L’Oreal Paris: Ανοιξιάτικες προτάσεις μακιγιάζ

 

loreal-palette

 

 

Σα να ήταν μέσα στο μυαλό μου η L’Oreal Paris, στο πρόσφατο λανσάρισμα της παλέτας κραγιόν Color Riche La Palette. Oι παλέτες με κραγιόν είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ, ειδικά αν έχουν αυτές τις απίθανες αποχρώσεις που βλέπετε στην φωτογραφία που ανοίγει το post.

 

Kαι τώρα θα σας πω τι είχα κάνει κάποτε για να καταλάβετε και πόσο μου αρέσουν αλλά και το ότι ε, να μην κρύβομαι, είμαι λίγο εκκεντρικός χαρακτήρας (όχι ότι δεν το είχατε καταλάβει δηλαδή)

 

Πριν κάποια χρόνια στην εταιρεία που εργαζόμουν, εκδίδαμε ένα περιοδικό για νεαρά κορίτσια που λεγόταν “Pink Woman” σε pocket μέγεθος- σίγουρα κάποιες από εσάς το θυμάστε. Το συγκεκριμένο περιοδικάκι, συχνά πυκνά (όπως άλλωστε ήταν και το trend) έκανε και δώρα– δηλαδή μαζί με το τεύχος έπαιρνες και ένα δωράκι. Πότε κάποια υφασμάτινη τσαντούλα, πότε ένα μαντήλι, πότε ένα παρεό, πότε ένα βερνικάκι, ή ένα κραγιόν.

 

Μη φανταστείτε τώρα γνωστές μάρκες, η ποιότητα των προϊόντων ήταν (για να το πω «ευγενικά») basic. Κάποιο μήνα λοιπόν, κυκλοφόρησε με μια παλέτα που περιλάμβανε κάτι (ας πούμε) κραγιονάκια αλλά τα τρια ήταν σε κόκκινες αποχρώσεις. Τόσο πολύ μου άρεσαν οι αποχρώσεις τους,  που έβαλα στην άκρη όλα τα (ακριβά) κραγιόν του νεσεσέρ μου και κυκλοφορούσα παντού με αυτή την παλέτα και ούτε οι φίλες μου δεν πίστευαν το μέγεθος της εκκεντρικότητάς μου, να μπορώ να έχω όποιο κραγιόν θέλω και να κυκλοφορώ με την δωρεάν παλέτα του περιοδικού…

 

Όχι ότι δεν με πιστεύετε, αλλά να, έχω και evidence. Αριστερά στο μαύρο packaging, η αγνώστου ταυτότητος κόκκινη παλέτα και αριστερά  μια καλοκαιρινή υπέροχη της Lancaster. Τις “λιώνω” κυριολεκτικά και μεταφορικά σας λεω, τις παλέτες!

 

 

palettes

 

 

Ευτυχώς τώρα τουλάχιστον θα κυκλοφορώ με αυτήν εδώ την premium, της L’Oreal Paris που μάλιστα κυκλοφορεί σε δυο version, μια με κόκκινες αποχρώσεις (η δική μου) και μια με πιο ροζέ και nude αποχρώσεις.

 

 

palette _closeup_RGB_300

 

 

color_riche_la palette_s_RED

 

 

 

loreal-palette-red

 

 

loreal-palette-nude

 

Άλλες προτάσεις της μάρκας για την Άνοιξη συμπεριλαμβάνουν,

 

 

Το Infallible Matte Make Up 24H

 

infallible-loreal-paris

 

 

Την La Palette Ombree Smoky με δέκα πολύ όμορφες αποχρώσεις.

 

loreal-smoky

 

 

smoky

 

 

Tα βερνίκια νυχιών Vernis a L’Huile με το απίθανο πινέλο- σε χρώματα, που σα να τα θες όλα (δεν χρειάζεται να σας πω, ποιο είναι το δικό μου αγαπημένο…)

 

 

 

Brush in nail polish

 

 

loreal-paris-vernis

 

 

 

μα, αυτό φυσικά…

 

loreal-vernis-3

 

 

Όλη η (μεγάλη) γκάμα των χρωμάτων στα βερνίκια

 

 

 

 

GAMME VAO

 

Τι σας άρεσε περισσότερο;

 

 

loreal-make-up

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Καλημέρες κόκκινες και αγαπημένες σας τις παπαρούνες των λιβαδιών <3
    Πολύ καλή κι η L'oreal,ωραιότατες και οι παλέτες χειλιών που ομολογώ λείπουν από τις συλλογές αλλά η καλυτερότερη by far είσαι εσύ Jules <3
    Για τους προφανείς και τους αφανείς λόγους
    Καλή αρχή μιας όμορφης ανοιξιάτικης-ελπίζουμε-εβδομάδας <3
    Πολλά φιλάκια

  2. Καλημέρα!!!
    Που έξυπνη κίνηση η δημιουργία της παλέτας κραγιόν !!!Μου αρέσει περισσότερο γιατι
    μπορείς να δημιουργείς δικές σου αποχρώσεις !! Η nude θα γίνει η αγαπημένη μου!!!
    Δεν το συζητάω για τα μανό σούπερ χρώματα αλλα το μπουκαλάκι τους ειναι εξαιρετικό!!και
    απο οτι είδα στην φωτό το πινέλο ειναι μεγάλο κάτι που προτιμάω γιατι με διευκολύνει απίστευτα
    στην χρήση!!

