Νέο Άρωμα: Roberto Cavalli Paradiso Azzurro. Ο παράδεισος είναι μπλε.

 

RC_Paradiso_Azzurro_500x562_resize

 

 

Νομίζατε τώρα εσείς, ότι επειδή όπως δείχνουν τα πράγματα- επιτέλους- ο Χειμώνας έφτασε, με κρύο και βροχή- θα το γυρίσω σε μουντίλα και σε κανά μάθημα τύπου «η ευαίσθητη επιδερμίδα τον χειμώνα». Νο, no! Δεν είμαι έτοιμη ακόμα.

 

Καλά,ok, θα τα κάνω και αυτά, αλλά αργότερα και έτσι από τα χθεσινά χιόνια, θα σας μεταφέρω σήμερα σε εξωτικούς γαλάζιους παράδεισους (μουρμούρισε καμία μαθήτρια για σκωτσέζικο ντους, εκεί στις πίσω σειρές; Είπα και εγώ…)

 

 

(μιλάμε για πολύ λυρισμό, όχι αστεία όσο αφορά το νέο άρωμα Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, διαβάστε:)

 

 Το χρυσό φως του ήλιου που ανατέλλει χαϊδεύει τη Μεσόγειο Θάλασσα, σπινθηροβολώντας στα γαλάζια, βαθιά νερά της. Λουσμένη στο χρυσό φως, η γυναίκα Roberto Cavalli Paradiso περιφέρεται στον επίγειο παράδεισό της. Μόλις ανακάλυψε ένα νέο Paradiso.    

 

 

Ένας γαλάζιος παράδεισος

 

Για τον οίκο Roberto Cavalli η dolce vita είναι τρόπος ζωής και τεράστια πηγή έμπνευσης. Μέσα από τις larger than life δημιουργίες του ο διάσημος Ιταλικός οίκος γιορτάζει τον αισθησιασμό και την απόλαυση, την υπερβολή και τη γενναιοδωρία. Τα αρώματα Roberto Cavalli Paradiso εμπνεύστηκαν από αυτή την οπτική: μια συμφωνία από ηλιόλουστες νότες βγαλμένες από την πλούσια ομορφιά των Ιταλικών τοπίων.

 

 

 

 

paradiso-azzuro-2

 

 

 

 

Μια ιστορία αγάπης με Μεσογειακό αέρα

 

Το άρωμα Roberto Cavalli Paradiso Azzurro (Γαλάζιος Παράδεισος) είναι μια λαμπερή γιορτή της ομορφιάς της Μεσογειακής ακτογραμμής. Απαλές και ντελικάτες νότες λουλουδιών, ζωντανεύουν τα χάδια της θαλασσινής αύρας. Κινούμενο ανάμεσα στη χάρη και τον αισθησιασμό, αυτό το ελκυστικό άρωμα υφαίνει μια μοναδική ιστορία αποπλάνησης.

 

Η γυναίκα που φοράει το άρωμα Roberto Cavalli Paradiso Azzurro ξεχειλίζει από ενθουσιασμό και joie de vivre, από χαρά για τη ζωή. Διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και ζει μια ζωή γεμάτη χάρη και κομψότητα. Η φυσική της γοητεία είναι ακαταμάχητη, ενώ το αυθόρμητο γέλιο της μεταδοτικό. Άνετη με τον εαυτό της, κατακτά εύκολα τις καρδιές των ανθρώπων γύρω της.

 

Ένα λουλούδι δίπλα στη θάλασσα…

 

Το άρωμα δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Louise Turner (αρωματικός οίκος: Givaudan). Γι’ αυτή τη floral αρωματική δημιουργία άντλησε έμπνευση από μια ζωντανή εικόνα: από ένα λαμπερό λουλούδι που ανθίζει δίπλα στη θάλασσα.

