Seventeen: Μαθήματα μακιγιάζ

seventeen1

Λοιπόν, έμαθα κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόσφατα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας: Η Seventeen οργανώνει Σεμινάρια Ομορφιάς όπου θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις όλα τα μυστικά ομορφιάς: από το πώς γίνεται ο σωστός καθαρισμός και η περιποίηση προσώπου, μέχρι το πώς να δημιουργήσεις το τέλειο μακιγιάζ, για να αναδεικνύεις τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου έτσι ώστε  να ξέρεις πάντα τι πρέπει να επιλέγεις όταν βρεθείς σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών

Επιπλέον μέσα από τα σεμινάρια θα ανακαλύψεις, όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για να δείχνεις πάντα στα καλύτερα σου.

Τα σεμινάρια γίνονται στο Studio Seventeen στα κτίρια της εταιρίας στο Μαρούσι ή σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες γνωστών ξενοδοχείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες επαρχιακές πόλεις.

Το καλύτερο στο φύλαξα για το τέλος: Τα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.:8001127700 (χωρίς χρέωση), στο site www.seventeencosmetics.com και με προσκλήσεις που μπορείς να  προμηθευτείς από επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

seventeen2

seventeen3

8 Σχόλια
  1. έστειλά είδη mail και περιμένω απάντηση τους, μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερ’ωσω. thanks beautyblog για την ενημέρωση

  2. Λόγο προσωπικού προβλήματος μου, μετέφερα το σεμινάριο για τον Απρίλιο το οποίο τελικά παρακολούθησα πριν από λίγες ημέρες.
    Εντυπώσεις: Ένα ευχάριστο πρωινό που πραγματίκα μαθαίνεις αρκετά πράγματα.Στο πρώτο μέρος για την περιποίηση του προσώπου (που νομίζεις οτί ξέρεις αλλά πραγματικά δεν ξέρεις τίποτα). Στο δεύτερο μέρος, πως μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να κάνεις ένα τέλειο μακιγιάζ για το πρωί (με ελάχιστα προϊόντα) και με δύο πινελίες επιπλέον τέλειο και για βραδάκι. Στο τρίτο μέρος καθαρά βραδινό μακιγιάζ και μικρά μυστικά για τη σωστή γωνία στο μάτι, πως να σβήνεις τη σκία και να τη μεταμορφώνεις, για τις ίσιες γραμμές κλπ. Πραγματίκα θα το σύστηνα σε όλες ακόμα και στις κοπέλες που πιστεύουν ότι γνωρίζουν αρκετά. Ευχαριστώ beautyblog.

  3. Το έχω ήση παρακολουθήσει. Αξίζει. Σου δείχνουν τα πάντα, απο το πως θα καθαρίζεις σωστά το πρόσωπο σου και πως να απλώνεις την ενυδατική, πως να επιλέγεις τα σωστά προϊόντα βάση τύπου δέρματος, εώς πρωινό κ βραδυνό μακιγιάζ. Εγώ εκεί έμαθα να κάνω smokey!!!Χεχε! Και το κυριότερο, κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ, ακολουθώντας συμβουλές. Έτσι πραγματικά μαθαίνεις!

  4. Κι εγώ έχω παρακολουθήσει ένα σεμινάριο της seventeen στις Σέρρες και ήταν πολύ ενδιαφέρων!!Μαθαίνεις μικρά και έξυπνα tips !!
    I love you Seventeen!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 8a mporousate na me enhmerwsete pote 3anaginontai auta ta seminaria?egw menw karpatho*

  6. θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο σεμινάριο.πότε ξαναδιοργανώνεται?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.