Pantene Pro-V: BB Cream και για τα μαλλιά;

 

Pantene-Pro-V-bb-for-hair

 

Τι κι αν πέρασαν δύο χρόνια από τότε που πρωτογνώρισα τις ΒΒ creams, εμένα σαν χτες μου φαίνεται. Ναι, καλά διαβάσατε! Πριν από δύο ολόκληρα χρόνια, έμαθα εδώ μαζί σας, τι ακριβώς είναι μία ΒΒ cream. Η αγαπημένη πρωθυπουργός μας μίλησε για πρώτη φορά τότε για τις ΒΒ. Κι ενώ το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στο beautyblog, τελικά η Τζούλια αναφερόταν σε ένα άλλο ΒΒ, στο beauty balm.

 

H συνέχεια είναι γνωστή: πανικός, τρέλα, διαφημίσεις παντού, στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στο internet. Η μία ΒΒ cream διαδεχόταν την άλλη και το φαινόμενο έμοιαζε να μην τελειώνει πουθενά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έκαναν την εμφάνισή τους και οι CC creams, οι εξελιγμένες ΒΒ. Κι ενώ πολλοί πιστέψαμε πως μόδα είναι και θα περάσει, η μόδα όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά εξαπλώθηκε παντού.

 

Ακόμη κι εμείς, οι πιο δύσπιστες καταναλώτριες, παραδεχτήκαμε εντέλει πως ενυδάτωση, προστασία και κάλυψη σε ένα μόνο προϊόν είναι κάτι υπέροχο, όσο δύσκολο κι αν αποδεικνύεται στην πράξη.

 

Προσωπικά, είχα μεγάλη αγωνία να δω, αν θα υπάρξει κάποια στιγμή το τέλειο ΒΒ προϊόν. Και περιμένοντας το τέλειο, ανακάλυψα το απρόσμενο…την BB cream για τα μαλλιά  από την Pantene Pro V.

 

pantene-pro-v-bb-cream-for-

 

Κινούμενη στο ίδιο πνεύμα με την κλασσική, η ΒΒ cream της Pantene Pvo V είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν με πολλαπλές δράσεις. Υπόσχεται να χαρίσει στα μαλλιά επτά διαφορετικά οφέλη με μία μόνο κίνηση. Συγκεκριμένα, η περιποιητική δράση της κρέμας αναλύεται στις εξής συνιστώσες: δύναμη, λάμψη, απαλότητα, ενυδάτωση, επανόρθωση, ανθεκτικότητα και ανάλαφρη αίσθηση. Μοιάζει  απίστευτο και κάπως υπερβολικό, όμως η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ να πιστέψουμε πως ένα τέτοιο προϊόν είναι επιτέλους στην διάθεσή μας.

 

Η χρήση της είναι απλή. Τρίβουμε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη μας κι έπειτα εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά από τις άκρες και μέχρι τη μέση. Συνεχίζουμε με το καθημερινό μας styling.

 

Μετά την χρήση της BB τα μαλλιά είναι αισθητά πιο απαλά. Ξεμπερδεύονται πιο εύκολα και σπάνε λιγότερο. Αυτό σημαίνει πως το προϊόν πράγματι τους χαρίζει ανθεκτικότητα και δύναμη. Παράλληλα, περιορίζεται η ξηρότητα στις άκρες και το τελείωμα είναι πιο λαμπερό. Η συγκεκριμένη ΒΒ cream δεν «βαραίνει» τα μαλλιά, για την ακρίβεια ούτε που αισθάνεσαι πως την φοράς. Δεν ξέρω αν είναι το προϊόν που θα επανορθώσει την «ψαλίδα» – δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι τέτοιο -, ξέρω όμως πως είναι το προϊόν που θα την προλάβει.

 

pantene-pro-v-bb-cream-hair

 

 

Όπως  όλα τα προϊόντα της Pantene Pro-V, έτσι κι αυτό, διαθέτει ένα υπέροχο άρωμα, ευχάριστο και πολύ αναζωογονητικό. Εσείς και τα μαλλιά σας θα το λατρέψετε!

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

15 Σχόλια
  1. Ακούγεται πολύ κάλο, ειδικά για εμάς που έχουμε τρέλα με τα μαλλιά μας, θα είναι το ιδανικό να βρούμε ένα προιόν που να τα κάνει όλα.
    Δεν συζητάμε για την οικονομία στο πορτοφόλι μας αλλά κυρίως στο ντουλάπι μας που θα αποφεύγουμε τα δεκάδες μπουκαλάκια. Σύγουρα το ότι είναι Pantene Pro V λέει πολλά, μία δοκιμή θα μας πείσει.

  2. Καλημερα!!
    Πολυ ωραιο review Ιωαννα!!
    Σιγουρα η νεα bb μαλλιων θα βολεψει οποιες δεν βολευονται τα
    λαδακια η τα νιωθουν πολυ λιπαρα για τα λεπτα μαλλια.
    Παντως τελευταια η εταιρια εχει βγαλει πολλα νεα προιοντα
    οπως και ηνεα σειρα AgeDefy για την καταπληκτικη ηλικια
    των 40!!χιχιχι Εχω αγορασει τον ορο και ειμαι πολυ ικανοποιημενη
    δεν ξερω αν οντως δειχνει οτι εχεις 6.500 τριχες περισσοτερες!!αλλα
    σιγουρα αποκτας μπολικο ογκο στο μαλλι!
    Φιλακια xxxx

  3. καλημέρα! εγώ αυτές τις μέρες αγόρασα την ΒΒ κρέμα μαλλιών της Orzene και είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένη! Θαύματα κανένα προϊόν δεν μπορεί να κάνει και σας το λέω εγώ που υποφέρω από την ψαλίδα όμως είναι υπέροχο να νιώθεις τις άκρες σου απαλές και καθόλου άγριες!

