Korres: 3 νέα εξειδικευμένα προϊόντα στη σειρά, Άγριο Τριαντάφυλλο

 

korres-2

 

Στην προηγούμενη  παρουσίαση του team Korres, δεν κατάφερα να πάω αν και συνήθως είναι παρουσιάσεις που δεν τις χάνω εύκολα. Πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη ήταν για να μας παρουσιάσει η ομάδα μια νέα σειρά προϊόντων, τα οποία έχουν ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και για τα οποία άκουσα για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο.

 

Καλύτερα όμως, που δεν πήγα, τώρα που το σκέφτομαι, διότι έκλεισα ραντεβού και ενημερώθηκα κατ΄ ιδίαν από τον Γιώργο και την Κατερίνα, ε, και εδώ που τα λέμε, αλλιώς καταλαβαίνεις κάποια πράγματα στο ιδιαίτερο, αλλιώς όταν στην τάξη βρίσκονται άλλοι τριάντα (κάνεις και περισσότερες ερωτήσεις εξ’ άλλου…)

 

Τρία νέα προϊόντα λοιπόν, μια πιο εξειδικευμένη κατηγορία κάτω από την “ομπρέλα” του Άγριου Τριαντάφυλλου και αυτά είναι:

 

 

 

 

korres1

 

 

 

Α: Η (ενυδατική) Κρέμα Επανόρθωσης Κηλίδων. Έβαλα για λόγο το ενυδατική σε παρένθεση, διότι δεν υπάρχει πάνω στη συσκευασία, αλλά μου είπαν ότι σαφώς ανήκει στην κατηγορία της ενυδάτωσης. Η δική μου απορία ήταν, πως θα το ξέρει αυτό μια καταναλώτρια, αν εκείνη την ώρα ο φαρμακοποιός είναι απασχολημένος και δεν μπορέσει να την εξυπηρετήσει. Το γράφω λοιπόν για εσάς, ότι ναι είναι ενυδατική αλλά όχι μόνο. Τα υπόλοιπα που κάνει θα τα δούμε σε λίγο.

 

 

Β: Η Απολεπιστική Μάσκα με AHAs 10%

 

 

Γ: Η Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου. Όχι όμως και ακριβώς μάσκα, διότι αν και όπως ξέραμε μέχρι τώρα, οι μάσκες φοριούνται μάξιμουμ 2-3 φορές την εβδομάδα, η συγκεκριμένη μπορεί να φορεθεί και κάθε βράδυ (σαν κρέμα νύχτας δηλαδή) γι’ αυτό και βρήκα πιο to the point και σωστό τον τίτλο του προϊόντος εις την αγγλική: Overnight Sleeping Facial. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές στην σελίδα του αμερικανικού Sephora, οι Αμερικανίδες, απλά το λάτρεψαν.

 

Ας τα δούμε λοιπόν ένα -ένα για να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνουν και ποιες ανάγκες καλύπτουν

 

Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Επανόρθωσης Κηλίδων Antispot

 

 

 

 

ΑΓΡΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ_ΚΡΕΜΑ-ΕΠ

 

 

