Tα 25 ωραιότερα μπουκάλια αρωμάτων της αγοράς! PartTwo.

 

Harajuku-Lovers-Pop-Electric-Fragrance

 

 

 

 

Όπως σας έγραψα και χθες που είδαμε μπουκάλια από τη niche αρωματοποιία,  συνεχίζουμε σήμερα με αυτά, που κατά την γνώμη μας είναι τα ομορφότερα και πιο πρωτότυπα μπουκάλια αρωμάτων που κυκολοφορούν στην mainstream αγορά.

 

Και πάλι, αν νομίζετε οτι έχουμε ξεχάσει κάτι που θεωρείτε ότι έπρεπε να συμπεριλάβουμε πείτε το!

 

 

  • BOTTEGA VENETA KNOT

 

BOTTEGA VENETA Knot

 

  • CHRISTINA DIOR ( DOLCE VITA, POISON)

 

dior dolce-vita

 

 

dior-poison

 

 

 

  • DKNY 

dkny

 

  • ESTEE LAUDER (BEYOND PARADISE, MODERN MUSE,  PRIVATE COLLECTION, WILD ELIXIR)

 

estee-beyond-paradise

 

ESTEE MODERN MUSE

 

 

Client/Estee Lauder

 

ESTEE WILD ELIXIR

 

  • GIVENCHY (ANGE OU DEMON, ORGANZA)

 

GIVENCHY ange ou demon

 

GIVENCHY ORGANZA

 

 

  • HARAJUKU GIRLS BY GWEN STEFANI

 

Harajuku-Lovers-Pop-Electric-Fragrance

 

harajuku-lovers-snow-bunnies

 

harajuku-wicked-style

 

 

  • HERMES 24 Faubourg

 

 

HERMES 24 faubourg

 

 

 

  • JPG

 

 

JPG-

 

 

 

  • KENZO

 

 

KENZO UNIDENTIFIED FRAGRANCE OBJECT

 

 

 

  • LANCOME L’Autre Ôud byLancôme

 

 

image_fragrance_l_autre_oud_lancome_239d1cea0c

 

  • LOLITA LEMPICKA

 

lolita

 

 

 

  • Marc Jacobs Decadence

 

 

 

marc_jacobs_decadence_eau_de_parfum_spray_100ml_2

 

 

 

  • MOSCHINO

 

moschino

 

 

 

FRESH

 

 

TOY-PERFUME

 

 

  • NINA RICCI NINA POP

 

 

NINA-POP

 

 

 

  • STELLA MC CARTNEY  POP

 

 

STELLA NCCARTNEY POP

 

 

 

  • THIERRY MUGLER

 

 

THIERRY_MUGLER_BOTTLE_LINE_UP

 

 

TOM FORD

 

 

tom ford

 

  • VAN CLEEF ARPELS FEERIE

 

 

nd.4077

 

 

 

  • CHOPARD WISH

 

 

Chopard-Wish-front

 

 

 

  • YSL OPIUM Orient Extreme

 

YSL

 

 

 

… και φυσικά, θα αναρωτιέστε τώρα, που είναι η μεγάλη μου αγάπη, ο οίκος Guerlain. Για τον Guerlain και τα μοναδικά του μπουκάλια, φυσικά και θα κάνω ξεχωριστό post, το οποίο θα δούμε μαζί αύριο.

 

Till tomorrow,

 

Πολλά φιλιά,

Maria A

 

 

 

26 Σχόλια
  1. …kαλημέρααααα….καλά,το pop μηλαράκι της Nina σας το έχω πει ξανά πως με ταξιδεύει στη λατρεμένη μου ΝΥ!!!Η γρανίτα-μήλο της DKNY και το μήλο της Lempicka δε νομίζω να σας αφήνουν αμφιβολία πως είμαι μεγάλη λάτρης της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ….όσο για την Organza ,έχω το μπουκάλι μέσα σε ένα συλλεκτικό ltd wardrobe box….

  2. Bottega Veneta “KNOT”… από τα πιο απλά μπουκάλια, και όμως από τα πιο όμορφα με τον κόμπο στο καπάκι! Περιττό να πω ότι ίσως είναι το πιο ωραίο άρωμα που έχω μυρίσει (eau de parfum)… και έχω μυρίσει πολλά!

  3. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα τι θα ψηφίσω σήμερα. Με κίνδυνο διαζυγίου από τον σύζυγό μου στην άλλη ζωή (Tom Ford, ξέρετε εσείς) δαγκωτή η ψήφος μου στο Decadence του Marc Jacobs. Την έκανε στριφογυριστή την κωλοτούμπα και μετά από τις πασχαλίτσες, τις μελισσούλες, τις βουλίτσες και τις λοιπές σαχλαμαρίτσες, μας περίμενε στη γωνία με αυτό. Η ψήφος μου 100% για την ιδέα, την πρωτοτυπία, την δημιουργικότητα, την υλοποίηση, την κυκλοφορία και το συγκλονιστικό όνομα Decadence αντιστρόφως ανάλογο, με το νέο του άρωμα. Υποκλίνομαι στην «παρακμή» σου, Mr Jacobs. Με αυτό έφτασες στην απόλυτη ακμή.

