Beauty News: 7 νέα ανοιξιάτικα αρώματα.

 

banner-new-perfumes-spring-

 

 

And while I wait
I put on my perfume,
yeah I want it all over you
I’m gonna mark my territory

I hide it well, hope you can tell
but I hope she smells my perfume

 

 

E, βέβαια. Η δύναμη της μυρωδιάς, της οσμής, του αρώματος. Γι αυτή τη δύναμη τραγούδησε η Britney Spears το “Perfume” και ευχόταν το αγόρι της, να μύριζε το δικό της άρωμα, πάνω στην «άλλη» γυναίκα.

 

Αλήθεια, εμείς πως λέτε να μυρίζουμε φέτος την Άνοιξη; Μαζί με το Lily by Theo Parfums που είδαμε τις προάλλες και  αυτά τα 7 νέα αρώματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όλο και κάποια ιδέα θα μας δώσουν:

 

 

KENZO , Jeu d’ Amour FELIN

 

 

kenzo

 

 

 

Για ακόμη μία φορά , οι Daphné Bugey and Christophe Raynaud, δημιουργοί του line Jeu d’ Amour του οίκου Kenzo  εντυπωσιάζουν με τη δημιουργία του limited edition Kenzo Jeu d’ Amour FELIN
Με νότες βάσης από πατσουλί & white musks, στην καρδιά φυσικά τουμπερόζα και παιωνία, αποκορυφώνεται με άγρια φράουλα και κλημεντίνη. Ένα νέο Eau de Parfum εθιστικό και εξαιρετικά φρουτώδες.

 

 

DKNY Be Tempted Eau So Blush

 

 

DKNY

 

 

Μετά την επιτυχία του DKNY Be Tempted, η ιστορία αποπλάνησης συνεχίζεται με μια πιο δροσερή εκδοχή του πειρασμού. Υποδεχτείτε το DKNY Be Tempted Eau So Blush, ένα λουλουδάτο και ξυλώδες άρωμα.

 

Το άρωμα ανοίγει με αναζωογονητικές νότες από ροζ γκρέιπφρουτ αναμιγμένες με σαγκουίνι και ζουμερό φραγκοστάφυλο. Καθώς εξελίσσεται, η ροζ παιώνια συνδυάζεται αρμονικά με αισθησιακές νότες γιασεμιού και κέδρου δίνοντας στο άρωμα θηλυκότητα και γοητεία. Οι νότες από βερίκοκο δίνουν στο άρωμα φρεσκάδα, ενώ οι ξυλώδεις νότες και το musk κάνουν το άρωμα πλούσιο και βαθύ. Θα το βρείτε σε ένα θηλυκό και κομψό ροζ μπουκάλι με μεταλλικό καπάκι σε ένα ροζ κουτί.

 

 

Moschino, Fresh Couture Pink

 

 

FRESH-COUTURE

 

Το Fresh Couture Pink είναι το νέο, δροσερό και λουλουδάτο γυναικείο άρωμα του οίκου Moschino. Πληθωρικό και σαγηνευτικό με έντονες και απόλυτα θηλυκές νότες.

Ροζ γκρέιπφρουτ και Lily of the Valley συνδυάζονται αρμονικά με το άγριο τριαντάφυλλο, το ροζ Υάκινθο και τους τραγανούς και ζουμερούς σπόρους του ροδιού προσδίδοντας στο άρωμα μοναδική ένταση και φρεσκάδα. Στις νότες βάσης Κέδρος, Ambrox & Musk αφήνουν ένα  αισθησιακό ίχνος.  Στο γνωστό μπουκάλι, όπως και στη συσκευασία το χρώμα που κυριαρχεί είναι το έντονο ροζ.

 

 

 

Salvatore Ferragamo, Signorina In Fiore

 

 

Salvatore-Ferragamo-Signorina-In-FiorE

 

Το ταξίδι στο άρωμα ξεκινάει με υπέροχες και πολύχρωμες νότες, όπου το Σορμπέ Αχλαδιού συνδυάζεται αρμονικά με το Ρόδι. Οι νότες καρδιάς αποτελούν ένα συνονθύλευμα λουλουδιών, ΑνθηΚερασιού με Πέταλα Γιασεμιού προσδίδουν έναν ζωντανό χαρακτήρα στο άρωμα. Το White Musk σε συνδυασμό με το κρεμώδες Σανδαλόξυλο αγκαλιάζουν απαλά την επιδερμίδα.

