L’Oreal Paris: Γαλλικό Μανικιούρ στο λεπτό!

french-manicure-woman-horiz

 

Γαλλικό μανικιούρ στο λεπτό; Ακόμα και σαν έκφραση ακούγεται υπερβολική σωστά; Τι γαλλικό μανικιούρ στο λεπτό που εγώ έχει τύχει να κάτσω και πάνω από μια ώρα μαζί με την μανικιουρίστα μου προκειμένου να το πετύχουμε όπως πρέπει. Γιατί εννοείτε ότι ούτε για αστείο δεν έχω ποτέ σκεφτεί ότι θα μπορούσα να κάνω μόνη μου γαλλικό μανικιούρ. Μέχρι που έμαθα σήμερα από τη φίλη μου την Μαρία για ένα νέο σούπερ  προϊόν από την L’Oreal Paris.

To Resist&Shine Pen είναι ένα έξυπνο στυλό για γαλλικό μανικιούρ (και εγώ τρελαίνομαι για τέτοιου είδους γκατζετάκια που κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη). Η εφαρμογή του είναι ακριβείας (για να μην φεύγει δεξιά και αριστερά το βερνίκι) δεν αφήνει υπολείμματα από το βερνίκι γύρω – γύρω στο νύχι και το αποτέλεσμά του έχει διάρκεια. Και το καλύτερο; Σε χρόνο ρεκόρ έχεις ένα όμορφο γαλλικό μανικιούρ. Βέβαια μεταξύ μας ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο να κρατήσει εγώ θα είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί έτσι κι αλλιώς η τιμή του είναι σούπερ προσιτή 7, 54Ε – τη στιγμή που ένα γαλλικό μανικιούρ μου στοιχίζει το λιγότερο 20Ε . Άδικό έχω?

(Λέτε να μπορέσω να φύγω λίγο πιο νωρίς από το γραφείο, για να πάω σήμερα κιόλας να το αγοράσω, γιατί έχω αγωνία για το αποτέλεσμα;)

STYLO1

15 Σχόλια
  1. Πράγματι ακούγεται πολύ καλό και είμαι πολύ σύγουρη ότί στο αριστερό χέρι οι περισσότερες θα το καταφέρουμε αμέσως το θέμα είναι τι γίνεται στο δεξί. Οι τιμή του είναι πολύ δελεαστική και με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω. Εχω τρέλα με το γαλλικό μανικιούρ.

  2. κανω μονιμο γαλλικο(με gel)εδω και 2 χρονια και το κοστος για τις εποχες που ζουμε ειναι..δυσβασταχτο! σκεφτομαι να συνεχισω το gel αλλα χωρις γαλλικο για να μειωθει το ποσο και θα ηθελα να ρωτησω αν το προιον μπορει να χρησιμοποιηθει πανω στο gel. επισης περιμενω και εγω να διαβασω εντυπωσεις γιατι ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο…παντως αν ειναι καλο θα ειναι σωτηριο για πολλες απο εμας!

  3. Θα το δοκιμασω γιατί μου αρέσουν τα περιποιημένα νύχια.
    Εάν βέβαια κάποια προιόντα σου κάνουν τη ζωή εύκολη, είναι οικονομικά και έχουν καί καποια διάρκεια Έ! τότε σίγουρα αυτο θα εχει μια θεση στο νεσεσέρ μου.

  4. απλά ΥΠΕΡΟΧΟ! είμαι φαν του γαλλικού χειμώνα-καλοκαίρι. Βέβαια, επιεδή είναι οι εποχές λίγο δύσκολες πλέον, έχω προσπαθήσει μόνη μου να το΄κάνω, με όχι και τόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό το προιόν μάλλον θα με σώσει!
    θα πάω να το αγοράσω και οσονούπω θα σας εχω νέα!

    φιλια

  5. Κορίτσια το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο και είναι φανταστικό! Τα νύχια μου δείχνουν επιτέλους περιποιημένα! περιμένουμε εντυπώσεις και από εσάς 😉

  6. κοριτσια ειναι απλα μια συνηθεια,τις πρωτες φορες μπορει να μην πετυχει μετα ομως και αποτελεσμα και οικονομια!

  7. kalispera korotsia kala mi trelathoume kiolas oxi ena galliko 20 eurw oloi 12 to kanoun ki an petixeis kali texnitria krataei k mia evdomada oso gia to an to galliko me to stilo kathete panw sto gel oxi den kathete einai eidika proionta pou mpenoun sto gel an vazeis oti na nai to petaei panw sti 1 mera

  8. paidia egw panta kanw moni mou galliko kai petuxainw toso to aristero oso kai to deksi xeri kai xwris tainies parapono den exw,alla mou trwei polluuuuuuu xrono!!!!8a to dokimasw oxi gia tpt allo alla na glitwsw tin wra pou ka8omai kai paideuomai…!!!

  9. οχ!!!Μα αφτο ειναι σουπερρρ!!θα το παρο..να το δοκιμασωωωω!!!

  10. Auto to gadgetaki einai telio!!!
    Egw gia na kanw galliko 8elw duo wres me oxi toso aklo apotelesma! Me auto to stylo to katafera sen ena tetartaki..
    K krataei 5-6 meres (an den pleneis piata) !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.