Υπάρχει ένα trend τον τελευταίο καιρό όσο αφορά αυτές τις antispot κρέμες, που ναι μεν “λευκαντικές” δεν τις λες, δεν είναι ούτε το όνομα ωραίο, ούτε και εμείς Ασιάτισσες με την εμμονή στο κατάλευκο δέρμα, αλλά ουσιαστικά χάρη στην φόρμουλα τους χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο, λάμψη και άρα κάνουν το δέρμα να φαίνεται σα να έχει ένα πιο «λευκό» ας πούμε χρώμα, βέβαια, at the end of the day,  απλά πιο λαμπερό είναι,  και αν πραγματικά έχεις κηλίδες και έχουν μειωθεί ή ακόμα και εξαφανιστεί,  η διαφορά είναι πολύ εμφανής. Η συγκεκριμένη, έχει έναν λόγο να περηφανεύεται λίγο περισσότερο, διότι στην φόρμουλά της εκτός από το ίδιο το Άγριο Τριαντάφυλλο- που έχει υψηλότατη περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C-  επιπροσθέτως περιέχει και  Βιταμίνη C, ή μάλλον για γίνω πιο σαφής (επειδή η Βιταμίνη C, όλες ξέρουμε ότι είναι ασταθής σε προϊόντα ομορφιάς) περιέχει ένα παράγωγο της Βιταμίνης C, το οποίο παρουσιάζει  σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και σύμφωνα με την Korres, μετατρέπεται αποτελεσματικά σε καθαρή Βιταμίνη C. Το αποτέλεσμα; Προλαμβάνει, επανορθώνει και αντιμετωπίζει εντατικά τις κηλίδες, δίνει ομοιόμορφο τόνο και άμεση λάμψη στην επιδερμίδα. Μου αρέσουν αυτά τα προϊόντα. Τα φοράω. Δεν έχω κηλίδες. Ούτε μια. Αλλά το δικό μου ζητούμενο είναι η λάμψη- αυτή θέλω και μια χαρά, μου την δίνουν. Έχω ήδη τελειώσει μια κρέμα Even Βetter Dark Spot Corrector της Clinique, αλλά και την Phyto-Blanc Lightening Hydrating Emulsion της Sisley και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα τους. Τώρα φοράω λοιπόν Korres και είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένη. Kαι είναι και ελληνική εταιρία, οπότε ένας λόγος παραπάνω.

 

 

Άγριο Τριαντάφυλλο Απολεπιστική Μάσκα/ AHA’s 10%

 

 

ΑΓΡΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ_ΑΠΟΛΕΠΙΣ

 

 

Aν δεν έχετε κάνει ποτέ κάποιο peeling με α-υδροοξέα (ΑΗΑ’s) είναι ευκαιρία να το κάνετε τώρα, με πιο ήπιο βέβαια τρόπο, μέσα από την αυτή τη νέα μάσκα, που θα σας προσφέρει βαθιά απολέπιση, καθαρισμό, λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα χάρη σε μια πραγματικά εμπλουτισμένη φόρμουλα που περιέχει Γλυκολικό Οξύ, Οξέα Φρούτων, Γαλακτικό Οξύ, Ένζυμα από Ρόδι, Βιταμίνη C, Υαλουρονικό Οξύ και Αλόη. Όπως κάθε μάσκα, μπορείτε να την εφαρμόζετε 2 max, 3 φορές την εβδομάδα ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ (Προσοχή! Ποτέ οξέα τη μέρα) και την επόμενη μέρα καλό είναι να φορέσετε ένα τριαντάρι δείκτη προστασίας πριν βγείτε έξω. Αφήστε τη να δράσει από 3 έως 10 λεπτά, υπάρχει περίπτωση να διαπιστώσετε μια ελαφριά κοκκινίλα και ένα τράβηγμα ή ελαφρά τσιμπηματάκια, μην αγχωθείτε, ακόμα καλύτερα, αυτό θα σας δείξει ότι κάνει δουλειά. Εγώ πάντως δεν το ένοιωσα, την άφησα ακριβώς 10 λεπτά, μια χαρά τα πήγαμε, δεν έχω και ευαίσθητο δέρμα και μια λάμψη πρέπει να πω, ότι την είδα.

 

Άγριο Τριαντάφυλλο Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου

 

 

ΑΓΡΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ_ΕΠΑΝΟΡΘΩ

 

 

