Beauty Video: H σειρά φυσικών προϊόντων με αιθέρια έλαια, Stella’s Recip-Y.

 

StellasRecipY1

 

Να σας πω κάτι; Σήμερα, αυτό που θα διαβάσετε, είναι το 1000στό post, του bb… Μάλιστα. Τα χιλιάσαμε κυρίες μου, στην κυριολεξία. Και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να το γιορτάσουμε, αλλά και να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη εβδομάδα, με ένα ακόμα amazing bb girl, τη Stella, τις απίστευτες γνώσεις και το ταλέντο της (η Stella, που κάνει το μουτράκι μου να λάμπει…)

 

Σιγά -σιγά, όπως όλα εξ’ άλλου τα καλά πράγματα, η Stella, επιτέλους ασχολήθηκε με κάτι που αγαπά πολύ και έχει πάνω σε αυτό, εξαιρετικές γνώσεις, την παρασκευή sur mesure προϊόντων ομορφιάς με τη μοναδική δύναμη των αιθέριων ελαίων. Και όταν λέω sur mesure, εννώ ακριβώς αυτό: Προιόντα ΜΟΝΟ για τις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες και όχι one of all.  Τώρα,  το θέμα δεν είναι, ότι εγώ ορκίζομαι πλέον σε αυτά τα προϊόντα…

 

…Όχι, όχι… το θέμα είναι ότι ΕΣΕΙΣ ορκίζεστε πλέον σε αυτά τα προϊόντα, όσες είχατε την τύχη (.. και την εξυπνάδα) να τα δοκιμάσετε… Και αυτό που λέω τώρα, θα το δείτε αύριο, στα δικά σας review.

 

Σήμερα εγώ, απλά θέλω να υπενθυμίσω σε κάποιες και να γνωρίσω σε κάποιες άλλες, κάποια από τα αγαπημένα μου προϊόντα φροντίδας. Λέω κάποια, γιατί η σειρά Stella’s Recip-Y, εμπλουτίζεται και μας περιμένουν, πολλές εκπλήξεις ακόμα…

 

 

 

Stella’s Recip-Y

Made for Y-ou!

Organic aromatherapy

 

Φρέσκες και Σπιτικές Κρέμες Ομορφιάς

Βιολογικής Αρωματοθεραπείας

 

 

 

StellasRecipY2

 

 

 

Η Stella μιλάει μαζί σας, ακούει τις ανάγκες σας και φτιάχνει τις συνταγές της μόνο για σας:

 

 

Τις «Sur Mesure» 24ωρες κρέμες ομορφιάς προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε γυναίκας.   Μια ξεχωριστή συνταγή για κάθε μια! Φοριούνται σε όλο το πρόσωπο, πρωί-βράδυ, αλλά και σε μάτια, λαιμό, ντεκολτέ! Μια κρέμα για όλα! Διατηρούνται στο ψυγείο για τρείς μήνες ή και περισσότερο, γιατί δεν περιέχουν ίχνος χημικού ή άλλου συντηρητικού.  Αφήνουν μια βελούδινη αίσθηση κι ένα λεπτό ενυδατικό, προστατευτικό φιλμ που βοηθάει το μακιγιάζ να γλιστρά, σα να έχεις φορέσει primer! Λάμψη, βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση, χρωματική ομοιογένεια.  Με αγνά, βιολογικά υλικά, επιλεγμένα δραστικά φυτικά λάδια και αιθέρια έλαια, που ταιριάζουν πλήρως στο δέρμα των ελληνίδων. Τριαντάφυλλο, τζοτζόμπα, νυχτολούλουδο,  καμέλια, αβοκάντο, καρότο, μακαντάμια, καλέντουλα, γιασεμί, υλαγκ, υλαγκ, γεράνι, λεβάντα, πατσουλί, σανδαλόξυλο, μυστικοί συνδυασμοί που οδηγούν στους μυρωδάτους  κήπους της “Rose Garden”, της “Japanese Garden”, της «Mature Beauty”, της «Macadamia Youth”… φτιαγμένοι όμως, μόνο για σένα!

