Michael Kors: H αρωματική συλλογή τώρα και στην Ελλάδα

 

michael-kors-8

 

 

Ένας από τους αγαπημένους μου σύγχρονους σχεδιαστές, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Michael Kors. Ειδικά η συλλογή του MICHAEL Michael Kors αισθάνομαι πως σχεδιάστηκε για εμένα. Εδώ και καιρό με θυμάμαι να εξοικονομώ χρήματα, πότε για να αγοράσω ένα ρολόι, πότε ένα πορτοφόλι, πότε μια τσάντα Michael Kors.

 

Λατρεύω τις δημιουργίες του γιατί μπορούν και συνδυάζουν με έναν σπάνιο τρόπο το sporty με το sexy, το glam με το casual, το μοντέρνο με το κλασσικό. Και σε σχέση με τις δημιουργίες άλλων αγαπημένων οίκων, οι συγκεκριμένες είναι πιο προσιτές, ή μάλλον καλύτερα λιγότερο απλησίαστες.

 

micheal-kors-3

 

Τα κομμάτια που συνθέτουν τις συλλογές του είναι φτιαγμένα όπως θα έπρεπε να ήταν. Δεν παρουσιάζουν υπερβολές, ούτε ελλείψεις. Από τα πάντα έχουν “όσο πρέπει”. Αυτός πιστεύω πως είναι και ο λόγος που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τις γυναίκες.

 

Το στοιχείο λοιπόν που θα έλεγα πως χαρακτηρίζει τις δημιουργίες του, είναι το μέτρο και η προσαρμοστικότητα. Aπευθύνονται σε κάθε γυναίκα και επιθυμούν να την συντροφεύουν σε κάθε διαφορετική στιγμή της. Η γυναίκα -όπως όλες ξέρουμε- δεν είναι ένα πράγμα, αλλά πολλά μαζί. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Michael Kors κι έτσι πάντα φροντίζει οι δημιουργίες του να καλύπτουν όλες τις εκφάνσεις της.

 

micheal-kors-2

 

Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία αποτυπώνεται και στη νέα συλλογή αρωμάτων Michael Kors που επιτέλους είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

 

Συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από τρία αρώματα που μας διηγούνται μια ιστορία με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα Michael Kors. Η γυναίκα αυτή έχει τρεις εκφάνσεις. Είναι sporty, είναι sexy, είναι glam. Πάντα παραμένει η ίδια. Εκείνο που κάθε φορά αλλάζει είναι η διάθεση και ακολούθως το στυλ της.

 

kors-perfume-1

 

 

Νομίζω όμως πως μερικές backstage εικόνες από τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ της συλλογής (το οποίο λάτρεψα)  θα μας διαφωτίσουν καλύτερα για την γυναίκα Michael Kors:

 

 

Sporty αλλά πάντα κομψή, με άνεση στην κίνηση και με αυτοπεποίθηση στο βλέμμα κατεβαίνει από το ελικόπτερο για να πάει στη φωτογράφιση της.

 

michael-kors-sporty-2

 

 

Εκεί, μετά από ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ, φωτογραφίζεται και κλέβει όλες τις εντυπώσεις. Είναι λαμπερή σαν αστέρι, είναι glam.

 

 

michael-kors-glam-perfume1

 

 

Η φωτογράφηση όμως τελείωσε και ένα όμορφο αγόρι την περιμένει. Εκείνη, sexy και σαγηνευτική όσο ποτέ, ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει.

 

michael-kors-sexy-perfume-1

 

 

Και κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία.

 

Εντάξει, εμείς μπορεί να μην κατεβαίνουμε από ελικόπτερα, μπορεί να μην πηγαίνουμε σε φωτογραφήσεις και μπορεί να μην φοράμε αυτά τα αξιοζήλευτα ρούχα που έχει η κοπέλα, όμως υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που χαρακτηρίζονται και από τις τρεις παραπάνω εκφάνσεις. Για να δούμε όμως πως αποτυπώνονται στα αρώματα της συλλογής...

 

Το Sporty Citrus, όπως λέει και το όνομά του, είναι το άρωμα που θα μας συντροφεύσει στις sporty εμφανίσεις μας. Με πορτοκάλι, μανταρίνι, ζεστό ξύλο και λευκά άνθη, δημιουργείται ένας δροσερός συνδυασμός που χαρίζει αυτοπεποίθηση στην γυναίκα που τον αισθάνεται πάνω της. Απλή ομορφιά και μία δόση λάμψης συναντιούνται σε ένα άρωμα που αναζωογονεί το πνεύμα και προσφέρει ευχαρίστηση.

 

michael-kors-sporty

 

 

Το Glam Jasmine απευθύνεται στη γυναίκα που θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Οι βραδινές της εμφανίσεις είναι πολύ λαμπερές και η ίδια αισθάνεται σαν σταρ του Χόλιγουντ. Αναζητά ένα άρωμα που θα αναδείξει την θηλυκότητα της και θα συμπληρώσει τη σαγήνη της. Αυτό είναι το Glam Jasmine. Στην καρδιά του υπάρχει το αισθησιακό γιασεμί, το οποίο συμπληρώνουν οι ζεστές ξυλώδεις νότες και τα σπινθηροβόλα εσπεριδοειδή.

