ΤΗΕΟ PARFUMS: To νέο αντρικό άρωμα “Mentor”

theo-parfum-mentor-open

 

Οφείλω να το ομολογήσω! Με τον Θεόδωρο Καλοτίνη αδυνατώ να είμαι αντικειμενική.  Λατρεύω τα αρώματα του, αγαπώ κι εκτιμώ τον ίδιο κι όσο τον γνωρίζω μέσα από την φιλική μας επικοινωνία, τόσο περισσότερο θαυμάζω και καμαρώνω αυτόν τον νέο άντρα που διαρκώς εξελίσσεται.

 

Σας είχαμε παρουσιάσει εκτεταμένα στο Beautyblog.gr το ξεκίνημα του και τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε τα καινούργια του βήματα.

 

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ MENTOR ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

 

Έν αρχή ην ο MENTOR ή καλύτερα το νέο αντρικό άρωμα της THEO PARFUMS που μόλις κυκλοφόρησε, τέταρτο στη σειρά μετά τα γυναικεία Lilly και Gardenia και το επίσης αντρικό 1989. Το MENTOR είναι ένα Musky/Woody άρωμα,  γοητευτικό και γήινο που δημιουργεί μία αύρα κομψότητας και πολυτέλειας σε όποιον το φορά.  Παράλληλα όμως, είναι κι ένα παιχνιδιάρικο άρωμα.  Ο αρωματοποιός Θεόδωρος Καλοτίνης ήθελε να εκφράσει με το MENTOR, τη δύναμη αλλά και την τρυφερότητα του ισχυρού άνδρα, την οργισμένη κτητικότητα που σιγοκαίει μέσα σε κάθε αρσενικό, τα αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές το χαρακτηρίζουν.

 

Θέρμη γλυκιάς βανίλιας, αισθησιακό κεχριμπάρι και ξυλώδες βέτιβερ, γεννούν μία πλούσια και τρυφερή μυρωδιά.   Όταν η ένταση και η ορμητικότητα του αρώματος καταλαγιάσουν μένει το πάθος, η ηρεμία και η σιγουριά, σαν κι αυτά που αποπνέει κάθε άνδρας με αυτοπεποίθηση.  Για τον δημιουργό του Θεόδωρο Καλοτίνη, το MENTOR είναι η απόλυτη έκφραση της αρρενωπότητας, ένας σύγχρονος μέντορας που υποδεικνύει το δρόμο για την επιτυχία και την κορυφή, χωρίς να στερείται τρυφερότητας κι ευγένειας.

 

 

theo-parfum-mentor-2

 

 

Με ρωτούσατε συνεχώς και χαίρομαι πολύ, που πλέον μπορώ να σας ανακοινώσω, τη νέα συνεργασία της THEO PARFUMS με την αλυσίδα καλλυντικών Galerie de Beaute, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Πλέον μπορείτε να βρείτε τα φημισμένα αρώματα του Brand και να τα δοκιμάσετε στα:

 

GALERIE DE BEAUTE-THE MALL ATHENS (Μαρούσι/Αθήνα) Ανδρέα Παπανδρέου 35

 

GALERIE DE BEAUTE-SHOPPING HOUSE (Άλιμος/Αθήνα) Θεομήτορος 41

 

GALERIE DE BEAUTE-MEDITERRANEAN COSMOS (Θεσσαλονίκη)  11ο χλμ Εθν. Οδού Θεσ/νίκης-Μουδανίων

 

 

Επίσης στο site της THEO PARFUMS μπορείτε να αποκτήσετε τα αρώματα του Θεόδωρου Καλοτίνη σε ειδική εορταστική προσφορά με έκπτωση 20% εάν κάνετε την παραγγελία σας έως τις 18/12. 

 

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΛΟΤΙΝΗ ΣΤΟ ΤΗΕ MALL ATHENS

 

Νομίζω είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή, όταν μπορείς να γνωρίσεις από κοντά τους δημιουργούς των αγαπημένων σου προϊόντων.  Πάντα πίστευα, ότι η προσωπικότητα αυτού που δημιουργεί, με κάποιο τρόπο ενσαρκώνεται, εκφράζεται, αντικατοπτρίζεται μέσα από τις δημιουργίες του. Την Δευτέρα στις 19 Δεκεμβρίου, στα Galerie de Beaute του THE MALL ATHENS από 17.00 – 20.00, θα είναι η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον Θεόδωρο Καλοτίνη.  Ο Θεόδωρος θα παρουσιάσει το πρώτο ελληνικό Brand αρωμάτων από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά της Ελληνικής φύσης, θα μας μυήσει στις δημιουργίες του, θα γνωριστεί μαζί μας, θα απαντήσει στις απορίες μας περί αρώματος και θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε το ιδανικό άρωμα για μας ή τους αγαπημένους μας.  Το beautyblog.gr κι όλοι εμείς που αγαπάμε τα ποιοτικά αρώματα κι επιβραβεύουμε τις προσπάθειες για ελληνική επιχειρηματικότητα, θα βρισκόμαστε εκεί! Ανυπομονώ για την υπέροχη βραδιά!

