Καλοκαίρι, με τη Nude Beach Collection της Bobbi Brown.

 

 

Ξέρω ότι πολλές πάρα πολλές από εσάς, θεωρείτε το Bronze Goddess της Estee Lauder, το απόλυτο καλοκαιρινό splash-άρωμα, αλλά αλήθεια, έχει τύχει να δοκιμάσετε και τα καλοκαιρινά “Beach Fragrances”, της Bobbi Brown;

 

Είναι πραγματικά υπέροχα και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα, αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή. Εγώ έκανα ένα δώρο στη Stavi, τις προάλλες και ενθουσιάστηκε! Oι νότες του πολύ καλοκαιρινές, πολύ δροσερές με νότες από θαλασσινό νερό,  γιασεμί της άμμου και  μανταρίνι.

 

Φέτος η Beach Collection, εκτός από το fragrance μας προτείνει και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αποτελείται από Shower Gel, Body Lotion, Body Scrub και Body Oil (τι ωραία που είναι αυτά τα αρωματισμένα λάδια το καλοκαίρι, μετά το ντους…)

 

 

 

Ας τα δούμε ένα- ένα:

 

Beach Fragrance

Γιασεμί της άμμου και άρωμα θάλασσας, μανταρίνι και μία εσάνς από καλοκαίρι και παραλία σε ένα μπουκάλι! Ένα άρωμα που σε ταξιδεύει σε εξωτικές παραλίες και φοριέται παντού και πάντα.

 

 

Beach Body Lotion

Αυτή η ελαφριά και ενυδατική λοσιόν περιέχει ένα μοναδικό καταπραϋντικό mix από Aloe Vera και έλαια από Jojoba, Ηλιοτρόπιο και Ελιά . Το Πράσινο Τσάι και η Βιταμίνη Ε που περιέχει, έχουν αντιοξειδωτική προστασία.  Το Beach Body Lotion βοηθά στην αποφυγή του ξεφλουδίσματος και δίνει διάρκεια στο μαύρισμα.

 

 

Beach Body Oil

Ένα ενυδατικό  body oil, που χαρίζει στο σώμα τη γνώριμη ελαφριά μυρωδιά του  αρώματος Beach. Περιέχει τέσσερα απαραίτητα έλαια (Ελιά, Σησαμέλαιο, Αβοκάντο και Jojoba) καθώς και Bιταμίνη Ε και C, για θρέψη της επιδερμίδας.

 

 

 

Beach Body Scrub

Ιδανικό για την απολέπιση της επιδερμίδας πριν την παραλία. Περιέχει έλαιο από πορτοκάλι και μανταρίνι ,Shea Butter και θρεπτικό έλαια που επιτρέπουν στην επιδερμίδα να μείνει λεία, ενυδατωμένη και απαλή.

 

 

 

Beach Shower Gel

Η μοναδική σύνθεση σε αυτό το ενυδατικό αφρόλουτρο, αποτελείται από εκχύλισμα φυκιών από τον Ειρηνικό Ωκεανό, ώστε να αφήνει το δέρμα απαλό, ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο ή το ντουζ .  Δερματολογικά ελεγμένο.

 

 

 

 

 

Τώρα βέβαια, εδώ που τα λέμε, εκτός από τη σειρά Beach, συστήνω ανεπιφύλακτα σχεδόν όλα τα προϊόντα της Bobbi Brown. Δεν το έχω κρύψει, ότι είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες καλλυντικών γιατί είναι τόσο φανερό σχεδόν σε όλα τα προϊόντα, ότι είναι μια μάρκα, φτιαγμένη από μια γυναίκα για γυναίκες, με πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια και στις φόρμουλες και στις αποχρώσεις και τα προϊόντα είναι κατ’ ουσία universal… μας κολακεύουν όλες.

 

Φέτος επίσης αγάπησα τα νέα της κραγιόν “Sheer Lip Color”. Το λέει και η λέξη αυτά τα κραγιόνείναι sheer, δηλαδή διάφανα και όχι βαριά και ματ, η δική μου αγαπημένη υφή, διότι με αυτή την υφή μπορείς να φορέσεις ακόμα και το πιο έντονο κόκκινο ή φούξια και να μην φαίνεται υπερβολικό αλλά λαμπερό και σέξι.

 

 

Γι αυτά τα κραγιόν μιλάει η ίδια η δημιουργός τους, Bobbi Brown:

 

Πώς εμπνευστήκατε  το Sheer Lip Color

 

Πάντα πίστευα ότι το makeup πρέπει να είναι εύκολο και γρήγορο. Αυτό ακριβώς είναι και το Sheer Lip Color. Ευκολοφόρετο και ιδανικό για όλες τις γυναίκες. Ένα lipstick που ταιριάζει με τα χρώματα και τις ανάγκες σου! Το φοράς χωρίς καθρέφτη!

 

 

Ποιά είναι η διαδικασία δημιουργίας των αποχρώσεων;

Εγώ εμπνέομαι από τα ταξίδια και τους προορισμούς που επισκέπτομαι! Μου αρέσει να βλέπω τα χρώματα που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον πάνω σε γυναίκες που συναντώ στο δρόμο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού μου στην Ασία, συνάντησα τους τοπικούς μου Makeup Artists και μου ζήτησαν νέες  πιο νέκταρ και ροζ αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν απίστευτα στις γυναίκες στην Ασία. Έτσι δημιούργησα τις αποχρώσεις Rosy, Melba, Baby Pink και Tutu. Αν πάλι μία γυναίκα δεν αισθάνεται πολύ άνετα με έντονο χρώμα στα χείλη της, όπως εγώ, το Sheer Lip Color “Bobbi” είναι η ιδανική απόχρωση!

