Beauty News: Οι νέες κυκλοφορίες.

beauty-news

 

 

Σε σχετικά πρόσφατη συνάντηση, κάποια μέλη του bb world μου ζήτησαν να εγκαινιάσω μια στήλη με beauty news. Δηλαδή με νέα προϊόντα που πρόκειται ή έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά. Για στήλη δεν ξέρουμε – θα το δούμε- αλλά ας ξεκινήσουμε σήμερα με αυτό το post και βλέπουμε.

 

 

Bobbi Brown Skin Glow

 

GlowCombo_SS17_CMYK_00158

 

 

Φωτεινές και λαμπερές συνθέσεις για τα μήλα, τα χείλη και την επιδερμίδα. Οι παλέτες Cheek Glow υπόσχονται το look της υγιής λαμπερής επιδερμίδας σε compact συσκευασία, το κρεμώδες pot rouge, για χρώμα σε μάγουλα και μήλα, και το νέο Cheek Glow Highlighter, ένα κρεμώδες λαμπερό προϊόν για φυσική λάμψη.  Highlight της σειράς, το Extra Illuminating Moisture Balm, μια ενυδατική φόρμουλα που μιμείται την λάμψη του λαμπερού και υγιούς δέρματος. Εφαρμόζεται ως ενυδατικό προϊόν που χαρίζει φωτεινότητα σε όλο το πρόσωπο, ή πάνω από το foundation.

 

 

Darphin Intral Air Mousse Cleanser και το νέο Intral Environmental Lightweight Shield SPf 50.

 

 

darphin

 

Με σύσταση από πολλά ευγενή φυτικά συστατικά, το Intral Air Mousse Cleanser μεταμορφώνεται από υγρή μορφή σε  αφράτο mousse, απομακρύνοντας απαλά τους περιβαλλοντικούς ρύπους, ενώ ταυτό­χρονα ενισχύει τη φυσική ασπίδα ενυδάτω­σης της επιδερμίδας. Διαθέτει μία κρεμώδη και πλούσια σύνθεση, χωρίς προωθητικό αέριο με έναν συνδυασμό ακριβείας από υγρό και mousse.

 

Το Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από την περι­βαλλοντική ρύπανση, συμπεριλαμβάνο­ντας και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Με έναν απαλό συνδυασμό από 100% με­ταλλικά φίλτρα, αυτό το διαφανές, ουδέ­τερης απόχρωσης υγρό απορροφάται από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει υπολείμ­ματα, και υπόσχεται απαλή, λαμπερή και προστατευμένη επιδερμίδα, με άνετο και φυσικό τρόπο.

 

 

Dior Dreamskin 1 minute Mask

 

 

s1892520-main-Lhero

 

 

H πρώτη μάσκα του Dior με δράση  peeling σε 1 λεπτό. Το επιστημονικό τμήμα του Dior επέλεξε απολεπιστικές φόρμουλες όπως  το σαλικυλικό οξύ (ΒΗΑ), το γλυκολικό και το κιτρικό οξύ (AHA) καθώς και οξέα λουλουδιών – και τα συμπύκνωσε στον μέγιστο βαθμό για να μεταμορφώσουν το δέρμα σε 1 λεπτό. Η Dreamskin 1-Minute Mask υπόσχεται επιδερμίδα πιο λαμπερή, με τις ατέλειες να μειώνονται για ένα φυσικό ζωντανό αποτέλεσμα. Αόρατες με γυμνό μάτι, συμπυκνωμένες πέρλες απελευθερώνουν τις δυνάμεις τους αμέσως με την εφαρμογή: κάνοντας μασάζ στο δέρμα, πέρα απότη μηχανική αναζωογονητική επίδραση, οι κάψουλες απελευθερώνουν φωτεινές χρωστικές ουσίες, οι οποίες στη συνέχεια ενισχύουντον τόνο του δέρματος και τη λάμψη του.

 

Jo Malone  Michael Angove Soaps.

 

 

Soaps_JoMalone_Michael_Angove-600x130

 

 

Πέντε από τα γνωστά αρωματικά σαπούνια της Jo Malone London διατίθενται συσκευασμένα σε μοναδικά σχέδια που υμνούν κάθε άρωμα, σχεδιασμένα από τον διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη και σχεδιαστή Michael Angove. Η συλλογή περιλαμβάνει τα αρωματικά σαπούνια Lime Basil & Mandarin, English Pear & Freesia, Blackberry & Bay, Red Roses και Pomegranate Noir, σε συσκευασία των 100g.