Το έγραψα και παραπάνω ότι δεν είναι μάσκα, μπορείτε να τη φοράτε σαν κρέμα, κάθε βράδυ. Λιώνει με την θερμοκρασία της επιδερμίδας και απορροφάται άμεσα. Περιέχει και αυτή Άγριο Τριαντάφυλλο και Βιταμίνη C, καθώς και ένα χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό Οξύ, ικανό να εισχωρεί στην επιδερμίδα και να ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου. Επιπλέον περιέχει Αλόη και λάδι από jojoba και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Ακούστε τώρα: Ακόμα και αν τη μέρα, πρέπει να αλλαξοπιστώ στις κρέμες φροντίδας που χρησιμοποιώ (διότι μόνο έτσι μπορώ εξ’ άλλου να σας γράψω γι’ αυτές) τον τελευταίο χρόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω για ύπνο χωρίς την δική μου Stella’s Recip-Y. Έχω πάθει εθισμό και πως όχι άλλωστε, αφού μέσα σε αυτό το χρόνο, είμαι μεν ένα χρόνο μεγαλύτερη, αλλά έχω πάρει και τα περισσότερα κομπλιμέντα για το δέρμα μου (και μάλιστα, όταν δεν φοράω make up!). Το βράδυ,λοιπόν,  δεν θα “ξανά-αγγίξει”, τίποτα άλλο, το πρόσωπο μου. Είμαι κάθετη σε αυτό. Για να κάνω όμως το χατίρι του Γιώργου και της Κατερίνας που μου ζήτησαν να τη δοκιμάσω για να έχω άποψη, τη δοκίμασα για δυο βράδια. Τόσο άντεξα μακριά από την Stella’s. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για μια κρέμα, ειλικρινά, good enough to eat. Από τις πιο εκπληκτικές υφές που έχω απλώσει στο πρόσωπό μου, το οποίο το πρωί το ένιωσα απαλό και φρέσκο. Λογικό το ότι έχουν τρελαθεί τα κορίτσια στην Αμερική.

 

Στο μεταξύ (και θα πω για άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο) είχα κάποιες απορίες σχετικά με τη Βιταμίνη C και συγκεκριμένα τη χρήση της, τη “σταθερότητα” της και τελικά την κατ’ ουσία σύνθεση και αποτελεσματικότητα της, εδικά στα προιόντα Korres που έχουν μια πιο φυσική προσέγγιση και φιλοσοφία. Λίγες, πολύ λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα αυτό το post, έλαβα τις εξής πληροφορίες από το R&D (Research & Development)  τμήμα της Korres τις οποίες βεβαίως θα μοιραστώ μαζί σας. (Να, αυτά μου αρέσουν στην Korres… δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και αυτό φαίνεται και είναι ακόμα πιο τέλειο, όταν η εταιρεία είναι “δική” σου,της δικής σου χώρας…)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝH C

Το ασκορβικό οξύ (ή Βιταμίνη C) είναι ένας εξαιρετικά ευοξείδωτος παράγοντας που αντέχει το πολύ μερικά λεπτά όταν έρθει σε επαφή με το οξυγόνο. Κάποια αλλά υδατοδιαλυτά παράγωγα Βιταμίνης C που κυκλοφορούν, είναι μεν περισσότερο ανθεκτικά, αλλά δεν παρουσιάζουν τέτοια σταθερότητα, ώστε να έχουν αποτελεσματική δράση σε μια φόρμουλα.

 

BITAMINH C ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ CORRECTIVE ΤΗΣ ΚΟΡΡΕΣ

H Βιταμίνη C που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς, είναι ένα λιποδιαλυτό παράγωγο της καθαρής Βιταμίνης C, που είναι ανθεκτικό και έχει την ιδιότητα μόλις απορροφάται, να μετατρέπεται σε καθαρή Βιταμίνη C και να δρα πλέον στα κύτταρα της επιδερμίδας. Οι φυσικές πρώτες ύλες από καλαμπόκι υπόκεινται κατάλληλη επεξεργασία ώστε να δημιουργηθεί το εξαιρετικής σταθερότητας μόριο της Βιταμίνης C. Εφόσον το παράγωγο της Βιταμίνης C είναι λιποδιαλυτό, δεν επηρεάζεται εύκολα από τον υδατικό χαρακτήρα ενός γαλακτώματος, παρουσιάζοντας σημαντικά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Δημιουργώντας μια βάση που περιέχει και η ίδια αντιοξειδωτικούς παράγοντες, εξασφαλίζεται ότι αυτό το παράγωγο Βιταμίνης C,  θα παραμείνει σταθερό μέχρι να έρθει σε επαφή με το δέρμα, οπότε θα απορροφηθεί και θα μετατραπεί σε καθαρής μορφής Βιταμίνη C,  που δρα στα κύτταρα της επιδερμίδας, προσφέροντας τη γνωστή ευεργετική δράση.