 

 

 

invitation-theo

 

 

 

 

Stella

 

Πληροφορίες για τα αρώματα της THEO PARFUMS

http://www.theoparfums.com/

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα σε όλες και θερμές αρωματικές ευχές στην Υπουργό μας που σημερα έχει τα γενέθλια της. Μαρία μας, να είσαι πάντα ευωδιαστή, όμορφη, γελαστή, δημιουργική και προπαντός υγιής!

  2. Και μια “επί του πιεστηρίου” σημείωση σχετικα με τα THΕO PARFUMS. Το ΜΕΝΤΟR έχει σημειώσει τέτοια επιτυχία, που γίνεται ανάρπαστο… σε σημείο που ενδέχεται να εξαντληθεί. Σπεύσατε!

  3. @Stella Πολύ ενδιαφέρουσα ακούγεται και αυτή η νέα δημιουργία των Theo parfums. Καλή επιτυχία!

  4. Ευχαριστώ πολύ πολύ Stella!!! Κι άλλοι έχουν γεννέθλια σήμερα,χρόνια πολλά!! Χαίρομαι πολύ που βλέπω τη διοργάνωση τέτοιων event για την παρουσίαση αρωματων από τους δημιουργούς τους. Έχω την τύχη να πηγαίνω συχνά σε τέτοιους είδους παρουσιάσεις και συνιστώ ανεπιφύλακτα αν μένετε Αθήνα να περάσετε μια βόλτα οπωσδήποτε να ακούσετε από πρώτο χέρι την ιστορία πίσω από το αρωμαα και την έμπνευση!

  5. Πριν μερικούς μήνες έλαβα ως δώρο το΄΄1989΄΄και πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν συνειδητοποίησα οτι το άρωμα αυτό εξελίσσονταν σε πραγματικό θησαυρό όσο περνούσε η ώρα που το φορούσες.
    Θα έχει πραγματικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσίαση…ανυπομονούμε!!!
    Θα πρέπει βέβαια να πούμε πολλά μπράβο και στην Ελληνική εταιρεία BIOAROMA που έδωσε την ευκαιρία σε έναν νεο ταλαντούχο άνθρωπο να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα.
    @Stella αν δεν έχεις δοκιμάσει το εξαιρετικό λάδι λαβδάνου με τις απιστευτες αντιγηραντικές ιδιότητες απο την BIOAROMA με την πρώτη ευκαιρία κάντο και πες μου εντυπώσεις!!!

  6. Το κατάλληλο ποστ την κατάλληλη ημέρα για τον σωστό άνθρωπο Μαρία μας! Μακάρι να ήσουν εδώ και να πηγαίναμε όλες μαζί! Εγώ πάντως ανυπομονώ να γνωρίσω τον δημιουργό κι από κοντά!

  7. @panos θέλουμε το αναλυτικό σου review εδώ και τώρα. Τόσα δώρα προγραμματίζουμε για τους αγαπημένους μας. Είναι εξαιρετική η bioaroma το έχουμε πει πολλές φορές.

  8. …καταρχάς, να ευχηθώ happy b-day κι από εδώ στην Υπουργό της καρδιάς μας κι εγώ με τη σειρά μου.
    …όσο για το νέο MENTOR ,με εξιτάρει που διαβάζω Musky/Woody/βανίλια…καθώς και για την αντιφατικότητα μεταξύ οργισμένης κτητικότητας και τρυφερότητας…πιστεύω πως θα ταιριάζει στο bb boy του σπιτιού….και σε μένα,γιατί ως γνωστόν ”κλέβω” τα αρώματά του κι εγώ ουκ ολίγες φορές!!

  9. Από την περιγραφή και μόνο πρέπει να μυρίζει φοβερά.Συγχαρητήρια στον Θεόδωρο.
    Μουτςς
    ΥΓ.Υπουργέ μας πολύχρονη με υγεία,αγάπη και πολλές μυρωδιές 🙂

  10. ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ να το μυρίσω..μου άναψε την περιέργεια η υπέροχη περιγραφή! Χρόνια πολλά στην γλυκητατη MariaA γεμάτα ευτυχία

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.