Apivita Bee Radiant: Δροσερή Ομορφιά

apivita-bee-radiant-open

 

“Δροσερή ομορφιά” είναι η φράση που συγκράτησα από την πρόσφατη παρουσίαση της Apivita. Δυο λέξεις μόνο που, όταν συνοδεύουν η μία την άλλη, περιγράφουν αυτό ακριβώς που επιθυμεί κάθε γυναίκα για την επιδερμίδα της.

 

Ποιο είναι λοιπόν το βασικότερο γνώρισμα της “δροσερής ομορφιάς” της επιδερμίδας; Η απουσία των ρυτίδων; Μάλλον όχι. Τις ρυτίδες έρχεται η στιγμή που τις συνηθίζουμε, κάποιες μας αρέσουν κιόλας. Η σφριγηλότητα; Σίγουρα βοηθάει, όμως βασικότερο γνώρισμα δεν είναι. Η λάμψη; Ναι, η λάμψη. “Δροσερά όμορφο” είναι ένα λαμπερό δέρμα, ένα δέρμα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία, όποια κι αν είναι η ηλικία του.

 

Τη λάμψη της επιδερμίδας υπόσχεται να αποκαταστήσει η νέα σειρά περιποίησης της Apivita, Bee Radiant. Πριν όμως μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της, ας δούμε μέσα από ένα μικρό μάθημα φυσικής τι ακριβώς είναι η λάμψη.

 

Με λόγια απλά θα λέγαμε ότι η λάμψη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εφέ. Ένα εφέ που δημιουργείται όταν οι ακτίνες του φωτός αγγίζουν μια επιφάνεια και στη συνέχεια αντανακλώνται πίσω στην ατμόσφαιρα. Αυτή η εξωτερικά προερχόμενη διαδικασία, η ανάκλαση, είναι που κάνει τα αντικείμενα να λάμπουν. Το συγκεκριμένο φαινόμενο όμως μπορεί να λάβει και μια ειδικότερη μορφή, τη μορφή της διάχυσης. Αυτό συμβαίνει όταν οι προσπίπτουσες ακτίνες, ανακλώνται προς διάφορες κατευθύνσεις και τότε η επιφάνεια εμφανίζεται λιγότερο λαμπερή. Πότε συμβαίνει αυτό; Όταν οι συγκεκριμένες επιφάνειες είναι “ακανόνιστες”.

 

apivita-2

 

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε και σχηματικά τις δύο διαδικασίες. Παρατηρούμε λοιπόν πως όσο πιο λεία είναι μια επιφάνεια (α), τόσο πιο καλά καθορισμένη είναι η πορεία των ανακλώμενων ακτίνων. Στη περίπτωση που η επιφάνεια είναι τραχιά και ανομοιόμορφη (β), οι ακτίνες δεν συντονίζονται και η λάμψη του σώματος που αγγίζουν περιορίζεται.

 

Να λοιπόν γιατί τα νεαρά δέρματα είναι συνήθως και τα πιο λαμπερά. Γιατί είναι λεία και ομοιόμορφα.

 

Αυτός ακριβώς είναι και ο τρόπος που προσεγγίζεται το ζητούμενο “λάμψη” από την Bee Radiant. Συνήθως, όταν μιλάμε για αποκατάσταση της λάμψης στην αντιγήρανση, εννοούμε την επίτευξη ομοιόμορφου χρωματικού τόνου, μέσω της μείωσης των κηλίδων και των σημαδιών κούρασης. Η Apivita πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα στοχεύοντας μέσω των προϊόντων Bee Radiant  στην αποτελεσματική αντιγηραντική δράση και στην εξομάλυνση του μικροανάγλυφου της επιδερμίδας. Αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο της λάμψης στην ουσία του, ως αποτέλεσμα μηχανικής αλληλεπίδρασης ύλης και φωτός, επιδιώκει τη δημιουργία ιδανικού “εδάφους” για την πραγματοποίηση της ανάκλασης του φωτός.

 

apivita

 

Η σειρά αποτελείται από την κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών. Και τα δύο προϊόντα είναι σχεδιασμένα να αναστρέφουν τις διεργασίες της γήρανσης, αντιμετωπίζοντας και προλαμβάνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Παράλληλα συμβάλουν στην εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος, χαρίζοντας λεία υφή, απαλότητα και ομοιομορφία. Εξασφαλίζουν αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία από το περιβάλλον. Η κρέμα ματιών στοχεύει και στα σημάδια κούρασης, περιορίζοντας τους μαύρους κύκλους, το οίδημα και τη θαμπή όψη. Με τον τρόπο αυτό η επιδερμίδα γίνεται πιο νεανική, λιγότερο τραχιά και ανομοιόμορφη και ως εκ τούτου λάμπει περισσότερο.

 

Στην έως και 99% φυσική σύσταση των προϊόντων συναντάμε βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού, πλούσια σε αμινοξέα, πεπτίδια και πρωτεΐνες, ικανά να επαναφέρουν την πυκνότητα του δέρματος και να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο εξωκυττάριο πλέγμα. Εξασφαλίζοντας συνεκτικότητα στην κεράτινη στιβάδα, βοηθούν το δέρμα να γίνει πιο λείο και περισσότερο απαλό. Παράλληλα συναντάμε πλήθος άλλων ευεργετικών συστατικών, πλούσιων σε θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως το εκχύλισμα πρόπολης, ο κρόκος χρύσανθος και το έγχυμα από καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς.

