Julia Roberts: Πρέσβειρα του οίκου Lancome

julia roberts

 

Μόλις σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε ότι η Julia Roberts θα είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου ομορφιάς Lancome μαζί με τις Kate Winslet και Anne Hathaway.

Από ότι φαίνεται λοιπόν και η Pretty Woman υπέκυψε στην γοητεία της βιομηχανίας της ομορφιάς ενώ ο πρόεδρος της Lancome International Youcef Nabi δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτήν την νέα συνεργασία αφού για την Lancome η Julia είναι μια πανέμορφη, δυναμική και εξαιρετικά ταλαντούχα γυναίκα η οποία αντιπροσωπεύει τέλεια τις αξίες της διάσημης μάρκας.

Παρ’ όλο αυτό το διθυραμβικό παραλήρημα όμως, τα στελέχη της Lancome δεν δίνουν καμία απολύτως άλλη πληροφορία για το είδος της συνεργασίας, το προϊόν που πρόκειται να διαφημίσει και (σε περίοδο οικονομικής κρίσης) τα χρήματα που πήρε η διάσημη ηθοποιός (ούτε να φανταστώ δεν μπορώ το νούμερο – με πιάνει ίλιγγος). Οι ίδιοι θα αποκαλύψουν περισσότερα στην αρχή της επόμενης χρονιάς.

Το σίγουρο είναι ότι η Julia είναι το μεγάλο κελεπούρι της μάρκας αφού είχαμε χρόνια να δούμε μια τόσο μεγάλη και πρωτοκλασάτη ηθοποιό να υπογράφει για διαφημιστική καμπάνια.

Πως σου φαίνεται που η Julia θα είναι το νέο πρόσωπο της Lancome; Πάντως εγώ περιμένω πως και πώς να δω τις διαφημίσεις που θα πρωταγωνιστεί!

2 Σχόλια
  1. Τι να πω παιδιά η Julia είναι απλά θεά!!!
    Περιμένω με ανυπομονησία να δώ τις διαφημίσεις της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.