Το Άρωμα Especially Escada, με μούσα την Bar Rafaeli

Το eyeliner του YSL το κέρδισε η Lydia (Lydmet) και εγώ κάθομαι εδώ τώρα και σας γράφω Παρασκευή 10 το πρωί και για άλλη μια μέρα ο ήλιος λάμπει, αν και η MariaA μου έγραψε τις προάλλες ότι ο καιρός χαλάει το Σαββατοκύριακο και ότι σε πολλές περιοχές, αναμένουμε βροχές και καταιγίδες!

 

Αν αυτό ισχύει – ίσως κάποιες από εμάς χαρούν- (εγώ για παράδειγμα που τρελαίνομαι για πρωτοβρόχια). Όμως, επειδή ξέρω ότι κάποιες από εσάς αντίθετα θα μελαγχολήσουν, αν και είχα άλλο post στο μυαλό μου, σήμερα θέλω να σας δείξω το άρωμα Especially Escada γιατί πρώτον είναι ένα «γλυκό» άρωμα, δεύτερον η διαφημιστική του καμπάνια βασίζεται στην φράση «Create your world of happiness» και έτσι πρέπει πλέον να κάνουμε όλοι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να δημιουργούμε τις δικές μας μικρές ευτυχισμένες στιγμές – και τρίτον το cd που περιλαμβάνει το Δελτίο Τύπου, έχει υπέροχες, ζωηρές, χρωματιστές, πανέμορφες, λουλουδένιες φωτογραφίες (είπαμε, για όσες από εσάς δεν περιμένετε και με πολύ χαρά τις βροχούλες).

 

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η κούκλα Bar Rafaeli (ξέρετε, εσείς, η πρώην κοπέλα του Leo di Caprio..) H Bar, είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο περιζήτητα supermodels και ξεκίνησε την καριέρα της νωρίς-νωρίς, κάνοντας διαφημιστικά στην τρυφερή ηλικία των 8 μηνών. Μεγάλωσε σε ένα ράντζο με άλογα σε μια αγροτική περιοχή του Ισραήλ, και έχει προχωρήσει στο να εξασφαλίζει συμβόλαια με κάποιες από τις μεγαλύτερες μάρκες της βιομηχανίας.  Το 2010 μόνο έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα μερικών από τους πιο σημαντικούς σε κύρος τίτλους της μόδας και της ομορφιάς στον κόσμο, όπως το LOVE, Interview, Harper’s Bazaar, Allure, L’Officiel, κ.α. Επίσης, έλαβε εξέχουσα θέση στην πασαρέλα του οίκου Louis Vuitton για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2010 στο Παρίσι και στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ  το περιοδικό Elle την ονόμασε «Το Νέο Κορμί». Το 2011, η Bar, χρίστηκε η νέα μούσα της καμπάνιας για το άρωμα Especially Escada.

Τώρα,  στο ίδιο το άρωμα, το οποίο ξεκινά με μια έντονη νότα κορυφής από αχλάδι μαζί με ζεστές, εξωτικές και musky νότες των σπόρων Ambrette. Στην καρδιά του αρώματος υπάρχει η ευωδιά του πλούσιου τριαντάφυλλου Βουλγαρίας συνδυασμένο με τις λεπτές νότες του Ylang Ylang.

“Το αγαπώ πραγματικά. Δεν είναι πολύ γλυκό και δεν το αισθάνεσαι πολύ βαρύ. Μυρίζει πραγματικά θηλυκά και απαλά αλλά παραμένει κομψό. Έχει αυτό το πραγματικά μοναδικό και σπάνιο τριαντάφυλλο μέσα του, το Βουλγαρικό τριαντάφυλλο, είναι πολύ δύσκολο να συλλεχθεί και μπορείς να το αισθανθείς πραγματικά αυτό, γιατί μυρίζει απίστευτα όμορφα.” Η Bar Rafaeli, τα είπε αυτά και όχι εγώ…

 

 

Aλήθεια, σας αρέσουν τα αρώματα Escada; Έχετε δοκιμάσει κάποιο; Η ερώτησή μου, αφορά όλες σας αλλά είμαι περίεργη για την απάντηση της Effie-Effie, της «μύτης» του beauty blog που όπως ξέρω έχει μια συλλογή πάνω από 3000 αρώματα!

