτως κατανοητό και ανθρωπινο! Κανείς δε θα σε κακολογίσει που ήθελες να γιορτάσεις τα γενέθλια σου και να τα χαρείς. Η μαμά σου θα θέλει σίγουρα να νοιώθεις ευτυχισμένη στην επέτειο της μέρας που εκέινη απέκτησε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της, εσένα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου κι εμείς είμαστε εδω, όποτε χρειαστείς να πεις μια κουβέντα. Εύχομαι επίσης, αυτά να είναι τα τελευταία γενέθλια της ζωής σου που πέρασαν μέσα σ΄ενα νοσοκομείο χωρίς χαρά και γέλιο! Να θυμάσαι, ότι αυτη η ανηφόρα έχει και κατηφόρα (αυτό έλεγε η δική μου μαμά μπροστα στις δυσκολίες..)

  49. stella μου σε ευχαριστω πολυ. Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα . Τωρα που γραφω με εχουν πιασει τα κλαμματα δεν μπορω να το δεχτω οτι μπορει να την χασω. Καλο βραδυ φευγω για το νοσοκομειο να μεινω το βραδυ μαζι της. Την μερα βρισκονται κοντα της τα αδελφια μου. Εγω προτιμω την νυχτα γιατι ειμαστε οι δυο μας χωρις κοσμο και επισκεπτες και εχω χρονο να σκεφτομαι. Καληνυχτα.

  50. @rania Καλό κουράγιο Ράνια μου αλλά να ξέρεις, ότι δεν πρόκειται να τη χάσεις ποτέ… στο λέω εγώ που την έχω “χάσει”

  51. @Rania: Ράνια μου, όλη η θετική μας σκέψη είναι κοντά σε εσένα και τη μητέρα σου!! Εύχομαι σύντομα να το ξεπεράσετε…βάλε τα δυνατά σου για να δώσεις δύναμη στη μητέρα σου να το ξεπεράσει…σε φιλώ γλυκά!

  52. Καλημέρα!
    Έστω και λίγο καθυστερημένα, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά και καλά στην αγαπημένη μας Τζούλια, τη Ράνια, και σε όσα άλλα υπέροχα μέλη της παρέας μας γιορτάζουν αυτές τις μέρες, μα πάνω απ’ όλα εύχομαι κάθε δύναμη στις δύσκολες στιγμές που αναπόφευκτα τρυπώνουν στις καθημερινότητές μας, δύναμη και σοφία να προχωράμε παρακάτω οπλισμένοι με τη γνώση του παρελθόντος και έχοντας πιστούς συμπαραστάτες, σαν την υπέροχη παρέα που μας παρουσίασε σε αυτό το κείμενο η πρωθυπουργός μας και που της έκανε μια τόσο όμορφη και τρυφερή έκπληξη…!

  53. Αχ τι ωραία που είναι αυτά!!! Τέτοιες εκπλήξεις μ’αρεσουν πάρα πολύ (αν και μια φορά μόνο μου έχουν κάνει έκπληξη στα γενέθλια μου!)
    Σου εύχομαι να έχεις πραγματικά πολλές τέτοιες εκπληξεις στη ζωή σου με πολλά χαμόγελα!

  54. Καλημέρα και Καλό Μήνα, Τζούλια και κορίτσια!
    Πρώτα απ’όλα, Χρόνια σου Πολλά, Τζούλια μου, έστω και καθυστερημένα! Ό,τι επιθυμείς και να τα εκατοστήσεις!
    Να σου πω την αλήθεια, συγκινήθηκα λίγο με την έκπληξη που σου έκαναν οι φιλες σου!! Αυτή είναι πραγματική φιλία και να ξέρεις, που είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις ήδη, είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοιες φιλίες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.