Avon Mega Effects Mascara: Πόσο, mega, μπορεί να είναι;

 

 

 

Έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που η Παυλίνα (Avon pr girl) μου μίλησε για ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν, που ακόμα καλά- καλά δεν είχε βγει από τα εργαστήρια της Αμερικής, οπότε και εκείνη, ουσιαστικά δεν το είχε δει, απλά είχε ακούσει γι’ αυτό. Όταν μου είπε περί τίνος επρόκειτο, της ζήτησα να το δω άμεσα, αλλά ακόμα δεν είχε έρθει στην Ελλάδα.

 

Λίγες βδομάδες μετά από εκείνη την πρώτη μας συζήτηση, κατέφθασαν στην Avon Ελλάδας, 2 μόλις τεμάχια αυτού του προϊόντος. Το ένα βεβαίως, έμεινε στην εταιρία. Το άλλο (και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό) βρήκε το δρόμο του για τα χέρια μου.

 

Σα να την ακούω τώρα, στο τηλέφωνο, την Παυλίνα «Τζούλια μου, πολλή προσοχή. Αρκεί να σου πω, ότι αυτό που κρατάς στα χέρια σου, είναι το ένα από τα δυο τεμάχια, που μας έστειλαν από την Αμερική»

 

Ε, δεν χρειαζόταν να μου πει κάτι άλλο για να μου εξάψει την περιέργεια. Το θέμα ήταν ότι ήξερα για τι προϊόν μίλαγε. Μίλαγε για mascara.. τι mascara όμως.. κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.

 

 

 

 

Όταν έφτασε το πακέτο μου και  το άνοιξα με ανυπομονησία, γούρλωσα τα μάτια μου και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να φανταστώ, ότι μάλλον μου έβαλε, λάθος προϊόν μέσα στον φάκελο, μπορεί να συμβεί και αυτό στον φόρτο της δουλειάς (αν και ειδικά στην Παυλίνα δεν «ξεφεύγει» τίποτα..)

 

Αυτό κράτησε για δευτερόλεπτα, γιατί μετά από αυτή μου την αστραπιαία αντίδραση, είδα ότι στο όμορφο, πλακέ, φούξια packaging, έγραφε Avon Mascara, Mega Effects. Όλα καλά μέχρι εδώ λοιπόν, αφού είχα και το σωστό προϊόν στα χέρια μου, σωστά; Λάθος. Καθόλου καλά δεν ήταν τα πράγματα, διότι απλά, δεν ήξερα, πώς να την ανοίξω, δεν φημίζομαι και για την υπομονή μου και μετά σκεφτόμουν «πω πω, αν κάνω καμιά αδέξια κίνηση- το νορμάλ δηλαδή το δικό μου- και κάνω ζημιά και χαλάσω το προϊόν και δεν υπάρχει και άλλο, τι θα πω μετά στην Παυλίνα;»

 

Φούντωσα, ίδρωσα και μετά, με πολύ προσοχή, το επεξεργάστηκα και το άνοιξα. Πολύ εύκολο ήταν, απλά σας ξαναλέω, δεν είχα κάποιον να μου το δείξει ε, και όσο να’ ναι μια αγωνία την πέρασα…

 

Αφού το άνοιξα λοιπόν και ξανα- γούρλωσα τα μάτια μου, με αυτό που αντίκρισα, έκανα το λογικό και έτρεξα μπροστά στον καθρέπτη για να το δοκιμάσω. Να δοκιμάζω αυτή τη μάσκαρα που όμοια της δεν είχα ξαναδεί. Το αποτέλεσμα στα βλέφαρα μου; Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Αρκεί να σας πω, ότι η διαφορά μεταξύ του ενός ματιού με το άλλο, ήταν σαν στο ένα, να είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τόσο έντονο, τόσο μαύρο, και όλο αυτό με όχι παραπάνω από τρεις κινήσεις. Ενώ με τις συμβατικές mascara, περνάω τουλάχιστον 40 «βουρτσιές» τη μια μετά την άλλη για έντονο αποτέλεσμα εδώ χρειάστηκαν μόνο 3-4 (ναι, ναι 40-45 βουρτσιές και τις μετράω κιόλας και κάποτε το είχα πει στη Δώρα και πέθανε από τα γέλια, δεν με πίστευε…)

 

 

 

 

Θα μπορούσα να γράψω πολλά, πάρα πολλά γι αυτή τη μάσκαρα. Το ότι για παράδειγμα δεν μουτζουρώνει, δεν δημιουργεί κόμπους, είναι ασφαλής ακόμα και για εμάς που φοράμε φακούς επαφής, έχει ένα πραγματικά «μαγικό» βουρτσάκι που διαχωρίζει, βάφει και τονίζει μια- μια τις βλεφαρίδες ξεχωριστά, τις ανασηκώνει από την ρίζα έως την άκρη, για απίθανο εφέ.

