Biotherm Homme x David Beckham: Powerful or cool?

beckham-biotherm-1

 

Θεωρείται ίσως ο πιο σέξυ άντρας του κόσμου. Νέος, πετυχημένος, στυλάτος και οικογενειάρχης. Ααα, και ο άνθρωπος με τα πιο αναγνωρίσιμα τατουάζ!

 

Κατάφερε να δώσει μία νέα εικόνα στο ποδόσφαιρο και έφερε νέους θεατές στα γήπεδα. Οι γυναίκες τον λατρεύουν ενώ για πολλούς άντρες αποτελεί πρότυπο.

 

O David Beckham εμφανίστηκε κυριολεκτικά σαν σίφουνας και στο πέρασμα του συνεπήρε τα πλήθη. Μία ξεχωριστή κατηγορία star και μία μοναδική δυναμική (διαφορετική από αυτή των ηθοποιών του Hollywood ή των σταρ της μουσικής) σε κάθε του εμφάνιση πραγματικά μαγεύει.

 

Κατάφερε να ισορροπήσει απόλυτα στο star system ενσωματώνοντας την εικόνα του πετυχημένου συζύγου με την ξινούλα αλλά πολύ επιτυχημένη Victoria, χωρίς να χάσει ίχνος των θαυμαστριών του αλλά και αξιαγάπητος πατέρας, o David Beckham, τα έχει όλα.

 

Οι εταιρείες ανά τον κόσμο τον θεωρούν το ιδανικό μοντέλο – πρόσωπο για τις διαφημιστικές καμπάνιες του. Μπορεί να διαφημίσει τα πάντα, από σέξυ εσώρουχα (Armani), ξυριστικά ήδη (Gillette) και προσωπικές σειρές με την H&M με παγκόσμια επιτυχία, καταφέρνοντας να δώσει την σωστή εικόνα του όρου metrosexual (δλδ είμαι άντρας με αυτοσεβασμό και προσέχω την εμφάνισή μου).

 

 

beckham-biotherm-2

 

Την Δευτέρα στις 11:00 το πρωί, τα social media πήραν φωτιά. Γιατί;

 

Ο David Beckham είναι εδώ και λίγες μέρες ο Brand Ambassador της Biotherm Homme, της Νο. 1 σειράς αντρικής περιποίησης στον κόσμο. Οι πληροφορίες μου θέλουν το ίδιο τον Δαυίδ, να ζήτησε να εκπροσωπήσει τη μάρκα, αφού είναι για πολλά χρόνια χρήστης. Και όταν στο ζητάει ο ίδιος, γιατί να πεις όχι;

 

Hσυνεργασία περιλαμβάνει τη δημιουργία μία νέας σειρά μέσα στο 2017, ενώ η πρώτη καμπάνια του David Beckham με τη Biotherm  Homme, για το N°1 ενυδατικό προϊόν Aquapower, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο τον Ιούνιο.

 

“Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με τη Biotherm  Homme,” δήλωσε ο David Beckham. “Σκεφτόμουν εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινώντας τις συζητήσεις με τη Biotherm, η ιδέα μου πήρε σάρκα και οστά. Είναι το ίδιο φιλόδοξοι με εμένα και ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τους καρπούς της συνεργασίας μας”.

 

 

beckham-biotherm-3

 

 

Δυνατός ή cool; Ζόρικος ή εκλεπτυσμένος; Σκληρός ή ευαίσθητος; Ο David Beckham μπορεί να είναι και τα δύο.

 

Το ίδιο κι εμείς!!

 

Δείτε το βίντεο, αξίζει.

 

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

32 Σχόλια
  1. ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΟΣ!!!! Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! κι όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμροφος γίνεται, σαν το παλιό καλό κρασί! Τα έχει όλα, ακόμα και την εθνικότητα! Μα σοβαρολογούμε τώρα? Δεν υπάρχει τελειότερος και δεν θέλω αντιρρήσεις επί τούτου κορίτσια…. γιατί δεν δέχομαι καμμία συζήτηση…. Τόσο αντικειμενική είμαι για τον ΘΕΟ ΜΠΕΚΑΜ! 😉
    Μοναδικό του ελάττωμα η Βικτώρια. Ακομα κι οι ΘΕΟΙ έχουν ελαττώματα…. DAVID I LOVE UUUUUUU Μ’ ακούς????

  2. @Μπα; Τι λες; Δεν μας το είχες ξαναπεί νομίζω αυτό.. Πρώτη φορά ακούω γι αυτή σου την αδυναμία.. Καλός είναι, ο Cockney..

  3. @Julia Είδες! Ολο και κάτι νέο μαθαίνουμε η μία για την άλλη…. χι χι χι…. 😉

    ΥΓ Cockney ε? Καλά, δεν πειράζει….

