Oι Νικήτριες του σετ αντηλιακών Lancaster

 

LANCASTER

 

Αφού χθες μια χαρά ονειρευτήκαμε αγαπημένους προορισμούς, ειδικά όσες από εμάς, δεν θα πάμε ακόμα διακοπές, σήμερα θα δούμε ποιες θα πακετάρουν μαζί τους και το σετ αντηλιακών της Lancaster. Διότι καλές και άγιες και οι διακοπές και ο ήλιος και η γαλάζια ελληνική θάλασσα, αλλά προς Θεού και μακριά από εμάς, δεν επιτρέπεται, να γυρίσουμε πίσω με καμιά αντιαισθητική πανάδα.

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Meri (merimix73)

 

Eleni Andreopoulou

 

BIKY ΠΟΤΑΡΗ

 

Κaterinaki (tkok66)

 

Donna (donoula)

 

Σε όλες εσάς έχουμε ήδη στείλει email και εδώ, να πω για άλλη μια φορά, ότι αμέσως μετά την κλήρωση, στέλνονται τα emails στις νικήτριες, για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα σε περίπτωση συνωνυμίας.

 

 

 

 

 

 

 

Άσχετο, χθες ήμουν στην παρουσίαση Giorgio Armani, και είδα όλα αυτά που εσείς θα δείτε αρχές Σεπτεμβρίου αλλά για άλλη μια φορά, ενώ έχω απίθανα νέα και φωτογραφίες και μάλιστα φρέσκα μέσα στο μυαλό μου, υπάρχει εντολή να μην σας δείξουμε κάτι μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Αρχίζουν και με κουράζουν αφάνταστα, αυτές οι απαγορεύσεις, οι οποίες ισχύουν μόνο εγχώρια, διότι ένα κλικ να κάνετε, θα δείτε τα προϊόντα  να “κυκλοφορούν” σε αντίστοιχα sites του εξωτερικού. Και το να με κουράζουν είναι καλό, το κακό θα είναι όταν θα αρχίσουν να με νευριάζουν, διότι εκτός από το καλό πρόσωπο της Τζούλιας, υπάρχει και το πολύ κακό, πρόσωπο της Τζούλιας (και γράφω πολύ σοβαρά τώρα) και καλό είναι να μη το δει κανένας, διότι όσοι λίγοι το έχουν δει, τους έχει μείνει αξέχαστο.

 

Δυο λόγια λοιπόν (και ας μην δείξω φωτογραφίες)  ο οίκος θα παρουσιάσει το πιο premium προϊόν του μέχρι τώρα, την κρέμα περιποίησης Crema Nera Extreme, υψηλής τεχνολογίας, με packaging κομψοτέχνημα (του στυλ, τελειώνεις την κρέμα και μετά βάζεις τη συσκευασία στο σαλόνι δίπλα στα κεριά.) Η Crema Nera Extreme, θα κοστίζει γύρω στα 400Ε και θα βγουν σε όλο τον κόσμο μόνο 10.000 κομμάτια.(!)

 

Επίσης το καλύτερο make up ever, το Maestro, θα βγει και σε μορφή compact, για όσες ενδιαφέρεστε (για να σας δωσω να καταλάβετε τι εννοώ, όταν λέω το καλύτερο make up ever, εννοώ υπάρχουν make up και υπάρχει και το Maestro. Kαι είναι ένα προιόν που αξίζει μέχρι τελευταίο σεντ τα λεφτά του)

 

Το μακιγιάζ για το Φθινόπωρο, ξεφεύγει λίγο από την πεπατημένη Armani και φέρνει εκτός από μια νέα σειρά κραγιόν σε έντονο κόκκινο packaging και πολύ και έντονο χρώμα και πιο σέξι τεχνική στην εφαρμογή, αφού ο μαιτρ πάτησε τα 80, βαρέθηκε προφανώς να τον λένε, εκλεπτυσμένο και προσεκτικό και μινιμαλιστή και το γύρισε στον μαξιμαλισμό, με έντονα και χείλη και μάτια και μάγουλα και ότι άλλο φαντάζεστε.

 

Βεβαίως είχαμε την ευκαιρία να μυρίσουμε επιτέλους και το νέο άρωμα Si και ναι, μου άρεσε αρκετά, αν και δεν τρελάθηκα με την διαφημιστική καμπάνια, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Cate Blanchett, κάτι άλλο περίμενα, δεν είμαι σίγουρη όμως τι…(ή μάλλον ξέρω τι περίμενα, αλλά δεν θα το γράψω τώρα…)

 

Ή μάλλον θα το γράψω: Περίμενα την Cate Blanchett, ως άλλη Marlene Dietrich, περίμενα ασπρόμαυρη στιλιζαρισμένη φωτογραφία, περίμενα ατμόσφαιρα 20’s α-λα Berlin cabarets, περίμενα μισοσκόταδο και τσιγάρο σε μακριά πίπα και δυναμικό αισθησιασμό…Δεν περίμενα, χοροπηδητά, θάλασσα της Αυστραλίας (μηδέν εκλεπτυσμός σε αυτή τη χώρα… είναι χύμα στο κύμα οι άνθρωποι και καλά κάνουν, άλλο εξηγώ…) και τέλος δεν περίμενα, το voice over…

 

Αυτά προς το παρόν και όπως είπα, για φωτογραφίες κλπ, κλπ… από την ομολογουμένως πολύ όμορφη παρουσίαση, πόσταρα κάποιες στο Instagram αλλά για τις υπόλοιπες, κάντε λίγη υπομονή και ελπίζω να έχω το ίδιο κέφι, όταν αρθεί η απαγόρευση….

