7 Virtues: Αρώματα με “συνείδηση”

 

make-perfume-not-war

 

Η Barb Stagemann, είναι μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα. Από αυτές τις γυναίκες πρότυπα. Αυτό που την ξεχωρίζει, δεν είναι ότι ίδρυσε μια από τις πιο πετυχημένες αυτή τη στιγμή, niche μάρκες αρωμάτων.  Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι το ότι κάνοντας αυτό, κατάφερε να βοηθήσει παράλληλα, γυναικείες κοινότητες, που το έχουν πολύ ανάγκη.

 

Εγώ δεν θα πω κάτι άλλο σήμερα. Την ιστορία αυτών των αρωμάτων με «συνείδηση» καθώς και την έμπνευση και  δύναμη αυτής της γυναίκας θα σας την διηγηθεί με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η δική μας MariaA, στο juliasbeautyblog. Η οποία βεβαίως την γνώρισε από κοντά στο Λονδίνο και έμαθε τα πάντα, γι’ αυτά τα πολύ ξεχωριστά αρώματα.

 

Ακολουθήστε τη εκεί, σε ένα ταξίδι αισθήσεων, αλλά πάνω από όλα αγάπης, για το συνάνθρωπο.

 

Θα σας δω, στο juliasbeautyblog. Aς έχουμε όλες μια καλή μέρα και ας μας κάνει αυτό το post σήμερα, να αναλογιστούμε, ότι υπάρχουν άνθρωποι, που υποφέρουν πολύ περισσότερο από εμάς. Σήμερα είναι μέρα, για  να εκτιμήσουμε, το πόσο τυχερές είμαστε.

 

 

Η Μαρία Αγγελίδου, με την ιδρύτρια της εταιρείας 7 Virtues, Barb Stagemann (δεν είναι μια κούκλα; Της “πάει” το Λονδίνο.)

 

 

Maria-Angelidou-Barb-Stagem

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Πρώτη πρώτη θα γράψω σήμερα!! Κούκλα είναι η Μαρία μας… πάω δίπλα να διαβάσω την ανάρτηση! Καλή συνέχεια κορίτσια και να θυμάστε ότι η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο! Φιλιά….. 🙂

  2. Τζα!!!Καλημέραααααααα.Τι λαμπερό bbgirl είναι αυτό;Αχ,καμαρώνω.Φιλιά

  3. Kalimera bbgirls!! Katapliktiki gynaika I Barb!!
    @Elena: oxi tipota den prepei na theoroume dedomeno, oute pou fantazomoun prin apo liga xronia oti tha zousa simera sto Londino!
    @Elena & Litsa: efharisto poly gia ta koplimenta!!!

  4. Καλησπέρα!Τυχερή η Μαρία μας με τέτοιες γνωριμίες!Πάντα επιτυχίες!
    @Τζούλια,να σε χαρώ εγώ με το ξανθό,μακρύ μαλλί!

  5. H Τζούλια κούκλα με τα ξανθά μακριά μαλλιά της η Μαρία Θεά κατί γίνεται εδώ περά… Ευχομαι στη Μαρία να γνωρίσει πολύ κόσμο ακόμα και να μας γράφει τις εμπειρίες της!!!

  6. Καλησπέρα κορίτσια !!!! τωρα καταφερα κι εκατσα λιγο στον υπολογιστη!! Μαρία μας, Μαρία μας!!! Μεγαλούργησες πάλι! Τι να πω? Καθε φορα με τα posts σου νοιωθω τοσο περηφανη, μενω αφωνη, speechless που λετε κι εσεις εκει, που μονο ενα μεγάλο RESPECT μπορω να ξεστομίσω! Τι να πω? Οι γνωσεις σου, το ταλεντο σου, το γραψιμο σου, οι γνωριμιες σου πλεον σε αυτο το χωρο που σημειωτέον τωρα εισέρχεσαι κι εισαι και ξενη (αντε ας πω καινούργια) για το Λονδρέζικο κυκλωμα? Μαρία μας απλα KEEP WALKING!!! Η κατα το ελληνικότερο (ΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!! (σορυ κυρά δασκάλα! χι χι χι)

  7. Efharisto poly koritsia, einai I megaliteri antamoivi na sas aaresoun afta pou grafo!!
    @Stella: oti peis synadelfe!! Will do!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.