  4. @Stella: Δεν είναι κακοί, δεν είναι κακοί οι Cockney! Είναι οι βέροι Λονδρέζοι, όσοι μάλιστα έχουν γεννηθεί σε απόσταση που να μπορούν να ακούσουν τις Bow Bell δηλαδή της καμπάνες της εκκλησίας St Mary-le-Bow. Ok, θεωρούνται λίγο «λαϊκοί» σε σχέση με τους Οξφορδιανούς posh και την πεντακάθαρη προφορά τους, αλλά εγώ τους αγαπώ! Δυο προφορές στο Λονδίνο: H “London” (Londoners) και η Cockney.

  5. @Julia Αυτο είχα κι εγω κατα νού… με έμφαση στο “λαικό” στοιχείο των Cockney σε σχέση με τους Οξφορδιανούς. Απλα νόμιζα, οτι αυτό γίνεται και αντικείμενο σνομπισμού… Τι να λέμε τώρα… Cockney ξεCockney αυτη την στιγμη τρεις γυναίκες στο Γραφείο μιλάμε κι αναστενάζουμε για τον Beckam, η μία απ΄τις τρείς μας είναι και θανατηφόρα, ψηλή, ξανθιά Καλιφορνέζα… Beckam διεθνής και διακρατικός!

  6. @Stella: Μια χαρά τα λες “ερωτοχτυπημένη” μου Υπουργέ. Αλλά επειδή ο καθένας με τον πόνο του, δε ρωτάς την θανατηφόρα, ψηλή, ξανθιά Καλιφορνέζα, μήπως θέλει να γίνει bb girl?

  7. @Julia χα!!! Λες? Δεν δείχνει και μεγάλη beauty αφοσίωση…. Εμένα ρωτάει όταν θέλει κάτι.. με φωνάζει και “γκουρού του γραφείου” (!!!! καλάμι!!!!). Ετσι είναι… άμα σου τα δίνει ο Θεός απλόχερα…. τα περιφρονείς…..

  8. Kalimera bbgirls!! Ti vlepo kai akouo?! Stella tetoios erotas o David?! Prosopika den mou aresei kai fovera, exei oreo style, alla exsa pasa idea otan ton akousa proti fora na milaei kai den ennoo tin profora alla exei mia psili fonoula pou den tairiazei katholou me to look. Oso gia to Cockney den exo provlima alla ego protimo ton typo London!

  9. @MariaA: Μμμμ.. δεν έχεις άδικο τώρα που λες για τη φωνή.. Για να δούμε τι θα πει η συνάδελφος Υπουργός.. Ο Harry μιλάει London!!

  10. @MariaA Δεν χρειάζεται να μιλάει…. δεν τον θέλουμε γι΄αυτό… Ας μείνει μουγκός….. 😉

  11. @Stella: Axaxa okay afou ton theleis mougko pao paso!!!!
    @Ju: Nai o Harry ontos milaei London, agapo Harry poly!!

  12. @Stella, σου στέλνω ένα μουγκό φιλί με πολύ δάκρυ από τα γέλια!

  13. @Konstantinos… Τωρα που το σκέφτομαι… σα να έχεις κάτι από Beckam… xi xi xi!!! 😉

  14. @Stella: Μπα σε καλό σου.. μπα σε καλό σου σήμερα Ασκέλη, δηλαδή… έχω πέσει απ’ την καρέκλα απ’ τα γέλια!! Μούγκα στη στρούγκα του cockney-ούμπα!!

  15. Ακου να σου πω Κυριλή! Που το ξέρεις δηλαδή, αλλά να το δηλώσω και υπεύθυνα και με γνώση των συνεπειών του Νομου. Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς αλλά εγω αποφάσισα, ότι μπαίνω στην εφηβεία κι η εφηβεία θέλει τρέλλα! Οργισμένο νιάτο θα είμαι εφεξής και ως τέτοιο έχω τα είδωλα μου! Μπεκαμίτσα ήμουν εδω και χρόνια… Πιο Μπεκαμίτσα από δω και στο εξής… 😉
    Σας φιλώ, η sweet sixteen!!!