  4. @Julia το καυτό ερώτημα…in Tom we trust or in Marc we trust;;;;; Hohoho!!!

  5. Εντάξει τι να λέμε τώρα…. του αγαπημενου Θωμά είναι εξαιρετικά classy… Ξεχώρισα επισης το συλλεκτικό του Opium και της Lancome. Υπεροχα όμως είναι για μένα επίσης, το all time classic μπουκάλι της Youth Dew, καθώς και αυτα της Agent Provocateur που στη συνέχεια κόπιαραν κι άλλοι (π.χ Flowerbomb και Jimmy Choo) και παραπέμπουν κατά τη γνώμη μου, στις γυναικείες καμπύλες. Μ΄αρεσουν επίσης πoλύ τα vintage style μπουκάλια του Ε. Coudray και της L’ Artisan Parfumeur O.k αυτες είναι στις niche). Α…, και το black opium απο τα πρόσφατα έχει εκπληκτικό μπουκάλι…. Λυπήθηκα που δεν μου άρεσε το άρωμα, μόνο και μόνο γιατί ξετρελάθηκα με το μπουκάλι του….
    Στον αντίποδα δεν θ’ αγόραζα ποτε το άρωμα του Moschino στο αρκουδάκι (μπλιαχ…..)πολύ δε περισσότερο στη συσκευασία “απορρυπαντικού για τζάμια”… Δεν το “έπιασα” το χιουμοράκι του αγαπητού μας Moschino κι ο συνειρμός με χαλάει τρελλά. Ειτε γιατί θα νομίζω, οτι το άρωμα μου μυρίζει σαν απορρυπαντικό (το eau de toilette στην συγκεκριμένη περίπτωση αποκτά ρεαλιστική σημασία…) ειτε γιατί θα νοιωθω σαν να δηλώνω, ότι είμαι τόσο υστερική νοικοκυρά που αγοραζω ακόμα και το αρωμα μου σε συσκευασία “απολυμαντικού”….. ;).
    Σας φιλώ και καλημέρα!

  6. @Julia Τρεχω να ψεκαστώ με decadence!!!!! Ισως να εναποθέσω κι εγω τις ελπίδες μου στον Marc που είδε το φως το αληθινό… (οντως σαχλαμαρίτσες τρελλές, τα προηγούμενα μπουκάλια….) Ναι αγαπημένη Celia, “in Marc we trust…” και βλεπουμε…. 😉

  7. @Maria Marconiou ΚΝΟΤ ε? θα το δοκιμάσω (το αρχικό Bottega Veneta δεν μου πήγε καθόλου) γιατί κι εγω “in Italians I trust”… 😉

  8. Όλα πραγματικά είναι υπέροχα, και είχα κατά διαστήματα πολλά από αυτά. Έχω μετανιώσει πολλές φορές που μόλις μου τελείωνε το άρωμα πέταγα το μπουκάλι του μετά, ακόμα το κάνω βέβαια. Το organza και το JPG fragile τα είχα αγοράσει από 2-3 φορές το καθένα. Το decadence δεν μου άρεσε τελικά τόσο πολύ αλλά σαν συσκευασία τα σπάει-έχει απίστευτο χρώμα αυτό το μπουκάλι….

  9. @MariaA.Μαρακι λέω και εγω μέχρι να τελειώσει το πόστ !!!Μα ούτε ενα Guerlain!!!!χαχαχαχα
    Μου την έσκασες για αυριο θα περιμένω να δω!!!
    Χαίρομαι ιδιεταιρα που το beyond paradasise!!! Ειναι μέσα στην λίστα ειναι απο τα αγαπημένα μου!!!
    Φιλια

  10. @Maria Marconiou: Συμφωνώ απόλυτα. Το Bottega Veneta και όλα του Tom Ford είναι οι Νο 2 επιλογές μου.

  11. @SofiaT: Περίμενε να δεις τα Guerlain και κράτα την χθεσινή συζήτηση ότι αγαπάμε το χρώμα μπλέ..

  12. @Stella συμφωνώ για τα αρχικά B.V., ούτε και σε εμένα “έκατσαν” καλά, ίσως λίγο το “essence aromatique”. Αλλά το “knot”… είναι τόσο αιθέριο… ότι και να σου πω είναι λίγο. Καλύτερα να το εξακριβώσεις μόνη σου! Μόνο όμως το eau de parfum, όχι το eau de toilette (πραγματικά έχουν διαφορά!) Επίσης φανταστικό και το αντρικό!