 

Αρωματική Οικογένεια: Floral Fruity
Αρωματοποιός: Émilie Coppermann

 

Cartier Baiser Fou

 

PUBE1191

 

 

Το «τρελό φιλί», με γεύση άρωμα, από τον Οίκο Cartier, ανθίζει σαν ένα λουλούδι. Με βασικό και κυρίαρχο συστατικό την ορχιδέα που «ξυπνάει» όλες τις αισθήσεις ένα θηλυκό floral άρωμα, το οποίο έχει πινελιές από την πουδρέ αίσθηση που αφήνει το κραγιόν στα χείλη.

 

Δημιουργία της αρωματοποιού Mathilde Laurent, το Baiser Fou είναι ένα άρωμα floral fruity και μοντέρνο με άγριες νότες καρδιάς. Το Baiser Fou εξαπολύει τη μαγνητική δύναμη της ακαταμάχητης ορχιδέας, η οποία αποτελεί μούσα για τον Οίκο Cartier.

 

 

 

Michel Kors: Sexy Blossom (limited edition)

 

 

 

sexy blossom

 

 

Και σέξι και blossom το συγκεκριμένο. Και επίσης  μαγευτικό,  ερωτικό και  ρομαντικό, σύμφωνα με τον Michael. Πρόκειται για ένα λουλουδάτο ξυλώδες άρωμα εμπνευσμένο από την άνοιξη και την ανθισμένη φύση. Το άρωμα ανοίγει με νότες από γλυκό Λίτσι, Πέταλα Τριαντάφυλλου και φρέσκα Πράσινα Φύλλα. Στην καρδιά του αρώματος, συναντάμε νότες από Παιώνια, Κρίνα και Φρέζια που συνδυάζονται αρμονικά με Ροζ Ορχιδέα από την τροπική περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, γνωστή για την ομορφιά της και τη ζεστασιά του αρώματός της.  Το άρωμα κλείνει με νότες από ξύλα – Ambrox, Musk και Σανδαλόξυλο.

 

Θα το βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών αρχές Απριλίου, αλλά όχι για πολύ, γιατί όπως είπαμε είναι limited edition. Μόλις πωληθούν όλα τα κομμάτια- τέλος.

 

 

Lalique Reve d’Infini

 

lalique

 

Ή αλλιώς “όνειρο για το άπειρο” όπως το εμπνεύστηκε ο δημιουργός του Richard Ibanez από το
σύμβολο του απείρου, ένα σύμβολο σε σχήμα «8» ύμνο στη θηλυκότητα. Νότες Οι νότες κορυφής από περγαμόντο σε συνδυασμό με το lychee, καθώς και freesia  με  γιασεμί, προσδίδουν χαρακτήρα στο άρωμα. Οι νότες καρδιάς προέρχονται από τριαντάφυλλο, ροδάκινο και ξύλο κέδρου και τέλος στις νότες βάσεις, βανίλια, musk και σανδαλόξυλο. Για το μπουκάλι τι να πούμε; Το όνομα Lalique τα λέει από μόνο του και το συγκεκριμένο είναι
εμπνευσμένο από τα art deco κοσμήματα του Οίκου.

 

 

19 Σχόλια
  1. Τι υπέροχα που φαίνονται ολα!!! Τι να διαλέξεις?? Αν μπορούσα όλα,αλλά προς το παρόν μου τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον το άρωμα KENZO με αυτό το υπέροχο μαύρο μπουκάλι!

  2. Υπουργε..περιμενω review!!!! Παντως το μποκαλι της lalique…κοσμημα!!!!

  3. Αυτό το ν΄αφήνεις το άρωμα σου στα σεντόνια του, στα ρούχα του, στο χώρο… παντού…. Το φετίχ μου! Ανοιξη δεν είδαμε ακόμα βέβαια για να εμπνευστούμε και λίγο παραπάνω αλλά… που θα πάει?

