Michael Kors presents: “Sexy Ruby”

Michael-Kors-Sexy-Ruby-eau-de-parfum-open-1

 

Και πριν προλάβουμε να πάρουμε μια ανάσα από το Wonderlust (στην κυριολεξία όμως) ο Michael Kors μας ξαναχτυπά στο ευαίσθητο σημείο με άλλο ένα αισθησιακό, sexy, chypre άρωμα. Και το όνομά του; Sexy Ruby.

 

 

“Υπάρχουν γυναίκες που κατηγοριοποιούν τα αρώματα τους: αυτό είναι πιο «νεανικό», αυτό είναι για το βράδυ, αυτό είναι για το σαββατοκύριακο, αυτό για τις καθημερινές. Σε αυτές έχω να απαντήσω το εξής: «γιατί να μην είσαι λαμπερή και glamorous ακόμα και στο γυμναστήριο;»

 

 

sexy-ruby-4

 

 

Το Sexy Ruby είναι ένα glamorous άρωμα. Αλλά όχι με την έννοια του glamour που είχαν οι μαμάδες ή οι γιαγιάδες μας. Είναι «μοντέρνα» glamorous. Το Sexy Ruby δημιουργήθηκε για να μεγεθύνει το sex appeal που κάθε γυναίκα έχει. Αν  γενικά τα αρώματα μας είναι πολυτελή, το Sexy Ruby είναι τολμηρά πολυτελές. Ακόμα και το χρώμα του- το κόκκινο- δίνει μια αίσθηση δυναμικού ρομαντισμού- όχι απλά ενός ρομάντζου. Σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει πολύ το κρύο. Είμαι λάτρης της ζέστης. Αγαπώ οτιδήποτε καυτό και τροπικό. Το γιασεμί είναι από τα αγαπημένα μου λουλούδια- πάντα όταν το μυρίζω με μεταφέρει νοητά σε κάποιον ζεστό προορισμό. Σα να πίνω ένα ποτήρι sangria με φρεσκοκομμένα φρούτα. Αγαπώ τη μυρωδιά του αλατόνερου. Και φυσικά λατρεύω τις παιώνιες.»

 

 

sexy-ruby-2

 

 

 

Τα παραπάνω δια στόματος Michael Kors σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Vogue.

 

Oι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αύριο 21 Σεπτεμβρίου ο Michael Kors θα είναι οικοδεσπότης ενός pre event / party στο Λονδίνο, για το παγκόσμιο λανσάρισμα όπου το άρωμα  θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας πολλαπλά διαδραστικά στοιχεία και ψηφιακά μέσα.  Τη μουσική επιμέλεια θα έχουν οι DJ’s The Collyer Twins.

 

 

michael-kors-blake-lively

 

 

Στην Αθήνα, το νέο άρωμα θα παρουσιαστεί στις 9 Οκτωβρίου σε ένα ειδικά αφιερωμένο event, που δεν θα χάσω με τίποτα.

 

Μεταξύ μας, το Sexy Ruby είναι από τα αρώματα που θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω. Νότες από βατόμουρο, βερίκοκο γιασεμί sambac και πέταλα τριαντάφυλλου, ξύλα από κασμίρι.   Έχω ένα ένστικτο ότι θα γίνει το αγαπημένο μου του φετινού χειμώνα.

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    Μου εχει κεντρίσει και την μύτη αλλα και το μάτι!!!
    Περιμενω να διαβάσω τις εντυπώσεις μετα της 10 Οκτωμβριου!!!!
    Φιλία

  2. μια που ειμαι σε wonder fashion mood..θεωρω πως ο MK ειναι αυτη τη στιγμη ο πιο commercial και “πρακτικος” σχεδιαστης…(καποτε ηταν ο CK κατ εμε αλλα παρεμεινε στο minimal και στις καθαρες γραμμες…) στο ιδιο υφος κινουνται και οι αρωματικες του αναζητησεις..θα ηθελα να το μυρισω..παντως περιμενω ( και εμπιστευομαι..) την αποψη της υπουργου…

  3. “Αλλά όχι με την έννοια του glamour που είχαν οι μαμάδες ή οι γιαγιάδες μας. Είναι «μοντέρνα» glamorous.” χα χα χα Τζού….. κι ο Michael Kors προσπαθεί να ξεδιαλύνει και να επικαιροποιήσει την σύγχρονη έννοια του Glamour!!!!

