mygoodcloset: Πασχαλινή Λίστα Δώρων!

 

mygoodcloset

 

 

Άλλη μια εποχή δώρων ξεκινά και πολύ το χαίρομαι. Είναι όμορφο να επιλέγεις δώρα για εκείνους που αγαπάς και να βλέπεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό στα μάτια τους όταν ανοίγουν τα πακέτα τους.

 

Διότι αν και τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων, τελικά και το Πάσχα δεν πάει καθόλου πίσω – ειδικά στην Ελλάδα – και πολλές φορές μπορώ να πω, ότι τα δώρα είναι ακόμα περισσότερα.

 

Όπως και να έχει, ένα ωραίο και προσεγμένο δώρο που να δείχνει ότι έχεις σκεφτεί και το γούστο και τις προτιμήσεις του αποδέκτη του, δεν χρειάζεται κατ’ ανάγκη να τινάξει τον προϋπολογισμό μας στον αέρα. Γι αυτό σήμερα θα δούμε πολύ όμορφες και επώνυμες προτάσεις από το αγαπημένο mygoodcloset και φυσικά η αρχή θα γίνει για τα βαφτιστήρια μας – αυτά έχουν τον πρώτο λόγο αυτή την εποχή.

 

For our boys

 

Tommy Hilfiger Knitwear 30Ε

 

 

hilfiger boys

 

Adidas T-shirt 19E

 

adidas t-shirt

 

 

Louis Vuitton Sneakers 73E

 

louis-vuitton-sneakers

 

Reebok High Sneakers 45E

 

reebok-sneakers

 

 

For our girls

 

 

Burberry khaki top 28E

 

burberry-top

 

 

Chloe knitted cardigan 55E

 

chloe

 

IKKS Dress  39E

 

IKKS-dress

 

Dior t shirt 45E

 

 

dior-tshirt

 

Lapin House Suede booties  40E

 

 

lapin

 

 

ASH High sneakers 42E

 

sneakers

 

Για τον αγαπημένο σας

 

 Ό, τι γούστο και να έχει δύσκολο να μην εκτιμήσει ένα polo shirt για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του το bb boy σας.

 

Burberry Black polo t-shirt 72E

 

burberry-t-shirt

 

Moncler polo t-shirt 80E

 

monclear-polo

 

 

Polo Ralph Lauren t-shirt 65E

 

polo-raplh-lauren

 

 

 

Gucci polo t-shirt 120E

 

 

gucci

 

 

Michael Kors polo shirt 56E

 

 

michael-kors-polo

 

 

 

Για την αγαπημένη σας

 

Ελάτε bb boys, κάντε τις επιλογές σας και για να σας βοηθήσω, ακόμα και αν δεν είσαστε σίγουροι  για το γούστο της, δεν υπάρχει κορίτσι στον πλανήτη που να μη θέλει μια ακόμα τσάντα ή ένα ακόμα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

(για παπούτσια δεν το συζητώ καν, αλλά αν δεν ξέρετε το νούμερό της αφήστε το καλύτερα. Ή ρωτήστε. Αλλά αν ρωτήσετε θα χαλάσετε την έκπληξη, οπότε το γυρνάμε πάλι σε γυαλιά και τσάντα.)

 

 

Tom Ford 140E (αρχική 600Ε, οπότε μιλάμε για κελεπούρι)
tom-ford-sunglasses

 

Italian Independent 70E

 

italian-independent-2

 

 

Trussardi aviator 68E

 

trussardi

 

Versus by Versace 120E

 

versus-

 

 

Donna Karan DKNY 185E

 

DKNY

 

 

John Galliano 265E

 

 

john-galliano

 

 

Love Moschino 90E

 

News Flash! Tη συγκεκριμένη τσάντα αν την αγοράσετε θα έχετε και έξτρα 15% έκπτωση εφόσον είσαστε bb girls! Τι περιμένετε;

 

love-moschino

 

 

 

Πήραμε κάποιες ιδέες, δεν μπορείτε να πείτε.

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. χαρούμενες ηλιόλουστες ανοιξιάτικες καλημέρες!!!!με μια γρήγορη ματιά, μου άρεσαν πολύ, το φορεματάκι Ikks,αλλά πολύ περισσότερο τα χρυσά slingback heels της D&G από το mygoodcloset που είναι ότι πρέπει για αυτή την εποχή!!!

  2. @ΑnastasiaV: Καλημέρα Αναστασία! Είμαστε στηντελική ευθεία για το Πάσχα! Βλέπω έχεις τσεκάρει τα ωραία του mygoodcloset! Καλά ψώνια! Φιλιά!

  3. Πολύ ωραίες προτάσεις,θα μπω το βράδυ μετά τη δουλειά να τσεκάρω,μου άρεσαν ιδιαίτερα τα γυαλιά ηλίου Italian Independent αν και δεν αγοράζω ποτέ γυαλί χωρίς δοκιμή και το Burberry khaki top για τη μικρούλα μου!

