Jane Iredale: Φυσικά προιόντα μακιγιάζ που φροντίζουν το δέρμα

jane-iredale-main-box_1

 

Ένας καινούργιος έρωτας ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου και προβλέπεται τόσο δυνατός που νομίζω, ότι για χάρη του θα ξεχάσω όλους τους προηγούμενους και σας τ’ ομολογώ με πλήρη επίγνωση κι υπευθυνότητα.   Βέβαια να ξέρετε, ότι εσείς bb girls είστε οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της γνωριμίας και θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ.

 

Είναι πολύς ο καιρός που δέχομαι τα ερωτήματα σας, για μια αξιόπιστη και ποιοτική μάρκα αγνών φυσικών προϊόντων μακιγιάζ. Ειδικά σε, ότι αφορά τις βάσεις, τα foundation και τις πούδρες αλλά και τα κραγιόν, τα ρούζ και γενικότερα όλα όσα χρησιμοποιούμε σε μία πλήρη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ.  Εγώ για να είμαι ειλικρινής από την έως τώρα εμπειρία μου, δεν είχα μείνει ποτέ τόσο ικανοποιημένη απ’ ότι κυκλοφορεί και αποκαλείται στην αγορά «φυσικό μακιγιάζ», ώστε να σας το προτείνω με κλειστά μάτια.   Αλλά, δεν είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα την Jane Iredale!

 

Την είχα ακουστά, είχα διαβάσει πολλά γύρω από την υψηλή ποιότητα και όλα όσα κάνουν τα προϊόντα της τόσο ξεχωριστά, ώστε να δημιουργούν μια κατηγορία από μόνα τους, αλλά όχι, δεν είχα την εμπειρία!  Ώσπου μια μέρα συζητώντας το με την Τζούλια μας, για το πώς θα μπορούσα να δοκιμάσω και να μάθω περισσότερα γι΄ αυτά τα προϊόντα που κάνουν πάταγο στο εξωτερικό, εκείνη αναφώνησε: «Mα Jane Iredale χρησιμοποιεί ο Κωνσταντίνος.  Μπορεί να σου πει τα πάντα!». 

 

Ο δικός μας Κωνσταντίνος λοιπόν, το bb boy μας, ήταν αυτός που ένα απόγευμα για τρείς ολόκληρες ώρες, ένα απόγευμα που δεν ήθελα να τελειώσει, μου άνοιξε τις πόρτες σ΄έναν κυριολεκτικά μαγικό κόσμο, αυτόν της Jane Iredale.  Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω όλα εκείνα τα συγκλονιστικά νέα που έμαθα κι εφάρμοσα στο πρόσωπο μου εκείνο το απόγευμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, εγώ προσωπικά μπήκα και σκοπεύω να παραμείνω σ΄αυτόν τον πολυδιάστατο κόσμο, των πιο συναρπαστικών φυσικών προϊόντων μακιγιάζ, που φανερώθηκε μπροστά μου!

 

ΤΟ BRAND ΚΑΙ Η JANE

 

 

jane-iredale-open

 

 

Η Jane Iredale ίδρυσε την εταιρεία της το 1994 κι ήταν η πρώτη σειρά μακιγιάζ που συγχρόνως έθρεφε και φρόντιζε το δέρμα, όπως ένα καλλυντικό  προϊόν.  Η έμπνευση για μια σειρά μακιγιάζ που θα κάνει καλό στο δέρμα ενώ το φοράς,  ήταν η καριέρα της στο χώρο της show biz, όταν συναναστράφηκε με ηθοποιούς και μοντέλα διαπιστώνοντας το προβληματικό δέρμα των πολλών, διαφορετικών προϊόντων μακιγιάζ που φορούσαν και τα οποία ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντικά.