  4. Καλημέρα!!
    Σημερα βλέπω μια έντονη παρουσία του ροζ(εκτος του πρώτου)!!!
    Απο την σειρα της DNKY εχω το Golden Delicius που πιστεύω ότι ειναι
    έντονα λουλούδατο άρωμα καθαρά ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό .
    Τελευταία ζαχαρωνα να αγοράσω το White Luminous Gold Michael Kors
    αλλα τελικά πήρα το Burberry Brit Rhythm γιατι μου άρεσε αυτο το απαλό
    πουδρε/σαπουνέ άρωμα που έβγαζε!! Θα το ηθελα να κρατούσε περισσότερο!!
    Και δεν αντιστάθηκα καθόλου στο κλασικό Weekend!!
    Παντός σε λίγες ημέρες θα αγοράσω και το πολυαγαπημένο μου Bronze Goddess!!!

  5. Αγαπημένα αρώματα. Να ρωτήσω που βρίσκουμε lalique νομίζω ότι θα μου αρέσει!είχα αγορασει απο ταξίδι βαρκελωνη lalique κ μου άρεσε πολύ όσο το φορούσα! Κ επίσης το salvatore ferragamo μου κλείνει το μάτι το βλέπω!

  6. Καλημερα Εχω δοκιμασει και μου αρεσε παρα πολυ το salvatore ferragamo αρωμα Εχει πολυ ωραιο αρωμα που διαρκει Ομορφο λουλουδατο σικατο Καλο απογευμα

  7. …το moschino το πιο πρωτοποριακό και ανατρεπτικό σχέδιο μπουκαλιού ever…θυμάμαι και το περυσινό σε μπλε αποχρώσεις.

  8. Οτιδήποτε με τριαντάφυλλο με τρελαίνει. Ωραία αρώματα!

  9. @Τζενη12 lalique εχει σιγουρα στα attica και στα Valerie de beaute τα οποια εχουν και e-shops μπορεις να ριξεις μια ματια….

  10. Μύρισε άνοιξη!! Προς το παρόν έχω δοκιμάσει το Signorina, to Baiser Fou και σήμερα σε ένα εξαιρετικό event στο κεντρικό κατάστημα της Lalique στο Λονδίνο το Reve D’ Infini Και τα τρία πολύ όμορφα, ανοιξιάτικα και ζουμερά και αξίζεινα τα δοκιμάσετε!!
    Φιλιά πολλά!!

  11. @Maryl: Συμφωνώ! Απίστευτα σεξι μπουκαλι μετα την επέλαση όλων των “ροζουλί”.

  12. @Stella: Ήρθε, έφυγε, που θα παει θα ξανάρθει.

  13. @SofiaT: Πολυ παρατηρητική οπως παντα.. Αν σου πω οτι σκεφτόμουν ή στον τίτλο ή στο κείμενο να βάλω κατι με ροζ; Μα τι έπαθαν φέτος;; Ολα τα νεα αρώματα σε ροζ μπουκάλια! Ευχαριστούμε για το review bb girl! ?? ( Καλέ τι ωραία! Όταν γράφω απο το κινητο μπορω να στέλνω και emoji φιλάκια!!)

  14. @Celia: Το θυμάμαι από περυσι αυτο που λες με το μπουκαλι Ajax – Moschino. ?

  15. @Anastasia: Ευχαριστω αγαπημενη που απάντησες στη Τζενη. Και το Valerie μια χαρα ειναι!! ??

  16. @MariaA: Ευχαριστούμε Υπουργέ μας! Και αν εχεις και τιποτα άλλο να μας προτείνεις είμαςτε ολες αυτιά και.. μύτες!

  17. Όσο κι αν κι εμένα με έπνιξε το ροζ, που δεν μου πάει και καθόλου ως χρώμα, το μυαλό μου κόλλησε στο Lalique Reve d’Infini. Θες η Lalique που είναι αγαπημένη μάρκα, θες η επαγγελματική διατροφή μου και η αναφορά στο άπειρο; Ίσως είναι και η ανάγκη να ξεπεράσω το αισθητικό σοκ που παθαίνω κάθε φορά βλέποντας το συγκεκριμένο μπουκάλι Moschino.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.