Fashion: “Τhe Bostonians”

bostonians-7

 

 

Την εταιρεία ρούχων The Bostonians την θυμάμαι από πολύ μικρός. Την δεκαετία του 90, και πολύ πριν έρθουν όλες οι πολυεθνικές εταιρείες ρούχων στην Ελλάδα, η The Bostonians είχε ισχυρή παρουσία στις τότε δυνατές τοπικές συνοικιακές αγορές και ήταν σε πολλά καταστήματα ρούχων με αντρική casual ένδυση.

 

Τότε φυσικά, και λόγω ηλικίας δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα, 25 χρόνια μετά όμως, έπεσε το μάτι μου ξανά στην μάρκα αυτή!

 

Για τη ιστορία, η εταιρεία μετράει ήδη 30 χρόνια στον χώρο της ένδυσης και φέτος σε συνεργασία με τον Χάρη Ντάβλα και το www.iniconswetrust.com παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για το χειμώνα του 2015/16 μέσα από το THE BOSTONIANS / IN ICONS WE TRUST PROJECT.
Η δημιουργική ομάδα αφιέρωσε όλες τις δυνάμεις τους στην απόδοση του ύφους του Οίκου μέσα από το αισθητικό φίλτρο του IIWT, συνδυάζοντας υφές, παίζοντας με τις τάσεις, ανακατεύοντας χρώματα και στιλ, για να τα αποτυπώσουν σε μία μοναδική φωτογράφιση.

 

Ξεχώρισα τις άνετες ζακέτες, τα υπέροχα χρώματα στα πουλόβερ, τα οποία ευτυχώς δεν έχουν βαριά πλέξη (μιας και ο καιρός ακόμα δεν μας προδιαθέτει για χοντρά ρούχα) και τις πλεκτές γραβάτες και τα παπιγιόν της φετινής σειράς που ξεφεύγουν από το αυστηρό στήσιμο που έχουμε συνηθίσει στην ιδέα και μόνο μίας εμφάνισης με παπιγιόν καθώς και τα χαλαρά all day τζάκετ και μπλούζες με μοντέρνα κοψίματα τα οποία μπορείς να φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ένα χαλαρό after office ποτάκι!

 

 

Ρίξτε μία ματιά σε κάποια κομμάτια που ξεχώρισα και όταν θα ψάχνετε για τις εορταστικές αγορές σας, περάστε και από κάποιο σημείο πώλησης The Bostonians!

 

bostonians-3

 

 

bostonians-1

 

 

bostonians-2

 

 

bostonians-4

 

 

bostonians-5

 

 

bostonians-6

 

Θα τα ξαναπούμε,

Κ. 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσίαζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Το μαύρο σακάκι είναι από τα ωραιότερα που έχω δει..τα υπόλοιπα τα βρήκα λίγο κλασικά για τα δικά μου γούστα,αλλά είναι μια μάρκα συνυφασμένη με την ποιότητα.

  2. Ωραίο στυλ, μου αρέσει. Και οι πλεκτές ζακέτες και τα πουλοβεράκια, αλλά και τα παπιγιόν. Μακάρι να κυκλοφορούσαν περισσότεροι άντρες ντυμένοι με αυτό το στυλ, θα ήταν μια απόλαυση για τα ματάκια μας!

  3. Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω.Κομψό και ταυτόχρονα απλό,χωρίς να κραυγάζει για προσοχή αλλά και που δεν περνάει απαρατήρητο,ακροβατεί ανάμεσα στον Άντρα και στο φλώρο με νικητή βέβαια τον Άντρα(με κεφαλαίο το Α).
    Τώρα ίσως παίζει ρόλο και ο Χάρης(που τον παρακολουθώ και είναι εκπληκτικός)και που και σακί να του δώσουν να φορέσει είμαι σίγουρη πως θα βρει τρόπο να το φέρει στα μέτρα του.
    Μουτςς
    ΥΓ.(άραγε βγαίνει νόημα από αυτά που είπα??) 🙂

  4. @Morfopoulou Maria: Συμφωνώ απόλυτα με φράση σου κλειδί “περισσότεροι καλοντυμένοι άντρες με στυλ”

  5. @Litsa: Είναι αλήθεια, ότι ο Χάρης κάνει ωραία και προσεγμένη δουλειά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.