 

Ελπίζω να σας λύθηκαν με αυτό, κάποιες απορίες που ίσως να σας είχαν δημιουργηθεί για τη Βιταμίνη C σε αυτά τα προιόντα (όπως συνέβει και σε μένα)

 

 

Τέλος, επειδή οφείλω να είμαι ειλικρινής, πρέπει να παραδεχτώ, ότι αυτό που βλέπετε παρακάτω, το περιμένω πως και πως, κάθε χρόνο…

 

 

 

 

image001

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Όταν αγαπημένα προιόντα εξελίσσονται και πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα την γυναικεία περιποίηση , τότε μνο μπράβο τους αξίζει!

  2. Μμμμμ …. έβαλα στο μάτι την Peeling Mask γιατί στο δικό μου ευαίσθητο δέρμα δεν μπορώ δυστυχώς να χρησιμοποιήσω peeling με κόκκους . Ανυπομονώ να το δοκιμάσω !

  3. @Tζούλια : Χα χα , πόσο καλά μας ξέρεις όλες αγαπημένη !

  4. @Julia : Xα χα … Πόσο καλά μας ξέρεις όλες , αγαπημένη ! Μα είναι να μη σχολιάσω με αυτά που μας παρουσιάζεις ( και μας ξεσηκώνεις ) πάλι ?

  5. Τζα!!!Καλημέρα αγαπημένες μου.Όταν ακούω για τις κρέμες του Κorres ενθουσιάζομαι.Μόλις τις χρησιμοποιήσω μια απογοήτευση την παίρνω.Όσο και αν προσπάθησα δεν μου “κάθονται” με τίποτα(αναφέρομαι στις κρέμες προσώπου γιατί με το μακιγιάζ,τις βαφές και όλα τα υπόλοιπα μια χαρά τα πάμε)Και τώρα πάλι το ίδιο έχω πάθει και θέλω να τις δοκιμάσω.Ειδικά την επανορθωτική μάσκα ύπνου..εγώ να κοιμάμαι και η τύχη μου να δουλεύει 😉 Φιλιά

  6. προτιμώ τις μάσκες με υδροξέα στο προσωπο…για σώμα θέλω να τρίβομαι με άμμο…check στην λίστα των must try λοιπόν η peeling musk…ούτε καλησπέρα δεν είπα!!! 🙂

  7. Τζουλια μου πολυ ενημερωτικά αυτά που μας γραφεις.Εκ πρώτης όψεως,μου τράβηξαν την περιέργεια το peeling κ η overnight.Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω αφού έχουν επιτυχία κ στην αμερική με τόσα προϊόντα που κυκλοφορούν εκεί!Φιλιά!!

  8. Ξέχασα να ρωτήσω:Η antispot μπαίνει πρωί κ βράδυ;Μετά μπορείς να βάλεις την overnight;

  9. Για σας κορίτσια, καταρχήν είναι σπουδαίο που μια Ελληνική εταιρεία έχει καταφέρει να απασχολεί με τα λανσαρίσματά της ολόκληρη Αμερική. Μου αρέσει ο Κορρές , και από τα προϊόντα που μας παρουσιάζεις σήμερα Τζούλια περισσότερο μου κέντρισε το ενδιαφέρον το peeling με τα ΑΗΑ΄ς. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την glycolactic radiance μάσκα της ren ή κάνω λάθος?