 

 

Nights Face Serums Μυστικές συνταγές της Stella’s για «όνειρα γλυκά και όμορφα»!

 

 

serums

 

 

Το Nights Secret ιδανικό για λάμψη και ανανέωση του δέρματος αλλά  θαυματουργό και για την περιοχή των ματιών και τους μαύρους κύκλους.  Ένα μείγμα από διαφορετικά λάδια και αιθέρια έλαια για βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση αλλά και εσπεριδοειδή ιδανικά για δερματική εξισορρόπηση, λάμψη και σύσφιξη που φοριέται αυστηρά το βράδυ, πριν την κρέμα και βοηθάει πολύ ηλικίες από 25-35 ή και 40, αν το δέρμα τους δεν έχει ανάγκη από κάτι ιδιαιτέρως δραστικό.

 

Golden Repair  Αργκάν και καρότο σε ένα μείγμα φυτικών και αιθέριων ελαίων για δραστική επανόρθωση του δέρματος, μοναδική λάμψη, χρωματική ομοιογένεια από δυσχρωμίες, σύσφιξη και αντιγήρανση. Είναι υπέροχο και για την περιοχή των ματιών για ρυτίδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους σε  γυναίκες 40+ έως πιο ώριμες ηλικίες, αλλά και για νεότερες ωστόσο, που διαπιστώνουν φθορές στο δέρμα τους κι έχουν ανάγκη από δραστική αντιγήρανση και επανόρθωση

 

Το Anti Spot ιδανικό για πανάδες, δυσχρωμίες και επανόρθωση του δέρματος, ειδικά μετά από φθορές της ηλιακής ακτινοβολίας. Φοριέται ως θεραπεία αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

 

Το Face Balancing ιδανικό για νεαρές ηλικίες που υποφέρουν από ακμή, δερματικά, ξηροδερμία και γενικά χρειάζονται μια δραστική θεραπεία στο δέρμα τους. Ακόμα και για ενήλικες που υποφέρουν από ακμή. Φοριέται ως θεραπεία αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

 

 

Hair Serum για μαλλιά απαλά, τιθασευμένα, γερά, δυνατά με τη δύναμη της αρωματοθεραπείας χωρίς χημικά, πρόσθετα ή σιλικόνες.

 

Τη σειρά των serum συμπληρώνει το Ηair Serum ένα καταπληκτικό προϊόν μαλλιών από σύμπλεγμα βιταμινών, αιθέριων και φυτικών λαδιών. Δυο – τρεις σταγόνες αρκούν για μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα και τα μαλλιά γίνονται απαλά, γερά και λαμπερά, ενώ αντιμετωπίζεται το φριζάρισμα. Όσες χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία στα μαλλιά τους μπορούν να προσθέσουν μια – δυο σταγόνες και σε στεγνά μαλλιά, στο χτένισμα.  Δε λαδώνει τα μαλλιά,  δεν περιέχει ίχνος από χημικό πρόσθετο ή σιλικόνη και δε μοιάζει με κανένα κοινό λάδι μαλλιών.  Είναι γεμάτο βιταμίνες, φυτικά κι αιθέρια έλαια και φυσικά συμπυκνωμένο…

 

Choco sensation body scrub

 

chocolate-scrub

 

Μια απολαυστική στιγμή για το μπάνιο σας, ένα απόλυτα φυσικό σοκολατένιο scrub με gourmand αισθησιακές μυρωδιές βανίλιας, σοκολάτας και καρύδας.  Είναι ένα ανατρεπτικό scrub, γιατί το χρησιμοποιείτε στο τέλος του ντους ή του μπάνιου σας, κι αυτό απολεπίζει, θρέφει κι ενυδατώνει πλήρως το δέρμα σας και ως body lotion. Απλά ξεπλένετε και δε χρειάζεστε τίποτ’ άλλο για δέρμα βελούδινο και μυρωδάτο.

 

 

Σε λίγο καιρό μια νέα έκπληξη σας περιμένει από τη Stella’s Recip-Y!