 

Θα μπορούσα επίσης να σας κατευθύνω βήμα προς βήμα στον τρόπο χρήσης της και είμαι σίγουρη μια χαρά θα τα κατάφερνα. Όμως αυτό δεν είναι ένα προϊόν διήγησης. Είναι ένα προϊόν πράξης. Πρέπει να το δείτε στην πράξη για να καταλάβατε γιατί είναι καινοτόμο, πρώτο στην αγορά και ονομάζεται Mega Effects

 

Kαι σε αυτό, θα μας βοηθήσει η Ioanna στο Video που ακολουθεί. Γιατί πραγματικά μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

 

Απολαύστε την Avon Mega Effects Mascara!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VIir2Zs5ncA[/youtube]

 

Πριν κλείσω να σας ενημερώσω ότι στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων Avon αλλά έχετε την ευκαιρία να είστε μια από τις 420 τυχερές που θα κερδίσουν το προϊόν και θα μπορούν να “ανεβάσουν” τη γνώμη τους γι αυτό,  από τις 29 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου στο www.avonrevolution.com

 

Ακόμα πιο απίστευτο το γεγονός, ότι θα στοιχίζει μόλις 7,90Ε αν το παραγγείλετε από Αντιπρόσωπο της Avon.

 

Μμμμ.. πολύ καλά ξεκίνησε η εβδομάδα, δεν συμφωνείτε, bb girls;

 

 

28 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΤΗ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΘΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…
    ΦΙΛΑΚΙΑ….

  2. ανέκαθεν μου άρεσαν οι mascara της Avon..Αυτη με έχει κατενθουσιάσει!!!!ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!!!!

  3. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls.Έχω μείνει άφωνη…Και πρέπει να περιμένω τόσο;;;Μήπως θα έχει και λίστα αναμονής;@Τζούλια κανόνισε με τα κονέ σου 😉 Υπέροχη η παρουσίαση της Ιωάννας(όπως πάντα) Φιλάκια….

  4. Καλημερα!!!
    Εχω καταενθουσιαστει!!Απιθανη συσκευασια πρωτοποριακη!!
    Οπως εχεις πει και εσυ @Τζουλια ολα το κολπο ειναι στο
    βουρτσακι!και οχι τοσο στο προιον.Εδω η Avon εχει πετυχει
    τον στοχο της διανα!!Θελω πολυ να την δοκιμασω να δω τα
    αποτελεσματα μιας και εχω κοντες βλεφαριδες θα καταφερει
    αυτη η νεα μασκαρα να τις κανει εντυπωσιακες!
    Φιλια xxx

  5. To εγραψα και στο βιντεο της Ιωαννας αλλα θα το πω κι εδω.
    Επαθα πλακα. Απιστευτη πρωτοτυπια!!
    Μενει να δω αν θα κανει δουλεια στις δικες μου ”ασιατικες” βλεφαριδες :p
    Πολλα φιλια!

  6. Τα έχω ξαναπεί έχω τρέλλα με τις μάσκαρα γιατί πάσχω από βλεφαρίδες.Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκαρα ,πουθενά όμως .
    Θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαρία.
    Κούκλα η Ιωάννα.

  7. Άλλη μια ακόμα υπέροχη καινοτομία από την αγαπημένη μου AVON…πώς να μην είμαι λοιπόν μια περήφανη αντιπρόσωπος???? Ειλικρινά τα περισσότερα προιόντα της δεν συγκρίνονται ούτε σε ποιότητα και ούτε σε τιμές!

  8. @maryl? Είσαι αντιπρόσωπος βρε αεικίνητη, Υδροχόε; Πρώτη φορά, μας το λες αυτό!! Ή τουλάχιστον διέφυγε της προσοχής μου! Σούπερ! Εχουμε το δικό μας κορίτσι!!

  9. ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!!!!!

  10. Εντυπωσιακό προϊόν από κάθε άποψη! Ποια δεν θα ήθελε να το δοκιμάσει;

  11. Πραγματικα η εταιρεια AVON εχει πολυ ωραια προιοντα και ειδικα στις μασκαρες ειδικευεται.Πολυ ωραιο προιον.Καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας.

