Dove Men Care: Τα δικά σου.

DOVE-MEN+CARE---Full-Range-

 

(απευθύνομαι για αρχή στις κυρίες, αλλά σύντομα θα έρθει και η δική σας σειρά, αγαπητά, bb boys). Well girls.. Kάτι περίεργο συμβαίνει με την πλειοψηφία των αντρών. Όταν έρθει η ώρα για το ντους τους και βρεθούν μέσα στο μπάνιο χρησιμοποιούν ότι βρουν μπροστά τους.

 

Και θα μου πεις αν βρίσκονται στο δικό τους μπάνιο – σκασίλα σου μεγάλη – αλλά δεν σου έχει τύχει κάποιες φορές να βρίσκονται στο δικό σου μπάνιο και με ελαφριά πηδηματάκια να σου χαλάσουν το μισό μπουκάλι από το σούπερ αφρόλουτρο που παρεμπιπτόντως,  δεν έχεις αγοράσει 3 Ευρώ από το σούπερ μάρκετ αλλά έχεις ξοδέψει γι αυτό καμιά 20άρα και το χρησιμοποιείς σε εξαιρετικές περιπτώσεις;

 

Τον πνίγεις; Ναι, ευχαρίστως,  αν τον έχεις καιρό επιτόπου, και αν είναι καινούργιος με το γάντι.

 

 

Και εντάξει, δεν είπαμε να ανταλλάσεις με το έτερο ήμισυ απόψεις για την νέα κολεξιόν της Prada αλλά ένα αντρικό αφρόλουτρο –διάολε – δεν είναι και κακή ιδέα να υπάρχει στο μπάνιο του.

 

Anyway, επειδή τις περισσότερες φορές εμείς δείχνουμε τον δρόμο – κάντο και αυτή τη φορά για να χαρεί και αυτός και να σώσεις και εσύ το αγαπημένο σου αφρόλουτρο.

 

Η Dove παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά αντρικής περιποίησης που αποτελείται από αφρόλουτρα και αποσμητικά. Σε στιβαρή αλλά και μοντέρνα αντρική συσκευασία, με όμορφα αρώματα και φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για το αντρικό δέρμα.

 

Άντε τι περιμένεις; Κάνε του ένα δωράκι αύριο. Νομίζω θα το εκτιμήσει.

3 Σχόλια
  1. Δεν γνώριζα οτι η DOVE κυκλοφόρησε αντρική σειρά. Από αύριο στο μπάνιο μου θα υπάρχει το προσωπικό του αφρόλουτρο.

  2. Χαχαχαχα! Ευτυχώς έχουμε διαφορετικά γούστα και ανάγκες, οπότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα!!χιχι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.