 

Στο video θα παρακολουθήσετε το ένα review για τις κρέμες Stellas RecipY και αύριο θα ακολουθήσουν και άλλα….

 

 

 

 

 

 

 

Nαι, ναι… 1000 posts.. Αν υποτεθεί ότι κατά μέσο όρο γράφω 500 λέξεις (διότι πολλές φορές με πιάνει και ακράτεια γλώττας και ξεπερνάω και τις χίλιες..) τότε έχω γράψει περίπου 500,000 λέξεις.. Και εσείς έχετε αφήσει 123, 116 σχόλια… Και το συγκλονιστικό, δεν είναι αυτό .. είναι ότι έχουν εγκριθεί σχεδόν όλα… γιατί εδώ μέσα, γράφονται από εσάς, μόνο αξιόλογα πράγματα…

 


1000!!!!

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. καλη εβδομαδα και στα 10.000posts!!ευκολο!!!Λοιπον ανηκω στην κατηγορια των γυναικων που δοκιμασαν την κρεμα και το σερουμ και ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ πλεον αιωνια πιστη!!!Ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ!!!!!!Η Στελλα εχει ενα χαρισμα και ευτυχως για εμας το εκμεταλλευται!!Τωρα εβαλα στο κολπο και την πεθερα μου.Μολις ξεκινησε να χρησιμοποιει τις κρεμες απλα τις υπολοιπες τις εβαλε στο ψυγειο!!Κοριτσια ολων των ηλικιων καντε εστω και μια φορα την δοκιμη….Καθε φορα που θα αγγιζετε το δερματακι σας θα λετε:Να ‘σαι καλα Στελλα!!!

  2. Καλημέρα με το καλό να πάμε για τη δεύτερη χιλιάδα των αναρτήσεων.
    Μπράβο stella είναι ωραίο να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να ασχολείσαι με αυτό που σε κάνει δημιουργική και ευτυχισμένη. Τζούλια, το scrub έτσι όπως το περιέγραψες μύρισε σε όλο το γραφείο…

  3. Και εις ανώτερα και στις 2!

    Κι επειδή καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλά θα περιμένω να τα δω/βιώσω!

    Τα φιλιά μου!

    <3

  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    Πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή για το bb! Τζούλια μου εύχομαι τα 1000 posts να γίνουν διπλάσια και τριπλάσια! Και τα νούμερα των SM να εκτιναχθούν στα ύψη, όλα να γίνουν μωβ και όμορφα 🙂

    Για τις δημιουργίες της ταλαντούχας Στέλλας τι να πω παραπάνω… ανέλυσα τη γνώμη μου στο βίντεο! Θέλω όμως να αναφερθώ στη Στέλλα σαν άνθρωπο. Κορίτσια είναι μια γλυκύτατη, καλοσυνάτη γυναικάρα, η χαρά της ζωής! Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, έτοιμη να λύσει κάάάθε απορία και να συζητήσει όποιο θέμα έχετε. Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να σας δώσει φυσικές λύσεις σε θέματα δέρματος. Εκτός από τις κρέμες και τα serums προσώπου, φτιάχνει και αυτό το καταπληκτικό σέρουμ μαλλιών και τώρα εκτός από το δέρμα μου, λάμπει και το μαλλί μου!!! Στέλλα=εγγύηση, δεν αλλάζω τα stella’s recipY με τίποτα!

    Στέλλα συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες εύχομαι!

  5. Καλή εβδομάδα κορίτσια ! Μακάρι τα post να γίνουν 1.000.000 κι όταν γεράσουμε εμείς να τα διαβάζουν και οι εγγονούλες μας ! Πολλά μπράβο στη @Stella γιατί κάνει το μεράκι της γνωστό στο ευρύ κοινό και ανυπομονώ όταν “ξεμπλέξω” με όλες αυτές τις κρέμες που έχω ( το στοκ είναι αρκετά μεγάλο ) να δοκιμάσω ( και ελπίζω να “κολλήσω”) μια δικιά της κρεμούλα !

