Lancome Grandiose: Είναι grandiose αυτή η σειρά;

Lancome-Grandiose-open

 

Πως βλέπετε το γεγονός, ότι κάποιες φορές πάω σε παιδικά πάρτι και παίρνω μαζί μου και κανένα προϊόν για να το δείξω στις μαμάδες; Αφήστε θα σας πω εγώ πως το βλέπω: τύχη που κάποιες από τις αγαπημένες μαμάδες του σχολείου, είναι και beauty addicts και φίλες. «Δικές μας» δηλαδή.

 

Αυτό συνέβη και την Τρίτη 14 Ιουνίου στο τελευταίο παιδικό πάρτι της χρονιάς. Διότι, πόση ώρα πια να συζητήσεις για τις σχολικές επιδόσεις των γόνων (συμπεριλαμβανομένου και του δικού σου;) Ε, κάποια στιγμή βαριέσαι, οπότε βγάζεις και μια μάσκαρα από την τσάντα, για να αλλάξεις και θέμα συζήτησης.

 

Όχι όμως, όποια κι όποια μάσκαρα.  Εκείνο το απόγευμα είχα μαζί μου την Lancome Grandiose Extreme, γιατί βλέπετε βοηθάει και το σχήμα, να ανοίξουν και άλλες συζητήσεις εκτός ας πούμε από το αν είναι καλή, αν έχει σταθερό αποτέλεσμα, αν μακραίνει ή πυκνώνει τις βλεφαρίδες  και πόσο διαρκεί.  Εργονομικό σχήμα, εργονομικές και οι συζητήσεις.

 

Mε μια πρόταση τώρα: Θεωρώ ότι η Grandiose Extreme, είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχει λανσάρει η μάρκα τα τελευταία…. αρκετά χρόνια.

 

 

 

grandiose-lancome-mascara

 

 

 

Στη σειρά Grandiose εκτός από τη μάσκαρα πρόσφατα, έκανε την εμφάνισή του και το Grandiose Liner Flexible Eyeliner με το ίδιο εργονομικό σχήμα (που για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι βοηθάει, αφήστε που όταν πήγα να το ανοίξω και να το στρίψω ως γνωστή ανυπόμονη και αδέξια Υδροχόος, παραλίγο να το σπάσω και από τότε το κοιτάω με φόβο- ούτε που το ξανά- άνοιξα) Πάντως η Lancome λέει ότι είναι εμπνευσμένο από τις τεχνικές μακιγιάζ των επαγγελματιών make up artists και κάνει την εφαρμογή του eye liner παιγνιδάκι.  Ποια είμαι εγώ, για να διαφωνήσω;

 

Nα, αυτά λέει:

“Για να απελευθερωθεί η γραμμή του liner και να τα ωθήσει τα όριά της, η Lancome δημιούργησε το Grandiose Liner, εμπνευσμένο από τις τεχνικές των make-up artists. Αυτό το επαναστατικό liner σπάει τους κανόνες και προσφέρει μια πιο απλή τεχνική και απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή. Ένα  τεχνολογικό επίτευγμα, που περιλαμβάνει ένα μηχανικό άξονα που επιτρέπει την κλίση στο απλικατέρ κατά 350 αριστερά και δεξιά και σχεδόν απεριόριστες επιδέξιες κινήσεις. Η νέα, πυκνή, αδιάφανη και έντονου τύπου ματ φόρμουλά του, χαρίζει ένταση στο βλέμμα και ιδιαίτερα τολμηρές γραμμές. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά μεταξύ των make-up artists: λυγίζουν σκόπιμα το απλικατέρ ώστε να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ευελιξία, δημιουργικότητα και πιο όμορφα μάτια. Το Grandiôse Liner έχει επίσης μια εξαιρετικά λεπτή άκρη(μόνο 0.2 mm) με μικροϊνες nylon και υφή ρητίνης για απόλυτη ευελιξία: δύο χαρακτηριστικά απαραίτητα για μιατέλεια γραμμή eye liner. Είναι ένα eyeliner που πρέπει να το εμποτίσετε πριν τη χρήση, αυτό σημαίνει πως η άκρη του θα κρατήσει ακριβώς την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος όταν το πιέσετε μέσα στο δοχείο με το χρώμα.”