  4. Η Love Moschino είναι δική μου!!! Χαχαχα έπαθα πλάκα μόλις το είδα…

  5. @Mαρία Μορφοπούλου: Kαι πάνω που ήμουν έτοιμη να γράψω ότι η τσάντα Love Moschino, μου κλείνει το μάτι για ανοιξιατικες εμφανίσεις με τζινάκι και λευκό πουκάμισο… με πρόλαβες!!

  6. @Μaryl: Εγώ θα έβλεπα και το Dior για Πασχαλινή εμφάνιση του μικρού μας bb girl με μαύρο κολάν ή τζιν φουστίτσα.. (βγάζω το άχτι μου στα μικρά μας bb girls με τα ντυσίματα, γιατί των αγοριών, όπως και να το κάνεις είναι πιο περιορισμένες οι επιλογές..)

  7. @ΒΒ:αχ μη μου βάζεις τέτοιες ιδέες γιατί βλέπω να ξοδευω το δώρο Πάσχα πριν καν το πάρω και θα βγω και χρεωμενη!! 🙂

  8. …εμένα μου έκλεισε το μάτι η τσάντα του Galliano…με τις τσάντες έχω μεγάλη εμμονή αλλά γιατί μου κλείνουν το μάτι ακριβά κομμάτια;;Μπορεί να μου εξηγήσει καμιά;;;Καλημέρα σε όλες κι όλους …μια όμορφη εβδομάδα να έχουμε….

  9. A, τι ωραία! Ευκαιρία για ψάξιμο! Αν και δυστυχώς πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές που η νονά μου μου έκανε δώρο ρούχα και αρώματα, πλέον μόνο σεντόνια, πετσέτες και παπλώματα, για να φτιάξω την προίκα μου λέει, χαχαχα! Καλή εβδομάδα!

  10. Αχ, αυτό το Alessi bowl ωραιότατο όντως! Χμ, ας προωθήσω τη λίστα εκεί όπου πρέπει! Γιατί η νονά είναι όντως πολύ προνοητική και μου φέρνει ακόμη λαμπάδα, αμέ (και ας πάτησα τα πρώτα -άντα, την περιμένω κάθε Πάσχα με χαρά και ανυπομονησία)!! Περιττό να πω βέβαια πως όταν πέρασα φοιτήτρια, μου εξόπλισε το σπίτι με πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες κτλ! Γι’αυτό, bb girls μου που είστε νονές (εγώ δεν αξιώθηκα ακόμη), να μην ξεχνάτε τα βαφτιστήρια σας – και ας είναι μεγάλα παιδιά!

  11. @Sheena εγω που έχω βαφτιστικό που αυτη τη στιγμή ειναι φαντάρος τι να πω? Το λέω και δεν το πιστεύω πως μεγάλωσε…. Πλέον τα δώρα μεταφράζονται σε χρήμα για να πιάσουν και τόπο…. Αλλά μου λείπει η εποχή που του έπαιρνα λαμπάδα Power Rangers κι ας μην συμφωνούσα με την …αισθητική και το concept…!

  12. @Stella: O tempora o mores! Πλέον είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις δώρο σε παιδί, γιατί (θαρρώ ότι) δεν τους λείπει τίποτα. Οπότε η μόνη λύση είναι τα χρήματα. Προσωπικά, μου αρέσει να μου κάνει κάποιος δώρο κάτι, οτιδήποτε, γιατί δείχνει ότι ξόδεψε χρόνο και ενέργεια να βρει κάτι, και ας μη μου αρέσει – ποτέ δεν άλλαξα κάτι.
    Υ.Γ. Φαντάρος, ε? Να τον χαίρεσαι! Άρα έγινες μικρούλα νονά! 🙂

  13. Όχι εννοώ ότι εγώ την έχω βάλει στο site, είναι δική μου και την πουλάω. Εννοείται φυσικά ότι από το BB έμαθα για το mygoodcloset!! Σκέφτηκα να γράψω έκπτωση 15% για τα BB girls, αλλά δεν ξέρω αν θα συμφωνούσαν από το site. 🙂

  14. Γειά σας BB girls ! Ακούμε προτάσεις για εκπτώσεις στο πιο ζωντανό κοινό , εσάς ! Οσο για την Love Moschino που η πωλήτρια Μαρία δίνει με έκπτωση στα BBgirls φυσικά και το δεχόμαστε !!!
    Οποιο BBgirl την αγοράσει , κάνουμε έκπτωση 15 % στην ήδη εξαιρετικά χαμηλή τιμή της ! Στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] , για να σας δώσουμε οδηγίες πως θα πάρετε την έκπτωση !!!

    from mygoodcloset team

  15. Αυτο θα πει online αγορες!!!! Πολυ ομορφη και βολικη τσαντα παει με ολα…

  16. Καλημέρα σε όλους! Αγαπητό mygoodcloset κατέβασα από χθες την τιμή στα 70 πριν δω το μήνυμα σας. Πάντως νομίζω θα ήταν ωραία ιδέα να γίνονται και ανταλλαγές με άλλους χρήστες/πωλητές! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.