Review: Δοκιμάσαμε τo make up Lancome Teint Miracle

xrisla

 

Την θυμάστε την φίλη μου την δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου που τον Αύγουστο έγινε για λίγο το μοντέλο μας και μας άφησε να της κάνουμε τρία καλοκαιρινά μακιγιάζ (step by step από την make up artist Φανή Δημητράκου) τα οποία βιντεοσκοπήσαμε και ανεβάσαμε; (την βλέπεις πάνω δεξιά). Λοιπόν, πρόσφατα σκέφτηκα να την «εκμεταλλευτώ» λίγο ακόμα για χάρη του beautyblog και εξηγώ:

 

Εγώ καθημερινά δοκιμάζω διάφορα νέα προϊόντα για τα οποία σας γράφω την γνώμη μου αλλά αποφάσισα ότι ίσως να είναι καλή ιδέα πότε -πότε στο beautyblog να ακούγεται και μια άλλη γνώμη εκτός από την δική μου. Και επειδή η Χρίσλα τρελαίνεται να δοκιμάζει και να κριτικάρει οποιοδήποτε νέο προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά από σήμερα την χρίζω «Επίσημη Δοκιμάστρια του beautyblog» και συχνά πυκνά θα της δίνω και από ένα νέο προϊόν για να το δοκιμάζει και να γράφει (με απόλυτη ειλικρίνεια) την γνώμη της. Αυτή τη φορά της έδωσα να δοκιμάσει δυο νέα προϊόντα από την συλλογή μακιγιάζ της Lancome. To νέο make up Teint Miracle και τα lip gloss  La Laque Fever σε δυο διαφορετικές αποχρώσεις.

 

Και κάπου εδώ αφήνω την Χρίσλα να συνεχίσει. Όπως θα διαπιστώσετε δεν την σταματάει τίποτα:

 

«Μια ιδέα είναι σαν την ενυδατική σου κρέμα… Δεν την αποχωρίζεσαι ποτέ όταν βρεις τη σωστή, εκείνη που τους κάνει όλους να σου λένε ότι το πρόσωπο σου λάμπει. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από ένα αστείο της Τζούλιας ένα μεσημέρι στο γραφείο μου στο περιοδικό: «Αμάν, πια! Όλη μέρα δουλεύεις και δεν μακιγιάρεσαι κι όμως έχεις και άποψη για τα καλλυντικά.  Και το χειρότερο συμφωνώ στα περισσότερα και μαζί σου. Μήπως να γίνεις το κορίτσι των κοριτσιών μου στο beautyblog;»

Και έτσι έγινε… Η ιδέα γεννήθηκε και τελικά δεν την εγκαταλείψαμε. Από δω και στο εξής λοιπόν ότι πέφτει στα χέρια μου θα το βάζω στο μικροσκόπιο, θα το τεστάρω (βοήθεια!) και στη συνέχεια θα μοιράζομαι μαζί σας τα καλά του και τα άσχημα του γιατί αυτό έχει σημασία, να μοιραζόμαστε όσα και με τις φίλες μου που πίνουμε καφέ, κουτσομπολεύουμε και ονειρευόμαστε ότι έρχονται οι μεγάλοι έρωτές μας. Και εσείς μην μ΄ αφήνετε μόνη μου. Απαντήστε μου, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε, πείτε τις ιδέες σας, στείλτε μου την πρόταση σας για να δοκιμάσω ένα προϊόν. Α! και να θυμάστε: ποτέ δεν δοκιμάζω κάτι με τον κλασσικό τρόπο. Τι εννοώ; Πάντα υπάρχει κι άλλη οπτική εκείνη της μίξης προϊόντων: ακριβών και φτηνότερων, διαφορετικών χρωμάτων και υφών, καλοκαιρινές σειρές με χειμωνιάτικες προτάσεις και πάνω από όλα εκείνο που βλέπουμε ότι μας ταιριάζει, όχι εκείνο που μας κάνουν να θέλουμε.

Πριν από λίγες μέρες βρήκα πάνω στο γραφείο μου ένα σακουλάκι που μέσα έκρυβε ένα πραγματικό θησαυρό, όπως αποδείχθηκε μετά τις δοκιμές μου. Το σημείωμα της Τζούλιας έγραφε: «Δοκίμασέ τα». Το άνοιξα και είδα ότι μέσα υπήρχαν δυο ολοκαίνουρια lip gloss της Lancome,από την σειρά La Laque Fever  το κόκκινο Νο 113 και το Νο 308 στο γλυκό καφέ χρώμα της πραλίνας φουντουκιού.

LANCOME LA LAQUE FEVER113

-Το νούμερο 113 είναι κόκκινο, ζεστό, ώριμο και sexy(για αυτό παλεύουμε όλες μας).   Η αδυναμία μου στα κόκκινα κραγιόν είναι μνημειώδης. Μέχρι τώρα έχω βρει την απόχρωση που μου ταιριάζει, ανάλογα με την εποχή, στη Dior, τoν Guerlain, τη Lancome και πριν από τρεις μήνες στη Maybelline που δεν πίστευα πόσο χαμηλή τιμή έχει. Αυτό όμως το καινούριο lip gloss της Lancome είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ γιατί έχει σταθερή υφή κραγιόν, όταν περάσει η ώρα δεν ξεθωριάζει σαν να ξεβάφτηκες από τη βροχή και κάνει τα χείλη σου να δείχνουν μαλακά, πλούσια και έτοιμα για κινηματογραφικά φιλιά. Πέρασα στα χείλη μου το Νο 13 φωτεινό κόκκινο lip liner της Madina Milano, που δεν το αλλάζω με τίποτα, το κάλυψα με το Νο 113 της Lancome και ρίχτηκα στη μάχη.

