Καλωσορίστε την ElizaBBeth που θα μας πάει στ’ Αστρα.

 

elizabeth-photo

Το πράγμα φάνηκε πώς θα εξελισσόταν, με το ότι έχασαν την παρέλαση, εκείνη τη χρονιά. Οι γονείς μου. 28η Οκτωβρίου με το χάραμα η άφιξή μου σε αυτό τον κόσμο, εξαιρετικά ζόρικη – αλλά κανείς που γνωρίζει έστω στοιχειώδη αστρολογία δεν περιμένει κρασί και τριαντάφυλλα από ένα Σκορπιό με ωροσκόπο Σκορπιό, εγώ είμαι αυτή.

 

(…στην πορεία βέβαια έμαθα να συμπληρώνω αυτή τη φράση με το «έχω όμως Σελήνη στον Καρκίνο» κάνοντας ταυτόχρονα και κλικλικλικ με τις βλεφαρίδες μου, αλλά ναι, καταλαβαίνετε, ευκολάκι δεν το λες).

 

Ένα από τα γραμμένα στα μαύρα τα κατάστιχα γι’ αυτό το συνδυασμό είναι και η απίστευτη έλξη για αρχαίους πολιτισμούς, αρχαία γνώση, για το μυστικισμό, τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, όλα τα υπέροχα κρυμμένα πράγματα στο σύμπαν εκεί έξω, που είναι φτυστό με το σύμπαν μέσα μας. Είχε κι ο πατέρας μια βιβλιοθήκη να τη βλέπει το «Όνομα του Ρόδου» και να χλωμιάζει, τίγκα στη θρησκειολογία γιατί αυτό σπούδαζε ο Υδροχόος ο άνθρωπος, πού με έχανες πού με έβρισκες εκεί, με τη μύτη χωμένη στα κιτάπια του.

 

Μεγάλωνα εν τω μεταξύ σε Αθήνα και Νέα Υόρκη – στην πάλαι ποτέ T.W.A., αν με ρωτάς να σου πω την αλήθεια. Με Ελληνίδα μαμά και Αμερικανό μπαμπά, δίγλωσση, και μία Γαλλίδα φοιτήτρια να με προσέχει, σε Ιταλική γειτονιά. Το ότι εγώ σπούδασα συγκριτική γλωσσολογία, δεν αποτελεί έκπληξη μετά από αυτή την πληροφορία, έτσι;

 

Ούτε μάλλον και η λατρεία μου για την αστρολογία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μελετάω αστρολογία. Ό,τι έπεφτε στα χέρια μου αρχικά, με πρώτα τα βιβλία της Λίντα Γκούντμαν (νομίζω ακόμα μπορώ να πω σελίδες τους ολόκληρες απέξω, τέτοια αφομοίωση και αφοσίωση!). Μετά τα δεκαοκτώ μου και με αφορμή έναν Ιρλανδό έρωτα που η μαμά του ήταν εντελώς ξωτικό του Βορρά, το πράγμα σοβάρεψε.

 

Σεμινάρια και κύκλοι σπουδών, ζωή σε κύκλους σαν σε παράλληλα σύμπαντα, για να έρθει κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου, με όχημα τη βαθιά φιλία – διότι την Αφροδίτη μου, την ενέργεια εκείνη του χάρτη μας που συνάπτει σχέσεις και ψάχνει τη χαρά, εγώ την έχω στον 11ο οίκο της φιλίας, να το ξέρετε- και η αστρολογική μου οπτική υιοθετήθηκε, καλλιεργήθηκε κι αγαπήθηκε πολύ στο www.stardome.gr.

 

Ακολούθησε το αστρολογικό προφίλ της εβδομάδας στο www.matrix24.gr, και άπειροι χάρτες, εκατοντάδες συναστρίες, παιδικά ωροσκόπια και προφίλ διασήμων. Νομίζω πως, εξίσου με την ιερή γεωμετρία των ουρανών, με μάγευε και με μαγεύει ο Άνθρωπος πίσω από το χάρτη, η καρδιά του που χτυπά, το ρήμα «Θέλω» μέσα του, που αλλάζει τα πάντα.

 

Το σύμπαν, επίσης, βαρέθηκε να με ακούει να λέω και να ξαναλέω I need my space, και μου έστειλε τον Υδροχόο μου – μαζί, κάναμε μία υπέροχη κόρη, φυσικά Παρθένο, μπας και βάλει τάξη στο χάος μας.

 

Υδροχόος ήταν και το ξανθό κορίτσι πίσω από το τυπάδικο γυαλί που μιλούσε χειμαρωδώς για τα πάντα, άνετα σε δύο γλώσσες, και που πίστεψε με πάθος σε μένα και το πάθος μου. Και με κάλεσε εδώ, να αγγίξουμε τα άστρα μας.

 

Διότι εκείνα, μας έχουν ήδη αγγίξει. Τη στιγμή που κόπηκε ο ομφάλιος λώρος, που γίναμε ένα διακριτό, ξεχωριστό σώμα ικανό να παίρνει δικές του ανάσες, τα άστρα έγιναν για μας οι οδοδείκτες προς τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας. Σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα μας, να αποκωδικοποιήσουμε, να καταλάβουμε, να απενοχοποιήσουμε,  να φροντίσουμε και, εν τέλει, να αγαπήσουμε επιτέλους τον υπέροχο, μοναδικό εαυτό μας!

 

Astrally Yours,

ElizaBBeth

 

 

Φυσικά και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου.

