H&M και Kenzo μαζί μας στις 3 Νοεμβρίου.

kenzo-h&m-open

 

 

Από τον Μάιο που μας πέρασε, είχε ανακοινωθεί η φετινή συνεργασία των H&M με τον οίκο Kenzo και τους σχεδιαστές Humberto Leon και  Carol Lim.

 

Οι σσχεδιαστές Humberto Leon και  Carol Lim.

 

47-humberto-leon-carol-lim-1

 

 

Έντονα χρώματα, εντυπωσιακά prints, jungle αναφορές, tiger ρίγες και σύμφωνα με τους σχεδιαστές «αυτό που θέλαμε να πετύχουμε με αυτή τη συλλογή ήταν να παρουσιάσουμε τον αληθινό κόσμο του Kenzo Tanaga  σε ένα ευρύ κοινό και πιστεύουμε ότι το καταφέραμε. Διηγούμαστε μια ιστορία επιτυχίας που κρατάει χρόνια. Την ιστορία Κenzo.»

 

Ο Kenzo Tanaga, «προσγειώθηκε» στο Παρίσι το 1970 και ήταν ο πρώτος Ασιάτης σχεδιαστής μόδας ο οποίος με το δικό του πάθος και όραμα δημιούργησε έναν νέο τρόπο γυναικείου ντυσίματος γεμάτο έντονο χρώμα και έθνικ αναφορές.

 

Αλλά και η Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor των  H&M, δήλωσε: «Δεν βλέπουμε την ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τον κόσμο του Kenzo έναν κόσμο, γεμάτο ενθουσιασμό, χρώμα, πάθος, δημιουργικότητα και αγάπη για τη Μόδα»

 

Και θα τον μοιραστούν στις 3 Νοεμβρίου, όπου η συλλογή θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της με γυναικεία, αντρικά και αξεσουάρ.

 

 

hm-kenzo-collaboration-lookbook-01

 

kenzo-hm-1

 

kezno-hm-2

 

kenso-hm-3

 

kezno-hm-4

 

kenzo-hm-5

 

(παρακαλώ το παρακάτω δικό μου, με όλο το styling)

 

kenzo-h&m-21

 

 

kenzo-hm-6

 

kenzo-hm-7

 

kenzo-hm-8

 

kenzo-hm-9

 

kenzo-hm-10

 

kenzo-hm-11

 

kenzo-hm-12

 

 

kenzo-h&m-20

 

 

kenzo-hm-13

 

kenzo-hm-14

 

kenzo-hm-15

 

kenzo-hm-16

 

 

kenzo-h&m-men

 

 

kenzo-h&m-men-2

 

 

kenzo-h&m-men-3

 

 

kenzo-h&m-men-4

 

kenzo-h&m-men-5

 

 

 

 

 

Δημιουργός της καμπάνιας ο διάσημος φωτογράφος Jean-Paul Goude και πρωταγωνιστές επτά πρόσωπα, επτά celebrities ο καθένας με την δική του ιστορία:  Iman, Rosario Dawson, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi και ο Xiuhtezcatl Martinez.

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Τι ωραίο, πόσο πραγματικά κομψό, μπορεί να γίνει καποιες φορές το animal print!!! Δεν είναι το cup of tea μου, αλλά κάτι τετοιες φορές πραγματικά το θαυμάζω…

  2. @Stella: Συμφωνώ. Και μένα δεν είναι το cup of tea μου, αλλά τρελαίνομαι να τα βλέπω και κάποια από αυτά τα φοράω κιόλας. Είναι όμορφα πολύ σε κάποιες λεπτομέρειες όμως: αξεσουάρ, όπως γάντια, κασκόλ κλπ

  3. Έχει πραγματικά όραμα και αισιοδοξία ο Kenzo Tanaga και αυτό φαίνεται σε αυτά τα πολύχρωμα έθνικ σχέδια του..η αλήθεια είναι ότι τα Η&Μ είναι το κατάστημα που ψωνίζω συχνότερα ειδικά τα παιδικά για τη μικρή μου γιατί μου αρέσουν πολύ τα ρούχα του και οι τιμές του.