 

Η εμπειρία της από τη συνεργασία της με γυναίκες που βάσιζαν την καριέρα και την εικόνα τους στην καλή και υγιή επιδερμίδα τους, την οδήγησε να δημιουργήσει πρωτίστως τις βάσεις από ορυκτά μέταλλα, χωρίς παράγωγα πετρελαίου, ταλκ, χημικές βαφές FD&C, parabens,  συνθετικά συντηρητικά και αρώματα,  οι οποίες είναι foundation, πούδρα, κονσίλερ και αντηλιακό, όλα σε ένα. Ούτως ή άλλως, όλα της τα προϊόντα έχουν πολλαπλές χρήσεις, από τα μολύβια χειλιών που χρησιμοποιούνται και στα μάτια, τα ρουζ ή οι σκιές που γίνονται και κραγιόν ή τα bronzers που χρησιμοποιούνται και σαν σκιές ή κραγιόν. Ο στόχος της είναι να δημιουργεί προϊόντα, τα οποία ενώ καλύπτουν και τις πιο σοβαρές ατέλειες (ακμή, ροδόχρους, ουλές, σημάδια, ακόμα και ανοιχτές πληγές) αφήνουν το δέρμα αψεγάδιαστο, λαμπερό και υγιές, χωρίς το εφέ μάσκας.

 

Μ΄ εντυπωσίασε επίσης το γεγονός, ότι η Jane χρησιμοποιεί γυναίκες της διπλανής πόρτας για μοντέλα και δη υπαλλήλους της εταιρείας της, ακριβώς για να αναδείξει πόσο εύκολα κάθε γυναίκα μπορεί να έχει ένα άψογο και υγιές δέρμα.  (φωτο 2)

 

2. beautypaths-makeup-with-janeiredale

 

ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ JANE IREDALE;

 

Πως θα σας φαινόταν αν χρησιμοποιούσατε ένα μακιγιάζ που είναι αληθινό Mineral, χωρίς τους επιβαρυντικούς χημικούς παράγοντες και συστατικά άλλων καλλυντικών; Πολύ δε περισσότερο εάν προτείνονται από το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος (Skin Cancer Foundation), ως αποτελεσματικά αντηλιακά ευρέος φάσματος (UVA + UVB). Πως θα σας φαινόταν, αν χρησιμοποιούσατε μια πληρέστατη γκάμα πολυχρηστικών προϊόντων μακιγιάζ που εξασφαλίζουν:

Απόλυτη κάλυψη επαγγελματικού επιπέδου χωρίς το εφέ μάσκας, δείχνοντας το δέρμα απόλυτα φυσικό.

Τις πιο απίθανες βάσεις μακιγιάζ για αψεγάδιαστό δέρμα, ακόμα κι αν το δικό σας παρουσιάζει σημαντικές δερματικές ατέλειες ή προβλήματα; Πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι βάσεις, σας χάριζαν 4 σε 1 προϊόντα ταυτόχρονα, ήταν δηλαδή και foundation και κονσήλερ και αντηλιακή και πούδρα στο φινίρισμα και παράλληλα έθρεφαν και περιποιόταν το δέρμα σας; Too good to be true ε; Κι όμως είναι!  Και εξαιρετικά οικονομικό θα έλεγα επίσης, εκτός από απίθανα βολικό!

 

 

iredale-3

 

 

Προϊόντα τόσο συμπυκνωμένα που χρειάζονται ελάχιστη ποσότητα σε σχέση με άλλα, για να αποδώσουν.  Άρα δεύτερη φορά οικονομία! Προϊόντα με φυσικά συντηρητικά, όπου απαιτούνται. Μη αλλεργιογόνα, αντιφλεγμονώδη, μη φαγεσωρογόνα (δεν φράζουν τους πόρους, αλλά αφήνουν το δέρμα να αναπνέει), χωρίς βαρέα μέταλλα και με έλεγχο φωτοευαισθησίας.  Επιπλέον αντανακλούν το φως δίνοντας το περίφημο “soft focus effet”.

 

 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ;

 

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» που λέει κι ο «εθνικός μας Σάκης»…. Γιατί πώς να ξεχωρίσω κάποια, που τα λάτρεψα όλα; Αλλά θα κάνω μια προσπάθεια επιλέγοντας το crème de la crème.

