Shiseido «Ημέρες Ομορφιάς»

shiseido

Έλαβα ένα mail με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ θέλεις να φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα σου για να μην χρειαστεί να μετανιώσεις για τυχόν καλοκαιρινές … παρασπονδίες.

H Shiseido (αγαπημένη μάρκα ομορφιάς) οργανώνει σεμινάρια ομορφιάς δίνοντας συμβουλές για το πώς να μείνεις όμορφη αλλά και ασφαλής κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου για να μην παραπονιέσαι αργότερα για πρόωρες ρυτίδες και σημάδια γήρανσης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Shiseido θα κάνεις μια δωρεάν διάγνωση της επιδερμίδας σου, ένα επαγγελματικό μακιγιάζ και φεύγοντας θα πάρεις μαζί σου και ένα δώρο ομορφιάς- έκπληξη!

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις 28 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center. Σημείωσε τα καταστήματα και τις ημερομηνίες:

28 Ιουνίου – 3 Ιουλίου: Hondos Χαλάνδρι και Hondos Αγ.Παρασκευή

5-10 Ιουλίου: Hondos Κολωνάκι, Hondos Ερμού και Hondos Γλυφάδα

12-17 Ιουλίου: Hondos Κολωνάκι και Hondos Περιστέρι

ΥΓ: Εγώ λατρεύω τα αντηλιακά της Shiseido. Ειδικά το αντηλιακό κόμπακτ φον ντε τεν Tanning Compact Foundation είναι απλά κορυφαίο και δεν έχει λείψει από την καλοκαιρινή μου τσάντα τα τελευταία πέντε χρόνια. Το φοράω ακόμα και στην παραλία γιατί και με προστατεύει τέλεια από τον ήλιο και χαρίζει τέλεια ομοιομορφία και λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα μου (φοβερό summer beauty secret!). Η δε ξαδέρφη μου η Λιάνα μου έχει αποκαλύψει ότι το φοράει όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες για να δείχνει το δέρμα της λίγο πιο υγιές και μια ιδέα ηλιοκαμένο!

7 Σχόλια
  1. Χμμμ…. ενδιαφέρον ακούγεται το αντηλιακό κόμπακτ φον ντε τεν Tanning Compact Foundation!! Ξέρουμε τιμούλα πάνω κάτω;;

  2. Κοστίζει 33,55Ε Σταυρούλα αλλά αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα διότι διαρκεί πολύ! Εγώ να φανταστείς το έχω από πέρυσι!
    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. Και το χρησιμοποιείς όλο το χρόνο ή μόνο το καλοκαίρι και σου κράτησε τόσο; Προσπαθώ να δω πόσο πολύ κρατάει γιατί 33,55Ε είναι πολλά! Πάντως πλησιάζουν και οι εκπτώσεις, οπότε κάπως θα πέσει η τιμή! 🙂

  4. Kοίτα βασικά το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι- αλλά κάθε μέρα για περίπου 3 μήνες και κάποιες φορές το χειμώνα. Πάντως είναι πολύ καλό προιόν και το κυριότερο όταν το φοράω νιώθω ότι με προστατεύει από τον ήλιο – ειδικά στην πόλη τις μέρες που βαριέμαι ή δεν έχω χρόνο να απλώσω αντηλιακό!
    χχ

  5. και εγω το φοράω χειμώνα-καλοκαίρι, εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια. το συστήνω ανεπιφύλακτα και κρατάει πολύ!

  6. To σεμινάριο γίνεται συγκεκριμένες ώρες;πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.