  10. Καλησπερα!!
    Αυτην την σειρα την περιμενα πως κ πως μιας και
    κανει απολυτα για τις δικες μου αναγκες!
    Εχω μονο ενα ενδοιασμο μιας και εγω οπως η @litsa kouklitsa
    δεν μου εχει ταιριαξει καποια εκτος της μαυρης πευκης!
    Αυτο παντως που μου τραβηξε το ενδιαφερον ειναι η βιταμινη C!!!
    Μιας και ειμαι μανιακη με την συγκεκριμενη βιταμινη αφου
    ενεργοποιει την παραγωγη του κολαγονου!!
    Και ενας λογος παραπανω οτι η συγκεκριμενη σειρα εχει καταφερει
    να την σταθεροποιησει φανταζομαι οταν την βαζουμε
    θα ειναι σαν να στιβουμε στο προσωπο τονους πορτοκαλια!!!χαχαχα
    Φιλακια

  11. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Λατρεύω όλα τα προϊόντα της εταιρείας Korre, αλλά το άγριο τριαντάφυλλο είναι η αγαπημένη μου σειρά… Άρα καταλαβαίνετε ότι σήμερα ξετρελάθηκα με την ανάρτηση των νέων προϊόντων και ιδιαίτερα με την επανορθωτική μάσκα ύπνου!! Φιλιάαααα…. 😉

  12. Κ εγω θελω να δοκιμασω το peeping. Θελω να εχει μια λαμψη το προσωπο μ. Αλλα εχω μια απορια Τζουλια μ. Επειδη ειμαι 24 χρ. μπορω να το δοκιμασω, οπως κ τη κρεμα νυχτας ή ειμαι μικρη γι’αυτη τη σειρα?

  13. Κορίτσια καλησπέρα! Η Τζούλια μας, θέλησε να σας ειδοποιήσει μέσω εμού, ότι ένα ξαφνικό οικογενειακό της θέμα, είναι πιθανό να την κρατήσει μακριά μας σήμερα και αύριο. Θα επανέλθει μόλις υπάρξει η δυνατότητα. Ας της στείλουμε όλες, την αγάπη μας και τη θετική μας σκέψη.

  14. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την μάσκα πιλινγκ, αλλά κ την κρέμα νυκτός. Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι αντάξια των προσδοκιών της εταιρείας. Με την πρώτη ευκαιρία θα τις δοκιμάσω!
    !!

  15. H κρέμα για τις κηλίδες κι εγώ θα γίνουμε κολλητές αν πραγματικά πραγματοποιεί τα όσα υπόσχεται!Το’χω πει και το ξαναλέω:πρέπει να στηρίξουμε τις ελληνικές εταιρείες!!Τι είναι το lunch by Korres Τζούλια;Αν είναι για δύο άτομα,πάρε εμένα….

  16. @Tzoulia μου σου στελνω ολη την θετικη ενεργεια που εχω και σου
    ευχομαι ολα να πανω το γρηγοροτερο καλα!!!και να μαθουμε τα
    νεα σου το συντομοτερο!

  17. ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

  18. Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου??? Πολύ ωραία ιδέα… το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα έχει έντονο άρωμα… με ενοχλεί το έντονο άρωμα στο πρόσωπο το βράδυ…

  19. Τζούλια μου αγαπημένη, σου εύχομαι ολόψυχα να επανέλθεις το συντομότερο με ευχάριστα νέα!! Σου στέλνω την κύματα θετικής ενέργειας να πάνε όλα καλά!! Να προσέχεις!!! Πολλά φιλιά!!!

  20. το πιο γκυκο παρεακι ever .aγαπημενα προιοντα korres ειδα και την εκπομπη 360μοιρες που ειχε αφιερωμα και στον korres.γλυκια μου Julia μια μεγαλη ευχη σου στελνω να σε δουμε το συντομοτερο.εχω καλη διαθεση μετα απο πολυ καιρο και νομιζω οτι ολα θα πανε καλα.φιλια πολλα!

  21. λατρεμενα προιοντα του κορρες,μακαρι να μαστε τυχερες,ευχαριστουμε πολυ πολυ καλες γιορτες με υγεια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.