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!Πολλα μπρσβο στις super τυχερουλες!Καλα κανεις κ θυμωνεις JULIA μου,οταν πραγματικα πρεπει.Φανταζομαι ενα μουτρακι θυμωμενο!Αλλωστε,αν δεν ξεσπασουμε κ το κραταμε μεσα μας,φουντωνουμε ακομα πιο πολυ.Δυστυχως,δεν το κανω συχνα γτ μετα συγχυζομαι περισσοτερο με τον εαυτο μου επειδη θυμωσα κ φανηκε ασχημο αυτο στους αλλους.Δε βαριεσαι,τελικα ολα τα νομισματα εχουν 2 οψεις.
    Τελος,μου αρεσε η περιγραφη για το maestro.Ξερεις εσυ να εξιταρεις τη φαντασια μας.Με φανταζομαι με αυτο το make up κ να με ρωτουν:Τι make up φορατε;

  2. Ή μαλλον:Τι ειναι αυτο που φορατε στο προσωπο ή μηπως δεν φορατε τπτ;
    Πολλα φιλακια!

  3. Καλημέρα. Ναι θέλω αυτή τη nera κάτι κρέμα περιποίησης αλλά δεν έχω τα 400 ευρώ και εδώ στο επαρχία που να βρώ Αρμάνι γμτ μου. Σίγουρα όμως θα αγοράσω το maestro όταν το βρω μπροστά μου πρέπει να είναι super . Μου άρεσε πολύ η συνταγή για το κοτόπουλο , σκέψου ότι την έκανα share σε όλο το γραφείο σήμερα …. Φθινοπώριασε ….

  4. Καλημέρα bb girls!!Τζούλια ποιο είναι το instagram του αγαπημένου μας bb??

  5. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου!!Το έψαχνα καιρό<3 πολλά φιλάκια!!

  6. Καλημέρα ΒΒgilrs! Κι εγω θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Τζούλια, το maestro είναι απλά εκτος συναγωνισμού. Εχω ενα δείγμα και το φυλάω για πολύ special εμφανίσεις (γαμοβαφτίσια κ.λ.π events…) γιατί ξέρω, ότι όταν τελειώσει δεν θα μπορέσω να το αντικαταστήσω…. είναι πολύ μα πολύ τσουχτερό για every day use, αν και πολύ θα ήθελα να το έχω ακριβώς γι΄αυτό το λόγο… γιατί αν δεν είναι ποιοτική η καθημερινότητα τι να τις κάνουμε τις εξαιρέσεις…. Σας φιλώ όλες!

  7. Καλησπέρα κορίτσια και συγχαρητήρια στις τυχερές που θ’απολαύσουν το σετ αντηλιακών της Lancaster, στις καλοκαιρινές διακοπές τους!
    @Τζούλια μου και κέφι έχουμε και υπομονή…. ένας είναι ο Giorgio και τον αγαπάμε τρελά (όπως και σένα βέβαια)! Η περιγραφή των προϊόντων είναι φοβερή και δεν χρειαζόμαστε φωτογραφίες, γιατί εσύ ζωγράφισες πάλι! Φιλιάαααα…. 🙂
    @Stella μου και γω το ίδιο κάνω με το πολύτιμο δειγματάκι από το make up maestro!! Φαντάσου να το δοκιμάσουμε και στην μορφή compact! Μάλλον πρέπει ν’αγοράσω ένα κουμπαρά και να μαζεύω χρήματα για τα νέα προϊόντα!! χα-χα 😉

  8. Καλησπέρα κορίτσια!Συγχαρητήρια σε όλες τις τυχερές!Να τα χαρείτε όσο μπορείτε στις διακοπές σας.Σίγουρα κάποια προϊόντα που είναι ακριβά είναι και ποιοτικά(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι όλα).Εγώ πάντως που δεν ήμουν ποτέ του ακριβού,αντιθέτως του οικονομικού και πρακτικού,τώρα το καλοκαίρι μετά την κρέμα(που μου έστειλε σε δειγματάκια για να τα δοκιμάσω σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες η αγαπημένη μας Στέλλα(αν και δυστυχώς ακόμη δεν κατάφερα να την αγοράσω λόγω οικονομικών δυσχερειών αλλά σκοπεύω πολύ σύντομα) και οφείλω να ομολογήσω ότι για άλλη μία φορά είναι καταπληκτική σε αυτό που κάνει και όσες μπορείτε ειλικρινά σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα να ζητήσετε από την Στέλλα μας να σας φτιάξει και να αγοράσετε και εσείς τις καταπληκτικές τις κρέμες που δεν συγκρίνονται πιστεύω ούτε και με την πιο ακριβή κρέμα του εμπορίου και θα με θυμηθείτε.Εγώ λοιπόν τώρα χρησιμοποιώ πάνω από την κρέμα της Στέλλας μας την bb cream της essence λόγω του ότι έχω και πανάδες αλλά επειδή στο παρελθόν έχω δοκιμάσει αρκετές, η essence έχει καταπληκτικά προϊόντα αλλά και πολύ οικονομικά και είναι και Γερμανική εταιρεία και όχι από Κίνα.Και έπειτα βάζω την πούδρα μου,καθότι έχω και μία τρέλα με το μακιγιάζ!Αυτά λοιπόν και πολλά φιλιά σε όλες!

  9. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια μου.Η περιγραφή σου και μόνο Τζούλια αρκεί.Ειδικά στο σημείο που έπρεπε να φανταστώ το μαξιμαλιστικό μακιγιάζ του κυρίου Armani…τι να πω τα είδα όλα!Συγχαρητήρια στις τυχερούλες.Φιλιάαααααα

  10. Xilia eyxaristw gia to yperoxo dwro sas…einai ta agaphmena mou antihliaka alla den mporousa na ta agorasw fetos..hrthan thn pio katallhlh stigmh!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.