3 αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του φαρμακείου.

3 proionda omorfias-farmakeio

 

To σημερινό μου post μπορεί να θεωρηθεί λίγο “περίεργο” μια και θα σας μιλήσω για τρία προϊόντα τα οποία, πέρα από το ότι τα χρησιμοποιώ φανατικά αυτή τη περίοδο και το ότι θα τα βρείτε μόνο στα φαρμακεία, δεν έχουν κάποιο άλλο μεταξύ τους κοινό χαρακτηριστικό. Παρόλα αυτά, πρόκειται για προϊόντα που έχω εκτιμήσει πολύ το τελευταίο διάστημα και για τα οποία ήθελα οπωσδήποτε κάποια στιγμή να σας μιλήσω. Και σήμερα βρήκα ευκαιρία.

 

Να λοιπόν ποιοι είναι οι 3 δικοί μου μικροί «θησαυροί»:

 

 

1. Ren Clean Skincare – Vita Mineral

 

REN-face-cream

 

 

Φέτος η επιδερμίδα μου ήταν αρκετά πιο λιπαρή από τα προηγούμενα χρόνια. Επειδή μάλιστα εμφάνιζα σπυράκια συχνότερα σε σχέση με πέρυσι, μπορείτε να πείτε ότι “διατάραξα” αρκετές φορές τη συνηθισμένη μου ρουτίνα περιποίησης. Άλλοτε παραμελούσα να εφαρμόσω ενυδατική κρέμα, άλλοτε το παράκανα στη χρήση ισχυρών καθαριστικών προϊόντων κ.λπ. Το αποτέλεσμα ήταν να επισκεφτώ την αισθητικό μου τις προάλλες για άσχετο λόγο, κι εκείνη να βρει το δέρμα μου αρκετά αφυδατωμένο. Άρχισα λοιπόν να αναζητώ -στο φαρμακείο αυτή τη φορά- μια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης που δεν θα μου προκαλούσε όμως επιπλέον λιπαρότητα. Βρήκα τη λύση στη Vita Mineral της Ren.

 

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Το πόσο ενυδατική είναι η σύνθεση της κρέμας μπορείς να το καταλάβεις από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως προσφέρει υγρασία, άνεση και ελαστικότητα στο δέρμα και η αίσθηση αυτή δεν εξασθενίζει στο πέρασμα των ωρών, αλλά παραμένει ισχυρή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Περιέχει βιοενεργά φυσικά συστατικά και είναι απαλλαγμένη από parabens, sulfates, mineral oil κ.α. Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του, είμαι πεπεισμένη πως στο επόμενο διάστημα το προϊόν θα καταφέρει να αποκαταστήσει τα σωστά επίπεδα υγρασίας στο δέρμα μου. Επιπλέον εκτιμώ το packaging με την αντλία, καθώς με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η επαφή του προϊόντος με τα χέρια και τον ατμοσφαιρικό αέρα. Την προτείνω για όλους τους τύπους επιδερμίδας, από τη μικτή-λιπαρή μέχρι και την πολύ ξηρή.   

 

2. Lierac Paris – Hydragenist Moisturizing Serum

 

Lierac Paris-serum

 

O συγκεκριμένος ορός αποτελεί πλέον για μένα την πιο πολυτελή στιγμή της περιποίησης μου. Και λέω “πολυτελή”, γιατί αυτή ακριβώς είναι η αίσθηση που μου δημιουργεί από τη στιγμή που θα ανοίξω τη συσκευασία του και για όσο διάστημα θα τον αισθάνομαι στο πρόσωπό μου.

Ο ορός Hydragenist είναι σχεδιασμένος να επαναφέρει τη ζωντάνια και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα πρώτα σημάδια γήρανσης και προσφέροντας εντατική και διαρκή ενυδάτωση. Χρήση με τη χρήση, το δέρμα γίνεται πιο δροσερό, πολύ απαλό και λαμπερό. Το αισθάνεστε πιο “γεμάτο”, πιο φρέσκο και πολύ ελαστικό.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε γυναίκα, ενώ αποτελεί ιδανική πρόταση για τις γυναίκες που, εκεί γύρω στα τριάντα, αισθάνονται την επιδερμίδα τους να “αλλάζει”, δεν χρειάζονται όμως ακόμη στοχευμένη αντι-γηραντική φροντίδα.

Χαρακτηρίζεται από ένα υπέροχο, πολύ αναζωογονητικό άρωμα και από μία πλούσια, πολυτελέστατη υφή που λιώνει στο δέρμα και απορροφάται αμέσως.

 

3. Youth Lab – CC Cream

 

Youth Lab-CC Cream

 

Τη συγκεκριμένη CC cream από την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Youth Lab, τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Ως προς τις ιδιότητές της δεν διαφέρει και πολύ από μια καλή CC cream από εκείνες που κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη των ατελειών, ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, άνεση και ενυδάτωση όλη την ημέρα. Σε σχέση με μία μέση CC cream προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και παράλληλα περιέχει SPF30 για προστασία από τον ήλιο. Δεν είναι λιπαρή, έχει πολύ ευχάριστη υφή και διαρκεί πολλές ώρες στην επιδερμίδα. Είναι μη φαγεσωρογόνα και δεν περιέχει parabens.