 

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένες και για αύριο το πρόγραμμα του bb, έχει εκπληξούλες….

45 Σχόλια
  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ….ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ..

  2. Καλημέρα…
    Το moody ΣΚ ταιριάζει με τη διάθεσή μου…
    Κάνε κάτι για να βελτιωθεί καλή μου Beautyblog!

    Φιλιά

  3. @Angelina: Κεφάλι ψηλά, ώμοι πίσω, πόδι λίγο, μια ιδέα μπροστά… Θα το ξεπεράσουμε και αυτό Angelinaki μου..

  4. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΩΜΑΤΑ ESCADA ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!1

  5. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!!! Η υπόσχεσή μου για βροχερό ΣΚ θα πραγματοποιηθεί Τζούλια!! Από το Σάββατο βραδάκι θα ψιχαλίσει και μετά την Κυριακή να περιμένεις μέχρι και καταιγίδα!! Οπότε εάν έχετε να κάνετε δουλειές, πλυντήρια κλπ καλό είναι να τελειώστε έως Σάββατο μεσημεράκι!!
    Το άρωμα της escada το δοκίμασα το προηγούμενο Σάββατο όπου μια κοπέλα με ψέκασε ευγενικά και μπορώ να πω ότι είναι πολύ συμπαθές. Παρόλο που έχει βουλγάρικο τριαντάφυλλο στη σύνθεσή του σε καμία περίπτωση δεν σε καταλαμβάνει όπως πολλά άλλα. Ίσως επειδή έχει και το ylang στη σύνθεσή του ισορροπεί. Όμως η διάρκειά του δεν είναι καλή – το πολύ δύο ώρες. Γενικά όμως είναι ένα ευχάριστο καθημερινό άρωμα.
    Δυστυχώς για αυτό προηγουμένως είχα ψεκαστεί αυτοβούλως με το Violet Blonde του Tom Ford και η σύγκριση δεν είναι καθόλου δίκαιη. Τι να πω είμαι ενθουσιασμένη με το νέο του άρωμα!!!! Η τιμή βέβαια είναι επίσης εξαιρετική!!!!
    Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ !!!

  6. ναι και εγω χαλια ειμαι!!!!και οχι δυστηχως δεν εχω δοκιμασει escada!!!!γιατι?πως μου ξεφυγε?και ειναι τοσο ωραιο το μπουκαλι και τοσο ωραιες η υπολοιπες φωτο που θελω να το μυρισω τωρα!κριμα που δεν μπορεις να μας στειλεις απο μια μια σταγονα με mail!!

  7. @MariaA: Ωχ, ωχ, ωχ,,, τι είπες βρε Μαράκι; Εμ, βέβαια, πως να σταθεί το άρωμα δίπλα στο Violet Blonde του “απόλυτου”. Το αδίκησες, το αδίκησες… Όσο για το Violet Blonde… τι να λέμε τώρα φιλενάδα… Συμφωνώ απολύτως…

  8. σαν κοσμημα ειναι το μπουκαλι !!!ελπιζω να το αποκτησω καποια μερα!!!

  9. @Peggy: Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που δεν είναι χάλια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά είναι ότι καθόμαστε κιόλας σαν χοντρές πάπιες έτοιμες για σφαγή, αντί να κάνουμε κάτι… Θα μου πείτε τι να κάνουμε; Να πάμε στο “Κοινοβούλιο” και να τους αρχίσουμε στις κλωτσιές; Δύσκολο… Εγώ έχω μια beauty ιδέα πάντως… Να μπούμε μέσα και να τους ψεκάσουμε με ότι άρωμα έχει η καθεμία- είμαστε και πολλές… Αν αδειάσουμε καμμιά 200αριά αρώματα και δεν θα μπορούν να αναπνεύσουν, να δείτε για πότε θα πάρουν δρόμο τρέχοντας (συγνώμη, παραληρώ, το ξέρω… αλλά δεν υπάρχουν λόγια πια…)

  10. Μάλλον ανοιξιατίκο αρωμά θα το χαρακτήριζα. Δελεαστικό αυτήν την εποχή που όλα πάνε χάλια.