 

 

La Mer  Revitalizing Hydrating Serum

 

 

SERUMS_REVITALIZING_HYDRATI

 

 

Ένα σερουμ το οποίο αναπτύχθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια μίνι ατμόσφαιρα συνεχούς ενυδάτωσης που πλημμυρίζει το δέρμα με υγρασία, για να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία επούλωσής του για έντονη αναζωογόνηση. Η επιδερμίδα ενεργοποιείται με τον μεταμορφωτικό Miracle Broth της La Mer και δύο νέα ένζυμα που προέρχονται απότη θάλασσα και μιμούνται τον φυσικό κύκλο υγρασίας της ατμόσφαι- ρας, ώστε να ενεργοποιήσουν τη φυσική ενέργεια της επιδερμίδας για ανανέωση και επούλωση.

 

 

NIVEA Cellular Anti-Age

 

Cellular-Anti-Age_Volume-Fi

 

 

Η μάρκα  μας συστήνει φέτος δύο νέα προϊόντα,με άμεσα αποτελέσματα στην εφαρμογή τους, οι Πέρλες Αναπλήρωσης Όγκου και η Κρέμα Ημέρας Αναπλήρωσης Όγκου έρχονται να αναπληρώσουν το χαμένο όγκο της επιδερμίδας, επαναφέροντας την πυκνότητα της ενώ παράλληλα συμβάλουν στην επανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου μας, χαρίζοντας επιδερμίδα νεανική και ανανεωμένη.

 

 

 

Dior Poison Girl

 

o.38444

 

Νέο άρωμα από τον οίκο και  τον αρωματοποιό FrancoisDemachy. Οι αρωματικές νότες κορυφής περιλαμβάνουν το φρουτώδες Sweet Orange της Σικελίας αναμεμειγμένο με ισχυρό Bitter Orange της Καλαβρίας, δημιουργώντας μια δροσερή παγωμένη αίσθηση πορτοκαλιού. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε neroli, τριαντάφυλλο της Grasse και Damascena Rose, ενώ στην υπογραφή του Poison Girl, η βανίλια αναμειγνύεται με τις απαλέςνότες του Tonka Bean. Παράλληλα, το Poison Girl Eaude Parfum αποτελεί ένα γλυκόπικρο λουλουδάτο άρωμα, αποφεύγοντας τις υπερβολικά γλυκές και ζαχαρένιες αρωματικές νότες.

 

 

Πως σας φάνηκαν τα new entries?

 

 

18 Σχόλια
  1. Κι ότι συζητούσα αυτήν εδω τη στιγμή, ότι στο Αttica δεν υπάρχει πλέον το stand της Bobbi (ούτε και της Guerlain) κι έτσι αδυνατώ να τσεκάρω αυτά τα υπέροχα ανοιξιάτικα new entries της Bobbi. Βέβαια, στη θέση των δυο brands που γειτνίαζαν, υπάρχει πλέον ο Tom Ford και η απίστευτη σειρά μακιγιάζ του, άκρως επιβλητικο stand κυριαρχεί στο χώρο κι αξίζει να το δείτε, ωστόσο επειδή οι τιμές του αγαπημένου θωμά ειναι εκει που είναι, μαλλον με βλέπω να περνώ, να χαζεύω και να φεύγω μ΄ελαφρά πηδηματάκια… Επίσης το stand της Guerlain στο Attica ήταν και το μόνο, αν μη τι άλλο στο κέντρο, που μπορούσες να βρεις όλα, μα όλα τα αρώματα του Brand κλασσικά και νέα. Ο.κ θα προσαρμοστούμε…

  2. Καλημέρα, όλα τέλεια μου φαίνονται!

    Μου αρέσουν πολύ οι μάσκες και κάνω συχνά.

    Η Dior Dreamskin 1 minute Mask, εκτός από την εγγύηση ενός μεγάλου οίκου, έχει και αποτέλεσμα σε 1 λεπτό, κάτι που την καθιστά ακόμη πιο ελκυστική.
    Σίγουρα θα τη δοκιμάσω.

    Έχω και μια ερώτηση για τη δασκάλα μας:
    Η Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 της εξαιρετικής Darphin, είναι περισσότερο αντιηλιακό ή χρησιμεύει και ως ενυδατική;
    Εφαρμόζεται ως βάση, ή μετά από την κρέμα ημέρας;

  3. Καλημέρα!!!
    Εξαιρετική στήλη!!! Για εμάς τα bb girls που θελουμε να ξερούμε οτι κυκλοφορεί στην αγορά!!!
    Σίγουρα θα αγοράσω το νέο προϊόν της Darphin,και μεταλλικά φίλτρα!!! και προστασία απο το
    περιβάλλον και για την περιοχή των ματιων!! Ε νομίζω ειναι οτι χρειάζομαι!!!