 

Γενικά πρόκειται για μία καλή και πολύ πρακτική λύση που με έχει βολέψει πολύ στην καθημερινότητά μου και ιδιαίτερα τις μέρες εκείνες που βιάζομαι πολύ. Με δυο κινήσεις έχω εξασφαλίσει ενυδάτωση, ομοιομορφία και αντηλιακή προστασία και είμαι έτοιμη να συνεχίσω το πρόγραμμά μου.

 

Θα θέλατε να δοκιμάσετε, κάποιο από αυτά;

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα.. πολύ ωραίο το άρθρο και κατατοπιστικό μετ αγαπημένα τρία προϊόντα φαρμακείου… θα ήταν πολύ χρήσιμο να γράφατε και τις τιμές τους όμως!!

  2. @Joanna: Καλημέρα. Υπάρχει μια πολιτική όσο αφορά τις τιμές στα άρθρα του http://www.beautyblog.gr & more, διότι πολύ συχνά αλλάζουν, ένω έχουν να κάνουν και με διάφορους άλλους παράγοντες (εκπτώσεις, προσφορές κλπ) Ειδικά όσο αφορά τα προιόντα του φαρμακείου και με τα on line καταστήματα, οι τιμές δεν είναι σχεδόν ποτέ οι ίδιες παντού. Εφόσον δείτε εδώ κάτι που σας αρέσει μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να βρείτε την τιμή που σας συμφέρει περισσότερο.

  3. Καλημερα και απο μενα. Εχω χρσησιμοποιησει τον ορο της lierac για φωτεινοτητα και μικρολιφτινκ το mesolift seroum.Εχει βιταμινη C που βλεπεις αμεσα μια φωτεινοτητα στο προσωπο δεν εχει συστατικα που σε ερεθιζουν και στο δικο μου προσωπο μπορω να πω οτι ταιριαξε απολυτα. Το επομενο πρωι εβλεπες ενα καθαρο φωτεινο και απαλο δερμα. Καλη συνεχεια

  4. @rania: μμμ.. πολύ ενδιαφέρον αυτό Ράνια. Η λάμψη είναι κάτι που μας απασχολεί όλες, ειδικά αν ζούμε σε πόλη.

  5. Η λιπαρότητα είναι σίγουρα της νεότητας…Από τα προϊόντα ο ορός μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον.Μάλιστα η Lierac είναι η μόνη μάρκα που γνωρίζω.΄Οσο για τη Youth Lab τώρα που έμαθα ότι πρόκειται για ελληνική εταιρεία,σίγουρα θα βρω τρόπο να την ……υποστηρίξω.Ελπίζω κι εσείς!

  6. Αγαπημένα προϊόντα φαρμακείου! Το έχω γράψει πολλές φορές ότι τα εμπιστεύομαι και βρίσκω πολύ καλά πράγματα και καλές τιμές.Lierac έχω χρησιμοποήσει το τζελ για πανάδες και διάφορα δειγματάκια.Το τζελ είχε πολύ καλά αποτελέσματα.
    Αυτό που έχω βάλει στο μάτι είναι η αντηλιακή πούδρα της youth lab κ θα ήθελα να την αγοράσω, αν μου ταιριάζει το χρώμα.Κ η cc ακούγεται βέβαια πολύ ενδιαφέρουσα!

  7. Τα προϊόντα φαρμακείου είναι τα αγαπημένα μου γενικότερα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει να χαζεύω μέσα στο φαρμακείο.Μπαίνω για ένα σιρόπι και κάθομαι μια ώρα. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από τη ren και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά ειδικά το peeling micro polish και η μάσκα glycolactic. Τα lierac μου άφησαν ανάμικτες εντυπώσεις.Όσο για τα youth lab και μόνο που είναι Ελληνική εταιρεία αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσει κανείς. Πάντως υπάρχουν αρκετές αξιόλογες Ελληνικές εταιρείες με προϊόντα που μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν αντίστοιχα μεγάλων εταιρειών. Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ τα version και είναι αρκετά καλά και σχετικά οικονομικά. Πολλά φιλιά.

  8. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Διάλεξα την Lierac που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη.Γενικά εμπιστεύομαι τα προϊόντα φαρμακείου και το καλό στην υπόθεση είναι πως μπορείς πανεύκολα να βρεις δείγματα ώστε να είσαι σίγουρη αν κάτι σου ταιριάζει ή όχι.
    Μουτς

  9. Eμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα τα προιόντα φαρμακείου,ποτέ μα ποτέ όμως δεν με έχουν απογοητεύσει, όπως κάτι πανάκριβα καλλυντικά επιλεγμένης μάρκας και ψήφισα την αγαπημένη μου Lierac την Dior των φαρμακευτικών καλλυντικών..Έχω δοκιμάσει κρέμες και μάσκες της Lierac και μου ταίριαξαν απόλυτα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.