 

 

michael--kors--glam-jasmine

 

 

Τέλος, το Sexy Amber (το αγαπημένο μου από τα τρία) είναι τολμηρό και εκρηκτικό. Είναι το άρωμα που δύσκολα θα ξεχάσει όποιος έρθει σε επαφή μαζί του. Πολυτελές κεχριμπάρι, μόσχος, σανταλόξυλο, πορτοκάλι και γιασεμί, αναμειγνύονται μεταξύ τους και απογειώνουν τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας που νιώθει sexy. Τι κι αν εκείνη εγκαταλείψει έναν χώρο; Μια υποψία αρώματος θα μείνει εκεί, να θυμίζει σε όλους το πέρασμά της.

 

 

 

michael-kors-sexy-amber-per

 

 

Η γυναίκα Michael Kors είναι πολυάσχολη, είναι ευέλικτη και έχει πολλές ανάγκες. Κυρίως όμως είναι sporty, είναι sexy, είναι glam. Ο Michael Kors λοιπόν, έχει την τέλεια πρόταση για κάθε ξεχωριστή διάθεσή της και την αποτυπώνει στη συλλογή αρωμάτων του.

 

Εγώ διάλεξα το Sexy Amber. Εσείς ποιο από τρία αρώματα θα επιλέγατε; Kαι ποιός τύπος γυναίκας πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύει καλύτερα;

 

 

 

 

 

Kαι μερικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση των αρωμάτων, που έγινε πρόσφατα

 

 

michael-kors-4

 

 

michael-kors-5

 

 

michael-kors-6

 

 

michael-kors-7

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλά!!! Απίθανη συγκυρία αγαπημενο μου ΒΒ!!! Χθες εψαχνα στα ξενα blogs και sites να βρω πληροφορίες γιατι ειδικα το sexy amber χτυπησε καμπανάκια μέσα μου!!! Αρα μπορω να τρεξω να ψεκαστώ? Υπάρχει ήδη εδω? Φιλιά!

  2. Ναι Στέλλα μου! Μπορείς ελεύθερα! 😀

  3. αχ, τι μας κανεις beauty editor…λατρεύω τον Michael Kors!!!

  4. Φανταστική ανάρτηση…. και γω λατρεύω τον Michael Kors! Επιτέλους ήρθαν τ’αρώματά του και στην Ελλάδα!! (γιούπιιιι) Αγάπησα τρελά το Glam Jasmine, που απευθύνεται στην γυναίκα που αναζητά ένα άρωμα που θα αναδείξει την θηλυκότητα της και θα συμπληρώσει τη σαγήνη της! (για μένα το λέει ο Michael, αλλά δεν το ξέρει… χα-χα-χα) Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιάαα…. 🙂

  5. AΧ!κορίτσια!τρελαίνομαι για τις τσάντες του οι οποίες είναι ακριβώς όπως τις περιέγραψε η Τζούλια,έχουν αυτό που πρέπει για να τραβήξουν το βλέμμα σου…….Η χειμερινή τσάντα με τα χρυσά γράμματα είναι super!
    Όσο για τα αρώματα,μου αρέσει πάρα πολύ η sporty εμφάνιση αν και ψηφίζω sexy!

  6. Kαλησπερα Μπραβο επιτελους μια αναρτηση σε ενα δημιουργο που εχει τα πιο φινα και σικατα ρουχα και αξεσουαρ που δεν “φωναζουν”. Διαθετω μια μαυρη χειμερινη τσαντα που η τιμη της δεν ηταν απλησιαστη οπως αλλων οικων και το κυριοτερο δεν εχει αντιγραφει απο μικροπωλητες και να φοριεται και απο την “κουτση Μαρια” Επισης εκεινο που μου αρεσει στο οικο ειναι οτι δεν εχει γεματη την τσαντα του με λογοτυπα. Οσο για το αρωμα διαλεξα το Sexy Amber αλλα θα δοκιμασω και τα τρια να δω πιο μου ταιριαζει καλυτερα Καλο απογευμα σε ολους

  7. Καλησπερα σας,και εγω ασυζητιτη το sexy amber θα διαλεγα γιατι οι νοτες του ειναι πολυ πιο κοντα στο γουστο μξυ αποτι των αλλων 2 αρωματων. Αυτο που λατρευω ομως απο Michael Kors ειναι οι τελειες τσαντες του!

  8. Αν και δεν το ψήφισα,μήπως με το sporty πάει μαζί κι ο πιλότος;Μήπως ν’αλλάξω γνώμη;

  9. glam jasmine για μένα αλλά η αδυναμία μου είναι άλλη …. αχ αυτά τα ρολόγια του !!!!!

  10. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Δεν ξέρω πώς μυρίζουν τα αρώματα αλλά από την περιγραφή και μόνο ψήφισα το sexy amber.Φιλιάαααααααα

  11. @ΚΕΤΤΥ μου μέσα στο μυαλό μου είσαι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.