 

Το άρωμα σας υποδέχεται με την αύρα της Μεσογείου: μια ιδέα από κίτρο και φλούδα από πορτοκάλι, αναμειγνύονται με λεβάντα και πέταλα από γιασεμί. Το γιασεμί κυριαρχεί και στην καρδιά του αρώματος, ενώ στη βάση ξύλα από κυπαρίσσι και κασμίρι προσθέτουν μια ζεστή και πολυτελή διάσταση.

 

 

 

paradiso-azzurro-1

 

 

 

Ένα λαμπερό μπουκάλι κόσμημα σε γαλάζια απόχρωση

 

Το μπουκάλι που φιλοξενεί το άρωμα εκφράζει τέλεια το περιβάλλον του. Καλλιτεχνικά λαξευμένο στο σχήμα ενός διαμαντιού, το βαρύ διάφανο γυαλί θυμίζει τα χρώματα των νερών της Μεσογείου. Το πολύπλευρο καπάκι σαν από κρύσταλλο, συγκεντρώνει το φως δημιουργώντας λαμπερές αντανακλάσεις, όπως ο ήλιος όταν αγγίζει τη θάλασσα. Αυτό το μπουκάλι-κόσμημα φέρει ως υπογραφή το μονόγραμμα του Roberto Cavalli, ως υπερήφανη εγγύηση αδιαπραγμάτευτης κομψότητας. Ένα μεταλλικό δαχτυλίδι αγκαλιάζει αισθησιακά το λαιμό του μπουκαλιού, παραπέμποντας στην αγάπη του σχεδιαστή για τα animal μοτίβα.

 

Μια μαγευτική ναϊάδα…

 

«Είναι ένα πανέμορφο και απόλυτα θηλυκό πλάσμα που αναδύει μια εκλεπτυσμένη λάμψη, χωρίς να φοβάται να επιβεβαιώσει τη φυσική της γοητεία». Με αυτά τα λόγια ο ίδιος ο  Roberto Cavalli περιγράφει την Edita Vilkeviciute, το super model και πρόσωπο του νέου αρώματος. Φλογερή και σέξι, ακτινοβολεί μια εκθαμβωτική ομορφιά και χάρη.

 

Για τη δημιουργία της έντυπης διαφήμισης του αρώματος Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, η Edita πόζαρε στο φακό του Mario Sorrenti, του διάσημου Ιταλού φωτογράφου που έχει αποθανατίσει κάποιες από τις πιο όμορφες γυναίκες ανά τον κόσμο.

 

 

 

cavalli-paradiso-azzuro-game

 

 

(…χαμός σας λέω…)

 

 

 

Το «παραδεισένιο» αρωματάκι (που είναι limited edition) συμπληρώνουν το shower gel και η body lotion και θα το βρείτε στην καρδιά του χειμώνα δηλαδή αρχάς Φεβρουαρίου, διότι μπορεί να ετοιμάζεστε για  εξωτικό προορισμό.

 

 

 

Διότι έτσι κάνουν τα σωστά bb girls.  Διαβάζουν προσεκτικά το μάθημα (ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το απροειδοποίητο τέστ) πιάνουν αμέσως το νόημα και τη σημασιολογία του κειμένου (dolce vita σήμερα η λέξη κλειδί) και από το όμορφο χιονισμένο Γκέτεμποργκ και τους Abba χθες, αριβάρουν στην καυτή και εξωτική Isla Bonita σήμερα, με ένα mojito ανά χείρας.

 

 

Έχετε αντίρρηση;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Πω,πω, λυρισμός… Η αλήθεια είναι πως με τόσο χιόνι γύρω μου μού χτύπησε έντονα η αντίθεση του “γαλάζιου εξωτικού παραδείσου λουσμένου στο χρυσό φως”!! 😀 Πάντως το μπουκάλι φαίνεται κόσμημα..

  2. Α! Πρώτο σχόλιο πρώτη φορά στα χρονικά του bb για μένα! 🙂

  3. Καλημέρα!!!
    Αυτο ειναι που λέμε έρωτας απο την πρώτη μάτια!!!
    Εννοηται οτι θα ειναι το αρωμα μου για το καλοκαιρι!!!