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Απαντώ στο ερώτημα στο τέλος: ΟΛΑ!!!! Συμφωνώ απόλυτα με τη λογική της παλέτας, ιδίως όταν πρόκειται για έξοδο και “συνοδεύεσαι” από μικρή τσάντα. Και αυτές οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ονειρικές! Έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία τους? Για να κατεβώ στο κέντρο μετά τη δουλειά!

  4. Λοιπόν: Μου αρέσουν οι παλέτες κραγιόν, μου αρέσουν οι κρεμώδεις σκιές και μου αρέσουν και τα κρεμώδη ρουζ. Μήπως καταλάβατε κάτι; Μάλλον τελικά με τα καλλυντικά μου αρέσει να «πασαλείβομαι» σα μικρό παιδί. Εκεί έχω καταλήξει. Το μακιγιάζ κατά την γνώμη μου, εκτός από το να τονίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, επίσης πρέπει να είναι και ένα διασκεδαστικό ενήλικο παιγνίδι για μας τα κορίτσια.

  5. @Sheena: Αγαπημένη είναι λανσαρίσματα Μαρτίου, σίγουρα θα έχουν κυκλοφορήσει.

  6. @Julia: Τέλεια!!! Ευχαριστώ, αγαπημένη μου, για την άμεση (όπως πάντα) ανταπόκριση!

  7. Καλημέρα αγαπημένα bbgirls!!! Έχουμε αργία – Πάσχα – και ευτυχώς κάθομαι μια μέρα ακόμη και αναπληρώνω ξεκούραση και διάβασμα παλιότερων ποστ που δεν εχω διαβάσει με επιμέλεια (ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έχουμε τεστ!)
    Αγαπώ όλα τα προιόντα L Oreal θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πάρα πολύ και συναγωνίζεται την ποιότητα των ακριβότερων οίκων που της ανήκουν. Το Infallible το έχω ξαναπει, ορκιζομαι πλεον στο ονομά του ιδίως αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα δεν υπάρχει καλύτερο σε τέτοια τιμή. Τα βερνίκια έχουν πολύ ωραία χρώματα αλλά πιο πολύ μου αρέσει το πινελάκι γιατί είναι παχύ και με δυο βουρτσιές έχεις τελειώσει. Οι παλέτες σκιών και για μένα είναι λατρεμένες γιατί έχεις ποικιλία και δε χρειάζεται να ψάχνεις μέσα στο (απύθμενο) νεσεσέρ να βρεις αυτό που θέλεις αλλά φυσικά το καλύτερο είναι οι παλέτες με τα κραγιόν. Εδώ στο Λονδίνο που κυκλοφορούν εδώ και κανένα μήνα έχουν γίνει ανάρπαστες και ιδίως η κόκκινη είναι πολύ λαχταριστή – συν το οτι σου δίνει την ευκαιρία ναφτιάξεις το δικό σου κόκκινο συνδυάζοντας τα αποχρώσεις που έχει.
    Που λες Τζούλια το Pink Woman το αγόραζα κάθε μήνα και πολύ στενοχωρήθηκα όταν σταμάτησε γιατί κάθε μήνα είχε δωράκια και μάλιστα πολύ χρηστικά – από τα περιοδικά είχα κάνει προίκα – και είχα προικίσει και μανούλα + πεθερούλα – με τσάντες, παρεό, δειγματάκια αρωμάτων, κραγιονάκια, κρεμούλες σε travel size κλπ. Τη συγκεκριμένη παλέτα κραγιόν τη θυμήθηκα που την είδα στη φωτό γιατί είχα πάρει 3-4 περιοδικά για αυτήν και είμαι σίγουρη ότι αν ψάξω τις κούτες που έχουν απομείνει στην αποθήκη στο παλιό μου σπίτι σίγουρα θα βρω μια!
    φιλιά πολλά!!

  8. Την παλέτα με τις ροζ nude αποχρώσεις την έχω καταζηλέψει. Αν σας πω ότι ακόμα δεν την έχω βρει στη Ζάκυνθο; Κι αν σας πω ότι πήγα να χαρώ με την αγορά ενός ακόμα καινούργιου μανό και βρήκα τρεις (3) αποχρώσεις; Θέλω να ξοδευτώ και να χαρώ και δεν με αφήνουν. Θα ξαναπροσπαθήσω, όμως…
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα.

