Η Kiehl’s, και ο Φώτης Πεχλιβανίδης.

 

 

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Φώτης βρήκε λίγο περισσότερο χρόνο και προχώρησε αρκετά το σχέδιο της tote bag της Kiehl’s. Εγώ φωτογράφιζα τα διάφορα στάδια του χρωματισμού πάνω στις ίδιες τις τσάντες και ο Φώτης για να με διευκολύνει έκανε και μια συνοπτική φόρμα Α4 για να δούμε πως περίπου θα βγουν τα σχέδια. Μετά κρεμάγαμε τις τσάντες και τις αφήναμε λίγο να στεγνώσουν, πριν περάσει ο Φώτης στο επόμενο και νομίζω τελικό στάδιο της δημιουργίας.

 

 

 

 

Πάντως ειλικρινά για έναν άνθρωπο σαν εμένα, που ούτε γραμμή δεν μπορώ να τραβήξω ίσια, είναι φοβερό να παρακολουθώ από τόσο κοντά να ξετυλίγεται μπροστά μου αυτό το ταλέντο – πάντα ζήλευα το ταλέντο της ζωγραφικής περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο και θα ήθελα πάρα πολύ να ήξερα να ζωγραφίζω- νομίζω ότι πρέπει να είναι ότι πιο ήρεμο, όμορφο, δημιουργικό και ψυχοθεραπευτικό.

 

 

 

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το καλύτερο όλων είναι  ότι για κάθε τσάντα που θα φτιαχτεί από τον Φώτη και άλλους 7 designers η Kiehl’s θα δίνει το ποσό των 100E για την δημιουργία ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για  παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο.

 

Επίσης αν και οι τσάντες δεν θα πωλούνται εν τούτοις θα υπάρχει τρόπος μια από αυτές να γίνει δική σας αφού  όλες τις tote-bags θα τις βρείτε στο stand της Kiehl’s στο Attica από τις 26 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε την τσάντα που σας αρέσει περισσότερο, να φωτογραφηθείτε μαζί της και έπειτα να μπείτε σε κλήρωση για να την κερδίσετε. Περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σ’ αυτό στο επόμενο post. Σας αφήνω τώρα να τις δείτε και να μου πείτε ποια νομίζετε ότι θα είναι η καλύτερη…

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίες!!!!
    Εμένα, μου αρέσουν όλες, εκτός ίσως από το τρίτο -μετρώντας από πάνω- σχέδιο….Δεν ξέρω αν μ’αρέσει για τσάντα, αλλιώς, κι αυτό είναι υπέροχο..!!
    Αν έπρεπε να διαλέξω ένα, νομίζω θα διάλεγα ή το 2ο ή το 4ο….!!*

  2. Αν και όλες είναι τέλειες, ψηφίζω την κοπέλα με το μπλε φόρεμα!!!

  3. Μπερδεύτηκα….
    Αυτό που δε μου πολυαρέσει για τσάντα είναι η κοπέλα με το μπλε φόρεμα…
    Αυτά που μ’αρέσουν περισσότερο είναι η κοπέλα με το πράσινο μπλουζάκι και η κοπέλα που κλείνει τα μάτια της…
    Αν πρέπει να διαλέξω κάποιο ανάμεσα στην κοπέλα με το μπλε φόρεμα και στο φιλί, θα διάλεγα το φιλί…
    🙂

  4. Αλλά επιμένω…Η κοπέλα με το πράσινο μπλουζάκι μου αρέσει πολύ…Μου κάνει κάτι σε φρεσκάδα, ανεμελιά, χαρά….Μ’αρέσει!!

  5. εγω θελω τη τελευταία που εχει χρωμα και ρομαντισμό!!μπραβο ειναι πολύ ωραία η δουλειά του!!!!

  6. Η κοπέλα με το μπλε φόρεμα νομίζω οτι είναι η καλύτερη!! Αποπνέει έναν αισθησιασμό! Πολύ μ’αρέσει!! 🙂

  7. Εμενα μου αρεσει η κοπελα που χαμογελαει με το χερακι στο στομα, ειναι ολες υπεροχες ομως, πολυ καλη δουλεια, μπραβο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.