  11. Καλημέρα σε όλες!!!Έχω πάθος με τα αρώματα και παίρνω σχεδόν πάντα διαφορετικά να δοκιμάσω.Το Σάββατο πήγα στο HONDO να πάρω τα βραχιολάκια της ESTEE και πήρα το BLACK ORCHID VOILE DE FLEUR του TOM FORD το οποίο το βρήκα εξαιρετικό και την HYPNOSE της LANCOME την οποία βρήκα εξίσου πολύ καλή.ESCADA δεν έχω πάρει ακόμα, αλλά μου έδωσες ιδέα.Επίσης 2 αρώματα που έχουν κάνει φοβερή εντύπωση ακόμα και στους γύρω μου είναι το HER/GF FERE και το CHANCE/CHANEL.Υπέροχος μυρωδάτος κόσμος τα αρώματα μου φτιάχνουν πάντα τη διάθεση!!!Φιλιά!!!
    Επίσης αγόρασα και το LR2412.Με ξεσήκωσες με το “θαυματουργό”.Θα επανέλθω με νέα σχόλια.

  12. kalhmera beautyblog kalhmra julia!!!!kai mono apo ta logia sou mou mirise edwwwwwwww.den exw dokimasei pote mou escada… 🙁 kai sigoura 8a exei monadiko aroma…exw polu kairo na vgw exw kai na agorasw kati pou mou aresei polu…:( oi kairoi einai duskoloi gia mas…pou 8a paei 8a ta kataferoume….agaph na uparxei kai esei pou mas kaneis kai oneirevomaste oti pio omorfo uparxei…!!!!!!!

  13. @Aλεξάνδρα: Άλεξ μου, το σχόλιό σου και ο ενθουσιασμός σου, μόλις μου έφτιαξαν την διάθεση!! Φιλάκιααααα!!!

  14. Πρωτοβρόχια!!! Νομιζω και γω θα μελαγχολήχω ευχάριστα (if u know what i mean!!)
    Οι φωτογραφίες της καμπάνιας ειναι σουπερ!!!

  15. Δυστηχώς δεν έχω δοκιμάσει κανένα! Αλλά πολύ θα το ήθελα…..

  16. Γλυκιά και λουλουδένια – όπως το άρωμα- Καλημέρα ή Καλησπέρα μάλλον (τέτοια ώρα)!!!! Έχω δοκιμάσει το “Into the blue” (ιδανικό για το καλοκαιράκι) και το “Incredible me” τα οποία μου ταίριαξαν γάντι στην επιδερμίδα μου. Ειδικά, από το δεύτερο έμεινα πολύυυ ενθουσιασμένη!!!

  17. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΘΑ “ΚΡΑΤΗΣΕΙ” Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ.
    ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    ESCADA Disere Me
    ESCADA Incredible Me και
    ESCADA Magnetism
    ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΜΟΥ “ΚΡΑΤΗΣΑΝ” ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΤΟ 3 (ESCADA Magnetism) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ – ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  18. έχω δοκιμάσει escada παλιά , θυμάμαι ότι μου άρεσε , μη με ρωτήσεις ποιο ήταν ,δεν θυμάμαι
    αλλά μπήκα μόνο για να κάνω ένα μεγάλο ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα για την effie-effie
    που έχει 3000 αρώματα…..