  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ MASCARA.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

  13. Μας τρελανες παλι JULIA!IOANNA,ησουν τελεια οπως παντα!Την καινουργια μασκαρα avon την εχω ξαναδει αλλα φυσικα πρωτο το bblog μας εδειξε το προϊον αναλυτικα.Η Ιωαννα αναδεικνυει καθετι που παρουσιαζει.Τη θελω!Δεν κρυβω αλλωστε την αδυναμια μου στις μασκαρα.Φιλια!

  14. Χρόνια πολλά σε όλες !!! Ιωάννα, πιο όμορφη από ποτέ !!! Η καινοτόμος συσκευασία της νέας μάσκαρα, ομολογώ πως αρχικά ένα μειδίαμα μου το προκάλεσε… για κάποιο λόγο σκεφτόμουν ένα φράχτη και brush on … brush off … το οποίο σε δεύτερη σκέψη δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Θα τη δοκιμάσω σίγουρα, να δω αν το μειδίαμα θα μετατραπεί σε χαμόγελο 🙂

  15. Να το δω και να μην το πιστέωψω!!Πολύ καλή τιμή,τέλειο αποτέλεσμα!Μακάρι να κερδίσω…

  16. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!!! Εξαιρετικό νέο !! Λατρεύω τις καινοτομίες ιδίως στις μάσκαρα! Η Ιωάννα μας καταπληκτική για άλλη μια φορά την παρουσίασε τέλεια και ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου μόλις κυκλοφορήσει!!!
    Φιλιά πολλά!

  17. @beautyblog!!! Nαι αγαπημένη Τζούλια…ότι θέλεις είμαι στην διάθεση σου!!!!

  18. Είναι εξαιρετική! Δε βρίσκω λόγια…..ανυπομονώ να τη δοκιμάσω, νομίζω θα γίνει η νέα μου αγάπη!

  19. Super Large Mascara.Και τοσο πρωτότυπη.Πόσο θέλω να την δοκιμασω…¨)

  20. @beautyblog Σήμερα την δοκίμασα κι εγώ στο meeting στην εταιρία!!!
    Ειναι ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗ!!!! Οι βλεφαρίδες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΕΝΤΟΝΕΣ και ΔΙΑΡΚΕΙ ΩΩΩΡΕΣ!!!
    Ειμαι κι εγω αντιπρόσωπος και κατενθουσιάστηκα με αυτό το προιόν!
    Σε όσους κι αν εχω μιλήσει γιαυτό ανυπομονούν να το δοκιμάσουν!

  21. οκ εχω δει περιεργες μασκαρες αλλα αυτη σιγουρα παίρνει βραβειο!
    αν και ανυσυχω ως λιγο ατσουμπαλη με τετοιο μεγαλο βουρτσακι μην γεμισω μαυρακια σε ολο το προσωπο χαχαχα!!

  22. πολυ εντυπωσιακη!!! καθε γυναικα μολις την βλεπει ενθουσαεται!!!
    πολυ εξυπνο προιον!!!

  23. Είμαστε πολλοί οι αντιπρόσωποι στην παρέα τελικά!!! 🙂
    Χθες δοκίμασα τη μάσκαρα και δεν έχω λόγια, τί να πρωτοπώ… για την πρωτοποριακή της συσκευασία που χωράει ακόμη κ στο τσεπάκι? ή το αποτέλεσμα? με μια κίνηση οι βλεφαρίδες γίνονται έντονες, τεράστιες και με σούπερ sexy 😉 αποτέλεσμα και διάρκεια…Κορίτσια τη συστήνω να τη δοκιμάσετε όλες σας και όχι μόνο εσείς, οικογένεια, φίλες, παρέες…
    Οι μάσκαρες της ΑVON ήταν ο λόγος που έγινα αντιπρόσωπος, που άρχισα να βάφομαι κ να ενδιαφέρομαι για “λεπτομέρειες” στο μακιγιάζ κ επίσης που με ώθησαν στο να “ψάχνομαι” περισσότερο για τα καλύτερα κ πιο αποτελεσματικά προϊόντα…Τώρα η νέα μάσκαρα είναι ο λόγος όχι μόνο να συνεχίζω, αλλά και να μην σταματήσω ποτέ…!!!!!!!

  24. ναι πραγματικα ειναι τελεια! ειμαι αντιπροσωπος της avon και την συνιστω απτην πρωτη στιγμη που την δοκιμασα! εχει 2 αποχρωσεις!

  25. είναι πραγματικά απίστευτη μάσκαρα!!πρωτοποριακή και τέρμα οι κόμποι στις βλεφαρίδες!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.