  4. Kalimera bbgirls!! Aperanto blue!!!! Den exo dokimasei akomi to aroma pantos apo ti synthesi fainetai akros kalokairino kai zontano!
    To press release einai poiima!!!

  5. Να και το αγαπημένο τραγούδι από τα 80ς της τόσο αγαπημένης μου Madonna για να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κανει να ονειρευτούμε αγαπημένα νησιά! Όσο για το εκπληκτικό μπουκάλι του Roberto Cavalli μου φέρνει στο νου βαθύ απέραντο γαλάζιο!!! Απόλυτα ταιριαστό το όνομα του.

  6. Αντίρρηση καμία. Τη φράση κλειδί θα τη θυμάμαι μιας και Dolce Vita ονομάζει η μαμά μου τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνει (ως Ζωή…). Το μπουκάλι είναι αντικείμενο τέχνης… Δεν πρόλαβα χθες να σχολιάσω το ταξίδι που ήδη έγινε νοητά. Καλό ταξίδι σε αυτές που θα καταφέρουν να υλοποιήσουν το όνειρο της Τζούλιας. Θα ζηλεύω και θα ανυπομονώ για τα ωραία που θα μας γράψετε. Σήμερα επιβεβαιώνεται η ανάγκη μας για αχτίδες καλοκαιριού μέσα στον αγαπημένο χειμώνα.

  7. ….δεν το έχω μυρίσει αλλά -από το μπουκάλι και μόνο- θα επιθυμούσα να το εντάξω στη συλλογή μου….αναμένω εναγωνίως μια ανάρτηση στο bb με τα πιο περίτεχνα μπουκάλια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά….και μια ψηφοφορία από τα bb girls,ίσως….σας φιλώ.

  8. Σαν το μπλε της Μεσογείου πουθενά αλλού!!!Αυτό το “μοναδικό” φαντάζομαι θα ήθελαν να τονίσουν και το πέτυχαν όσον αφορά το χρώμα, γιατί το μπουκαλάκι δεν με ενθουσίασε. Όσον αφορά το άρωμα, μου κάνει κλικ οτιδήποτε περιέχει τις λέξεις λουλούδι-γιασεμί και με τρελαίνει!! (που να με δείτε στο μπαλκονάκι μου βραδάκια καλοκαιριού να σνιφάρω τα γιασεμάκια μου ανά 10λεπτο!!)
    Οπότε σημειώνεται και αυτό!!

  9. Το σημερινό μάθημα είναι sos δηλαδή.Μάλιστα. 😉
    Το αρωματάκι από την περιγραφή κάτι μου κάνει,το μπουκαλάκι επίσης χαριτωμένο.Το τραγούδι…πόσα χρόνια πίσω?
    Μουτς

  10. Διάβασα πολύ προσεκτικά το άρθρο και κατάλαβα ότι θα μας στείλεις στο χιονισμένο Getteborg,μια και εδώ δεν λέει να’ρθει ο χειμώνας.΄Εχεις έτοιμα τα εισιτήρια;Εγώ την βαλίτσαα την φτιάχνω στο τσακ-μπαμ!

  11. Μου φαίνεται θα μου αρέσει. Όλα του Cavalli τα αρώματα μου αρέσουν με αγαπημένο το anniversary.

  12. @Nektaria: Είσαι σίγουρη ότι είναι πρώτο σχόλιο στα χρονικά του bb? Εχω την εντύπωση ότι είχες ξαναφήσει πρώτη σχόλιο πριν χρόνια σε post για mascara, αλλά μπορεί να κάνω λάθος..

  13. @SofiaT: Πράγματι μπορεί να το πάθεις αυτό με το συγκεκριμένο άρωμα.. το μπουκάλι, η μυρωδιά, η dolce vita.. το έχει πιάσει πολύ καλά το νόημα αυτή τη φορά ο Roberto.

  14. @Maryl: Ε ξέρεις τώρα.. εμείς με τα μωβ, τα μπλε και τα μαύρα, έχουμε μια “παράδοση” όπως και να το κάνουμε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.