Inglot: H Συλλογή μακιγιάζ “Bleach Me”.

bleachme-inglot-open

 

 

Στον αντίποδα των χαριτωμένων, κοριστίστικων, μπε-μπε προιόντων μακιγιάζ που είδαμε τις περασμένες μέρες,  να σου και η συλλογή Inglot ‘Bleach me”.

 

Tώρα για να είμαι και ειλικρινής,  δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να πει η Ιnglot με το “Bleach me”,  ”γιατί εγώ το μόνο bleach που ήξερα , ήταν όταν η γιαγιά μου στο Λονδίνο δεν μπορούσε να βγάλει τους λεκέδες από κάποια ρούχα και έλεγε θα βάλω  bleach,  τύπου αγγλική χλωρίνη,  αλλά ποσώς μας – και σας – ενδιαφέρει αυτό.

 

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα – και βλέπω και το βίντεο-  κατάλαβα ότι μάλλον ο ποιητής Ingot καλά τα λέει, δηλαδή θέλει  να πει ότι υπάρχει και το μακιγιάζ  decoloration δηλαδή bleached , με αρκετό μαύρο που δεν θεωρείται χρώμα. Πολύ έντονα μάτια και φρύδια, ελάχιστο χρωμα υγείας  στα μάγουλα, πολύ έντονο κραγιόν. Δύσκολο φυσικά μακιγιάζ για την καθημερινότητα, είναι μόνο για πολύ βραδινές εμφανίσεις ή για carnival parties που είναι και της εποχής.

 

Aυτή λοιπόν είναι η πρώτη συλλογή της μάρκας για το 2017, το πρωτο make up trend που θέλουν να μας δείξουν με σταρ προϊόντα,  τα εξής:

 

 

Το brow liner

 

 

 

inglot-2

 

 

To highlighter trio

 

 

inglot-3

 

Και το κραγιόν,  Lipstick No 176

 

inglot-4

 

 

Και το how to σε video:

 

 

 

 

 

 

Το σεξι μακιγιάζ ματιών για σένα Sheena μου. Σου το είχα πει εξ’ άλλου πριν λίγες μέρες.

 

 

Πάντως έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα και επειδή ο φετινός χειμώνας μας εχει κουράσει (ακόμα και εμένα κούρασε που τον αγαπώ πολύ) ίσως αυτή να είναι και η τελευταία τόσο dark συλλογή που θα δούμε, νομίζω έρχεται η ώρα, να βάζουμε σιγά σιγά στο νεσεσέρ ανοιξιάτικες αποχρώσεις και να πούμε ένα μεγάλο αντίο στα dark lips και τα dark eyes.

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Kalimera!!! To kragion eksairetiko einai kai me ligo pio apalo makigiaz mation mia xara to foras kai tin anoiksi. Ki edo mas kourase o xeimonas alla den vlepo fos akomi!!
    filia polla bbgirls!!

  2. Παρολου που δεν φοράω κόκκινο κραγιόν,το συγκεκριμένο εχει τέλεια απόχρωση!!!
    Φιλια πολλα

  3. Ωωωωωωω! Ευχαριστώ για την αφιέρωση, αγαπημένη μου Ju! Το μακιγιάζ είναι εξαιρετικό, αλλά και το μοντέλο έχει όλα τα φόντα να το αναδείξει! Ερώτηση: Το brow liner είναι για τα φρύδια? Σε τύπου υγρή μορφή? Πόσο εύκολο είναι να σχηματίσεις τα φρύδια σου με αυτό? Ρωτάω, γιατί είχα πάρει ένα αντίστοιχο eyeliner και μου φάνηκε πως πρέπει να είσαι pro για την εφαρμογή του, δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνεις με πινελάκι. Και το λέω εγώ, που, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, έχω γίνει master στην εφαρμογή eyeliner από το Γυμνάσιο ακόμη, σε σημείο που έκανα το μακιγιάζ της μαμάς μου και των φιλενάδων της.
    Υ.Γ. Την Inglot δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, πέρα από ένα κραγιόν, το οποίο είναι αρκετά value for money.

  4. Το brow liner είναι τέλειο.. Η μεγάλη μου λατρεύει τα inglot και νομίζω έχει δίκιο

  5. Βρήκα τι εννοεί με το bleach.Θα πει “εξαφανίζω τα φρύδια”.Είδε αποείδε ο κύριος inglot με τα φρύδια μαρκαδόρου και πολύ απλά με μια κίνηση έλυσε το πρόβλημα.Σατανικό?
    Μουτςς

  6. Το μοντέλο μου θυμίζει Kim Basiger bC.Δεν έχω δοκιμάσει την inglot..πάντως μου άρεσε πολύ η παρουσίαση.Κόκκινο, μαύρο.καθαρές απλές γραμμές σε καθαρή βάση!

  7. Παρότι δεν αδημονώ για την άνοιξη, η όλη ιδέα μου φαίνεται πολύ dark και με πολύ μεγάλη αντίθεση ματιών χειλιών.

  8. @Sheena: Δεν είναι υγρή η μορφή του αγαπημένη, είναι σαν κρεμώδης σκιά φαντάσουν αλλά με ακόμα πιο βαρύ και πλούσιο pigment για να βάφει τις τρίχες των φρυδιών. Αν έχεις δει το Ka-Brow της Benifit είναι κάτι αντίστοιχο. Θα έλεγα ότι είναι ανάμεσα σε μια μάσκαρα φρυδιών -πιο έντονο αποτέλεσμα) και σε ένα μολύβι φρυδιών -που δίνει πιο φυσικό τελείωμα. Φυσικά βασικά ρόλο, παίζει με πόση ένταση θα το απλώσεις. Φυσικά χρειάζεται πινελάκι, αλλά είναι πολύ πιο εύκολη η εφαρμογή του από ότι αν εφάρμοζες eyeliner με πινελάκι.

  9. @Litsa: Εξοχη παρατήρηση. δεν είναι περίεργο που το σταρ προιόν είναι για τα φρύδια και τα φρύδια είναι εξαφανσισμένα.. κάτσε να το ψάξω φοβάμαι μήπως έχουν κάνει λάθος και οι ίδιοι.

  10. Το κραγιον εχει απιστευτο χρωμα!!! Νομιζω οτι φοριεται χειμωνα καλοκαιρι! Ειμαι ματ?

  11. ….από Inglot δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα….μήπως ήρθε ο καιρός;;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.