Ό, τι «λάμπει» (σε αυτό το post) είναι Swarovski.

swarovski-4

 

“Περπατώντας στο μικρό, κίτρινο μονοπάτι από τούβλα, η Ντόροθι πλησίαζε την σμαραγδένια πολιτεία. Η λάμψη των κρυστάλλων και των στολιδιών της πόλης ήταν τόσο έντονη και εντυπωσιακή που η μικρή Ντόροθι μαγεύτηκε. Όταν επιτέλους, καθοδηγούμενη από το πρωτόγνωρο φως των πετραδιών, έφτασε στην είσοδο της σμαραγδούπολης, φόρεσε πριν μπει τα ειδικά γυαλιά που φορούσαν όλοι.

 

Η λάμψη και το μεγαλείο της πολιτείας μπορούσαν να τυφλώσουν τα “γυμνά” μάτια και για το λόγο αυτό χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή. Η Ντόροθι όμως δεν φοβήθηκε. Τόσο πολύ αγάπησε το θέαμα, που ήθελε να αγγίξει ακόμη και τον τελευταίο, τον πιο μικρό κρύσταλλο της πόλης.”

 

swarovski-1

 

 

Κάθε φορά που διαβάζω το κλασσικό παραμύθι “Ο μάγος του Οζ”, κάνω μία στάση στην σμαραγδένια πολιτεία. Είναι που λατρεύω τους κρυστάλλους, λατρεύω την λάμψη και τα στολίδια. Και ποια δεν τα λατρεύει άλλωστε; Από μικρή, όταν μου περιέγραφαν την σμαραγδούπολη, το μυαλό μου ταξίδευε συνειρμικά στο κατάστημα Swarovski που υπήρχε κοντά στο σπίτι μας. Άκουγα για κρυστάλλους, άκουγα για εκτυφλωτικά φώτα, τι άλλο θα μπορούσα να φανταστώ λοιπόν; Τα Swarovski ήταν η δική μου “σμαραγδένια πολιτεία”.

Μεγαλώνοντας, η παιδική αγάπη μου για το διάσημο brand εξελίχθηκε σε λατρεία. Κάθε χρόνο, αυτές τις γιορτινές μέρες, φροντίζω πάντοτε να εμπλουτίζω την συλλογή μου με ένα νέο κομμάτι Swarovski. Όχι απαραίτητα μεγάλο, έστω και μικρό, από αυτά που κοστίζουν 20 ευρώ. Είναι μια μικρή πολυτέλεια, μία παράδοση αν θέλετε, που φυλάω για τον εαυτό μου κάθε φορά που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

 

swarovski-3

 

 

Και είναι πράγματι τόσο υπέροχες οι δημιουργίες Swarovski. Μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ, μπορούν να συντροφέψουν κάθε εμφάνισή μας, από την πιο casual μέχρι και την πιο βραδινή. Προσθέτουν πινελιές λάμψης και ομορφιάς στο στυλ μας και ολοκληρώνουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο κάθε σύνολο που θα επιχειρήσουμε.

 

 

swarovski-2

 

 

Πείτε μου στ’αλήθεια… Υπάρχει γυναίκα που μπορεί να αντισταθεί σε κάτι τόσο όμορφο;

 

 

Εμείς βρεθήκαμε στην πρόσφατη παρουσίαση Swarovski και παρακάτω, μερικές φωτογραφίες από τη νέα τοτς συλλογή “Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014”:

 

 

s-7

 

 

 

s-8

 

 

 

swarovski-5

 

 

 

swarovski-6

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

(Και μετά απο άλλο ένα “λαμπερό” post της Ιωάννας, τι θα λέγατε σήμερα, να κάναμε και μια βόλτα από Louis Vuitton και τις βιτρίνες του καταστήματος στο Λονδίνο; See you λοιπόν “απένταντι” στο juliasbeautyblog και την σημερινή “ανακάλυψη” της MariaA)

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο καλοστημένη παρουσίαση!