[email protected], ή …

6975 885668, ή…

ακολουθώντας τη σελίδα μου www.facebook.com/TheAstralProjection

 

 

13 Σχόλια
  1. Μολις μαγεψες μια Ζυγο με Ωροσκοπο Υδροχοο και Σεληνη
    στον Σκορπιο!
    Πολλα astro kisses Elizabeth!!!

  2. Καλοσώρισες στην μοναδική ΒΒparea μας ElizaBBeth! Είμαι σίγουρη, ότι θα δώσεις νέα διάσταση στους προβληματισμούς μας και θ΄απογειώσεις τις αναζητήσεις μας. Φυσικά Τοξότης και δη με ωροσκόπο Λέων…aka “το αντίπαλον δέος”….. 😉

  3. ElizaBBeth καλώς ήρθες στην υπέροχη παρέα μας! Ζυγάκι με ωροσκόπο Ταύρο και σελήνη….δεν ξέρω που!!! Και με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη φορά, νιώθω σαν να’χω χάσει τη μπάλα!!! Περιμένω μ’αγωνία να διαβάσω όλα όσα έχεις να μας αποκαλύψεις!!

  4. kalosorises sto monadiko mas bb!!! eimai sigouri oti tha se latrepsoume!!! to mono pou exeis na kaneis einai na oplisteis me ypomoni(giati hmaste polla bbgirls k mas aresei na mathenoume nea pragmata alla k na rotame polyyyyyyyy) k apolayseto!!! fysika psaraki ton oroskopo ton psaxno ligo giati allou me bgazei psaraki k allou aigokero alla tora eimai sigouri oti tha matho telika!!!! 😉

  5. ElizaBBeth Καλώς σε δεχτήκαμε!!!! Βλέποντας ότι γεννήθηκες 28η Οκτωβρίου χαμογέλασα μόνη μου γιατί και ο άντρας μου είναι γεννημένος τότε και με το σκορπίσιο χιούμορ του μου είπε ότι αυτήν την ιστορική μέρα του ΟΧΙ που τον έφερε στον κόσμο η μητέρα του αναφώνησε ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ??? Εγώ είμαι Υδροχόος (22/01) με ωροσκόπο Ζυγό κατά πάσα πιθανότητα γιατί μέχρι πρότινος πίστευα Παρθένο,μέχρι που η μαμά μου άλλαξε την ώρα! Σελήνη στην Παρθένο,Δία,Αφροδίτη και Ερμή στον Αιγόκερω και 2 κόρες αγγελούδια Καρκινάκια! Σε ζάλισα όμως σίγουρα,γιαυτό σταματάω εδώ και περιμένω πώς και πώς το ταξίδι μας στα άστρα!

  6. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.ElizaBBeth καλώς ήρθες,χάρηκα για την γνωριμία κι ομολογώ πως(ενστικτωδώς)σε αγαπάω(αχ Τζούλια πόσο δίκιο είχες).Από αστρολογικά δεν έχω ιδέα,οι γνώσεις μου περιορίζονται μόνο στο ότι όταν έχει ανάδρομο Ερμή και πανσέληνο όλο και κάτι θα μου στραβώσει(κι αυτό αφού το πάθω πρώτα,δεν παίζει να προσέξω).Μεταξύ μας τώρα ούτε τον ωροσκόπο μου δεν ξέρω 😛 αλλά μην περιμένετε να τον μάθω σήμερα που έχω ξεφύγει από το απόγευμα με τα κρασιά(κοινώς ντίρλα χαχαχαχχα) Μουτςςςςςςςςςςςς

  7. @όλες: Είναι πολύ συγκινητικός ο τρόπος που καλωσορίσατε την ElizaBBeth. Δεν περίμενα και κάτι άλλο από εσάς, βέβαια.

  8. Κοπελιά καλώς μας ήρθες !!! Έτερη σκορπιός εδώ με έναν Υδροχόο στο πλάι της επίσης (το σύμπαν μας μισεί, είμαι σίγουρη) και αντίθετα με εσάς με μια κόρη Κριάρι να κάνει λαμπόγυαλο τον ήδη αντισυμβατικό κόσμο μας !!!! Καλή αρχή !!!!

  9. Καλωσήρθες ElizaBBeth!Θα μάθουμε πολλά κι εμείς εδώ.Σου μιλάει ένα αιγοκεράκι με ωροσκόπο αιγοκεράκι,αν κ για τους ωροσκόπους δεν είμαι σίγουρη, σαν να διάβασα κάπου ,κάποτε ότι είμαι υδροχόος.Let’s see!

  10. Καλή αρχή και καλορίζικη ElizaBBeth και από μένα
    Έκανα like στην σελίδα σου και θα σε διαβάζω και από εκεί 🙂

  11. Καλώς σας βρήκα υπέροχα ΒΒ girls!
    Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από το Beauty Blog που αποτελεί ανάσα/παιδί/έκφραση δημιουργίας/παιδική χαρά μίας υπέροχης γυναίκας όπως η Julia μας!
    Είμαι τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την ολοκαίνουργια σελίδα έκφρασης των άστρων – και ακόμα πιο χαρούμενη που απευθύνομαι σε πλάσματα αποφασισμένα να φτιάξουν τα αστέρια τους όπως θέλουν οι ίδιες, και να χαράξουν τις φωτεινές πορείες που αυτές επιθυμούν, δίχως μοιρολατρεία, με πολύ χιούμορ, με πολύ κέφι, με πολλή πολλή…θηλυκή δύναμη!
    Να έχουμε όλες μαζί και καθεμία χωριστά ένα υπέροχο φθινόπωρο!

  12. Καλώς σας βρήκα, ΒΒ Girls <3 αν και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από κορίτσια της Julia, ειλικρινά με έχετε ενθουσιάσει καισυγκινήσει!
    Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.