Clinique: Η σειρά pep-start εμπλουτίζεται.

clinique-pep-start-open

 

Ξεκινώντας από την pep – start eye cream, τη δροσερή ενυδατική κρέμα ματιών η Clinique σύντομα (τον Οκτώβριο) θα  εμπλουτίσει τη σειρά  pep –start με περισσότερα προϊόντα. Κατά την άποψή μου, μια πολύ καλή ιδέα γιατί πρόκειται για χαριτωμένα, νεανικά,  με όμορφα ζωηρά χρώματα αλλά και αποτελεσματικά προϊόντα που τηρούν αυτά  που υπόσχονται.

 

Να λοιπόν, τι έχουμε να περιμένουμε τον Οκτώβριο στη σειρά pep-start:

 

Pep-Start 2-σε-1 Exfoliating Cleanser  (Τιμή 21,50Ε)

Eνα γρήγορο, αποτελεσματικό μίγμα απολέπισης και απαλού καθαρισμού σε ένα βολικό σωληνάριο. Αυτό το αναζωογονητικό oil-free καθαριστικό τζελ αφρού προσφέρει άμεσο καθαρισμό και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ο συνδυασμός της φυσικής και χημικής απολέπισης αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία, τέλεια προετοιμασμένη για μια γρήγορη, άψογη εφαρμογή μακιγιάζ ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με την πολυάσχολη μέρα που βρίσκεται μπροστά σας.

 

Pep+Start+2+in+1+Exfoliatin

 

Pep-Start HydroBlur™ Moisturizer (Τιμή 20Ε)

Aυτό ήδη το έχω δοκιμάσει και κοντεύω και να το τελειώσω και μου άρεσε πολύ, είναι ένας συνδυασμός primer και ενυδατικής κρέμας. Πρόκειται για μια ελαφριά, ενυδατική κρέμα που προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, θολώνει τις ατέλειες και ελέγχει τη λιπαρότητα. Αυτή η νέα, πρωτοποριακή φόρμουλα προσφέρει ματ ενυδάτωση με τη δύναμη της νέας τεχνολογίας HydroBlur™. Οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και οι ατέλειες μειώνονται, ενώ η επιδερμίδα παραμένει απαλή και ενυδατωμένη. Φορέστε την μόνη της για φυσικά άψογη εμφάνιση ή σαν βάση για το μακιγιάζ, πριν το makeup ή την πούδρα.

 

22573CL-pep_start_hydroblur

 

Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer (Τιμή 20Ε)

 

Περιέχει αντιοξειδωτικά, αντι-ερεθιστικά στοιχεία καθώς και συστατικά που βοηθούν στην προστασία από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Μια καθημερινή ενυδατική κρέμα που ρυθμίζει τη λιπαρότητα με μια στιγμιαία δόση ενυδάτωσης και παρέχει ολοκληρωτική προστασία από το περιβάλλον, αφήνοντας την επιδερμίδα προετοιμασμένη για την ημέρα που έρχεται.

 

23660CL-pep_start_hydrorush

 

 

 

Pep-Start Quick Cleansing Swipes (Τιμή 18Ε)

Δροσιστικά, καθαριστικά μαντηλάκια που αφαιρούν την περίσσια λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ της παρέχουν μια ελαφριά δόση ενυδάτωσης. Κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο, καθώς και στα μπράτσα, στο λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη αυτά τα μαντηλάκια γρήγορου καθαρισμού προσφέρουν μια άμεση αναζωογόνηση, με ένα εύκολο πέρασμα, για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μετά την προπόνηση, πριν το happy hour, στο μεσημεριανό melt-down.

 

23392CL-pep_start_towelette

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Καλημέραα!!! Αυτό το Pep-Start 2-σε-1 έχει τέλειο χρώμα τσιχλόφουσκας..αυτό και τα μαντηλάκια μπαίνουν στη wish list μου.

  2. kalispera julia bbgirls!! oraia xromata na sou ftiaxnoun tin diathesi!! gia ta mantilakia exo enthousiastei me ta nivea mple alla tha ithela na matho pos sou fanike h Pep-Start HydroBlur Moisturizer pou dokimases giati mou ekklise to mataki…! filakiaaaa

  3. Κι εγώ, όπως η Λίτσα, δεν ήξερα τη σειρά, όμως θα την αναζητήσω μόλις εμφανιστεί στα καταστήματα. Ειδικά η Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι το χειμώνα. Και όντως θα μου φτιάχνει και τη διάθεση η συσκευασία κάθε πρωί.

  4. ….εγώ πάλι περιμένω με ανυπομονησία τον Οκτώβρη για να δοκιμάσω την pep – start eye cream, τη δροσερή ενυδατική κρέμα ματιών για την οποία έχω διαβάσει πολύ κολακευτικά σχόλια.

  5. Πολύ ωραία, κοριτσιστικα πραγματάκια.Η clinique με εξέπληξε φέτος με τις συσκευασίες ταξιδίου Κι αυτά τα νέα,όμως, ακούγονται υπέροχα. Αραγε τα μαντηλάκια τι λένε;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.