  6. Γεία σας και από εμένα.Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου posts τόσα κια άλλα τόσα κι ακόμη περισσότερα.Επίσης να ευχηθώ στην Στέλλα καλές δουλειές,τα νέα προϊόντα φαίνονται υπέροχα.Δυστυχώς εμείς δεν μείναμε ευχαριστημένες αλλά συμβαίνουν κι αυτά ,όλα μες στο πρόγραμμα είναι.Καλή θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά.Φιλάκια σε όλα τα bb girls.

  7. Καλημερα!!!
    Μα τι υπεριχα ξεκιναει η μερα μας!!
    @Τζουλια εγω ευχομαι να γινουν 1.000. . . . Τα ποστ τοσο αισιοδοξη
    ειμαι για το bb!!
    Οσο για την @Στελλα αν και δεν την εχω γνωρισει απο κοντα
    πουθα παει ομως!!θα γινει και αυτο καποια στιγμη!!Ειμαι απολυτα
    πεποισμενη οτι ειναι ενα ΚΑΤΣΠΛΗΚΤΙΚΟ bbgirl που μονο καλα
    μπορεις να παρεις!!
    Οσο για τις φυτικες συνταγες της ξερετε οτι τα λατρευω και τα
    υποστηριζω 100%!!μιας και ειμαι αυτης της νοοτροπιας.
    Δεν υπαρχει περιπτωση να δοκιμασετε την stella’s recipy και να μην
    την λατρεψετε!!Αυτες οι κρεπες δεν ειναι απλα ενυδατικες. . .
    Ειναι Ιεροτελεστια ειναι Θεραπια κανετε καλο στο σωμα σας!!!
    Ειναι μια αποτοξινωση του οργανισμου απο τα τοσα χημικα που τα
    βομβαρδιζουμε καθημερινα!!!Γιαυτο οταν τα δοκιμασετε πρεπει να δωσετε
    χρονο στο δερμα σας να προσαρμοστει.Μετα απο λιγο καιρο
    θα δειτε την αλλαγη που θα σας εκπληξη!!
    @Στελλα μου σου ευχομαι οχι μονο να μεγαλωσεις την σειρα αλλα και
    καποια στιγμη να τα δουμε να πωλουνται και σε καταστηματα
    βιολογικων!!!
    Περιμενω με αγωνια να δω αυριο τα νεα προιοντα και δεν σου
    κρυβω οτι ζουλεψα το “σερουμ μαλλιων”ειναι κατι που δεν εχω ασχοληθει
    ακομα και θελω πολλα να μαθω!!
    Φιλακια πολλα

  8. Καλημέρα αγαπημένη παρέα! Έχω ξετρελαθεί με τις κρέμες της Στέλλας και όταν βάζω κάτι άλλο πάνω μου πλέον το θεωρώ “πολύ λίγο”. Βέβαια έχω ακόμη υπόλοιπα που προσπαθώ με πολύ ζόρι να τα τελειώσω. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στα serum. Το hair serum είναι η υφή του σαν λάδι, όπως τα έλαια μαλλιών του εμπορίου, αλλά δεν αφήνει κατάλοιπα ούτε καν στο χέρι. Απορροφάται πλήρως στο μαλλί. Τα serum προσώπου όμως έχουν μια υφή σαν jel λευκοδιάφανο θα έλεγα, και δεν έχουν καμία σχέση με λάδι όσο κι αν ακούγεται περίεργο, αφού η σύστασή τους είναι από έλαια.Έχουν την υφή των serum του εμπορίου, δηλαδή υγρό, σαν νερό που απορροφάται αμέσως. Υπέροχα προιόντα και υπέροχη και η Στέλλα μας που μας προσέχει έτσι!
    Τζούλια μου σου εύχομαι να τα φτάσεις στο 1.000.000 και να το γιορτάσουμε όλες μαζί από εδώ όπως σήμερα. Αν και κάτι άλλο που σκέφτομαι….1000 ποστ σε 4 χρόνια…365 μέρες ο χρόνος… άρα έχεις κάνει περίπου 460…”κοπάνες”??!!… χμ ενδιαφέρον!!
    Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

  9. @Aλεξάνδρα: …….. χαχαχααχχαχαχαχαχ!!!! Μετράμε τις κοπάνες μου αγαπημένη; χααχαχαχαχχαχαχ!!! Με έκανες, και γέλασα..

