H L’Oreal Paris Revitalift και η “μούσα” Rachel Weisz

Rachel

 

Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Νομίζω ότι οι L’Oreal Paris έχει μαζέψει τις ομορφότερες celebrities ως πρέσβειρες των προϊόντων της. Η νέα προσθήκη στο portfolio της είναι η Rachel Weisz. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου άρεσε πάντα πολύ αυτή η αισθησιακή καστανή Αγγλίδα και θεωρώ ότι της άξιζε το Όσκαρ που κέρδισε πριν από κάποια χρόνια για την ταινία «Ο Επίμονος Κηπουρός» όπου πραγματικά η ερμηνεία της ήταν εκπληκτική.

 

Anyway η Rachel θα είναι η πρέσβειρα της αντιρυτιδικής και συσφικτικής σειράς περιποίησης προσώπου Revitalift.

H ίδια η Rachel σχολίασε κάπως έτσι την νέα της συνεργασία: «Είναι τιμή για μένα να είμαι η νέα πρέσβειρα της L’Oreal Paris και να εκπροσωπώ μια μάρκα που εκφράζει και την ομορφιά αλλά και την διαφορετικότητα. Είμαι περήφανη που υποστηρίζω την αποστολή αυτής της τεράστιας εταιρίας που δεν είναι άλλη από την αφοσίωσή της, στα θέλω και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας σε όλο τον κόσμο»

O Πρόεδρος της μάρκας L’Oreal Paris, Cyril Chapuy δήλωσε: “Η Rachel Weisz είναι μια ταλαντούχα, πανέξυπνη αλλά και αισθησιακή γυναίκα, μια εκπληκτική ηθοποιός και ταυτόχρονα μια υπέροχη μητέρα και για μας συνδυάζει πολλαπλούς ρόλους με μεγάλη επιτυχία – όπως ακριβώς θέλουμε να είναι και η γυναίκα που επιλέγει την μάρκα L’Oreal Paris. H αναμφισβήτητη ομορφιά της, η φυσική της γοητεία και η έντονη προσωπικότητά της, μας ξελόγιασαν… Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της μάρκας μας»

loreal-revitalift-seira

2 Σχόλια
  1. Είναι και πολύ όμορφη αλλά και πολύ γλυκιά! Μ΄αρέσει πάρα πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.