  16. ….kαλέ,κορίτσια….μόνο εμένα δε μου αρέσει ο David και τον θεωρώ ξενέρωτο….μεταξύ μας είμαι προκατειλημμένη με τους Άγγλους, και δή τους Λονδρέζους…..τα λίγο μεγαλύτερα(γκούχου γκούχου) bb girls μπορεί και να θυμούνται μια παλαιότερη καμπάνια της biotherm με κεντρικό πρόσωπο τον λατρεμένο Chris Noth….τι να μας πει ο David μπροστά στον Chris;;;;; Λοιπόν,απαιτώ ψηφοφορία εδώ και τώρα…και μην ξεχνάτε…every girl needs a Mr.Big in her life…..γιαααα πάρτε μάτι… https://www.google.gr/search?q=biotherm+homme+chris+noth&espv=2&biw=1024&bih=481&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwitg8zY_9bMAhXDEiwKHYsxBYwQsAQIGQ#imgdii=IAhRrY1i7zoS_M%3A%3BIAhRrY1i7zoS_M%3A%3B0x4HgskZJC04qM%3A&imgrc=IAhRrY1i7zoS_M%3A

  17. Apapapa toso poly zesti exei stin Ellada kai sas exei varesei?!?! Zilevo!!
    @Stella: to exo pei polles fores oti i ilikia einai tropos kai stasi zois kai monos sou apofasizeis pos theleis na symperifertheis. Prosopika niotho kai feromai to idio ta teleftaia 30 xronia kai de vlepo na allazo pote!!
    xoxoxo

  18. Aaaa kai mias pou milame kai gia diafimiseis i agapimenes mou einai tou Calvin Klein me protagonisti ton Fredrik Ljungberg!! 😉

  19. Ε! Οχι Αγαπημένη Celia!!! Ε ΟΧΙ!!! Σ’ αγαπάω, σ’ εκτιμάω, σε υπολείπτομαι… αλλά αυτο δεν πρόκειται να το δεχθώ! David και ξερό ψωμί!!!

  20. @MariaA Ειδες που έρχεσαι στα λογια μου? Κι εγω αποφασισα, ότι πλεον και για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου κατσικώνομαι στα 16!
    Μήπως θυμάσαι, τότε που μπουσούλαγες… εκείνη την διαφήμιση του Levi’s 501, με τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε BRAD PITT???? Speechless????

  21. @Stella: Den mpousoulaga katholou!!! I voutia stin pisina opos kai oi skines sto Thelma kai Louise exoun xaraxtei sti mnimi mou!!

  22. Στέλλα μου θα σε στενοχωρησω αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο Μπέκαμ. Ούτε η ξινή μου αρέσει. Συμφωνώ με την ινστα φιλη μου Celia. Εχρι στυλ αλλά δεν συμπαθω τους άνδρες που είναι “λερωμενοι”από τατουάζ. Καλός είναι αλλά όχι και το νουμερο 1sex symbol για μένα.

  23. @Celia: Στο σχόλιό σου περί “ξενέρωτων” ‘Αγγλων, όπως καταλαβαίνεις λόγω καταγωγής, μου είναι δύσκολο να απαντήσω.

  24. @julia…. Άγγλων είπα,αγαπημένη μου Jennifer…όχι Αγγλίδων….μην συγχίζεσαι….αχαχαχα…..κι αυτή η φωνούλα του ,βρε κορίτσια….καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει….
    @marianna, πώς με καταλαβαίνεις……
    @Stella, μην ξεχνάς πως τον David τον έχει καβατζώσει η Βικτώρια….οπότε….μην κάνεις όνειρα,καλό μου….αχαχαχα….
    @MariaA ,δεν έχουμε ανάγκη τη ζέστη να μας χτυπήσει στο κεφάλι…. ”βαρεμένες” είμαστε από μόνες μας…..χαχαχαχα….
    @julia ,επανέρχομαι με το θέμα των ”bb πανελλαδικών”….ημερομηνία θέλουμε ….για να είμαστε παρούσες και να μην πάρουμε απουσία….εεε,και λίγη από την ύλη αν μας δώσεις,δε θα μας κακόπεφτε….
    Καλό ΠΣΚ,bb girls!!

  25. @Celia, @Marianna Δεν πειράζει κορίτσια! Καλύτερα που δεν σας αρέσει! Μειώνεται ο ανταγωνισμος… Οσο για την Βικτώρια! Περιμένετε να ενηλικιωθώ…..

  26. ….axaxaxa…..τι να την κάνει την παλιόγρια τη Βικτώρια….

  27. ….axaxaxa…..τι να την κάνει την παλιόγρια τη Βικτώρια….αφού θα έχει εσένα,λέμε!!!!

  28. Ωραίος,μ’αρέσει αυτό το προσιτό που βγάζει,εύκολα μπορεί κανείς να ταυτιστεί μαζί του.Και δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Κωνσταντίνο που έμπλεξε μαζί μας 😛
    Μουτςςς

  29. Κούκλος ο David ομολογουμένως!! Και πιο πολύ μου αρέσει που δείχνει τόσο συμπαθής εν αντιθέσει με την (πρώην?)σύζυγο του..@Stella:και εγω θυμαμαι την τέλεια Διαφήμιση της levis με τον Θεό Brad και θυμάμαι έντονα οτι ζήλευα την καλόγρια 😉

  30. Τα λόγια είναι περιττά…Κούκλος! Όλο και κάτι μάθαμε σήμερα…φιλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.