 

Θα ξεκινήσω με το δικό μου αγαπημένο, το πολυπροιόν Pure Pressed Base, βάση από ορυκτά μέταλλα σε compactμορφή, που μου δίνει όλα όσα χρειάζομαι για το καθημερινό -και όχι μόνο- μακιγιάζ μου και φυσικά ταιριάζει απίστευτα με τις κρέμες Stella’sRecip-Y.  Ιδανική για όσες έχουν λιπαρό δέρμα όπως κι εγώ και θέλουν απαραιτήτως μία πούδρα για φινίρισμα.  Mε spf 20 UVA/UVB, αντέχει στο νερό για 40 ολόκληρα λεπτά, που σημαίνει, ότι σώθηκα και το καλοκαίρι που λιώνω στους καύσωνες του Συντάγματος και αντιοξειδωτικά, όπως το εκχύλισμα από φλοιό πεύκου που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος μου, στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Α… και όπως είπαμε … γλύτωσα και το κονσήλερ…

 

pure-pressed-base-jane-iredale

 

 

Το α-π-ί-θ-α-ν-ο Liquid Minerals  υγρό foundation, επίσης με ορυκτά μέταλλα κι αυτά τα μαγικά σφαιρίδια χρώματος και λιποσωμάτων με φυσικές χρωστικές, βιταμίνες και αντιγηραντικά συστατικά (υαλουρινικό οξύ, βιταμίνη C, συνένζημο Q10) που περιέχονται μέσα σε τζελ αλόης.  H επιστημονικά προηγμένη τεχνολογία των μικρο-λιποσωμάτων, αποτρέπει την οξείδωση των αντιηραντικών συστατικών και επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωση τους στην επιδερμίδα στη διάρκεια της μέρας.

 

liquid-minerals-jane-iredale

 

 

Οι ΒB Creams δεν είναι το cup of tea μου, σας το έχω γράψει πολλές φορές.  Μ΄ αυτήν εδώ όμως ξετρελάθηκα και νομίζω, ότι όλες όσες τις αγαπούν και τις βολεύονται, μπορούν να την εμπιστευθούν χωρίς ενδοιασμούς.  Glow Time  για να λάμπετε με εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, μήλου και νεραντζιού και spf 25 UVA/UVB.  Καλύπτει τις ατέλειες κι ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων κι αντέχει στο νερό για 40 ολόκληρα λεπτά.  Νομίζω, ότι θα γίνει το καλοκαιρινό passe-partout μου.

 

 

glow-time-jane-iredale

 

 

Αντιηλιακό σε μορφή πούδρας! Προσέξτε, όχι πούδρα με δείκτη προστασίας αλλά αντηλιακό σε μορφή πούδρας, με το πιο απίθανο εργονομικό πινέλο για το άπλωμα του.  Για όλα εσάς τα Stella’s Recip-Υ girls, που μ’ έχετε ρωτήσει επανειλημμένως για ένα φυσικό αντηλιακό που να είναι εγγυημένο ως αντηλιακή προστασία, αλλά να μην σας βαραίνει, να μην γυαλίζετε και να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το ανανεώνετε, βρήκα αυτό που ζητούσατε! Powder-Me με spf 30 UVA/UVBμε διοξείδιο του τιτανίου και φυσικό άργιλο, παντελώς απαλλαγμένο από περιβαλλοντικούς ρύπους, που περιέχει ορυκτά μέταλλα που θρέφουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

 

 

 

powder-me-jane-iredale

 

 

Θα μπορούσα να σας μιλάω με τις ώρες, για τα μολύβια, τα ανεξίτηλα κραγιόν, τα λαχταριστά lip gloss, τις σκιές με το εξαιρετικό pigmentation , τις παλέττες που κρατούν χρόνια, τις μάσκαρα με θαλάσσια ορυκτά και ίνες κυταρρίνης τριπλού μήκους για έξτρα μήκος, τα κονσήλερ, τα primers, τα mist φιξαρίσματος, την τεράστια συλλογή επαγγελματικών πινέλων που σου λύνουν τα χέρια… ακόμα και για το γάντι ντεμακιγιάζ Magic Mitt με μικροϊνες, που αφαιρεί το μακιγιάζ έως και την αδιάβροχη μάσκαρα, μόνο με ζεστό νερό.   Όχι όμως, γιατί αυτό το ποστ θα πρέπει να γίνει σε εβδομαδιαίες συνέχειες!

