Tom Ford, SS 2016: Digital Fashion Week by Tom.

 

tom ford-lady gaga-SS 2016

 

 

Βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια, τις  χρυσοποίκιλτες coveted προσκλήσεις, τα top models να κάνουν strut, τις πασαρέλες, τα παρασκήνια, κλπ, κλπ,  και τι λέτε έκανε ο Tom Ford, για να παρουσιάσει την συλλογή του Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 ;

 

He went digital all the way, και με σκηνοθέτη τον Nick Knight,  παρουσίασαν πριν λίγες μέρες το fashion video που θα δείτε παρακάτω με πρωταγωνίστρια, τη Lady Gaga.

 

«H δημιουργία ενός ντεφιλέ έχει πλέον άμεση σύνδεση με τη δημιουργία εικόνων για τα online μέσα και τα social media και το να παρακολουθείς ένα fashion show, είναι σαν να παρακολουθείς μια κινηματογραφημένη θεατρική παράσταση. Νομίζω ότι αυτό το video που θα δείτε, συλλαμβάνει το πνεύμα της κολεξιόν με έναν τρόπο που ένα απλώς κινηματογραφημένο fashion show, δεν μπορεί. Σας παρουσιάζω μια κινηματογραφημένη κολεξιόν η οποία από τα σπάργανά της σχεδιάστηκε για να παρουσιαστεί online.» δήλωσε ο ίδιος (και κουβέντα από μένα)

 

 

tomford1

 

 

tomford2-SS-2016

 

 

Mια συλλογή λοιπόν, που συναντά απ’ ευθείας όλο το κοινό του, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις και νομίζω ότι αυτό είναι άκρως δημοκρατικό- δεν συμφωνείτε;  Σύντομα δε θα απολαύσουμε και την δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα  με τον τίτλο, “Nocturnal Animals” και πρωταγωνιστές τους Amy Adams και Jake Gyllenhaal, μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Austin Wright, “Tony & Susan”.

 

“Επιστράτευσε” λοιπόν τα αγαπημένα του μοντέλα Mica Arga, Lida Fox,Lexi Bolling, Xaio Wen Ju,  Aymeline Valade, Kayla Scott,Valery Kaufman  και με “αρχηγό” τη Lady τα έβαλε να χορέψουν υπό τους ρυθμούς του all time classic disco song I want your love” του Nile Rodgers και των Chic  σε νέα διασκευή και φυσικά φωνητικά της Lady. (Είναι 54 ετών ο TF και οι επιρροές του από disco και Studio 54, καλά κρατούν ακόμα)

 

Δείτε το, από την αρχή μέχρι το τέλος και για άλλη μια φορά – μπορεί να έχω γίνει βαρετή- αλλά θα πω, ότι απλά δεν τον φτάνει κανένας.

 

Kαι δεν μιλάω καν, για τα ρούχα του.  Glam militaire, παγιετέ micro-φορέματα και φούστες, αέρινα tops,  ασημί, χρυσό και μαύρο δέρμα,  tailored μακριά και φαρδιά σακάκια,  λευκό, μαύρο και  “πινελιές” κόκκινου,  androgynous υπόνειες – και  φυσικά, pointed high heels, to die for…  (ok, ok,   έχω “λιποθυμήσει”- αλλά πριν λιποθυμήσω, πήρα και τις ιδέες μου για τον χειμώνα.)

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Τι θα γίνει? Θα τον βλέπω συνεχώς μπροστά μου? Πως να κρατηθώ η γυναίκα? Καρδιά είναι αυτή και ραγίζει… Και άντε με το άρωμα του δεν θα κρατηθώ… Με τα ρούχα του όμως???? Α…. ο.κ έχω άλλοθι και γι΄αυτό… δεν βγάζει xl ο Tom… Δόξα τω θεό! Την σώσαμε την πιστωτική… και την γαλήνη του σπιτιού επίσης… 😉

  2. @stella: Σας έχω “ζαλίσει” το ξέρω, αλλά πες μου: Γίνεται να αντισταθώ; Τι να κάνω, εγώ φταίω; Αυτός φταίει! (όσο για τα μεγέθη, άστα αυτά η πιστωτική δεν σώνεται, γιατί μια χαρά μικρό ποδαράκι έχεις…)

  3. @Julia Οχι! Dεν μας έχεις “ζαλίσει”…. Μας ξελογιάζεις σε μόνιμη βαση και ναι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός! Ασε που εχω γραφτει στο επίσημο site του και κάθε τρείς και λίγο σκαει κι από κει ένα newsletter. Οσο για το ποδαράκι αστο… 41 καραμπινάτο….δεν το λές και petit…. 😉

  4. Αδυναμίες, απωθημένα που δεν έχουν γιατρειά, αλλά φουντώνουν όλο και πιο πολύ!!! Ευτυχώς που παρηγορούμαι αγοράζοντας τα αρώματά του, γιατί από ρούχα και παπούτσια το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι… ιδέες! Όταν αποκτήσω το πιο παλιό μου απωθημένο (ένα ζευγάρι Louboutin), θα βάλω πλώρη και για τον πολυαγαπημένο μου TF. Στην σειρά τους το κάθε απωθημένο, και ψυχραιμία Αλεξάνδρα!!!

