Μάθημα Μακιγιάζ: Πως να εφαρμόζετε σωστά το bronzer.

 

bronzer-make-up-lesson-beau

 

Το guest post/ make up lesson που θα ακολουθήσει είναι της αγαπημένης μας, make up expert, Ιωάννας Λαμπροπούλου, ή Ioanna Thess. Βεβαίως, το δικό μας κορίτσι δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις εδώ μέσα, αλλά εγώ έχω ένα νέο: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, να φύγει το thess από το Ioanna, αφού η αγαπημένη, μετακόμισε, πριν λίγο καιρό στην Αθήνα. Και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορώ να κρύψω την χαρά μου, γι’ αυτό το γεγονός.

 

Απολαύστε τη:

 

Γεια σας κορίτσια! Δεν νομίζω πως χρειάζεται να προλογίσω το ποστ που ακολουθεί, η χρήση  του μπρόνζερ σε συνδυασμό με το ρουζ είναι κάτι που μας βασανίζει όλες! Μετά από χρόνια πειραματισμών, μελέτης (!) και εκάστοτε μοδών, έχω καταλήξει σε λίγα και καλά tips  που θα βοηθήσουν κάθε γυναίκα να αναδείξει τα ζυγωματικά της.
  1. Κάνοντας το μορφασμό  προσώπου που βλέπετε, θα προβάλλει στο πρόσωπο μια γραμμή-οδηγός  για να κάνετε το «κόψιμο» (φωτοσκίαση) με το μπρόνζερ.
  2. Με ένα κοφτό πινέλο (angled brush) απλώνουμε μπρόνζερ προσέχοντας να μην ξεφύγουμε πολύ κοντά στο στόμα ή τη μύτη. Μην τρομάξετε αν βγει πολύ έντονο, θα το «σβήσουμε»!
  3. Καθαρίζοντας το ίδιο πινέλο πάνω σε στεγνό χαρτομάντιλο,  αναμιγνύουμε πολύ καλά τη γραμμή που μόλις σχηματίσαμε. Δουλεύουμε με ελαφρές κυκλικές κινήσεις σε όλο το μήκος της γραμμής μέχρι να σβηστεί σχεδόν εντελώς.
  4. Απλώνουμε το ρουζ ακριβώς επάνω και παράλληλα της γραμμής του μπρόνζερ, αναμιγνύοντας και πάλι πολύ καλά (με ένα πινέλο ρουζ) από το αυτί μέχρι και  τη μέση του ζυγωματικού. Και εδώ προσέχουμε να μην ξεφύγει το προϊόν πολύ μπροστά (προς τη μύτη) διότι δεν κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

 

 

 

 

bronzer-make-up-lesson-beau

 

 

 

 

Το επόμενο βήμα είναι προαιρετικό, μπορούμε να απλώσουμε ένα προϊόν λάμψης  στην περιοχή κάτω και δίπλα από τα μάτια, εκεί ακριβώς που «φουσκώνει» όταν χαμογελάμε.  Φανταστείτε πως αν διαχωρίσουμε τα ζυγωματικά σε τρεις νοητές λωρίδες, από κάτω προς τα πάνω, πρώτα τοποθετείται το μπρόνζερ/τερακότα, μετά το ρουζ και  τέλος το highlighter. Και οι τρεις λωρίδες πρέπει να «σβηστούν» καλά και  να σβήνει η μία  μέσα στην άλλη.
bronzer-make-up-lesson-beau
Αυτά είναι τα μυστικά για να πετύχετε ένα φρέσκο, νεανικό και λαμπερό αποτέλεσμα στα μήλα σας!
Μην διστάσετε να με ρωτήσετε στα σχόλια από κάτω για οποιαδήποτε απορία σας και να μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας tips!

Ιωάννα Λαμπροπούλου

 

Και βέβαια, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το video, για ακόμα περισσότερα, tips & tricks, για το πως κάνουμε contouring και φωτοσκιάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

Από εμένα τώρα, αλλά και όλα τα bb girls εδώ μέσα, σας ευχόμαστε, Καλό Τριήμερο αγαπημένα bb girls! Have fun, whatever you do!

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε για το υπέροχο μάθημα. Οι φωτογραφίες βοηθάνε πάρα πολύ και θα εφαρμόσω τα tips άμεσα.

  2. Καλημέρα!!!! Επιτέλους η Ιωάννα μας και πάλι στο ΒΒ! …και μόνιμα στην Αθήνα αυτο ειναι άλλη μια χαρά που δεν κρύβεται! Μέσα στο μυαλό μου είσαι Ιωάννα μου, γιατι αυτο το συγκεκριμενο θέμα με βασανίζει πάρα πολύ τελευτάια. Πόσο πολύ δεν φαντάζεσαι. Το Bronzer ,λέει, μονο του σε μεγαλώνει και χρειάζεσαι και ρουζ,για λάμψη και φρεσκάδα και ροδοκοκκινισμενα μαγουλάκια, άρα μέγα ατόπημα διέπραττα τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι. Ελπίζω τώρα να τα εφαρμόζω καλύτερα,αν και με τη θέση του ρουζ εξακολουθώ λιγο να ψάχνομαι, γιατι με κυνηγάει μια εητίλα…. αλλοιώς Ιώαννα μου ξέρεις, μαθήματα prive, πλέον αφου τι μας χωρίζει…. ενα μετρο….Φιλάκια σε ολες και καλό τριήμερο!

  3. Ειλικρινά, τόσα χρόνια ακούω και βλέπω διάφορα για το πως γίνονται οι φωτοσκιάσεις, αλλά τόσο απλά και κατανοητά όσο στο βιντεάκι ΠΟΤΕ!!! Ανυπομονώ να κάνω το επόμενο μακιγιάζ για να δοκιμάσω τις οδηγίες!!! Ευχαριστούμε πολύ…!