    Αυριο και το δικό σου review, bb girl! xxx

  10. τρελαίνομαι για φυσικά καλλυντικά!!!!

  11. Τζούλια μου κατ’ αρχήν ως ενα απο τα πρώτα σου ΒΒgirls, που νοιώθω το ΒB δικό μου στην κυριολεξία, θα ευχηθώ να φθάσουμε το ένα εκατομμύριο posts και όπως έγραψε και η MOUS MOUS, με λουλακί μαλλακια να γραφουμε και να ποστάρουμε!.

    Σας ευχαριστω όλες ειλικρινά για τα καλά σας λόγια και πιο πολύ ευχαριστώ όλα αυτα τα κορίτσια που τόσους μηνες τώρα μου στελνουν και μου ξαναστέλνουν τόσο όμορφα και συγκινητικά reviews, θα τολμήσω να πω, διθυραμβικά, για τ΄αποτελέσματα που εχουν τα προιοντα στο δερμα τους! Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβη μου αυτη, γιατί επαληθεύονται οι προσπάθειες, αλλά και η προσέγγιση και η πίστη μου στο θεμα “εναλλακτική κοσμετολογία”. Με κάνει πολυ περήφανη το γεγονός, ότι η συντριπτική πλειοψηφία όχι απλα μενει ικανοποιημενη αλλά πραγματικά λατρεύει το αποτέλεσμα και μου δινει το κουράγιο να συνεχίσω παρόλη την κούραση και τη συνεχή ενασχόληση. Το σημαντικό είναι, ότι όσο κι αν για τις περισσότερες όλο αυτο είναι καινούργιο και πρωτόγνωρο, γιατι παντα μας ξενιζουν προιοντα που δεν μοιάζουν με τα συμβατικά που έχουμε συνηθίσει, π.χ η υφή τους, ο τρόπος χρήσης τους, η συντήρηση τους στο ψυγείο, όλο και περισσότερες αντιλαμβάνονται την αξία τους, που όπως γραφω και στις ίδιες, είναι σαν ένα φρεσκοστυμμενος χυμός που πρέπει να καταναλωθεί φρέσκος, για να απολαύσει κανείς όλες του τις βιταμίνες και τα ωφελη του κι έτσι να τα χρησιμοποιήσει!
    Κι ενα μεγάλο, το πιο μεγάλο ευχαριστω το οφείλω στην Τζούλια, που πιστεψε πρωτη και πρίν απο μενα σε αυτο το εγχείρημα και μοιραζεται μαζί μου όλο αυτον τον καιρο τις δικες μου αγωνίες και προσπάθειες και γι αυτό γίνεται κοινωνός κάθε φορά στα δικα σας επιβραβευτικά σχόλια ! Ξέρω, ότι χαίρεται πιο πολύ κι από μένα!

  12. @Ioanna Thess Ιωάννα μου, τετοια παινεματα πια!!! θα σε πάρω για προξενήτρα 😉
    @sofiaT Με πρόλαβες… ειναι όντως αλλαγη νοοτροπίας, αλλαγή στάσης ζωής θα έλεγα, μαζί με την διατροφη και τον προσανατολισμο σε εναλλακτικο τροπο σκέψης και ζωής!
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Είσαι το γούρι μου, το ξέρεις!
    @ολες Σας ευχαριστώ BBgirls!

  13. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Αγαπημένο μου Beauty Blog συγχαρητήρια! Ξέρεις ότι είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου και σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα… και όπως είπαν και τα υπόλοιπα BBGirls: “Μακάρι τα post να γίνουν 1.000.000 και να το γιορτάσουμε πάλι όλες μαζί, από εδώ, όπως σήμερα”. 🙂
    @Stella: Κούκλα μου, είσαι μια ξεχωριστή γυναίκα που αγαπά πολύ αυτό που κάνει…. Όλες οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες, τα προϊόντα σου μοναδικά και σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλές δουλειές! Φιλιά πολλά!