 

apivita-4

 

Οι υφές των προϊόντων είναι ιδιαίτερα προσεγμένες, ώστε παρά τη φυσικότητά τους να παραμένουν μεταξένιες, ανάλαφρες και ευχάριστες. Τα αιθέρια έλαια που περιέχουν και το κιτρώδες άρωμα που τις χαρακτηρίζει, βελτιώνουν τη διάθεση και αναζωογονούν σώμα και πνεύμα.

 

Η κρέμα προσώπου διατίθεται σε δύο τύπους, ένας με πλούσια και ένας με ελαφριά υφή.

 

Και πριν κλείσουμε θέλω να σας ενημερώσω (αν και ως σωστά bb girls θα είστε ήδη ενήμερες) πως οι δημοφιλείς  μάσκες της Apivita άλλαξαν συσκευασία. Κατά τη γνώμη μου τώρα είναι πολύ καλύτερες. Εσάς πως σας φαίνονται;

 

apivita-maskes

 

Ποια η γνώμη σας για την Bee Radiant;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

and more

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά!Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κρέμα αλλάγενικά ό,τι έχω χρησιμοποιήσει απο apivita μου άρεσε.Οι νέες συσκευασίες είναι πολύ ελκυστικές.Να περνάτε καλά bbgirls!

  2. Χρονια Πολλα καλη Πρωτοχρονια!!
    τις ειδα απο κοντα την προηγουμενη εβδομαδα.
    ειναι ευχρηστες.
    χρησιμοποιω το ροζ αργιλο που ειναι για ευαισθητες επιδερμιδες κ προιοντα καθαρισμου της συγκεκριμενης εταιρειας κ δεν τα αλλαζω. χρησιμοποιησαμε και το νεο scrub με μυρτιλλο κ ειναι εξαιρετικο.

  3. χρόνια πολλά αγαπητές μου ομορφοφίλες!!!
    αγαπάμε apivita και οι καινούριες τεμπεροσυσκευασίες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τον καμβά πρόσωπο πιο όμορφο!!!
    όσο για την bee radiant,ποια δεν θα ήθελε να την δοκιμάσει!!!
    τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες <3

  4. Τζα!!!Χρόνια πολλά bbgirls.Διάβασα προσεκτικά το post(μπράβο Ιωάννα για άλλη μια φορά)κι ένα θα πω.Όταν η Apivita πήγαινε η @Stella φορτωμένη(σαν άλλος Αη-Βασίλης) με τα Stella’s Recip-Y γύριζε(που λέει και η γιαγιά μου).
    Τα φιλιά μου 😉

  5. Χρόνια πολλά..επειδή έτυχε να πάρω ένα δείγμα από την κρέμα προςωπου έχω να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα κιόλας..πολλά υπόσχονται και λίγα πραγματοποιούν σε αντίθεση με τις μάσκες που χρόνια τώρα τις χρησιμοποιώ..και η αγαπημένη μου είναι η λάμψης με ρόδι..

  6. Xρόνια πολλά σε όλες μας!!! Οι καινούργιες συσκευασίες είναι όντως καλύτερες και γενικά τα APIVITA είναι αγαπητά και αποδεκτά καλλυντικά,αν και θα συμφωνήσω απόλυτα με τη @Litsa Strantzali…εχω δοκιμάσει ότι μάσκα υπάρχει από APIVITA και προσώπου και ματιών και προσωπικά είτε έβαζα σκέτο νεράκι στο δέρμα μου είτε APIVITA δεν είχε κάποια διαφορά..οπότε δεν είναι η συσκευασία που κάνει τη διαφορά αλλά το προιόν..όποτε φοράω Stella’s Recip-Y (δεν θα μιλήσω για τα αγαπημένα μου AVON που μου έχουν αναδομήσει την επιδερμίδα)βλέπω αμέσως αποτέλεσμα ,ακόμα και από τα δείγματα..

  7. Χρονια Πολλα!!!
    Ενα εχω να πω για την νεα σειρα της Apivita οτι διαβαζοντας μονο
    τα συστατικα της ανηκει στην κατηγορια των κρεμων που
    ΘΕΛΩ να την αγορασω χωρις να διαβασω τις κριτικες της!!
    Μεσα στην εβδομαδα θα την αγορασω μιας και εχει εκπτωση σε πολλα
    φαρμακεια.
    Φιλια xxx

  8. Δοκίμασα ένα δειγματάκι και ενθουσιάστηκα. Την έχω ήδη παραγγείλει.

  9. Αγαπώ apivita!!! Και μου άρεσαν οι συσκευασίες των μασκών που τόσο αγαπώ!!!!!

  10. Mou arese fovera
    I aqua vita para poli k me diafora.dokimasa omws k tin radiant bee k nai den trelathika Ase pou olo trims ta egine sto proswpo poli xalia ufi elafria men alla to apotelesma aparadekto!!vevaia latreuw apivita

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.