Παρεμπιπτόντως, εκείνο το βράδυ απέκτησα ένα φανατικό θαυμαστή που με κοίταζε στο…στόμα. (όχι μόνο, αλλά από εκεί ξεκινάνε όλα)

-Σειρά είχε το δεύτερο lip gloss που δεν ήμουν και πολύ σίγουρη ότι θα μου ταίριαζε. Άσε, που έψαχνα και σε ποια θα μπορούσε να ταιριάζει. Άρχισα να ψάχνω με τι να το συνδυάσω γιατί δεν έβρισκα πουθενά και ένα μπεζ ή ανοιχτό lip liner. Έπεσε στα χέρια μου λοιπόν το άλλο αγαπημένο μου, το Νο 12 πορτοκαλί lip liner της Madina Milano. Και έβαψα τα χείλη μου μ΄ αυτό και μετά πέρασα το lip gloss. Και έπαθα σοκ! Κόντεψα να φιλήσω τον καθρέφτη μου από τη χαρά μου. Αν θες αγάπη μου να μιλάς για χυμώδη χείλη κάντο τώρα! Βγαίνω από το μπάνιο και τρέχω στη μαμά μου, που καλό δε χρωστάει να πει αν δεν το πιστεύει, και μου λέει: «τι ωραίο χρώμα είναι αυτό!» Αυτό ήταν η αλχημεία μου έπιασε. Πρωί μεσημέρι βράδυ εδώ και τρεις μέρες κοιμάμαι και ξυπνάω μ΄ αυτό το συνδυασμό. Γιατί ταιριάζει με όποιας ώρας μακιγιάζ θέλεις.

-Μέσα στο ίδιο σακουλάκι υπήρχε και ένα άλλο προϊόν που εγώ το χαρακτηρίζω ΕΦΙΑΛΤΗ. Υπήρχε ένα make up. Δεν έχω χειρότερο στη ζωή μου. Ακόμα και το βράδυ βγαίνω έξω μόνο με πούδρα ότι κι αν μου λένε οι φίλες μου. Γιατί τα περισσότερα που έχω δοκιμάσει, εκτός μερικών εξαιρέσεων όπως τα απλά και ελαφριά Radiant και το τελευταίο της Clarins που μυρίζει πεπόνι και καλοκαίρι, με κάνουν να νιώθω εκατό χρονών. Νομίζω ότι αποκτώ ρυτίδες γιατί μαζεύουν και σπάνε και για μένα που έχω θέμα με τις μυρωδιές όλα μου δημιουργούν την εντύπωση ότι μετά από μια ώρα μυρίζουν βαριά και άσχημα.

Το Νο 3 Teint Miracle της Lancome μου άρεσε! Το άπλωσα με τα δάχτυλά μου  και δεν χρειάστηκα καμία αξιοσημείωτη ποσότητα προϊόντος, που σημαίνει ότι αν το φορούσα καθημερινά δεν θα πλήρωνα μια περιουσία για το make up μου. Επίσης ανακάλυψα ότι μετά από τρεις ώρες(τι τραβώ για χάρη σας) ήταν ακόμα εκεί, χωρίς να έχει σπάσει, χωρίς να μυρίζει διαφορετικά από ότι στην αρχή και χωρίς να χάσει την καλυπτικότητά του. Έχει μια υφή που σου φέρνει στο μυαλό το μετάξι και αν βάλεις το χειμώνα μια πούδρα που του ταιριάζει θα δεις ότι το αποτέλεσμά του έχει μια φωτεινότητα που δεν περιμένεις. Την επόμενη μέρα την Τζούλια την έπιασε το «δημοσιογραφίστικο» και μου εξήγησε ότι ο λόγος που μου άρεσε το Teint Miracle ήταν γιατί η εξελιγμένη του φόρμουλα βασίζεται στην τεχνολογία Aura-Inside, μια νέα γενιά χρωστικών καθώς και σε κάποια μικρομόρια που δίνουν φως και λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς αντιαισθητικές γυαλάδες, και μπλα, μπλα, μπλα, μπλα με ζάλισε λίγο μεταξύ μας διότι εμένα ποσώς με ενδιέφερε η χημεία αλλά το πώς το μέικ απ «κάθησε» όμορφα πάνω στο πρόσωπό μου. (Για να πω και την μαύρη αλήθεια αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όσα μου είπε είναι ότι έχει πλούσια ενυδατική φόρμουλα αλλά και δείκτη SPF 15, γιατί ο ήλιος κορίτσια μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στο προσωπάκι μας…)

Lancome-teintmiracle

Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα (είμαι περίεργη να δω τι θα μου δώσει η Τζούλια να δοκιμάσω) και τώρα σας φιλώ γλυκά,

Χρίσλα

1 Comment
  1. πριν απο 1 1/2 χρόνο ήμουν λεχώνα και εγώ και η νεογέννητη κόρη μου, παρακολουθούσαμε φανατικά, τον Καφέ με την Ελένη. Ε, αυτή την μανία σας με αυτό το λιπ-γκλος, στην αρχή με ξένισε λίγο, αλλά…μια μέρα ετοιμάστηκα να παω την καθιερωμένη μου καροτσάδα με την μικρή και εκεί που είχα βάλει την “στολή” φόρμα, αθλητικά ΄κλπ, κοτσάρω και ένα λιπ-γκλος!
    ένιωσα ΘΕΑ! και απο εκέινη την ημέρα δεν πάω ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς το λιπ-γκλος μου¨-)))))

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.