 

(η επιστήμη του eyeliner σου λέω, φίλη μου, όχι αστεία…)

 

 

lancome-grandiose-liner

 

 

Άνοιξα όμως εύκολα και αμέσως το εφάρμοσα κιόλας (και μου άρεσε) το  Sourcils Styler μια μάσκαρα για τα φρύδια με έμπνευση λέει, από τα προϊόντα hair styling. Η συγκεκριμένη δίνει χρώμα μόνο στα φρύδια χωρίς να βάφει το δέρμα, άρα προσφέρει πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Η φόρμουλα περιλαμβάνει τον ίδιο τύπο gelling agents  με τα προϊόντα hair styling και εγγυάται τέλειο κράτημα για 14 ώρες. Η καλλιτεχνική διευθύντρια της μάρκας Lisa Eldridge δημιούργησε 4 αποχρώσεις κατάλληλες για όλες τις αποχρώσεις των φρυδιών: transparent, blonde, light brown και brown.

 

 

 

sourcils-styler-lancome

 

 

Δεν μπορώ να πω, κάτι μάθαμε και σήμερα.

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls!! Θα ήθελα πολύ από μια γωνιά να είμαι στα πάρτι αυτά και τις εκδηλώσεις να παρακολουθήσω τη στιγμή της απόλυτου βαρεμάρας που με τη μια ανοίγοντας την τσάντα βγάζεις το χ,ψ μαγικό νέο προιόν και το κοινό καθηλώνεται!!
    Η μάσκαρα Grandiose είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και ο μόνος λόγος που δεν συνέχισα να αγοράζω μόνο αυτή (γενικά είμαι φανατική των μάσκαρα της Lancome) είναι γιατί είμαι περίεργη και φυσικά άπληστη!
    Επίσης τα eyeliner είναι πολύ ωραία – και να σημειωθεί ότι έχουν και πολύ ωραίο άρωμα!
    Το σπαστό βουρτσάκι είναι τεράστια ευκολία και πραγματικά φτάνει σε ΟΛΕΣ τις βλεφαρίδεςοπότε φυσικά θα δοκιμάσω και το eyeliner!
    Φιλιά πολλά από ένα φθινοπωρινό (!) Λονδίνο!

  2. Καλημέρα!!!
    Οταν ενα eye liner σε βοηθάει και πέρνει για σένα την κλίση των 35 μοιρών και δεν σπας το χεράκι σου
    τι να πω!Ειναι ενα βήμα μπροστά που ίσως καταφέρει όλες εμάς που δεν το έχουμε (puppy eye liner) να
    κάνουμε ενα υπέροχο cat eye liner!!!!xaxaxaxa
    Το συγκεκριμένο προϊόν λόγω της εμφάνισης του μου θυμίζει και λιγο laboutin eyeliner λιγο απο πένα εμπνευσμένο!
    Φιλια

  3. Είχα κάποτε ενα eye liner της Lancome, κάπου εκει στα τέλη των 90’s που το cat eye ηταν πάλι στη μόδα….. όχι απλά ήταν ότι τελειότερο… αλλά το πέταξα μια δεκετία μετά χωρίς να εχει τελειώσει και χωρίς να έχει ξεραθεί, μόνο και μόνο γιατι φοβήθηκα το πολυχρονισμένο του πράγματος (κι είχε πέσει κι η μόδα του cat eye τότε…). Οσο για mascara νομίζω, ότι απλά το Lancome είναι συνώνυμο του όρου!

  4. Αφταστες οι μάσκαρα της Lancome,είναι πραγματικά εκπληκτικές,αλλά και εγώ που λατρεύω τα Eyeliner μου έκανε λίγο περίεργο το σχήμα του (πίστεψέ με Τζούλια μου δεν είσαι η μόνη αδέξια Υδροχόος-θα έλεγα ότι παίρνω βραβείο αδεξιότητας!)

  5. Τι τέλειο pacage ειν’αυτό!!!!!!!!Και να μη πιανει το χερι μια θεση στην τσαντα την κερδιζει!!!