  4. Εξαιρετικό το μάθημα σήμερα Ιωάννα μου με απλές και χρήσιμες οδηγίες! Οφείλω να ομολογήσω ότι μού έλειψαν τα βιντεάκια σου και χαίρομαι πολύ που σ’έχουμε μόνιμα στην Αθήνα!
    Καλό τριήμερο κορίτσια και καλές βουτιές! Φιλιάαααα…. 😉

  5. Υπέροχο post!!Το bronze το έχω στη ντουλάπα….και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ…. Φοβάμαι ότι θα γίνω Πρετεντέρης ή Τατιάνα χθες το απόγευμα για όσες την είδαν.΄Οσο για το τριήμερο….είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια θα κάτσω σπίτι.Είπαμε σπασμένος αστράγαλος και δύσκολη αποθεραπεία.Δέχομαι τη θετική σας ενέργεια!!

  6. @ΚΕΤΤΥ: Περαστικά αγαπημένη! Κοίτα, δες αυτή την “ατυχία” από την θετική της πλευρά, ξεκουράσου, κάνε mini spa με προιόντα ομορφιάς και πειραματίσου με bronzer! Πολλά φιλάκια!

  7. Ιωάννα είσαι πανέμορφη όπως πάντα , καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα, πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου .Κυρία Τζούλια, έχω πολλές αδικαιολόγητες απουσίες τον τελευταίο καιρό αλλά να ξέρεις ότι διαβάζω τα πάντα…

  8. Καλημέρα κορίτσια!

    Πωπω το βίντεο αυτό το έφτιαξα πριν από 2 χρόνια, πως περνάει έτσι ο χρόνος…! Πάντα είμαι στο bb, όλες μαζί σχηματίζουμε μια πανέμορφη bb οικογένεια, πόσο χαίρομαι όταν μπαίνω να διαβάσω νέα άρθρα και τα σχόλια 🙂

    Όσο για το μπρόνζερ, μαζί με το κονσίλερ θεωρώ πως είμαι μαγικά προιόντα. Μεταμορφώνουν το πρόσωπο και τώρα το καλοκαιράκι δεν χρειάζεται να βάλουμε πολλά-πολλά για να λάμψει το προσωπάκι μας.

    @ΚΕΤΤΥ: Περαστικά γλυκιά μου! Ακολούθησε τα σοφά λόγια της Τζούλιας, σου στέλνω απλόχερα θετική ανέργεια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση!

  9. @IoannaThess Το ξέρουμε, ότι παντα εισαι στο ΒΒ, αλλά εμείς σε θέλουμε σε πρώτο πλάνο! 🙂

  10. Εξαιρετική…!!!!…..Μας καθήλωσες με το μάθημα σου Ιωάννα μου….Σε ευχαριστούμε…:)

  11. καλά μολις χτες ζητούσα μαθήματα τι κανουμε με τα πινέλα!!! 🙂

  12. αγαπάμε ΒΒ και φυσικά Ιωάννα που πάντα δίνει ιδιαίτερη πινελιά σε ότι και να κάνει!!!οι φωτογραφίες νομίζω τα λένε όλα,το ίδιο και το video…όσο για το thess είναι 2 γράμματα διαφορά από το a-the-n-s!!!άντε και μερικά χιλιομετράκια…απ’οπου όμως και να μας ενημερώνει όμως πάντα βάζει την δική της υπογραφή!!!πολλά φιλάκια bbgirls <3

  13. Καλως ορισες @ Ioanna μας!!!
    Παντα τα μαθηματα που μας δινεις ειναι εξαιρετικα δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο!!
    Σημερα κιολας το πρωι σκαλιζα τα bronzer μου και αποφασισα να βαλω το υπεροχο
    bronzer της Elf που κερδισα στον διαγωνισμο που εκανες! Να ξερεις καθε φορα που το
    χρησιμοποιω σου στελνω τονους θετικης ενεργειας !!!!
    Love you bbgirl

  14. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες συμβουλές ομορφιάς!!!! Καλό τριήμερο και σε σας!!!!!

  15. μα όλες στην Αθήνα πια???!!!!! χα-χα!τέλος πάντων!
    ευχαριστούμε για τις γωνίες – που ΘΑ κάνουμε επιτέλους

  16. Μα πόσο όμορφη είσαι Ιωάννα?? Πολύ όμορφο βίντεο κι εσύ γλυκειά και περιεκτική όπως πάντα!! Αυτό το bronzer της Estee Lauder το έχω ερωτευτεί και πρέπει να γίνει δικό μου!! Φιλιά!!

  17. @Jazzy: Macland χθες η SofiaT, thess και the-n-s σήμερα εσύ.. Πω, πω, πω… Kαλέ, δεν σας προλαβαίνω, αστέρια μου!!! xoxo

  18. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένο παρεάκι μου!Είδα το βιντεάκι το πρωί και το ξαναείδα και τώρα.Μου φτιάχνει η διάθεση όταν βλέπω την Ιωάννα.Φυσικά όσο και να το παλεύω δεν μπορώ να το πετύχω αλλά ας πω ότι αρκεί η προσπάθεια και η θέλησή μου για μάθηση.Ιωαννάκι μου γλυκό μουτςςς.Φιλιά σε όλες να περάσετε τέλεια..
    Υ.Γ.@Stella : Μαγισσούλα μου γλυκιά,αν δεν μπερδεύω τις ημερομηνίες,θέλω να σου υπενθυμίσω να φορέσεις αδιάβροχη μάσκαρα μέσα στο Σ/Κ.Σου μιλάει η “παλιά”τώρα χαχαχχα φιλάκιααααααα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.