 

Ποιά γυναίκα μπορεί να φορέσει τα Sheer Lip Color;

Όλες οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν άφοβα όλες τις αποχρώσεις! Η φόρμουλα αυτού του Lipstick είναι τόσο διαφανής και λεπτή, με τόσο χρώμα όσο χρειάζεται για να τονίσει τα χείλη σου όσο πρέπει και όσο θέλεις χωρίς υπερβολές.  Είναι το τέλειο προϊόν ώστε να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα χρώμα στα χείλη που δεν θα φορούσες συνήθως!

 

 

(Μάλλον καλύτερα τα περιέγραψε από μένα, αλλά η ίδια τα έφτιαξε, she knows better…)

 

Να το αγαπημένο μου: Sheer Lip Color, σε απόχρωση Hot Raspberry

 

 

 

Tα υπόλοιπα προιόντα που αγάπησα:

 

Face and Body Bronzing Duo- Nude Beach

 

 

Sunless Tanning Gel for Face and Body

 

 

 

Sheer Color Cheek Tint

 

 

Lipgloss Lip Tint

 

 

Long-Wear Cream Shadow Stick

 

 

Nail Shimmer Nail Polish

 

 

 

Τα νέα προϊόντα Bobbi Brown θα τα βρείτε αρχές Μαΐου και είναι πολύ σημαντικό να σας γράψω και τα σημεία πώλησης, διότι δυστυχώς δεν τα βρίσκουμε παντού:

 

Attica Citylink-The Department Store, (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα) τηλέφωνο: 211-1802805

Golden Attica – Golden Hall, (Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) τηλέφωνο: 211-1814028

Attica Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη: 2311-813031

 

 

17 Σχόλια
  1. καλημερα.μ`αρεσουν τα bobbi αλα για την τσεπη μου ειναι λιγο ακριβα

  2. BEACH απο τα ποιο αγαπημένα καλοκαιρινα αρώματα που έχω αγοράσει ξανά και ξανά…………..

  3. Face and Body Bronzing Duo- Nude Beach & Beach Body Lotion μου έκαναν κλικ αμέσως, τα λάτρεψα με την πρώτη ματιά!!!!!!!!!!!

  4. Καλημέρα κούκλες! Αχ, σήμερα μύρισε καλοκαιράκι! Λατρεύω την θάλασσα και το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή! Υπέροχα χρώματα και συσκευασίες…. αυτή η νέα συλλογή Beach με ξετρέλαινε!! Το άρωμα και το λάδι σώματος, μου κλείνουν το μάτι πονηρά…. το Sheer Lip Color με μάγεψε….. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα!!! Φιλιά….. 😉

  5. Δεν έχω δοκιμάσει αυτη την σειρά της bobbi braun (η οποία ομολογουμένως δείχνει υπέροχη, ειδικά το scrub με τράβηξε πολύ), όμως μπορω να πω κι εγω πως λατρεύω την bobbi braun!! τα ρουζ αλλά και το κραγιόν που λέει η τζούλια είναι εκπληκτικά! επίσης το ρουζ ειναι μεν ακριβούτσικο, αλλά κάνουν συχνά εκπτώσεις στα άττικα. άσε που χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα και έτσι κρατάει πάρα πολύ καιρό!

  6. ….κορίτσια,πάμε παραλία!!!!Θέλω το shower gel και το body oil!!!

  7. JULIA&ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΒ,γεια σας!Αν πω οτι απορριπτω κτ απο αυτα,θα ειμαι μεγαλη ψευτρα!Το body oil,το sheer lip colour,το nail polish κ η bronze πουδρα μου αναψαν φωτιες!Περιττο να σας πω ποσο τα θελω ολα, μα ολα!
    Φιλια πολλα!

  8. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!! Το body oil είναι υπέροχο και το άρωμα σταθερή αξία! όσο για τα χρώματα της Bobbi έίναι καταπληκτικά αν και ουδέτερα πάντα όλες οι αποχρώσεις έχουν “κάτι” ξεχωριστό!
    Φιλιά πολλά!

  9. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια και bbgirls.Υπέροχα,φανταστικά,τέλεια!!!Δεν υπάρχει προϊόν της Bobbi Brown που να αγόρασα και να μην το χρησιμοποίησα μέχρι να τελειώσει(πράγμα σπάνιο για μένα)Και αυτά τα κραγιόν…τα θέλω πολύ!!!Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει και κάτι να μη θέλω.Φιλάκια…

  10. λυπηθείτε με καλέ!!! νέος εθισμός με βρήκε!!!

  11. Και εμεις εδώ στην Κρητη τιποτα?Kλαψ…Κάποια προταση για αγορες online?

  12. Δεν έχω αγοράσει ποτέ προιόντα της Bobbi Brown..Μήπως πρέπει να αρχίσω????

  13. Γιατί να μπαίνουμε σε τέτοιο πειρασμό;Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και όλα μας σπρώχνουν σε ανάλαφρες μυρωδιές και υφές που θα μας φτιάξουν τη διάθεση που τόσο μα τόσο έβαλε σε δοκιμασία ο φετινός χειμώνας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.