  6. Ε ναι λοιπόν! Ευτυχώς που έχουμε και τη Τζούλια στα παιδικά πάρτυ. Εκεί που το πράγμα γίνεται επικίνδυνο με επιδόσεις, ξανά επιδόσεις και καπάκι ανταλλαγή συνταγών, κι αρχίζω να γέρνω στην καρέκλα, βγάζει η Τζούλια τη μάσκαρα από την τσάντα και ΤΣΟΥΠ! Επανέρχομαι!

    Εντάξει, τι να πω για την Grandiose;

    Τα περασμένα Χριστούγεννα έψαχνα ν’αγοράσω μάσκαρα στο αγαπημένο μου μωβ χρώμα – έχω ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπάρω την Effet faux cils του YSL, παρότι το χρώμα και η εφαρμογή είναι υπέροχα – γιατί στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα.

    Κατέληξα στην Grandiose, την οποία είχαν βγάλει σε συλλεκτική έκδοση των 10ml, παρότι το μωβ αν και πολύ κομψή απόχρωση, ήταν αρκετά πιο σκούρο από της YSL.

    Την άνοιξα στις 6/1/16 (παιδιά ναι, τα σημειώνω) και τη χρησιμοποιώ ακόμα!!!
    Κοντεύει 6 μήνες η Grandiose στο νεσεσέρ μου, με πολύ συχνή χρήση, και κάνει υπέροχες μακριές βλεφαρίδες, συν του ότι ξεβάφεται κι εύκολα!

    Η επόμενή μου λοιπόν μωβ ή μαύρη θα είναι Grandiose Extreme, οπωσδήποτε…

    … σετάκι μ’αυτό το “επιστημονικό” Grandiôse Liner-με μηχανικό άξονα-κλίση στο απλικατέρ-ματ φόρμουλα, ω ναι!

  7. Θέλουμε μια Τζούλια στα πάρτυ! Καταπληκτική ιδέα! Οταν ήταν μικρά τα παιδιά μου και τα συνόδευαν στα πάρτυ, δεν μπορώ να πω ότι η παρέα ήταν πάντοτε ενδιαφέρουσα, Πολλές φορές βαριομουν ή ήμουν κουρασμένη. Ενώ, αν είχαμε μια Τζούλια;
    Τη μασκαρα την έχω αγοράσει, ήταν πολύ καλή αλλά επειδή δεν έφευγε εύκολα απο τα ευαίσθητα ματια μου,δεν την αγόρασα ξαν α.Αποτέλεσμα,όμως, grandiose!

  8. Για μένα η lancome είναι σαν την ιον αμυγδάλου, πρώτη αγάπη και παντοτινή, και μολονότι δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη μάσκαρα , θα σπεύσω….

  9. Από πέρσι το καλοκαίρι που άρχισα να δοκιμάζω προϊόντα μακιγιάζ της lancome, μια μεγάλη αγάπη ξαναγεννήθηκε!!!!Στην αρχή με την hypnose και τώρα με την gradiose . Από τότε έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα και έχω να πω τα εξής:oι υγρές σκιές στο βαζάκι δεν φεύγουν με τίποτα. Την βάζω στις 6.30 το πρωί και μέχρι το βράδυ μένει στη θέση της χωρίς να μαζεύει. Το teint idole ultra 24h δεν γυαλίζει σε λιπαρό πρόσωπο. Σε συνδυασμό και με το miracle cusion είναι απίστευτης διάρκειας.Τα κραγιόν rouge in love παρότι είναι πολύ ενυδατικά κρατάνε και αυτά πολύ. Κορυφαίο βέβαια προϊόν της Lancome είναι το bi facil, βγάζει τα πάντα στο δευτερόλεπτο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Τον προηγούμενο μήνα είχα πάει σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών εδώ στην πόλη μου και με έβαψε ένας make up artist της lancome που είχε έρθει από Αθήνα με το καινούριο καλοκαιρινό μακιγιάζ που μας είχες παρουσιάσει Τζούλια. Πρώτη φορά με έβαψε κάποιος και μου άρεσε τόσο πολύ. Σας ζάλισα νομίζω αλλά έχω μέρες να σχολιάσω και τα είπα μαζεμένα . Φιλιά πολλά….

  10. Αχ Τζουλια τι μας κάνεις πάλι!!! θα πάω να τα δω απο κοντά!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.