  9. @MariaA: Θυμήθηκες την παλέτα Pink Woman και την είχες αγοράσει κιόλας;;;; Εμ, αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα φτιάχναμε κυβέρνηση.. μη κοιτάς άλλους… Αχαχχαχαχα!! Φιλιά στο Λονδίνο αγαπημένη!

  10. @Amalia (κατ αρχήν, I missed you..) Κατά δεύτερον πολύ στεναχωριέμαι κάθε φορά, γιατί αν έχεις εσύ το πρόβλημα, προφανώς είναι δείγμα ότι το έχουν και άλλα νησιά μας και άλλες μικρότερες πόλεις.. κρίμα που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, ότι Ελλάδα, δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη..

  11. Θέλει και ερώτημα;;;;Η παλέτα κραγιόν με τις ροζ και nude αποχρώσεις είναι απίστευτη!!!!!Είναι τρέλα!!!!!Καλή εβδομάδα Bbgirls!!!

  12. @Julia, κι εμένα μου έλειψε η συμμετοχή στα σχόλια, αν και σας διαβάζω ανελλιπώς. Θα επανέλθω δριμύτερη…

  13. Η παλέτα με τις ροζ-nude αποχρώσεις μπαίνει στη λίστα των επόμενων αγορών.
    Mόλις έλαβα το q10 από την nivea!!Ευχαριστώ beautyblog!!!

  14. Αγαπώ πάρα πολύ όλα τα προϊόντα L’Oreal! <3 Λάτρεψα την απίθανη παλέτα κραγιόν Color Riche La Palette (σε κόκκινες αποχρώσεις), την La Palette Ombree Smoky και φυσικά όλα τα υπέροχα βερνίκια νυχιών Vernis a L’Huile!!
    Βέβαια θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω τo liquid foundation True Match Lumi Cushion και περιμένω με αγωνία να έρθει στην Ελλάδα το απίθανο ματ κραγιόν με σφουγγαράκι L’Oreal Paris Infallible! Πολλά φιλιά! 🙂

  15. Η παλέτα με τα κραγιόν είναι πολύ ελκυστική.Αντίθετα με σένα Τζούλια μου, δεν πολυσυμπαθώ τις παλέτες κραγιόν γιατί δεν μου αρέσουν τα μουτζουρωμένα πινελάκια ούτε μου αρέσει να βάζω κραγιόν με τα χέρια.Γι’αυτήν όμως την παλέτα,δεν ξέρω,κάτι μου λέει ότι θ’αλλάξω γνώμη.

  16. Γεια σας!
    Απολαμβάνω, όπως και η MariaA, την τελευταία πασχαλινή αργία εδώ σήμερα..! Πολύ, πάρα πολύ, μου τράβηξε την προσοχή η κραγιον-παλετα, και στα κόκκινα και στα nudes, αλλά και τα βερνίκια με το όμορφο μπουκαλάκι και τις λαχταριστές αποχρώσεις! Την ιστορία σου με την παλέτα από το pink woman σε θυμάμαι να μας τη διηγείσαι από κοντά :-D…είσαι ανεπανάληπτη και αξιολάτρευτη!!

  17. @Nektaria: Και αυτό το έχω πει αγαπημένη?? Πω, πω, σας ζαλίζω κάθε φορά που βρισκόμαστε μου φαίνεται…

  18. @Marianna: Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.. Είσαι ο τύπος της sophisticated and classy woman, λογικό να θέλεις το αγαπημένο tube του κραγιόν. Give it a try όμως, έστω για τις αποχρώσεις. Κόκκινες, αλλά όχι υπερβολικές.

  19. @Julia,με κάνεις και κοκκινιζω,όμως κι εσύ είσαι το ίδιο, χαχα!!

  20. Αν πω δεν τα θέλω όλα θα είναι ψέμα.Τρέφω μια μεγαλύτερη συμπάθεια στη nude παλέτα μάλλον.Και τα βερνίκια όμως..αχχ έρωτας
    Μουτς 😉

  21. Καλησπέρα κορίτσια μου.Αχ αυτή η παλέτα έχω πάθει εμπλοκή με την κοκκινη. Πείτε ότι την έχω πάρει ήδη είναι τέλεια.

  22. Καλησπερα. Συμφωνω οτι η loreal δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ουτε απο προιοντα καλα ουτε απο την συσκευασια απο αλλους οικους. Μου αρεσε πολυ η παλετα η κοκκινη γιατι αυτα ειναι τα χρωματα που χρησιμοποιω με μια αδυναμια στο μπορντω χρωμα. Καλη εβδομαδα

  23. Σήμερα με κανάκεψα… Η παλέτα είναι στα χέρια μου!

  24. Exw provlhma me to PC mou k vlepw kathisterhmena ta post apo to tablet..xwria Pou grafei greeklish Pou den ta thelw..:( Julia mou an sou PW oti apo to pink woman ksekinisa na ektypwnw k na kollaw symvoules sou ti that peis?? That sou steilw mia mikrh apodeiksh ayrio sta mhn you fb an ta kataferw.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.