Ψώνια online για την Άνοιξη!

 

on-line-shopping

 

 

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ήμουν άρρωστη με πυρετό και να μην μπορούσα να σταθώ όρθια ούτε για ένα λεπτό, αλλά είμαι και άρρωστη με τις αγορές! Με τα τσάγια και τις ασπιρίνες μου στο κομοδίνο, μόλις συνήλθα λίγο, πήρα το laptop και έκανα τις αγορές μου! Κάτι έπρεπε να κάνω για να φτιάξω τη διάθεσή μου και στην κατάσταση που ήμουν δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο.

 

Πήρα λίγα πραγματάκια αλλά σας έχω συγκεντρώσει και κάποια ανοιξιάτικα αξεσουάρ που με ενθουσίασαν, σε καλές τιμές και όλα για αγορές online (εκτός από την H&M αλλά μου αρέσει και την έβαλα κατ΄εξαίρεση). Βέβαια ο καιρός δε μοιάζει και τόσο ανοιξιάτικος προς το παρόν αλλά που θα πάει…

 

Α, πρώτα θα σας δείξω τις αγορές που έκανα! Όπως είπα δεν είναι πολλά, μόνο τρία πραγματάκια που μου γυάλισαν πολύ, γιατί να σας πω την αλήθεια, προτιμώ να κάνω τις αγορές μου στα καταστήματα και όχι στο internet. Πρώτον για να τα δοκιμάζω αποφεύγοντας άχρηστες αγορές και δεύτερον γιατί όταν αγοράζω κάτι δεν μπορώ να περιμένω!

 

Πρώτη φορά αγόρασα παπούτσια χωρίς να τα δοκιμάσω πρώτα αλλά δείτε τα να μου πείτε, δεν είναι super?? Πήρα και ένα ζευγάρι γυαλιά γιατί χωρίς γυαλιά ηλίου δεν βγαίνω ποτέ έξω, έχει δεν έχει ήλιο και μέχρι να σκοτεινιάσει εντελώς, εγώ τα φοράω…είναι το κόλλημα μου!

 

Αυτά είναι τα πραγματάκια που αγόρασα.

 

 

1-5

 

 

 

 

2-6

 

3-5

 

 

 

Αλλά έκανα πολλές βόλτες στις ηλεκτρονικές βιτρίνες και θέλω να σας δείξω αυτά που βρήκα εγώ ιδανικά για την Άνοιξη που ήρθε ή μάλλον ακόμα είναι στο δρόμο…anyway με λουλουδένια και χρωματιστή διάθεση, σας έχω παρακάτω κάποια πολύ ανοιξιάτικα αξεσουάρ για να εμπνευστείτε τα φετινά σας καθημερινά outfits.

 

 

 

4-6

 

 

 

 

5-5

 

 

 

 

6-5

 

 

7-3

 

 

8-3

 

 

9-2

 

 

10-3

 

 

11-2

 

 

 

Fashion: to stand out, not to show off

www.thenia.gr “it is what it is”

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Ωραία τα ψώνια από το σπίτι αλλά δεν τολμώ να αγοράσω ρούχα παρόλο που θα το ήθελα. Επίσης δεν θα αγόραζα ποτέ γυαλιά. Όμως έχω αγοράσει πολλές φορές παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα μαλλιών, φουλάρια και γενικά “ασφαλή” πράγματα που ξέρω τι θα μου έρθει.

  2. Καλημέρα κορίτσια!
    την boho τσάντα απο τα H&M με τα κρόσσια την τσίμπησα ήδη και ανυπομονώ να ανοίξει λίγο ο καιρός να την τιμήσω! χε χε χε

  3. Καλημέρα!Πολύ ωραίες αγορές!Τα παπούτσια της nike από το official site τα πήρες?Ευχαριστώ!

  4. Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!!
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ : συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, είχα τον ίδιο φόβο για τα παπούτσια αλλά τα γυαλιά τα πήρα με σιγουριά γιατί έχω κι άλλα ίδια σε άλλο χρώμα, οπότε…safe.
    @katerinaK : ναι, είναι πολύ όμορφη τσάντα, την έχω πάρει αλλά σε μαύρο χρώμα.
    @Nightfury: δεν ξέρω αν τα έχει το official δυστυχώς για να σου πω, εγώ τα πήρα από εδώ: http://www.dangerousminds.gr

  5. Πολύ ωραία τα γυαλιά σου, μπορείς να μου πεις από που τα πήρες και πόσο;

  6. Τι υπέροχα πράγματα αγόρασες Θένια μου,καλοφόρετα!! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ εδώ και κάποια χρόνια τις πιο πολλές αγορές μου τις πραγματοποιώ από το Internet, λόγω πολύ πιεσμένου προγράμματος, και είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένη! Τις λίγες φορές που κάτι δεν μου ταίριαζε ή δεν ήταν αυτό που φαινόταν μου το άλλαζαν και έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω..Τα πάντα έχω αγοράσει μέχρι και βιβλία και ηλεκτρικές συσκευές,τον καναπέ του σαλονιού μου κ τόσα πολλά άλλα που θέλω μια στήλη για να τα αναφέρω..Συνήθως αγοράζω από το Melina May εδώ και αρκετά χρονάκια και του έχω εμπιστοσύνη..Και μπορεί παλιά να αγόραζα συχνότερα λόγω καλύτερης οικονομικής κατάστασης,αλλά και τώρα,αν νιώσω πεσμένη ψυχολογικά,θα μπω να αγοράσω κάτι έστω και με τα πιο ελάχιστα χρήματα..και θα έχω κάνει αμέσως την ψυχοθεραπεία μου 😉

  7. Καλημέρα! Ωραία τα ψώνια !!!Πολύ ωραία τα γυαλιά σου, μπορείς να μου πεις από που τα πήρες;

  8. Καλημέρα! Ωραία τα ψώνια !!!!!!!!!Πολύ ωραία τα γυαλιά σου, μπορείς να μου πεις από που τα πήρες και πόσο;

  9. Καλημέρα! Ωραία τα ψώνια!!!!!!!!!Πολύ ωραία τα γυαλιά σου, μπορείς να μου πεις από που τα πήρες;

  10. Γεια σας εμενα μου εκαναν κλικ τα πεδιλα του Η&Μ καθως και το φουλαρι του stradivarius Καλο απογευμα

  11. Tα καλλυντικά είναι το μόνο που αγοράζω από ηλεκτρονικό φαρμακείο αν και-επιμένω σε αυτό-άλλο είναι να το βλέπεις,να το φοράς,να το αισθάνεσαι.Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ψωνίζουν τα πάντα από ρούχα μέχρι τσάντες,παπούτσια κλπ.

  12. Καλημέρα κορίτσια!!! Τα γυαλιά τα πήρα από http://www.eyestore.gr και τα πήρα με έκπτωση (να ένα καλό που έχουν τα e-shop, φοβερές εκπτώσεις…) 85ευρώ ενώ η αρχική τους είναι γύρω 115ευρώ. φιλιά σε όλες!

  13. Και εγώ αγόρασα πρόσφατα γυαλιά ηλίου online και έμεινα πολύ ικανοποιημένη και από το eshop, και από την επιλογή και γενικά απ’ολη την εμπειρία. Έχει πάντα προσφορές για όποια ενδιαφέρεται: https://www.eyebuy.gr
    Παπούτσια από την άλλη δεν έχω τολμήσει να αγοράσω ποτέ χωρίς να δοκιμάσω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.