Κερδίστε 5 Αρώματα Cacharel “Catch me”!

 

 

Ακούστε λοιπόν, πως το σκέφτηκα: Τα μαλλιά, τα τακτοποιήσαμε. Σακάκι, για τις πρώτες φθινοπωρινές ψυχρούλες, αποκτήσαμε. Το νεσεσέρ με τα καλλυντικά, σιγά-σιγά, το ανανεώνουμε. Μήπως ήρθε η ώρα και για ένα νέο άρωμα, στο μπουντουάρ;

 

Kαι βέβαια ήρθε και μάλιστα όχι όποιο κι όποιο, αλλά το ολοκαίνουργιο άρωμα της Cacharel Catch Me, για το οποίο τα είπαμε, εχθές.

 

Σύντομα να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για ένα άρωμα λαμπερό, νεανικό, παιγνιδιάρικο με νότες από νεράντζι και μανταρίνι, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, κεχριμπάρι και πολύτιμα ξύλα, αισθησιακό αλλά και μοντέρνο.

 

Για το κερδίσετε απλά αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου (για να πάει και καλά ο μήνας) θα ανακοινώσω με post τις 5 τυχερές νικήτριες.

 

Good luck girls! (and boys, for your girls…)

 

1,732 Σχόλια
  1. Το θελωωω!!!!
    Το καλυτερο δωρο για τα γενεθλια μου την Τριτη!!!!!

  2. Πολύ ωραίο δώρο για τη νέα σαιζόν!! Μακάρι να το κερδίσω!!!

  3. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ…..ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ~~

  4. Μια ανανεωση ειναι παντα ευπροσδεκτη!!!!

  5. Beautyblog αποψε βαζω όμορφο δωρο, μυρωδατο! Αυτο θα λεω καθε φορα που θα λουζομαι με αυτο το αρωμα που ευχομαι να κερδισω! Χιχι!

  6. ❤juliaki μουυυ…τα καλύτερα μας έχεις πάντα…πάντως για να απαντήσω στο ποστ για το zara βρε παιδί μου πανάκριβα..ok τα υφάσματα είναι καλύτερα από παλιά αλλά οι τσεπούλες μας οι τρύπιες και άδειες..χιχιχχι..σε αγαπώ πολύ..είσαι φατσούλα έξυπνη..αγέραστη αέναη…χρόνια πολλά κιόλας για το beautyblog μας..να το χαιρόμαστε όλες..ξέρεις κάτι?..όταν σπούδαζα abroad ακούγαμε κάτι τραγούδια και κάθε φορά που μπαίνω beautyblog να ξεκοκαλίσω τα reviews etc μου ‘ρχεται αυτός ο στίχος:Tonight we start the fire-Tonight we break away-Break away from everybody-Break away from everything-If you can’t stand the way this place is-Take yourself to higher places…ΤΟ BEAUTYBLOG ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ THE HIGHEST PLACE…LOVE U ALL GIRLS❤

  7. ax βαχ..για να δουμε αν θα κερδισουμε…!!!!

  8. I pio foveri syskeuasia pou ehw dei ton teleytaio kairo kai malista sto pio yperoho xrwma! MWV!

  9. αχ ειναι τόσο ωραίοοο!μακάρι να μαι στις τυχερές!

  10. τελειο δωρο!!! και εχω και γενεθλια σε 14 μερες!

  11. Θα μου το στείλετε στο σπίτι ή να έρθω να το πάρω?? 😛 το θεωρώ ήδη δικό μου 🙂

  12. ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.