  4. @Julia ναι, ναι όντως! Τα αξεσουάρ σε animal print είναι υπέροχα για να υιθοτεήσεις την ταση με ασφαλή και κομψά κριτήρια. Και τώρα που το θυμηθηκα, έχω μια υπέροχη vintage τσάντα σε real animal print από την μαμά μου, τρελλή σεβεντίλα (αν όχι σιξτήλα….). Χρώματα μπεζ, καφέ, λευκό της αγελαδίτσας…. ;). Μήπως να την ξεθάψω για το χειμώνα?

  5. …καλημέρααααα…όμορφα είναι κάποια κομμάτια και κάποια σχέδια κι υφάσματα…θα φορούσα κάποια απ’ αυτά αλλά όχι σεταρισμένα ως έχουν στις φωτό…το animal print το λατρεύω…έχω αρκετά κομμάτια στη ντουλάπα μου…σε ρούχο,παπούτσι,αξεσουάρ,τσάντες κλπ…. και μιας και μιλάμε για ρούχα κι αξεσουάρ, σας έχω ένα νέο…ανοίγει μέσα στο 2017 και στην Αθήνα FOREVER 21,στο χώρο που φιλοξενούσε το κατάστημα Sprider στην Ερμού στην διασταύρωση με την οδό Ευαγγελίστριας…το λατρεύω το forever21…. και θα το λατρέψετε κι εσείς… καλό ΠΣΚ σε όλες κι όλους.

  6. Λατρεύω το χρώμα στα ρούχα!!! Ακραία κάποια από τα παραπάνω κομμάτια για τα γούστα μου αλλά είμαι σίγουρη πως θα μπορούσα να συνδυάσω την μπλούζα με τους ώμους έξω με κάτι άλλο από κάτω και το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό!!

  7. @Celia Τι ωραία νέα μας φέρνεις? Δεν το είχα πάρει χαμπάρι κι ας κινούμαι κάθε μέρα στο κέντρο! Σούπερ!

  8. @Stella, αν περάσεις από κει,θα δεις πως το ανακαινίζουν ριζικά…κοντεύει να τελειώσει….είσαι κι εσύ λάτρης των FOREVER 21;;;

  9. Καλημέρα!!!
    Το e shop των H&M το τιμάω ιδιαίτερα γιατι απο οτι γνωριζω ειναι το μονο ξένο e shop που δέχεται
    αντικαταβολή! Πολυ χαμηλή χρέωση μεταφορικών!Και τα στέλνει μέσα σε 4-5 μέρες!!! Εχεις εξαιρετικές προσφορές!
    Παντα βρίσκω οτι ψάχνω!! Φέτος έκανα ολες τις αγορές των μαγιό μου απο εκει!!! Έχει καταπληκτικά σχέδια και παρα πολυ καλη ποιότητα!!!!!
    Η συνεργασία αυτή δείχνει ακόμη μια φορά πως μια εταιρία που αναφέρεται στο εύρη κοινό μπορει να
    συνεργαστεί με έναν μεγάλο Σχεδιαστή μόδας! Και να μας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσουμε
    προιοντα Haute couture σε τιμές pret a porter!!!

  10. Είναι τόσο ιδιαίτερα, που γίνονται εκπληκτικά !!!! Αλλά, όποτε συνεργάζεται η H&M με μεγάλους οίκους, δεν προλαβαίνω να αγοράσω κάτι!!!!

  11. Εμένα πάντως μ’άρεσαν περισσότερο αυτά τα παντοφλοσαγιοναροκαλτσοπαπουτσάκια!
    Μουτςς

  12. @Marianna Chalikia, χαχαχα…σε καταλαβαίνω…όπως τότε με Alexander Wang και Balmain.

  13. Και να ειναι οι τιμες H&M, για ρουχα Kenzo…οχι το αναποδο…Ενα σακιδιο πλατης ( kenzo -τελειο!!!!-) ειχα παρει, π α ν α κ ρ ι β ο…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.