    Ιωάννα, σε ευχαριστούμε πολύύύ για τις υπέροχες φωτογραφίες, την ενημέρωση και το κείμενο… Αχ αυτό το κείμενο! Με έκανε να νιώσω ανάλαφρη και σκόρπισε ηρεμία. Έπεφτε και το χιονάκι καθώς διάβαζα…υπέροχη ανάρτηση.

    Εγώ ξεχώρισα το chunky necklace της τελευταίας φωτογραφίας. Με ένα total black look, μαύρο little black φόρεμα, μαύρη γόβα, ένα απλό midi παλτό και αυτό το κόσμημα. Ομορφιά.

    Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ POST! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

  3. ΩΡΑΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ…

  4. Αγαπώ swarovski από τότε που έσκαγαν μύτη στο πατρικό μου αραιά και που κάτι πανέμορφα ζωάκια τα οποία λαμπύριζαν κάτω από το φως της βιτρίνας (δυστυχώς συνοδεύονταν πάντα απο τις στριγγλιές της μάνας … μηηηηηηη …. μόλις με έβλεπε να έχω ένα απο αυτά στα χέρια μου). Οκ τότε δεν καταλάβαινα … αλλά τώρα καταλαβαίνω πολύ καλά απο τη στιγμή που η δική μου κόρη έσπασε την αγαπημένη μου αλεπού. Ήταν ευχάριστη έκπληξη όταν η εταιρεία αυτή πέρασε στο λανσάρισμα κοσμημάτων και αξεσουάρ. Τα χαζεύω και εγώ με τις ώρες στις βιτρίνες και η αλήθεια είναι πως μπορεί να ξεχαστώ μπροστά τους. Από τις φωτογραφίες λάτρεψα το μπλε ρουα κολιέ της δεύτερης.

  5. Τι υπέροχο post!!! Πόσο εκπληκτικές φωτογραφίες!!! Πόσο ξεχωριστό θέμα!!! Το καλύτερο αφιέρωμα που θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοιες μέρες! Μ΄αρέσεις ΒΒ όταν ξεφεύγεις απο το καθιερωμένα… και σήμερα ξέφυγες!!!! Μπράβο Ιωάννα μας! Φιλιά σε όλες!

  6. Καλησπέρα κορίτσια! Η σημερινή ανάρτηση είναι υπέροχη με φανταστικές φωτογραφίες…. Ιδιαίτερα η τρίτη φωτογραφία με το μπλε ρουα σετ, μπήκε στην καρδιά μου!! Σ’ευχαριστούμε Ιωάννα μας για την λάμψη που σκόρπισες στην μέρα μας! Φιλιά αγαπημένα μου ΒΒGirls! 🙂

  7. …το ασημί τσαντάκι από την προτελευταία φωτό θέλω!!!!Santa,do you hear me??????

  8. Καθε φορα π παω για δουλεια περναω απο το καταστημα κ χαζευω με τις ωρες τη βιτρινα.. Τα λατρευω αυτα τα πολυτιμα στολιδια, οπως τα αποκαλω. Δν μπορω ουτε κ φετος να αντισταθω κ θα παρω κτ παλι.. Ετσι για το καλο. Αχ…!!

  9. ΑΓΑΠΩ SWAROVSKI KAI OYTE KAI EΓΩ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ….

  10. Καταπληκτικά κοσμήματα τα SWAROVSKI και καταπληκτικές φωτό!!! τελειο το τσαντακι και η φουξια ζωνη!!!

  11. Τζα!!!Καλησπέραααα!Υπέροχο post τέλειες φωτογραφίες μπράβο Ιωάννα!Αγαπώ swarovski γιατί αστράφτουν και πάντα μα πάντα όλο και κάτι μου φέρνει ο Αη-Βασίλης μου 😉 Φιλιάααα

  12. Αγαπημένες φίλες,καλημέρα,αν και λίγο καθυστερημένα.Υπέροχα τα κοσμήματα αλλά κα κάποια απο τα στολίδια.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κτ,όλα είναι καλοδεχούμενα!Το ταξίδι στη σμαραγδούπολη ήταν ονειρικό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.