 

Ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο κατάλληλος για να σας τα πει όλα, όταν θελήσετε ν΄ ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της Jane Iredale.  Για μένα πάντως που αγαπώ τα φυσικά προϊόντα νομίζω, ότι βρήκα τον παράδεισο μου χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, την ποικιλία και τη χρωματική γκάμα.

 

Τα προϊόντα Jane Iredale κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες και θα τα βρείτε στο www.beautypaths.eu, αυτή την εποχή και σε ειδικές τιμές.

 

ΣΗΜ. Η Jane Iredale είναι πιστοποιημένη ως cruelty-free από το Coalition for Consumer Information on Cosmetics’ (CCIC) Leaping Bunny Program, τον ηγετικό, διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό για την προστασία των ζώων και την πιστοποίηση cruelty-free. Το πρόγραμμα CCIC’s Leaping Bunny αναγνωρίζει και υποστηρίζει τις εταιρείες που συμβάλλουν στην εξάλειψη της απάνθρωπης και περιττής χρήσης των ζώων σε δοκιμές καλλυντικών προϊόντων και των πρώτων υλών τους και δεν επιτρέπουν την δοκιμή σε ζώα για σκοπούς έγκρισης κυκλοφορίας των προϊόντων ή άλλους σκοπούς.

 

(Τα περισσότερα προϊόντα της Jane Iredale είναι vegan.)

 

Stella

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Ναι, ναι, ναι και πάλι ναι!! Υπέροχο άρθρο Στέλλα μου και όπως κατάλαβες τα θέλω όλα τώρα! Έχω κόλλήσει με τα προϊόντα της jane από την πρώτη ημέρα που μου μίλησες γιαυτά και φυσικά κόλλησα και με το υπέροχο e-shop που τα υποστηρίζει. Πάντως το αντηλιακό σε μορφή πούδρας είναι το πρώτο (μεταξύ άλλων) που θέλω να αγοράσω…

  2. @Anna Tο αντηλιακό σε μορφή πούδρας, νομίζω θα λύσει και πολλά αντρικά προβλήματα. Είναι άπειροι οι άντρες που δεν χρησιμοποιούν αντηλιακό λόγω της γυαλάδας κι επειδή ακριβως δεν αντέχουν τις κρέμες, εκθέτοντας τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο. Υπάρχει η διαφανής απόχρωση που θα τους ταιριάξει τέλεια. Κι όπως μου είπε χααρακτηριστικά κι ο Κωνσταντίνος, “τίποτα καλύτερο για τη φαλάκρα…” 😉

  3. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό σου Στέλλα μου όταν μας τα περιέγραφες από κοντά, χαίρομαι που τα είδα και γραπτώς σήμερα! Νομίζω θα ξεκινούσα με τα Liquid Minerals και Powder-Me, και, εννοείται, θα κοιτάξω περαιτέρω και για τη μάσκαρα που αναφέρεις! 🙂
    Την καλημέρα μου!

  4. @nektaria μου έχω πραγματικά ενθουσιασθεί! Είναι πραγματικά θαύματα απ΄όποια πλευρα κι αν το εξετάσεις. Εγώ λατρεψα, όχι μόνο το εργονομικό τους αποτέλεσμα, αλλά και την ποιότητα και τις αποχρώσεις της παλέττας. Οσο για την μάσκαρα ένα έχω να σου πω: ΤΕΛΕΙΑ!!! Χωρίς πίσσα κι επιβλαβή parabens, aluminum powders, propylene κ.α.