  5. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Εσύ πάντως Αλεξάνδρα μου, με την κορμάρα που έχεις αποκτησει τελευταία, μια χαρά μπαίνεις και σε TF… τουλάχιστον απο κει είσαι καλυμμένη.. ε… μόνο τα πρακτικά μενουν…. 😉

  6. @Stella: Υπερβάλλεις, αλλά σ’ ευχαριστώ πολύ. Πάντως από έναν τόσο γλυκό και θετικό άνθρωπο όπως εσύ Στέλλα μου δεν περίμένει κανένας να ακούσει τίποτα λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά ξεκίνησα πάλι δυναμικά και φέτος μετά από δίμηνη ξεκούραση (παραξεκούραση… you know)… και με 75€ φέτος. Εσύ ψήθηκες??

  7. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ψημμένη, ροδοψημμένη είμαι κι έτοιμη για φάγωμα! Ειδικά βλέποντας εσένα το καλοκαίρι. Ξεκίνησα χθες και μόλις περάσει καμμια εβδομάδα στα όργανα, ξεκινάω και ζούμπα και πιλάτες…. Αιντε να δούμε! Με 59€ το τετράμηνο… νομίζω σούπερ τιμή!
    Πάντως υπερβολικη δεν είμαι να το ξέρεις! Οταν σε ειδα φαινόσουν δεκα χρονια νεότερη από την προηγούμενη φορά (κι ας είχαν περάσει κανα δυο χρόνια….).

  8. @Stella & Alexandra: Καλέ! Καλέ! Για μια ώρα έφυγα και έγινε χαμός εδώ μέσα!! Σταματήστε!! Σταματήστε!! Άθελά σας μου χαλάτε το teaser σε επόμενο post! Άντε θα το πω τώρα και παύει να είναι teaser: Το πήρα απόφαση. Φέτος θα ξεκινήσω γυμναστική και θα προσπαθώ να σας γράφω τα αποτελέσματα εδώ μέσα- όχι τίποτα άλλο, για να με παρακινείτε (αν και ξέρω τι θα συμβεί πάλι, αλλά who knows? Γίνονται και θαύματα…)

  9. @Julia AΑΑΑΑΑΑΑΑ…….ΧΑ ΧΑ XA XA XA!!!!!!! Να με συγχωρείς πρωθυπουργέ μου αλλα δεν φταίμε εμείς! Το κληρονομικό χάρισμα των ΒBgirls φταίει aka “Μάγισσες του Ηστγουικ” ή “Συλλογική Συνείδηση” επι το επιστημονικότερον!!!!

  10. @julia: Συγνώμη κι από εμένα πρωθυπουργέ μου!!! Παρασύρθηκα, η Εύα (sorry Stella) με εξαπάτησε!!!! χαχαχαχα

  11. καλό κουράγιο σε όλες (δεν το΄χω με τα γυμναστήρια!)
    Για τον ΤΟΜ τώρα, τρομερή δουλειά και δεν μου έφθασε
    η οθόνη του λαπτοπ για να το “καταλάβω”
    ****** θέλω να γίνω πάλι 25!!!!

  12. Sorry gia ta greeklish alla den eimai sto PC mou..OK gia ally mia for a trelathika me tis lamperes dimiourgies you foverou Tom Ford k rixnw apisteuto dikio sthn Joulia mas Pou den mporei nantistathei gt Tom Sinai autos monadikos..alla thelw na rwthsw th Stella poio gymnastirio Sinai auto me 59 e to 4 mhno(!)an ginetai na mou to steilei inbox..e,den to vlepw swsto na xtizete mono eseis kormares prepei kati na Kataferw k egw!

  13. Απορώ ποια ανάγκη μου με κάνει να θέλω όλα αυτά που βλέπω.Πότε επιτέλους θα θεραπευτώ από τη νόσο του “δενέχωτίποταναφορέσω”?
    Θα σας ακολουθούσα στο γυμναστήριο κορίτσια αλλά αυτό τον καιρό χρειάζεται να φτιάξω την προίκα μου.(Τα 2 στρέμματα “ω” που έχω τώρα θέλω να τα κάνω 5) 😉
    Μουτςςςςςςςςςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.