  4. Καλημέρα bb world.Μπορω να εχω το ροζουλακι dior και το πρασινακι la mer η εστω το κοραλενιο bobby μεχρι αυριο??? Φιλια πολλα σε ολους

  5. @Stella: Στέλλα, το stand της Bobbi Brown στο Attica υπάρχει, απλά άλλαξε θέση (μετατοπίστηκε προς τα πίσω) και έγινε λίγο μεγαλύτερο. Για της Guerlain, δεν έχω προσέξει…

    Υ.Γ.1: Περιττό να πω πως θέλω ΟΛΑ τα καινούργια προϊόντα της Bobbi, έτσι?
    Υ.Γ.2: Επίσης, θέλω και την μάσκα της Dior! Ναι, είμαι και Dior-addict, as well!!!
    Υ.Γ.3:Άσχετο γενικώς, αλλά σχετικό με το Υ.Γ.2! Έχει δοκιμάσει κάποια την Hydra Life Jelly Sleeping Mask από την Dior? Είναι καταπληκτικό προϊόν! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποια δεν αντέχει τις κρέμες νυκτός όπως κι εγώ! Έχει πολύ απαλή υφή και ξυπνάς με δέρμα εντελώς αναζωογονημένο, έστω κι αν έχεις κοιμηθεί λίγες ώρες! Φοβερή!

  6. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα Bobbi Brown Skin Glow και γενικά ό,τι καινούργιο λανσάρει η Bobbi Brown είναι στη λίστα των επιθυμιων μου αλλά και τη Dior Dreamskin 1 minute Mask γιατί ο Dior είναι μια μάρκα που πάντα πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται..

  7. @Debbie A. Αλήθεια? Δεν το εντόπισα με τιποτα! Καλά…. ου γαρ έρχεται μόνο… Ευχαριστώ για την πληροφορία!

  8. Και ‘γω για τη μασκα ψηνομαι…Παλια ειχα τη the skincare purifying mask της shiseido..τωρα ειναι στα ” τελευταια” του το βαζακι skin care luxe sleep mask της la prairie…οπότε μια βολτιτσα στα attica πρεπει να την κανω…..

  9. Kalimera bbgirls!! Polu orea idea kai Ju ta proionta pou symperielaves eksairetika! Ta Bobbi einai akatamaxita!!

  10. Καλημερα σας Ωραια στηλη να παγιωθει παρακαλω. Σε μενα αρεσε και ελπιζω να χρησιμοποιησω τα Darphin Intral Air Mousse Cleanser και το νέο Intral Environmental Lightweight Shield SPf 50. Αυτα με εξιταρησαν πιο πολυ απο ολα οσα ειδα Βεβαια αν ερχονταν στα χερια μου ενα κουτι με ολα τα προιοντα που παρουσιαζονται μεσα θα ελεγα οτι θα ηταν το απολυτο ονειρο Αλλα σιγουρα ονειρο θα μεινει οπως και η αποκτηση τους απο μενα κατα τους στιχους του τραγουδιου του αγαπημενου μου Αλκινοου Ιωαννιδη “Ονειρο ητανε”Καλο απογευμα

  11. Ό,τι κι αν λες αγαπημένη μας πρωθυπουργέ η στήλη έχει προταθεί και εγκριθεί από το λαό. Πόσο μάλλον όταν έχει την υπογραφή και το στίγμα σου και δεν αποτελεί απλή αναφορά.
    Η μάσκα της Dior αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Όμως, το μυαλό μου κόλλησε στο υπέροχο χρώμα του αρώματος Poison girl. Δυστυχώς, για το άρωμα έχω τις επιφυλάξεις μου λόγω της -έστω και κεκαλυμμένης- λουλουδένιας γλυκύτητας.

  12. @Julia Δασκάλα ασε το post και καλορίζικη η νεα στήλη…είναι απαίτηση του λαού!

  13. Φανταστική η ιδέα για την νέα στήλη με τα beauty news, γιατί εμείς τα BBGirls θέλουμε να τα ξέρουμε όλα, όλα… πριν απ’όλους!! Καλορίζικη λοιπόν η νέα στήλη και περιμένω μ’αγωνία να διαβάζω για όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς! Φιλιά πολλά!

  14. …δεδομένου ότι το poison είναι αγαπημένο,θα ήθελα να δοκιμάσω και την girly εκδοχή του…και την Dior Dreamskin 1 minute Mask θα ήθελα να δοκιμάσω….αλλά πιο πολύ με εξιτάρει η Nivea με τις Πέρλες Αναπλήρωσης Όγκου…θα ήθελα να διαπιστώσω αν μια οικονομική μάρκα πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται.

  15. Λοιπόν, υπέροχη η νέα στήλη, τα θέλω όλα τα προϊόντα! Αλλά θα καταπιεστώ και θα αρκεστώ στη μάσκα dior! Φαίνεται υπέροχο προϊόν!

  16. Ψηφιζω και εγω υπερ της στηλης!(οχι τπτ αλλα ερχονται τα kat von d, απο που θα ενημερωθουμε σωστα; )
    Αυτη η μασκα dior νομιζω ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι στην παρουσα φαση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.