  5. Πολυαγαπημένα προϊόντα, αλλά ξεχωρίζω την Glow Time. Τα κάνει όλα και συμφέρει!

  6. Πρώτη φορά ακούω για τα συγκεκριμένα καλλυντικά.αλλά ενθουσιάστηκα με την περιγραφή τους,με το ότι προτείνονται από Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος και από ένα καλλυντικό συγκεκριμένα:το αντιηλιακό σε μορφή πούδρας που νομίζω θα είναι ιδανικό για το λιπαρό μου δέρμα!

  7. @Maryl το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Αν τα δοκιμάσεις θα κολλήσεις…. Δεν έχεις ιδέα!

  8. Καλημέρα!!!
    @Στελλα.Στελλα μου απλά τα ερωτεύτηκα!!!εχουν όσα θελω και όσα θα μπορούσα να ζητήσω απο
    ενα προϊόν!!!
    Φιλακια

  9. @SofiaT Σοφία μου ήμουν σίγουρη για σένα, όταν εγραφα το ποστ, οτι θα ενθουσιαζόσουν! Νομίζω, ότι κάθε μια μας που ψάχνει λίγο παραπάνω τι ακουμπάει το προσωπό της, θα ξετρελαινόταν με τα J.I. Εγω πάντως τέτοιο love at first … touch…., ούτε με το ΒBboy μου…. 😉

  10. Για μένα που χρησιμοποιώ τα Stella’s Recip-Y σε καθημερινή βάση τα Jane είναι η απάντηση που ζητούσα και ανυπομονώ να τα παντρέψω για να δω το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιώ φυτικά, βιολογικά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του προσώπου μου (που είναι και αρκετές εδώ που τα λέμε!)και μετά να μπαίνουν οι χημικούρες από επάνω!

  11. @Anna Αυτό ακριβώς το ερώτημα, μου το έχουν θέσει οι περισσότερες Stella’s Recip-y girls κι αυτό ήταν και το κίνητρο να το ψάξω διεξοδικά, γιατί όπως σας έγραψα δεν ήμουν ευχαριστημένη με, ότι κυκλοφορεί στην αγορά ως φυσικό μακιγιαζ (με ή χωρίς εισαγωγικά…)ως προς την ποιότητα και την χρωματική παλέττα αλλά και την ποικιλία των προιόντων. Κι αυτό που μου άρεσε πολύ επίσης είναι, ότι πρόκειται για συμπυκνωμένα προιοντα, ακριβώς όπως τα Stella’s Recip-Y, που με ελάχιστη ποσότητα σε σχέση με τα κοινά προιόντα μακιγιάζ, κάνεις τέλεια την δουλειά σου και διαρκούν χρόνια!

  12. σε καθε προβληματισμο μου δινει λυση η Στελλα! αγαπαμε και εμπιστευομαστε τυφλα! οσον αφορα τις αποχρωσεις ομως για make up.. condealer..? πως μπορουμε να επιλεξουμε?

  13. Δεν γνωρίζω τη μάρκα αλλά ο,τι προτείνει η Stella είναι τσεκαρισμενο.Γενικά, αυτά που προτείνει το bb δεν θυμάμαι να με έχουν απογοητεύσει.Αντίθετα, όλο καινούργιες αγάπες ανακαλυπτω.

  14. @marianna @maria Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας! Πάντα, οτι προτείνω το εχω δοκιμάσει η ίδια και εχει ικανοποιήσει απόλυτα, πρώτα εμένα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, οτι οι δικές μου ανάγκες είναι ο κανόνας, αλλά χωρίς προσωπική άποψη δεν συστήνω τίποτα κορίτσια. Φιλιά!

  15. Stella εξαιρετική παρουσίαση τα προιοντα τα ξέρω πολλά χρόνια τα είχα πρωτοσυναντήσει σε ενα ινστιτουτο στη Θεσσαλονίκη και με είχαν εντυπωσιάσει. Αν και τελικα δεν πηρα τιποτα αλλο εκτος απο ενα δυο κραγιον μου εχει μεινει η εντυπωση κατι σαν ανεκπληρωτος ερωτας….
    Φιλιά πολλά από ένα καταπαγωμένο Λονδίνο! Το έχουμε δαγκώσει κανονικά!!