  19. Το άρωμα φαίνεται πάρα πολύ καλό! Και η διαφημιστική καμπάνια είναι πολύ καλή! Από όσο θυμάμαι.. πρέπει να έχω δοκιμάσει κάποιο στα Hontos, και μου άρεσε αρκετά! 🙂

  20. Escada??????? nomizo pos den exei tyxei na myriso alla pote den einai arga … tora pou tha pao athina tha ksexistho sto mall kai tha katso oli mera sta kalintika na kselampikaro …. xxxx

  21. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ABSOLUTELY ME.
    ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕFFIE-EFFIE.

  22. Κι εγώ έχω δοκιμάσει στο παρελθόν κάποιο της Εscada που δεν το πολυθυμάμαι . Χάλια η διάθεσή μας , χάλια . Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδάκι και να εξαφάνιζα τα νεύρα και τα μούτρα γύρω μου ( και τα δικά μου , βέβαια ) . Τελικά η κακή διάθεση είναι άκρως μεταδοτική ( όπως και η καλή ) .

  23. M’aresoun toso polu ta aromata tis Escada. Einai toso froutenia, louloudenia!

  24. julia emena mou aresei poly h idea sou gia to koinoboulio!!!!!afou den kataferan alloi k alloi na tous dioksoun k na ysixasoume mporei na ta kataferoume emeis me ta arromata!!!!! 🙂
    tora oso gia ta arromata tis Escada k ego den eixa tin tyxi na dokimaso kanena!!!!k protimo na allaksei gnomi o kairos mpas k mou ftiaksei tin diathesh……

  25. Τα αρωματα της Escada δεν μου αρεσουν καθολου. Τουλαχιστον οσα εχω δοκιμασει. Νομιζω ομως οτι καθε οικος διατηρει κατι κοινο σε ολα του τα αρωματα και αυτο το “κατι” της Escada δεν ειναι καθολου στα γουστα μου… Αυτο που καταλαβα απο το post ωστοσο (εκτος απο οτι η Bar Rafaeli ειναι ΘΕΑ), ειναι οτι πρεπει οποσδηποτε να δοκιμασω το Violet Blonde!
    @Effie-Effie που εισαι??? Περιμενουμε!

  26. Το άρωμα δεν το έχω δοκιμάσει, η διαφημιστική του καμπάνια πάντως είναι υπέροχη και πολύ ανοιξιάτικη!!!

  27. Δεν έτυχε να δοκιμάσω το νέο άρωμα της Escada αλλά το μπουκαλάκι είναι πραγματικά υπέροχο όπως και η διαφημιστική καμπάνια!!!!

  28. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάποιο άρωμα Escada, αλλά έχω δοκιμάσει απ’την κολλητή μου νομίζω το φετινό limited edition για το καλοκαίρι, ωραία μύριζε! Και τα μπουκάλια τους είναι πολύ όμορφα, αλλά ειδικά αυτό είναι όντως σαν κόσμημα!!

    Free car wash το σαββατοκύριακο, βγάλτε τα αυτοκίνητα έξω στο δρόμο να πλυθούν!! 😉 x

  29. Οσα αρώματα της Escada έχω δοκιμάσει είναι υπέροχα, δροσερά και ‘παιχνιδιάρικα’ και πραγματικά μου φτιάχνουν την διάθεση! Μέχρι στιγμής έχω αποκτήσει μόνο το Ocean Lounge..αλλά ανυπομονώ να μυρίσω το Especially Escada γιατί τρελαίνομαι για το τριαντάφυλλο!!!

  30. kanei kruo kairos gia duo….kai epidei den exw dokimasei kapoio arwma escada tha hthela polu na mou kanei parea …

  31. Den exw apopsi gia ta arwmata ths escada alla o monos logos pou kanw comment einai gia to post tis filhs beautyblogger sxetika me to voulgariko triantafullo! Kairo exw na xamogelasw apo ekplhksh! Bravo muti ! Bravo gnwsi! Tha to xrisimopoihsw kai egw stis files mou ;-)))

  32. Εδω πανω στα βορεια η βροχουλα δεν εχει ερθει ακομα μπας και ταιριαξει λιγο με τη χαλια διαθεση με ολα αυτα που ακουμε…Βλεπω τα μουτρακια λιγο πεσμενα,γρηγορα πλακωθειτε στις κρεμουλες και στα αρωματακια!Βουλγαρικο τριανταφυλλο?Ενδιαφερον!
    effie-effie,ζηλευω τρελα..3000 αρωματα?Respect!