    P.S. Δεν το έχει παντού, αλλά φαντάζομαι ξέρεις που να το βρεις εάν γνωρίζεις και τα προηγούμενα. Μην λέω εδώ και κάνω διαφήμιση…

  13. @Maria Marconiou Θα το τσεκαρω στα σίγουρα! ευχαριστώ!

  14. @Beaytublog νομίζω ότι τα αρώματα του Tom Ford είναι λίγο υπερτιμημένα… Εάν εξαιρέσεις τη σειρά του “Neroli Portofino” που είναι χμ… συμπαθητική, τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορη. Έχω να κάνω βέβαια επίσκεψη στο stand του πάνω από μήνα, οπότε δεν ξέρω εάν έχει βγει κάποιο νέο.

    Τα παραπάνω είναι γνώμη μου πάντα… όπως και αυτά που έγραψα για το “KNOT”. ‘Άλλωστε το θέμα “άρωμα” είναι τόσο μα τόσο υποκειμενικό και ας μην ξεχνάμε ότι έχει να κάνει και με την χημεία του κάθε δέρματος και το πως το άρωμα “ανασαίνει” μέσα από το δέρμα!

  15. @όλες:

    Να εξηγήσω, για να μην υπάρξει παρανόηση. Σε αυτά τα post, της Υπουργού δεν μιλάμε για τα «ζουμιά» αλλά για τα ομορφότερα και πιο πρωτότυπα μπουκάλια. Και έτσι να είναι όμως και αέρα κοπανιστό να είχε μέσα το μπουκάλι Decadence του Marc Jacobs και πάλι θα έπαιρνε 100% την ψήφο μου. Σαν δημοσιογράφος, πρέπει να βλέπω πότε – πότε και κάτι πολύ ξεχωριστό και αυτό σίγουρα είναι.

  16. @Beautyblog έχεις δίκιο… ξεφύγαμε τελείως από το θέμα! Μας παρέσυραν οι μύτες μας!

  17. @Τζουλια.Τζουλια με εφτιαξες!!!Αν περίμενα με μεγάλη περιέργεια για το μπλε μπουκαλάκι
    τώρα θα λυσαξω!!!χαχαχα

  18. To Decadence einai ki emena apo ta agapimena mou mazi me to Knot kai parolo pou den milame gia “zoumia” kai ta dyo mou aresane poly. O Tom akolouthei (giati an den symfoniso me tin prothypourgo tha me malosei) giati ta perissotera mpoukalia tou einai adiafani kai diatireitai to aroma kalytera kai afto to rige sxedio kati mou kanei!
    Tomorrow tomorrow gia ta ypoloipa!!

  19. Συμφωνω απολυτως οτι ηταν μακραν η καλυτερη ιδεα αυτο το μπουκαλακι Decadence του Marc Jacobs.Το ξεχωριζω και εγω μονο που δεν μου καθετε τοσο πολυ στο δερμα μου.Καλο απογευμα

  20. kalispera julia bbgirls!!!
    perito nomizo na sas po oti eroteytika to mpoukali Marc Jacobs Decadence!!
    anameno ayrio….(krima pou tha to do arga to brady)
    filakiaaaaaaaa

  21. Καλησπέρα!
    Ειλικρινά, αυτές τις τρεις τελευταίες μέρες που τα posts ξεχειλίζουν από εικόνες και χρώματα, μου είναι αδύνατον να εστιάσω και να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο, μένω να χαζεύω τις φωτογραφίες ξανά και ξανά χωρίς να τις χορταίνω 😉

  22. Καλησπέρα bbgirls.Νιώθτω πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτά τα αγαπημένα μπουκαλάκια που με εξαιρεση ενα δυο ολα τα υπόλοιπα κοσμούν και τη δική μου τουαλέτα!! Τελικά αυτα τ α τελευταία άρθρα με όλα αυτά τα φανταστικά αρώματα ήταν από τα κορυφαία του bb

  23. φο βε ρα τα περισσότερα να μην πω όλα.Δεν μπορώ με τίποτα να διαλέξω μόνο ένα.Τι μου θύμησε το fragile τώρα!
    μουτς

  24. Δηλωνω τρομερα εντυπωσιασμενη.Αλλα μου ηταν γνωστα,αλλα οχι,αλλα ηταν εργα τεχνης και υψηλης αισθητικης,άλλα υπεροχα,εντυπωσιακα κιτς,οσο κιτς οφειλει να ειναι μια υπερπροσπαθεια.Γιατι σιγουρα αλλιως μυριζει το αρωμα σ`ενα σκετο, αχαρο μπουκαλι, κι αλλιως μεσα σε μια υπερπαραγωγη.Οπως και να`χει δειχνει οτι ο δημιουργος το εχει παλεψει πολυ και εκτιμα ιδιαιτερως το δημιουργημα του.Περιμενω τη συνεχεια…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.