  4. @Stella: Καλά.. όταν το διάβασα τρελάθηκα! Διότι φυσικά, μου ήρθε στο μυαλό η δική μας πρόσφατη συζήτηση… (βρε λες να μας άκουγε από μια μεριά;) xaxxaxaxx!!

  5. @Litsa: Και επιπλέον το ρουμπίνι είναι και ο αγαπημένος πολύτιμος λίθος του κυρίου Ρωμανού (ένεκα Minecraft)οπότε αρκεί εις διπλούν.

  6. Το ονομά του ταιριάζει τέλεια με την εμφάνιση του! Πολύ θέλω να το μυρίσω,είμαι περίεργη πώς μυρίζει ένα μοντέρνα glamorous άρωμα..

  7. @Julia Εχει βαλει hacker o Michael Kors και παρακολουθεί το ΒΒ και τα ΒΒgirls!!!! χα χα χα!!!! 😉

  8. Το μπουκάλι είναι εντελώς rock glam style και θα με πείτε τρελό αλλά who cares…το μπουκάλι μου θυμίζει εντελώς David Bowie δεκαετίας 70 με το ανατρεπτικό του rock glam style…ρίξτε μια ματιά σε φωτογραφίες του απο εκείνη την εποχή με το styling τα χρώματα και το makeup και τα ξαναλέμε…https://www.ago.net/david-bowie-is/
    Αγαπημένο παιχνίδι δημιουργικής φαντασίας…να βλέπεις και να αναγνωρίζεις πρόσωπα πίσω απο αντικείμενα…

  9. Χμμμ μεσα από την εξαιρετική περιγραφή σου είναι σαν να το έχω μυρίσει ήδη! Περιμένω να κυκλοφορήσει για να δω την πραγματική μυρωδιά του! ??❤??

  10. @Nikol M. Θέλω κι εγω να βάζω χρωματιστές καρδούλες στα σχόλια μου στο ΒΒ!!!! Πως το κάνεις? 🙂

  11. Και μόνο για το μπουκάλι το ερωτεύτηκα!

  12. Το μπουκάλι πάντως, όλα τα λεφτά!!!

  13. …μόνο εμένα το μπουκάλι μου θυμίζει κάποια αρώματα της Εlizabeth Arden;;

  14. …έχω κι εγώ πληροφορίες…πως ο Michael Kors πρόκειται να εξαγοράσει το brand πολυτελών υποδημάτων, Jimmy Choo, έναντι 1,2 δισ. δολαρίων, αφού το brand τέθηκε προς πώληση τον περασμένο Απρίλιο.

  15. @Stella γλυκιά μου γράφω μέσω κινητού άρα τα έχει έτοιμα μεσα στο κινητό Μου! Νόμιζα ότι δεν εμφανιζόταν. Πολύ χάρηκα που εμφανίζονται τελικα! Φιλιά Πολλά! ????❤??????????????????????

  16. @Stella & Nicol: Ήθελα εγώ να απαντήσω ότι η Nicol μάλλον γράφει μέσα από το κινητό της, αλλά με πρόλαβε η Nicol! Καλημέρα αγαπημένες! 🙂

  17. Thanks girls! To δικό μου δεν τα εμφανίζει δυστυχώς!

  18. Λέτε το συγκεκριμένο να με κάνει να ξεπεράσω την προκατάληψή μου για τα κόκκινα μπουκάλια; Έως τώρα κάθε προσπάθειά μου να ενδώσω αρωματικά στο χρώμα του πάθους συνοδεύεται από έναν ισχυρό πονοκέφαλο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.