  14. Μπράβο, κορίτσια, φοβερά νέα! Τζούλια, να είσαι σίγουρη πως θα μεγαλώσει κι άλλο αυτή η bb παρέα.
    @Stella: Αδημονώ να τελειώσουν τα μύρια όσα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιώ, για να φτιάξεις και για εμένα μία από τις μαγικές σου κρέμες.:) Καλή δημιουργική συνέχεια να έχεις!

  15. Τζα!!!Καλημέρα κούκλες!Η αγαπημένη μου μάγισσα της Σμύρνης η γλυκιά μου Στέλλα.Τα συγχαρητήριά μου αγαπημένη μου.Αχ,τι κορίτσια βγάζει το bb! 😉 Φιλιά σε όλες 😀

  16. Καησπέρα!Τζούλια,η επιτυχία είναι καταφανέστατη!Να γεράσουμε μαζί γράφοντας κ διαβάζοντας!
    Στέλλα,Έχω πεισθεί προ πολλού για το ταλέντο σου κ την ποιότητα των προϊόντων σου.Ο μόνος λόγος που δεν τα έχω δοκιμάσει είναι μια ξαδέλφη φαρμακοποιός η οποία ξεκινάει τώρα κ θα φτιάξει δικά της καλλυντικά.Με έχει κλείσει εδώ κ καιρό για πελατισσα!Εύχομαι να σε φτάσει!Πολλά φιλιά κ πάντα επιτυχίες!!!

  17. Kalispera ki apomena!!!! Terastia epityxia!!! Gia oles, gia ta 1000 post pou sigoura tha ginoun oxi apla 1.000.000 alla 1.000.000.000 kai vale, gia ti Stella pou exei trelanei kosmo me tis kremes tis (alla kai tis oinikes gnoseis 😉 ) tin Ioanna kai ola ta bbgirls pou diaprepoun ston tomea tous!
    Ante sygkinithika pali!!

  18. kalispera julia bbgirls!!!kali ebdomada!!!
    julia eyxomai ta post na 1000000polaplasiastoun to idio k ta likes k ta sxoliakia mas!!
    tora gia tin stella mas ti na po, to talento tis k h poiotita ton proionton pou xreisimopoiei eimai sigouri oti deinoun ena yperoxo apotelesma(k tora pou to skeytome einai sta teleiomata k h krema mou opote nomizo oti h epomenh prepei na einai tis stellas mas).exo dokimasei kapoies symboules k syntages pou mas exei dosei k einai teleia!!!filakiaaaaaaa

    ps julia synexise na anakalipteis bbtalenta exeis xarisma se ayto!!!mpravo bbgirls!!!

  19. Καλησπερα σας!!! Εύχομαι να τα 1000σουν τα post και να μεγαλώσει κ άλλο η ωράια παρέα μας! Και τα συγχαρητήρια μου στα αστέρια που έχουν ξεχωρίσει εδώ μέσα (ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑΑ και αν παραλέιπω κάποιες συγχωρήστε με)..Τα συγχαρητήρια μου βέβαια και στην Τζούλια μας που υποστηρίζει τόσο θερμά και γλυκά τα bbgirls και που με τα post της είναι η αγαπημένη μου συντροφιά

  20. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ POST ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟ Video ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ POST ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΣΤΟΥΝ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΡΕΜΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ?

  21. και τώρα που τα χίλιασε το bb τι λέμε;!; Να τα εκατοστοχιλιάσει;! 🙂 Happy 1000 posts bb!!

  22. ΧΙΛΙΑΣΑΝΕ ΛΟΙΠΌΝ ;! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BB BLOG !! ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΎΧΟΜΑΙ !! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΎΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ !! ΜΑΓΙΚΕΣ … ΕΠΛΗΚΤΙΚΕΣ …ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ….ΈΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΈΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΩ ΑΠΛΑ !! ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ … ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!

  23. Κοριτσια που μπορώ να βρω και να δοκιμάσω τις κρέμες με φυσικα συστατικα της Στέλλας?Υπάρχει κάποιο site?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.