  33. είναι απο τα λίγα αρώματα που δεν έχω δοκιμασει..

  34. άκουσα άρωμα και έτρεξα….ναι το έχω δοκιμάσει…
    Κατ’αρχάς να πω ότι ενώ τα Escada δε φημίζονται για τα ακριβά τους υλικά, μου αρέσουν. Απλά, γλυκά αρώματα σε νορμαλ (λέμε τώρα) τιμές. Η σειρά ME (incredible, desire, abσolutely ME ) ανήκουν στη συλλογή μου. Τα λατρεύω στην αρχή αλλά μετά από λίγο καιρό τα βαριέμαι, γιατί μου μυρίζουν έντονα ζάχαρη ή συνθετική βανίλια… πάντως ξαναγυρνάω γιατί έχουν μια κρεμώδη βάση που μου α΄ρεσει αν και νιώθω ότι μυρίζω σαν τρόφιμο….καραμέλα, φραμπουάζ κλπ…. Γενικά το Magnetism είναι α ξ ε π έ ρ α σ τ ο ειδικά στις Ελληνίδες το χειμώνα.

    Το Especially είναι ένας νεανικός συνδιασμός τριαντάφυλλου και αχλαδιού. Μυρίζω υλανγκ υλανγκ που προσωπικά μου φέρνει πονοκέφαλο Κομψό και χαρωπό, δεν είναι πρωτοπόρο, ούτε old school. Για δώρο μου φαίνεται περίφημο. Το μπουκάλι μια γλύκα! Δε μου πολυκρατάει όμως, μάλλον γιατί μυρίζω νότες υδάτινες.

  35. @όλες: Hey, beautybloggeρίτσες μου, καταλάβατε τώρα γιατί περίμενα το review της Effie; Effie, δεν έχω λόγια…

  36. Καλησπέρα Τζούλια μου ! Ωραίο το μπουκαλάκι του αρώματος !έχω δοκιμάσει δειγματάκια από escada αλλά δεν προέκυψε να γίνει κάποιο άρωμα της σειράς το ” δικό μου ” άρωμα ! Ίσως αυτό που μας παρουσίαζεις να γίνει , δεν ξέρω , θα δείξει ….Φιλιά πολλά , καλό σαββατοκύριακο και μακάρι να βρέξει , θέλω βροχές !!!

  37. Γλυκό άρωμα ακούω και τρελαίνομαι…Αλλά, αυτό το αχλάδι και το τριαντάφυλλο με προβληματίζει λίγο….Χμμμ….Από Escada, μόνο το Sparkling Moonlight (αν θυμάμαι καλά) έχω δοκιμάσει….Πολύ φρουτένιο και καλοκαιρινό….!!!*

  38. Καλησπέρα Τζούλια μου!
    Ναι έχω δοκιμάσει άρωμα της Escada το absolutely me. Σε κάποιο μαγαζί μου το είχανε δώσει δείγμα και πραγματικά το λάτρεψα.Το χρησιμοποιώ με το σταγονόμετρο γιατί δεν σηκώνει η τσεπούλα να πάρω κανονικό άρωμα!!! Καλό weekend girls!

  39. Kahspera se oles!!! eixa apo escada to incredible me wraio kai glyko arwma!ayto den to exw dokimasei!kalo mas sk!filia

  40. Kalimera Julia mou,
    Eimai fun tis Escada gia to sullektiko arwma pou bgazei kathe kalokairi, to opoio murizei KATAPLIKTIKA!
    To sugkekrimeno den to exw murisei….alla mono kai mono apo tis fotos kai apo auta pou grafeis tha paw na murisw!!!
    Thanx….

  41. ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ESCADA.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΑΡΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.