  16. @MAriaA κάποιοι βιώνουν χειμώνα τουλάχιστον! Φιλιά!

  17. Τα γνωρίζω και τα αγαπώ.Έχω ξεχωρίσει τη μάσκαρα που είναι σαν σε σωληνάριο οδοντόκρεμας και που όταν τη φοράω είναι λες κι έχω προσθέσει ψεύτικες βλεφαρίδες.Επίσης το κραγιόν που το χρώμα του προσαρμόζεται ανάλογα με το ph του δέρματός σου με έβγαλε πολλές φορές ασπροπρόσωπη(ειδικά το καλοκαίρι που δε θες και πολλά πολλά).Κάτι άλλο δεν έχω δοκιμάσει,επιφυλάσσομαι όμως 🙂
    Μουτς

  18. Υπέροχο ποστ Στέλλα μου! Όπως κατάλαβες Δευτέρα σήμερα και τώρα μαζεύτηκα. Πάντως έστειλα και ένα σχόλιο από το κινητό αλλά δεν το βλέπω κάπου. Ποιός ξέρει που να πήγε??!!! Το σίγουρο είναι ότι μας ξεσήκωσες πάλι! Σίγουρα τα θέλω όλα και ξέρεις ότι το εννοώ. Κυρίως γιατί σε ξέρω και δεν θα πρότεινες ποτέ κάτι για το οποίο δεν είσαι 100% σίγουρη. Οπότε αν λάβω υπόψιν ότι εμπιστεύομαι “με κλειστά μάτια” τις γνώσεις σου και κατ’ επέκταση τις προτάσεις σου θα τα δοκιμάσω σίγουρα. Όμως αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για την λήξη τους. Γιατί εντάξει με μια bbcream ή μια ανιηλιακή πούδρα που έχεις μαι καθημερινή χρήση. Αλλά με τα make up, τις σκιές και αυτά τελος πάντων που δεν τελειώνουν εύκολα, τί γίνεται? Τα φιλιά μου και πάλι μπράβο σου Στέλλα μου, για τα υπέροχα ποστ που μας κάνεις!!!

  19. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:Αν και πιο ειδικοί για να απαντήσουν στην ερώτησή σου είναι η Stella ή ο Κωνσταντίνος, εγώ απλά να πω ότι αν και τα Jane Iredale ανήκουν στην κατηγορία των “green” προϊόντων μακιγιάζ, εν τούτοις φυσικά και περιέχουν συμβατικούς σταθεροποιητές όπως ας πούμε το διοξείδιο του τιτανίου που είναι και φυσικό αντηλιακό φίλτρο. Η ίδια η Jane Iredale σε συνέντευξη που είχα μαζί της πριν 3 χρόνια στην Αθήνα, μου τόνισε ότι αλλεργία μπορεί να υπάρξει σε κάποια γυναίκα ή άντρα ακόμα και με το πιο φυσικό συστατικό (κάτι το οποίο πάντα μας τονίζει εξ άλλου η Stella). Για να απαντήσω τώρα στην ερώτησή σου εφόσον φυσικά δεν μιλάμε για βιολογικά προϊόντα με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και χρήση μόνο μέσα από το ψυγείο- η ζωή τους είναι η ίδια όπως και με τα πιο «συμβατικά» θα λέγαμε καλλυντικά.

  20. @MariaA: Μου το είπε ο Harry που αριβάρισε χθες από Λονδίνο και εκείνος τώρα ετοιμάζεται για μπάνιο στη θάλασσα στον Πόρο, αφού τα προγνωστικά μιλάνε για 25 βαθμούς Κελσίου αυτή την εβδομάδα.