  4. kalimera julia bbgirls!!!poly oraio review ioanna!!mpravo!!!
    ego den iksera oti ipeirxe kati tetoio!!einai pano sthn logikh ton oil??

  5. Μέσες άκρες Νάνσυ μου υπόσχεται παρόμοια αποτελέσματα με αυτά των oils, όμως η υφή της είναι πολύ διαφορετική. Μου θυμίζει περισσότερο leave in conditioner, είναι όμως πολυχρηστική όπως ένα λαδάκι.

  6. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! @Ιωάννα μου, σ’ευχαριστούμε πολύ για την πολύ ωραία ανάρτηση! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αυτό το νέο προϊόν για τα μαλλιά και δεν έχω άποψη! Πάντως πολλές εταιρείες στο εξωτερικό έχουν δημιουργήσει κρέμες μαλλιών νέας γενιάς, με συστατικά που συνδυάζουν θεραπεία και styling μαζί! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η Alterna Caviar Cream CC 10-in-1 που υπόσχεται πλήρης διόρθωση των μαλλιών!! Παρέχει τα ίδια οφέλη με την BB Pantene, αλλά περιέχει και εκχύλισμα από χαβιάρι, ένα συστατικό με την υπογραφή της Alterna. Επίσης τα αμινοξέα και ωμέγα-3 λιπαρά που περιέχει κάνουν την τρίχα πιο ομαλή και ενισχύουν την λάμψη της! Είναι ένα θαύμα που τελειοποιεί τα μαλλιά με 10 διαφορετικούς τρόπους! Παρέχει υγρασία, λάμψη, απαλότητα, θερμική προστασία, ελαφρύ κράτημα, προστασία UV, προστατεύει από το σπάσιμο και δυναμώνει τα μαλλιά για να είναι πάντα υγιή και άψογα!!!
    Καλή συνέχεια κορίτσια! 😉

  7. Ακούγεται υπέροχη Elena! Ήδη μου κίνησες το ενδιαφέρον να την αναζητήσω! 🙂

  8. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Πολύ ενημερωτικό post,μπράβο Ιωάννα.Τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη για να έχω άποψη αλλά ύστερα από αυτά που διάβασα θα το κάνω σύντομα 😉 Φιλιά…

  9. Γεια σας!Ευχαριστούμε την Ιωάννα για την ανάρτηση,εγώ προσωπικά δεν γνώριζα οτι υπάρχει bbcream μαλλιών.Είναι ένα προϊόν που με ενδιαφέρει κατά καιρούς,όταν αισθάνομαι οτι τα μαλλιά μου είναι σκληρά.Τότε βάζω μάσκες κ λαδάκια.Μετά το καλοκαίρι όμως,επειδή πρόσεχα πάρα πολύ τα μαλλιά μου,φορώντας καπέλο κ αποφεύγοντας το θαλασσσινό νερό,δεν έχω διαπιστώσει καμμία φθορά στα μαλλιά μου κ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γι’αυτό.
    Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ προϊόντα phyto κ μου άρεσαν πάρα πολύ.Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να τα αλλάξω.
    Υποψιάζομαι οτι η bbcream περιέχει σιλικόνη,κτ που δεν μπορώ με τπτ,μου κάνει πάρα πολύ μαλακά τα λεπτά μαλλιά μου ενώ εγώ θέλω όγκο.
    Πολλά φιλάκια!

  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ REVIEW !! ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!! ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ!!

  11. Εδώ μέσα έμαθα για πολλά νέα προιόντα, εδώ μέσα έμαθα για την σειρά phytokeratin και από τότε που τα χρησιμοποιώ έχω δει τεράαααααστια διαφορά στα μαλλιά μου.
    Εχω το σαμπουάν ,την μαλακτική και το σπρέι θερμοπροστασίας τα χρησιμοποιώ 2 μήνες , τα λατρεύω γιατί είναι “φυτικά” δεν περιέχουν σιλικόνες, ούτε sls.Εχουν το πιο υπέροχο πουδρέ άρωμα που έχω μυρίσει σε καλλυντικά για μαλλιά.
    Τον τελευταίο μήνα αγόρασα και την ενυδατική κρέμα μαλλιών την phyto 9 για ξηρά μαλλιά, εξαιρετική και αυτή ,ενυδατώνει και δίνει μια λάμψη στα μαλλιά στην στιγμή χωρίς να λαδώνει (και αυτή η κρέμα δεν περιέχει σιλικόνη).Μπορείς να βάλεις και να ξαναβάλεις όσες φορές θέλεις κατα την διάρκεια της ημέρας και φυσικά μπαίνει τόσο σε στεγνά όσο και σε βρεγμένα μαλλιά.
    Πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.

    Ευχαριστώ πολύ την κοπέλα που τα πρότεινε, στο θέμα για brazilian keratin.

  12. ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΖΟΥΛΙΑ.

  13. Kοριτσια, ειναι απιθανο!! Το ρχβ ηδη αγορασει. Δν εχω λογια το περιγταψω. Κ μενα στν αρχη μ φανηκε παραξενο (μα bb για τα μαλλια?) Αφηνει τα μαλλια μου πολυ απαλα! Το εχω ερωτευτει. Οπως κ γενικα ολα τα προιοντα της pantene ειναι τελεια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.