Οι 350 αποχρώσεις του Κραγιόν.

LOREAL_CR30_TEXTURE_CMJN

 

 

30 χρόνια. 350 κραγιόν. Το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που λάνσαρε η μάρκα. Το iconic κραγιόν L’Oreal Paris Color Riche, έχει γενέθλια. Αλλά αντί να κάνω εγώ δώρο, μου έκανε εκείνο. Μια υπέροχη κασετίνα με οκτώ κραγιόν και μέσα σε αυτά και το αγαπημένο μου (το Νο 229 Matt Cliché Mania). Γιατί μου αξίζει. Και γιατί τη μέρα που το έλαβα, ήταν η Γιορτή της Γυναίκας.

 

 

photo-79

 

 

photo-78

 

 

 

Είναι ωραίο να διαβάζεις ιστορία, ακόμα και όταν αφορά ένα κραγιόν. Διάβασα λοιπόν ότι μετά την περιποίηση των μαλλιών το επόμενο βήμα για την L’Oreal Paris ήταν το μακιγιάζ και στην πρώτη γραμμή παραγωγής η σειρά κραγιόν Color Riche. Ριψοκινδύνεψε τότε η εταιρία γιατί αποφάσισε ότι η πρώτη χώρα που θα το λανσάρει θα ήταν οι ΗΠΑ. Μια τεράστια αγορά, με μεγάλο ανταγωνισμό ενώ το λογικό θα ήταν να λανσαριστεί πρώτα στην Γαλλία και μετά σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Τελικά ανταμείφθηκε γιατί σήμερα, το Color Riche είναι υπολογίσιμη δύναμη και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες παγκοσμίως στα μερίδια αγοράς του κραγιόν.

 

 

 

loreal-paris-color-riche-lipstick

 

 

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια, φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Irvin Penn και όταν το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης σε μετέπειτα χρόνια οργάνωσε μια αναδρομική έκθεση του έργου του, ο Penn επέλεξε να συμπεριλάβει μια μόνο διαφημιστική καμπάνια. You guessed it right. Διάλεξε το πρώτο του visual για το Color Riche.

 

 

“Mouth” by Irvin Penn for L’Oreal, New York 1987

 

 

irvin-penn-loreal

 

 

Αρκετά με ιστορία, τώρα στο δια ταύτα:

 

350 κραγιόν. Τέσσερις χρωματικές κατηγορίες. Τρεις υφές , Glossy, Matt και Lacque. Τιμή 12,99E. Τι περιμένετε; Mε ένα νέο κραγιόν, μέσα στο νεσεσέρ, θα την φέρουμε την Άνοιξη, θέλει δε θέλει.

 

 

 

Color Riche Rose

 

close-up_rose_cmjn

 

 

pyramide_rose_cmjn

 

 

Color Riche Violet

 

close-up_violet_cmjn

 

 

pyramide_violet_cmjn

 

 

Color Riche Rouge

 

close-up_rouge_cmjn

 

 

pyramide_rouge_cmjn

 

 

Color Riche Orange

 

close-up_orange_cmjn

 

 

pyramide_orange_cmjn

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που θα βάλει κραγιόν και δεν θα φωτίσει όλο το πρόσωπό της ή δεν θα αλλάξει η διάθεση της προς το καλύτερο!!! Υπέροχες όλες οι αποχρώσεις,αλλά ξεχώρισα την απόχρωση Color Riche Violet,απίθανο χρώμα!!

  2. Ένα τόσο δα πραματάκι, σχεδόν ασήμαντο μπροστά σε άλλα, πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει τη διάθεση μιας γυναίκας!

    Είμαστε μαζί με τη μαμά μου στο κέντρο, σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω κάποιων συνθηκών. Την πιάνω αγκαζέ και μπαίνουμε στο hondos. “Θέλω να πάρω κάτι για τα παιδιά” της είπα για να την πείσω να μπει. Σταματάμε στο stand της L’Oreal και αρχίζουμε να δοκιμάζουμε χρώματα και υφές. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε χαμογελάσει, είχε ξεχαστεί και διάλεγε το τέλειο ανοιξιάτικο φουξ.

    Δεν ξεπληρώνεται εκείνη η, έστω και προσωρινή, ανάταση ψυχής, εκείνη η εύθυμη νότα σε μια μέρα που όλα είχαν πάει στραβά. Ναι, ένα κραγιόν δε θα λύσει τα προβλήματα μας, θα μας κάνει όμως να χαμογελάσουμε και η L’Oreal φροντίζει να μας δίνει ωραία προϊόντα σε συμφέρουσα τιμή.