  21. Καλημέρα, καλημέρα!! Εντάξει, η Στέλλα έχει καταπληκτική γραφή. Τα προϊόντα είναι όντως εξαιρετικά!
    Σχετικά με την ημερομηνία λήξης που αναφέρει η Αλεξάνδρα, θα σας πω ότι με βάση τη νομοθεσία (και πιστέψτε με η Jane, ακολουθεί κατά γράμμα το νόμο) πρέπει να αναγράφεται ημερομηνία λήξης. Τα υγρά και κρεμώδη προϊόντα έχουν 12 μήνες από το άνοιγμα ενώ είναι σε pressed μορφή όπως το all star purepressed mineral foundation και οι σκιές έχουν 24 μήνες από το άνοιγμα. Θα σας αναφέρω όμως κάτι ακόμα. Τα pressed προϊόντα λόγω της ιδιότητας των ορυκτών μετάλλων ΔΕΝ αναπτύσσουν μικρόβια..
    Σας φιλώ,
    Κ.

  22. @Κonstandinos: Exactly! Ακριβώς την ίδια ζωή με τα συμβατικά μετά το άνοιγμά τους. Ε, δεν κρατάμε make up περισσότερο από ένα χρόνο. Η πούδρες και οι σκιές ναι, μια χαρά είναι τα δυο χρόνια (καλά εγώ έχω σκιά CK, έξι χρόνια και ακόμα τη φοράω το καλοκαίρι..)

  23. Αγαπημένα BBgirls,
    για τις αποχρώσεις σε κάθε προϊόν έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της απόδοσης χρώματος καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες υψηλές ανάλυσης με πιστότητα στην κάθε απόχρωση πάνω από 95%. Σε κάθε προϊόν μέσα στο eshop, υπάρχουν φώτος υψηλής ανάλυσης για κάθε απόχρωση. Ο χρήστης επιλέγει το «Επιλέξτε απόχρωση» και φορτώνει η κάθε απόχρωση.

  24. @Konstantinos @Julia: Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Απ’ ότι διάβασα όμως και από τα bbgirls που τα έχουν δοκιμάσει έχουν ενθουσιαστεί. Τυχαίο να ακούς για κάποια προιόντα μόνο καλά λόγια? Δεν νομίζω…. Τα φιλιά μου!!!!

  25. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αγαπημένη Αλεξάνδρα εμείς τα εχουμε πει κι από κοντα σχετικά. Παντως σε ότι αφορά την ερώτηση σου για τις αποχρώσεις, σου μεταφέρω κι εγω απο την σελίδα της J.I. “Εάν, όπως οι πιο πολλές γυναίκες, δυσκολεύεστε να βρείτε την σωστή απόχρωση της βάσης, εμείς έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα για σας. Τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν στο φως διαφορετικά απ’ ότι το συνηθισμένο μακιγιάζ, γι’ αυτό και θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ εύκολο να πετύχετε την βάση που έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το δέρμα σας!”. Ειμαι σίγουρη, ότι δεν θα δυσκολευθείς ούτε εσυ ούτε καμμιά σας, μέσα στην τεράστια γκάμα αποχρώσεων που υπάρχει και η οποία κλιμακώνεται από τους ροζ εως τους κίτρινους και τους χρυσοκίτρινους τονους.
    Σε φιλώ!

  26. Πάντως για να πω την αλήθεια μου δυσκολεύομαι πάρα πολύ να διαλέξω προϊόντα και ειδικά foundation, concealer κλπ μέσω φωτογραφιάς (όσο καλή ανάλυση και να έχει). Μου έχει τύχει να αγοράσω προϊόν που ένω έδειχνε τέλειο στην επιδερμίδα μου κάτω από τεχνητό φωτισμό τελικά δεν ήταν η σωστή απόχρωση όταν το είδα σε φυσικό φως.

  27. ΄Οπως το λες:too good to be true…αλλά εντυπωσιάστηκα.Ποια δεν αναζητά προϊόντα που φροντίζουν,προστατεύουν και ομορφαίνουν;Μόλις διαβάσω όλα τα beautyblog posts,γιατί έχω μείνει πίσω,βουρ για την ιστοσελίδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.