    Σε φιλώ αγαπημένη (btw το rose μου άρεσε από όλα πιο πολύ)

  3. Εντάξει!!!! εχω λιώσει!!! τι να πρωτοσχολιάσω… τι να πρωτοθαυμάσω… Το packaging του δώρου? Το χειρόγραφο σημείωμα? Tις τρελλές αποχρώσεις που τις θέλω όλες? Λοιπόν θα σας εξομολογηθώ κάτι που δεν ξέρετε…. πως τελικά το προιόν φετίχ του μακιγιάζ μου είναι το κραγιόν (συμεριλαμβανομένων λιπ γκλος, λιπ τιντ και, ότι άλλο λιπ θελετε…). Ειναι μάλιστα το αγχολυτικό μου! Βάζω απεριόριστες ποσότητες καθημερινά, ανανεώνοντας ανά πάσα στιγμή το κραγιόν μου (ή ότι τυχαίνει να φοράω την κάθε μερα) χρειάζεται δε χρειάζεται, κάθε στιγμή που θέλω να κάνω ένα διάλειμμα, νοιωθω βαρεμάρα, αμηχανία και δε συμμαζεύεται…. Ξερετε, αντί τσιγάρου…. Μια αγαπημενη φίλη και συνάδελφος δε, μου είχε πει κάποτε, ότι θα πρεπει στις ημερήσιες θερμίδες να συμπεριλαμβάνω και αυτες των κραγιόν…. Ψωνάρα η δικιά σας λοιπόν, κορίτσια, το μαθατε κι αυτό…. 😉

  4. @Ελένη Κερσένογλου Πολύ χαίρομαι που σε “ξαναβλέπω” Ελενίτσα! Μια ζεστή αγκαλιά και την αγάπη μου απο δω, ως τη Θεσσαλονίκη!

  5. @Ελένη, περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω.
    Η πανδαισία των χρωμάτων είναι χαρά οφθαλμών. Αφορμή για αγορές η αρχή της άνοιξης.

  6. kalispera bbgirls julia!!! teleia xromata!! to kalitero de einai to simeioma me to koutaki!!! filakiaaaaaaa

  7. @Ελένη: Όπως πάντα άλλο ένα υπέροχο σχόλιο αγαπημένη, με τόσο ζωντανή περιγραφή που ήταν σα να ήμουν και εγώ μαζί σας, εκείνη τη μέρα.

  8. Αγαπημένη συνήθεια μακιγιάζ τα κραγιόν!Το δωράκι ήταν τέλειο!Έχω ξεμείνει από κραγιόν αλλά δεν μου κάνει κέφι να αγοράσω νέα καλοκαιρινά χρώματα γτ ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου.Αγόρασα ένα καινούργιο shiseido αλλά δεν το δοκιμάζω αν δεν βάλω κ κανένα ανοιξιάτικο ρουχαλάκι.Που θα πάει θα’ρθει κ η άνοιξη!Φιλιά πολλά κ χρωματιστά!

  9. Τι ωραία που φαίνονται όλα. Το violet μου άρεσε πιο πολύ για βράδυ.

  10. Τζα!!!Καλησπέρα bb.Αγαπώ το μακιγιάζ της L’Oreal.Τα χρώματα φαίνονται φανταστικά και νομίζω πως ξεχώρισα τα Rouge και Orange.Τώρα που το σκέφτηκα το 355 Brick Crystal είχε γίνει η εμμονή μου για αρκετό καιρό,δεν το έβγαζα από πάνω μου.Μετά το ξεπέρασα 😛
    @Julia υπέροχο το κουτάκι σου!
    Τα φιλιά μου

  11. Γεα σας. Πραγματικα εχει πολυ ωραια χρωματα που σε βαζουν σε ανοιξιατικη διαθεση. Οντως μου εχει συμβει και εμενα να ειμαι σε χαλια διαθεση και να μπω σε καταστημα καλλυντικων και να βγω αλλος ανθρωπος. Δεν υπαρχει νομιζω καλυτερη ψυχοθεραπεια ειδικα για μας τις γυναικες η επισκεψη σε καταστηματα καλλυντικων.Οπως επισης ενα δωρο οπως αυτο που δεν το περιμενεις. Καλο απογευμα σε ολες

  12. Υπέροχα χρώματα όλα! Αλλά λάτρεψα το violet, όχι όμως τόσο σκούρο σε πιο απαλό, και απ’ ότι είδα υπάρχουν τόσες μωβ αποχρώσεις να διαλέξεις!

  13. Julia,μου άρεσε η τοποθέτησή σου:”Γιατί μου αξίζει..”΄Οσο για το προϊόν τα χρώματα ανεπανάληπτα,η τιμή δελεαστική και η ποιότητα εγγυημένη!Θα συμφωνήσω με τη Stella.Το κραγιόν είναι φετίχ,σου φτιάχνει τη διάθεση…εντάξει,εγώ δε χρειάζομαι τόνους κάθε μέρα,αλλά φροντίζω να κοσμεί πάντα τα χείλια μου!

  14. ok! πιο μωβ .. πεθαίνεις !!!!!!!
    αγαπώ κραγιόν – καθημερινή συνήθεια

  15. Είμαι μία lip product addict! Τα λατρεύω αυτά τα κραγιόν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.